BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Jeli onak Medunjanin i jednu lopti gurnuo naprijed
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne bi ni on ništa promijenio, i ja bih volio više njega vidjeti nego Vedu, ali bit će za njega vremena sigurno. Jednostavno su ljudi tačno znali šta i kako rade da ostvare svoj cilj, nisu odustajali od plana O'Neilla, koji je znao kako zaustaviti naš napad kao i mnoge prije nas, odlično postavljena odbrana i neprestana trka su dali rezultata (iako smo mi znali da nas upravo to čeka ništa nismo uradili da pokušamo razbiti taj njihov plan), ljudi su bili bolji i zasluženo idu na Euro.storm_raider je napisao/la:
Ja bih volio da sam vidio Aru, decko zna igrati lijepo na zemlji, zeznuto je sa Ircima igrati glavometa. I opet, svi smo to znali i opet nista nismo uradili po tom pitanju.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@fuad94 napuši ti se kurca čitavom forumu 

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Begovic 4/10
Vranjes 3/10
Spahic 1/10
Zukanovic 3/10
Kolasinac 6/10
Cocalic 7/10
Pjanic 5/10
Medunjanin 3/10
Visca 6/10
Dzeko 6/10
Lulic 3/10
Zamjene:
Besic 5/10
Djuric 6/10
Ibisevic 6/10
Vranjes 3/10
Spahic 1/10
Zukanovic 3/10
Kolasinac 6/10
Cocalic 7/10
Pjanic 5/10
Medunjanin 3/10
Visca 6/10
Dzeko 6/10
Lulic 3/10
Zamjene:
Besic 5/10
Djuric 6/10
Ibisevic 6/10
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
- JackTheStripper
- Kontakt:
fuad94 je napisao/la:Opet nas gledate iz fotelja
Pozdrav iz hrvatskog Viteza
Mahsuz selam iz bošnjačkog Bugojna. I opet cemo navijati za Turke. Ima srednja Bosna da zazeleni od turskih zastava.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
- Kontakt:

Koji luzerski mentalitet
Bez muda, volje i želje nismo ni zaslužili da idemo na prvenstvo. Irci sve suprotno od nas

Bez muda, volje i želje nismo ni zaslužili da idemo na prvenstvo. Irci sve suprotno od nas

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
yebem ja tebi pleme , vitez je u bih i uvijek će biti mamu ti sprčim nek dobijem ban nek dobijem svaki qurac ali necu ovo trpiti mamu ti zguzimfuad94 je napisao/la:Opet nas gledate iz fotelja
Pozdrav iz hrvatskog Viteza
"We need to suffer. And we need to fight."
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Miralem Pjamić - Hasan Salihamidžić
Sta ih briga vidjeli su Brazil, ko yebe Francusku tamo mogu i turisticki otici. Irci su pokazali vise zelje i zasluzeno prosli.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Čemu ? jbt on druže. Teže je njemu nego nama vjerujBvB09 je napisao/la:@fuad94 napuši ti se kurca čitavom forumu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Promasaj Bazdarevica sa taktikom izbij nabij,a i losa procjena igraca osobito Medunjanina..Unistio je par solidnih akcija u prvom pol pogresnim dodavanjem pa je iz takve situacije bio penal,a vrhunac je ono dodavanje Besica kad nije mogo da potrci..Zalosno da smo prije igrali bare bare sa Portugalom bar po jednu utakmicu sad nismo uputili časno šuta na gol.
RADE KRUNIC!
Kojom zaslugomZuko je napisao/la:Begovic 4/10
Vranjes 3/10
Spahic 1/10
Zukanovic 3/10
Kolasinac 6/10
Cocalic 7/10
Pjanic 5/10
Medunjanin 3/10
Visca 6/10
Dzeko 6/10
Lulic 3/10
Zamjene:
Besic 5/10
Djuric 6/10
Ibisevic 6/10
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Sa Mesom na celu odmah da otpisem u svjetsko u Rusiji, vjerovatno u pola kvalifikacija smjena, pa cemo opet pravit neke kalkulcije, igrat neke historijske utakmice i naravno ne otici. Samo se nadam kad dode novi selektor, u pola kvalifikacija za svjetsko, da ce napravit rez, i podmladit skorz reprezentaciju, pa da se onda nadam Euru 2020. Mesa nula ko motivator, neki pecat njegov nema ekipa, jedino ako je pecat ovo da djeluju totalno izgubljeno. Nikakvih novina u reprezentaciji, igra nikad losija, nadam se da ce u savzeu napokon skontat da se selektor ne bira, ni po nacionalnom kljucu, ni po tome sto je nekad bio igracka legenda u bivsoj Jugi, il po neki drugim lijevim kvalitetima. Ciro je protiv Portugala tako pravio atmosferu koda nam dolazi aucajder, toliko je nabirjavao igrace, ovaj mrtav, usro se do grla protiv Iraca. Na kraju i ja sam gori trebao sam se pomirit nakon utakmice u Zenici da Mesa nema teroje da Martina O Neila nadmudri il pobijedi.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Spahic, Medunjanin, Salihovic, Ibisevic molim vas napustite kucu velikog brata, od vas vise nema igraca.
Ovi mladji bar mogu da se vremenom poprave.
Ovi mladji bar mogu da se vremenom poprave.
- moustapha
- Kontakt:
- bianconeros
- Kontakt:
Spaha je svoje zavrsio .. veceras je lagano mogo zaraditi 2 crvena..Elegant je napisao/la:Spahica hocemo, ova druga dva teze.bianconeros je napisao/la:Nadam se da cemo se oprostiti od Lulica , Spahica i medunjanina..
Lulic je najglupi igrac
Niko me nije dosada nervig kao lulic .. ja bogami ne znam kako neki postadese fudbaleri
A da nw prica za medunjanina koji trci kao baba neka ..
Pristup sramota
Zadnja izmjena: bianconeros, dana/u 16 nov 2015, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- Ponos Torina
- Kontakt:
Treba ocistiti ovu reprezentaciju sto prije,mislim da je doslo vrijeme da se nesto konkretno uradi po pitanju discipline i nekih uslova za poziv u reprezentaciju..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Prijatelju zatvorili ljudi sredinu .Vezni red kod nas ne postoji stoperi konstantno vracaju golmanu loptu a on ispucava a kad je uso Besic poceli smo nesto I raditi al bez neke fajde .Irci su nam u jednom momentu dali loptu I rekli evo igraj te se .Nebi mi dali gola do sutra ujutro !Medunjanin panjina teska,Lulic trce ko muha bez glave,Zukanovic igra rukomet ,Spahic hoce da se bije ,Viscu otrese cojk ko muhu od zid ,Pjanic neznam ni sam sta je radio ,Dzeko bio odsjecen bez lopti opet se moro vracat u sredinu,Cocalic nezna bolje a Kolasinac je bio onako .muamerc je napisao/la:180 minuta dvije sanse iz akcije, toliko.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Brazzzoo123, L-Train i 34 gosta.