FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ma Dulja bi sad imao mjesta na klupi reprezentacije ako nista, a i mogli su uzeti ovog naseg videoskauta, brat hladno prije tekme postavi svoju analizu i kaze ako zaustavimo Waltersa idemo na Euro 

Pyro is not a crime !
Rekoh ja to maloprije bas na ovoj temi!MCMXLVI je napisao/la:Hebo ja sve ako ovaj trenutni Duljevic nije majstor za Lulica

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisam znao da pratiš repkujoker90 je napisao/la:Rekoh ja to maloprije bas na ovoj temi!MCMXLVI je napisao/la:Hebo ja sve ako ovaj trenutni Duljevic nije majstor za Lulica

Dje Cimke, sto njega ne ubaci da im pokaze kako se igra. 
Zukanovic profulio sport, lik se ubio za rukometa, a Senad za umjetnicko klizanje.

Zukanovic profulio sport, lik se ubio za rukometa, a Senad za umjetnicko klizanje.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Vi fakat pratite ovu reprezentaciju?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Od veceras vise ne. 
Lijepo Sarajevo.

Lijepo Sarajevo.

Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 16 nov 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Moja repka nosi bordo dresove, ali eto i ovu drugu mogu pogledati ponekad..hilmo je napisao/la:Nisam znao da pratiš repkujoker90 je napisao/la:Rekoh ja to maloprije bas na ovoj temi!MCMXLVI je napisao/la:Hebo ja sve ako ovaj trenutni Duljevic nije majstor za Lulica

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Jok eto ne pratimo.pasica je napisao/la:Vi fakat pratite ovu reprezentaciju?
Protiv Drine u subotu, u 13.00 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
To ti lud? Ono zivcan nesto sta liOsmanhodzicBuco je napisao/la:Jok eto ne pratimo.pasica je napisao/la:Vi fakat pratite ovu reprezentaciju?

Što ne bismo pratili? Taj sindrom nepraćenja reprezentacije, koji je popularan par godina, baš je uzeo maha. Baš me zanima čime je to uvjetovano? Nemojte samo onih ispraznih priča.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prenos iz Zvornika je na Moja TV, pa ako nemate Moja TV, imate dovoljno vremena da se organizujete i isplanirate dali će neko praviti stream ili ne... Da ne bude psovanja i nerviranja kao prošlo kolo, niko nikom nije dužan praviti streamove.
Ne smijemo se opustiti pred ovo gostovanje, samo jako i do nova tri boda.
Ne smijemo se opustiti pred ovo gostovanje, samo jako i do nova tri boda.
Par godina? Valjda ti kao navijac Sarajeva bi trebao znati da to nije par godina, nego vise od desetljeca. A ako ne znas zasto, onda smo fakat otisli u ****. Zna li iko ovdje zasto je ta reprezentacija preseljena u Zenicu? Ima li ovdje iko stariji od 90-og godista?
Ja nakon SP nemam ama baš nikakve želje niti ima neke euforije u kući k'o prije kad igra repka. Pa znam prije bude po 20 ljudi u kući, ori se ulica..High je napisao/la:Što ne bismo pratili? Taj sindrom nepraćenja reprezentacije, koji je popularan par godina, baš je uzeo maha. Baš me zanima čime je to uvjetovano? Nemojte samo onih ispraznih priča.

Jel igrao Cocalić?
4.10.2009.
Idi budi glup na drugom mjestu.pasica je napisao/la:Par godina? Valjda ti kao navijac Sarajeva bi trebao znati da to nije par godina, nego vise od desetljeca. A ako ne znas zasto, onda smo fakat otisli u ****. Zna li iko ovdje zasto je ta reprezentacija preseljena u Zenicu? Ima li ovdje iko stariji od 90-og godista?
-
- Kontakt:
Ja pratim i pratit cu aBd. Istina, ni 20 % zara kao kad igra Sarajevo, ali preseravanje je reci da ne pratim i da se ne radujem eventualnom uspjehu. Toliko.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Glup ti je tata sto te nije idrko!High je napisao/la:Idi budi glup na drugom mjestu.pasica je napisao/la:Par godina? Valjda ti kao navijac Sarajeva bi trebao znati da to nije par godina, nego vise od desetljeca. A ako ne znas zasto, onda smo fakat otisli u ****. Zna li iko ovdje zasto je ta reprezentacija preseljena u Zenicu? Ima li ovdje iko stariji od 90-og godista?
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Potpis, sličan je postotak 'žara' i kod mene, samo će se drastično povećati čim ulete Cimi i Dulja nadam se.belosevic28 je napisao/la:Ja pratim i pratit cu aBd. Istina, ni 20 % zara kao kad igra Sarajevo, ali preseravanje je reci da ne pratim i da se ne radujem eventualnom uspjehu. Toliko.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Cimirota nije napravilo SarajevoBordoArmy88 je napisao/la:Potpis, sličan je postotak 'žara' i kod mene, samo će se drastično povećati čim ulete Cimi i Dulja nadam se.belosevic28 je napisao/la:Ja pratim i pratit cu aBd. Istina, ni 20 % zara kao kad igra Sarajevo, ali preseravanje je reci da ne pratim i da se ne radujem eventualnom uspjehu. Toliko.

E ljudi, ovdje smo jedno i nema pepirke oko stvari koje nisu toliko bitne za naš Klub
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja znam sta sam. A vidim sta si i ti na osnovu jedne recenice.pasica je napisao/la:To ti lud? Ono zivcan nesto sta liOsmanhodzicBuco je napisao/la:Jok eto ne pratimo.pasica je napisao/la:Vi fakat pratite ovu reprezentaciju?
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bordobijelisampion, ErosViverosViv i 70 gostiju.