BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

Shogun
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Shogun » 16 nov 2015, 22:45

Ma **** ovo. Nemamo mi sta traziti na Euro ljudi moji...

Iskreno, bio sam pesimista i zato sam se odlucio ne javljati na forum zadnjih nekoliko dana da ne bih sirio svoj pesimizam. Citao sam sve vase komentare i pokusavao sam sebe ohrabriti pred ovaj mec. DZABA ljudi kad mi nemamo ama bas nikakve igre i DZABA kad nas vodi gospodin koji iz utakmice u utakmicu ponavlja jednu te istu gresku. Neka on ima profi licencu a neka eto mi nista ne znamo o taktici. Nabijem papeta na neku stvar, ali realno, nije Mesa bolji ni za 1%. Dosad sam se suzdrzavao kritika prema Mesi, ali on je u ove dvije tekme pokazao da pojma nema! Bravissimo NFSBIH na tome sto ste ponudili Mesu novi ugovor :clap: :clap: :clap:

Neka nam je Bog na pomoci u narednom ciklusu.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 16 nov 2015, 22:45

cestitke irskoj na zasluzenom plasmanu na euro.
imali su vise zelje, volje, snage, drskosti i sve ono sto su prije dvomeca najavljivali to su i ucinili. u prvoj utakmici su desetkovani trazili gol u gostima i dobili su ga. u dublinu su lijepo rekli da idu na pobjedu i sa skoro istim sastavom uz pojacanje waltersa to su i ostvarili. polovnjaci iz premiershipa koji nisu neki fudbalski znalci su nam ocitali lekciju o nacinu igranja, borbe za dresom, disciplinovanoscu.
mesi ne zamjerim nista, probao je 4-4-2, probao je 4-3-2-1, probao je 4-3-3, probao je 3-5-2 al jednostavno nasa anemicnost i nedostatak misimovica su pokazali sve nase slabosti. ljudi su nas pustili da imamo posjed lopte i uredno nas ubili. lulic, kolasinac, vranjes i zadnja linija totalno ocajni - na nivou amatera i tu se prica zavrsava.
sve u svemu, treba priznati irci su bolja repka od nas u ovom trenutku i pokazali nam kako se bez talenta moze igrati i pobijediti. spahicu se zahvaliti i naturalizovati nekog kreativnog veznog iz brazila. sramota je da nakva klasa dzeko ne bude u sansi 180min.
veceras smo mogli igrati jos 90min mi njima gola ne bi gola dali.
vozda

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 16 nov 2015, 22:45

Ponos Torina je napisao/la:i ovaj BHT najbijem na k.rac
+1
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 nov 2015, 22:45

i ovo nece boda osvojiti, sudija kriv, mi smo jaci, imamo klase u ekipi, 'ta ce Irci bla bla bla nismo ljudima posteno sanse stvorili u dvije utakmice, oni odigrali dvije prepametne utakmice i hladno nas izbacili, tu treba da bude kraj price i nikakve zavjere ne postoje, losi smo, to mjesec dana unazad govorim al raja je valjda vjerovala da cemo preko noci zaigrati ko Barca i razbucati Irce, no ipak realnost je malo drugacija, nemam sta selektoru ni prigovoriti, jednostavno mi smo prosjecna ekipa, no Miske, no Party :D
Pyro is not a crime !

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 16 nov 2015, 22:46

Sad svima treba biti jasno da smo precijenili nase igrace. Plasman na SP je zamaskirao sve mane nasih igraca i neprofesionalnost koja vlada u ekipi. Ne mozes od 3-4 dobra igraca napraviti ekipu. Ne mozes imati igrace koji ne odigraju jednu jedinu minutu u svom klubu. U takvoj situaciji ne mozes napraviti rezultat. Uz nekoliko izuzetaka igraci su nam goli kur.ac!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 nov 2015, 22:46

Kita smo od ekipe, koliko god ih dizali taj vas tata je qarina od igraca, imamo tri krila a sve tri su bas losa, jedino Visca i nekako dobar, od bekova nemamo nikog ofanzivno dobrog, al smo zato u defanzivi isto qarina. Znaci 4 pozicijensa strane smo qarina teska.
Mesa je imao gresaka, ali ni blizu da je sve ovo njdgova greska.
Pokusati angazovati Bielsu ( :lol: ) ako ne onda ostaviti i Mesu, dati mu normalnu sansu. Realno nemamo puno boljih trenera na izboru.
Spahic, Medo, Ibisevic dovidjenja i prijatno, hvala vam za sve ali ste tarabe. Zahvaliti se i Salihovicu, bolji je od pomenutog trojca ali godine cine svoje.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 16 nov 2015, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 16 nov 2015, 22:46

Pickice boli ih **** za repku, Meša bolji si od papeta ma nisi I ti si klock **** te ko picka sastavljas tim.
Do nekih boljih dana pa se cujemo.
Sve I jedan igrac trener plus savez nek se napuse kurca.

Jos I sudiji da **** familiju isto kao I uefi I fifi. Nece oni u Francusku da idemo zato sto smo sta jesmo.
prvo prekid u zenici trebo biti jok, sad penal kurcu sviran. Zelim im se sto im normalan ne bi.
Igraci svi osim Dzeke koji je klasa su 0 ama svi osim njega.
Vozdra repko
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 nov 2015, 22:46

Ne znam šta bih rekao. Osjećam se tako prazno.
Pa obrukali smo se. Smiju nam se. Šanse napravili nismo.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 16 nov 2015, 22:46

Mi ne znamo igrati ovako, očigledno kod nas samo prolazi ako natrpamo sredinu centralnim veznim. Ubaci Pjanića, Bešića, Salihovića, Medunjanina i Tinu i idemo igrati.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 16 nov 2015, 22:46

Mozda mesa nije stigo pogledat kasete sto mu je susic ostavio :?:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 nov 2015, 22:47

Okolele je napisao/la:Treba izvrsiti remont reprezentacije..Poal ovih vise ne treba pozivati Spahić,Medunjanin,Ibisevic,Lulic,Vranjes,Mujdza,Višća itd..

Đurić svaki zracni duel dobio on ga drzi na klzupi..
Lulica, Viscu i Vranjesa (bio i veceras dobar) izbaciti? Esi mi dobar? Za ostale se slazem, treba napraviti remont, ima tu zastarjelih igraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 16 nov 2015, 22:47

Spahić, Ibišević, Zukanović ne mogu igrat za repe. Treba mlađe igrače gurat. Irci brži 300% i tu je to Pjanić se nije vidio.

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson :-)

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 16 nov 2015, 22:47

Ljudi ne znaju dva pasa sastaviti i opet nas nabiju ko zeceve... Sto znaci da smo mi trenutno odron ekipa.

Igrali smo ko pi*ke najvece. Sramota me je bilo gledati ovu patnju na terenu. Jad i cemer.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 16 nov 2015, 22:47

fuad94 je napisao/la:Kad izmisle sjedeci nogomet mozda odete na ep do tad gledajte hrvatsku

Pozdrav iz hrvatskog mostara
Yebo ti ja mater u ****. Kakav hrvatski Mostar, pa 70% općine je naše. Manji ste od makovog zrna.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 nov 2015, 22:47

Nema sta, ljudi su manjak individualnog kvaliteta nadomjestili trkom i svi smo znali da ce to tako biti. I opet iako smo znali da tako jedino znaju igrati, nismo odigrali nijednu smislenu akciju osim kod onog naseg gola u prvoj utakmici.

Ja bih volio da sam vidio Aru, decko zna igrati lijepo na zemlji, zeznuto je sa Ircima igrati glavometa. I opet, svi smo to znali i opet nista nismo uradili po tom pitanju.
Sport je lijek za tijelo i duh.

JFH9
Kontakt:

Post Postao/la JFH9 » 16 nov 2015, 22:47

Zasluzeno Irci. Samo mi je zao nasih navijaca koji su presli toliki put i napravili onako je.ben transparent.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 16 nov 2015, 22:48

Ljudi moji, Zajko Zeba bi veceras odigrao bolje od pola ovih manekena , Allaha mi, eto!!!

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 16 nov 2015, 22:48

Liverbird je napisao/la:
uvijekuztebe1921 je napisao/la:
Liverbird je napisao/la:Bjorn MOTM
Jbt kad uspiješ iznervirati relativno mirnog Džeku koji se svega nagledo, pa ono Longovo namjerno udaranje kramponima koje je završilo sa žutim Zukanovića, pa penal, pa milion faulova i žutih kartona, više se zbog tog nerviram nego što igramo ko ništa.

**** ga i Henry kad je moro dat razloga UEFI da gura ove debile sljedećih 100 godina -.-
Jesil dobar ti? Spahic mentalni bolesnik je zasluzio 3 crvena kartona. Najveci debil u nasoj reprezentaciji.
Pjanic sakrivac odlican danas.
Zasluzeno ljudi na EP barem cu gledat Irce koji se bore do krvi nego ove baletane. Sretno srcanim Ircima svaka cast.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Izvini, nisam upratio da je sudija bio na našoj strani :crazy: :evil:
Edit: Gledaj ih i dok se svi žale sudiji protiv normalne "države" da ne kažem reprezentacije, pa onda glabaju kad im bude odmahivo rukama. Cheerio
Ma navikli smo mi na takav status. Primjetno je blago siljenje za domacina. Ali ja nemam obraza da se na to zalim. Ljudi zasluzeno idu dalje, a i mogao je spahicu u 30toj pokazat crveni i zavrsena prica. Da je bilo borbe pa ne daj svoje i sve to al nek nas kradu sve dok ovamo igramo i srakota bi bilo da smo prosli sa ovakvom igrom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 16 nov 2015, 22:48

Icemo u Francusku trazit azil,barem to
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 16 nov 2015, 22:48

fuad94 je napisao/la:Kad izmisle sjedeci nogomet mozda odete na ep do tad gledajte hrvatsku

Pozdrav iz hrvatskog mostara
Yebo sebi mater usta
lezVe do bagro

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Rimes87, Skojevska i 27 gostiju.