BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

Shooter
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Shooter » 16 nov 2015, 22:56

Cuj SAbica hljeb te **** kakve ovaj gluposti prica. Cuj da savez trazi angazman Medunjaninu :bow: :tokralju: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 nov 2015, 22:56

Sarmelino je napisao/la:RADE KRUNIC!
Zuko je napisao/la:Begovic 4/10

Vranjes 3/10
Spahic 1/10
Zukanovic 3/10
Kolasinac 6/10

Cocalic 7/10
Pjanic 5/10
Medunjanin 3/10

Visca 6/10
Dzeko 6/10
Lulic 3/10

Zamjene:
Besic 5/10
Djuric 6/10
Ibisevic 6/10
Kojom zaslugom
Pogodio prečku jbg...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 nov 2015, 22:56

Sarmelino je napisao/la:A ko bi to trebao igrati umjesto lulica, izet hajrovic allah fudbala, daj i vi zivota o pojmu nemate
Spahic,Ibisevic-Cao dovidjenja, see you never
Ma ja Lulic out, Duljevic in kako procita na statusu od navijaca Sarajeva. Istjerao bi ja pola ekipe al nemamo bolje.
Medo, Spahic, Ibisevic, Salihovic sasvim dovoljno dovoljno da zaigra bolje i drugacije sa mladjim igracima.
HODZICA STO PRIJE U VATRU
Nad tobom sunce najljepše sja

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 16 nov 2015, 22:56

Sarmelino je napisao/la:RADE KRUNIC!
Zuko je napisao/la:Begovic 4/10

Vranjes 3/10
Spahic 1/10
Zukanovic 3/10
Kolasinac 6/10

Cocalic 7/10
Pjanic 5/10
Medunjanin 3/10

Visca 6/10
Dzeko 6/10
Lulic 3/10

Zamjene:
Besic 5/10
Djuric 6/10
Ibisevic 6/10
Kojom zaslugom
Igrao 10 minuta bilo mi zao :D
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 16 nov 2015, 22:57

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Spahic, Medunjanin, Salihovic, Ibisevic molim vas napustite kucu velikog brata, od vas vise nema igraca.
Ovi mladji bar mogu da se vremenom poprave.
Moze i izmet s njima komotno
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 16 nov 2015, 22:57

cipiripi je napisao/la:Ljudi pokazali zelju i karakter, svaka im cast.
I da iz jedne šanse zabiše nam tri gola!!!!!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 nov 2015, 22:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Ja bih volio da sam vidio Aru, decko zna igrati lijepo na zemlji, zeznuto je sa Ircima igrati glavometa. I opet, svi smo to znali i opet nista nismo uradili po tom pitanju.
Ma ne bi ni on ništa promijenio, i ja bih volio više njega vidjeti nego Vedu, ali bit će za njega vremena sigurno. Jednostavno su ljudi tačno znali šta i kako rade da ostvare svoj cilj, nisu odustajali od plana O'Neilla, koji je znao kako zaustaviti naš napad kao i mnoge prije nas, odlično postavljena odbrana i neprestana trka su dali rezultata (iako smo mi znali da nas upravo to čeka ništa nismo uradili da pokušamo razbiti taj njihov plan), ljudi su bili bolji i zasluženo idu na Euro. :salut:
Ma znam da ne bi, ali barem bi bilo manje onog preskakanja veznog reda. Nema sta, ljudi su bolje trcali i individualno i ekipno, isli jace na loptu i to je urodilo plodom. Cestitati im i shvatiti da mi nismo nikakva sila, ova prizemljenja sa vremena na vrijeme su dobra. Treba izvuci pouku iz ovoga, nama fali trkaca.
Sport je lijek za tijelo i duh.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 16 nov 2015, 22:58

Sarmelino je napisao/la:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Spahic, Medunjanin, Salihovic, Ibisevic molim vas napustite kucu velikog brata, od vas vise nema igraca.
Ovi mladji bar mogu da se vremenom poprave.
Moze i izmet s njima komotno

Kako ces ti bez TATE?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 22:58

Sarmelino je napisao/la:A ko bi to trebao igrati umjesto lulica, izet hajrovic allah fudbala, daj i vi zivota o pojmu nemate
Spahic,Ibisevic-Cao dovidjenja, see you never
daj ba usro je sve zivo , bolji bi bio sigurno od ovog tehnicara .
VIŠĆA LEGENDO<3
"We need to suffer. And we need to fight."

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 16 nov 2015, 22:58

Zar fakat mi ne mozemo sebi priustit boljeg trenera koji razumije moderan fudbal a ne ove polovnjake, vidilo se protiv welsa i cipra da ovo nije dobro. Sto se mene tice trebamo se zahvaliti mesi jer cini mi se da je ovo njegov maksimum.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 16 nov 2015, 22:58

Trebao je poceti sa tri napadaca I na duge lopte ono je bilo meljanje lopte I vracanje nesigurnom begovicu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 16 nov 2015, 22:58

Par činjenica:
Baždarević je nekvalitetan stručnjak, ali šta mu se moze zamjeriti?
Kolašinac-užasan (Zukanovic lijevo, Šunjić na štopera)
Lulić- definitivno, apsolutno, nepobitno, najlošiji igrač naše reprezentacije, niko me u suprotno ne može ubijediti. Čovjeku ne zna loptu primiti? O kakvom fudbaleru mi govorimo? Nabije ofrlje loptu skupi par asistencija u kvalifikacijama, igra za očajni Lazio, po kom osnovu je on nezamjenjiv?
Pjanić- Za Romu fenomenalan, za repku očajan. Ali razumijem, previše je nekvalitete u reprezentaciji.
Džeko- Isto kao i Pjanke.
Ibišević- Trebao je početi.

Sve u svemu, nismo zaslužili, treba vise damu za ovo sve, a i kvalitete logično.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

KikiM
Kontakt:

Post Postao/la KikiM » 16 nov 2015, 22:59

TRUST je napisao/la:Sa Mesom na celu odmah da otpisem u svjetsko u Rusiji, vjerovatno u pola kvalifikacija smjena, pa cemo opet pravit neke kalkulcije, igrat neke historijske utakmice i naravno ne otici. Samo se nadam kad dode novi selektor, u pola kvalifikacija za svjetsko, da ce napravit rez, i podmladit skorz reprezentaciju, pa da se onda nadam Euru 2020. Mesa nula ko motivator, neki pecat njegov nema ekipa, jedino ako je pecat ovo da djeluju totalno izgubljeno. Nikakvih novina u reprezentaciji, igra nikad losija, nadam se da ce u savzeu napokon skontat da se selektor ne bira, ni po nacionalnom kljucu, ni po tome sto je nekad bio igracka legenda u bivsoj Jugi, il po neki drugim lijevim kvalitetima. Ciro je protiv Portugala tako pravio atmosferu koda nam dolazi aucajder, toliko je nabirjavao igrace, ovaj mrtav, usro se do grla protiv Iraca. Na kraju i ja sam gori trebao sam se pomirit nakon utakmice u Zenici da Mesa nema teroje da Martina O Neila nadmudri il pobijedi.
Slazem se...ja sam Magatha prizeljkivao,nesto da uradi kao onaj u Grckoj

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 16 nov 2015, 22:59

Ispade da je Pape bio u pravu sa Zukom.On i Spahic ko monty python

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 16 nov 2015, 23:00

PeppermintSA je napisao/la:Jel vam opet Pape kriv? **** li vas usta seljačka.
aj ne seri! los je pape i ovaj se cini losim izborom ali su mu dali cijeli ciklus kako i treba .za sada ne pokazuje bas neke velike kvalitete, igrati ono sto irci najbolje znaju ne nedopustivo. ali valjda ce ovo biti kraj jedne generacije. sada igramo grozan i papanski fudbal. ko nekad davno
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Liverbird
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Liverbird » 16 nov 2015, 23:00

uvijekuztebe1921 je napisao/la:Ma navikli smo mi na takav status. Primjetno je blago siljenje za domacina. Ali ja nemam obraza da se na to zalim. Ljudi zasluzeno idu dalje, a i mogao je spahicu u 30toj pokazat crveni i zavrsena prica. Da je bilo borbe pa ne daj svoje i sve to al nek nas kradu sve dok ovamo igramo i srakota bi bilo da smo prosli sa ovakvom igrom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam ni ja reko da su ljudi zbog tog prošli, samo samo rekao da je suđenje bilo očajno. Spahiću trebo crveni u 30-toj - za šta? Zato što je nakon sviranog faula prekinuo akciju, daj molim te.
Pazi ovo, nisam vidio statistiku, ne znam ni da li je bilo, al' kolko sam upratio napravili su duplo više faulova, imali 1 žuti karton. Long uvali krampon Zukanoviću, Zukanović dobije žuti karton. Svira neke nebulozne faulove, kao onaj na kraju Đuriću što je najgluplje sviran faul ikad vjerovatno, jbt ljudi u skoku, niko ne dođe do lopte i kao faul Đurića. Pa jebote, po toj logici je mogo bit i penal -.-
Pa onda kad je Begović ispucavo loptu, kad zamalo nismo primili gol za 2:0 onaj levat igra rukometa po našem šesnestercu i on "ne vidi".
I onda blago u korist domaćina, jest, onda je i kad su oni igrali protiv Francuske bilo blago u korist Francuza, ili blago u korist Španaca kad su nam zabili go u 98-oj minuti. Igrali bi mi tu još da nije.

I još nešto, opet kažem nije sudija kriv što smo ispali, ali drugačije je psihiči (a vala i rezultatski) našim igračima jer znaju da moraju zabiti gol da bi došli do produžetaka. Eto, dosta od mene, svakom svoje mišljenje, po meni je vrijeme za zamjenu sudije tehnologijom davno prošlo, a sumnjam da će se skorije i uvest jer tako "većima" odgovara.

Englezi na Euru se prate, mada ko ih vodi očekujem ispadanje u grupi :mrgreen:
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 nov 2015, 23:00

Je.bem buducem treneru sve ako ne proba sve formacije i jedno 40 igraca. 3 -5 -2 , 3-4-3 , 3-6-1 Ma sve
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 nov 2015, 23:01

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 16 nov 2015, 23:01

Izjava TATE poslije utakmice: "Prije utakmice sam se najeo irskog krompira,nisam htio zabit, jbg imaju i oni osjecnaja"
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 nov 2015, 23:01

moustapha je napisao/la:slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: E svaka ti cast za ovo.Ja sto se ismijah! :lol: :lol: :lol: :lol: Kud ces dalje kad nam takav lik daje "strucni" :roll: :roll: komentar.Mozes misliti kakvi su u savezu? :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.