Pa evo sageli smo se,vidis da nas nema na Euru,zahvaljujuci telecoj glavi..MojGradMojKlub je napisao/la:Sagnite se Papetu šumari.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Sta vam je ljudi mi nemamo 3 igraca u repki koji igraju 90 min u svojim klubovima i hocemo nesto,nismo za ozbiljnog nogometa i idemo dalje
Kud se povrijedise Mujdza i Sunjic pred ovu tekmu. Previse krpljenja i izmisljanja nas je ukopalo.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Jednostavno, nismo ni zaslužili da se plasiramo.
BHFanaticosi svaka čast za transparent.
BHFanaticosi svaka čast za transparent.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Nek' neko zove Safeta, da ga pita kol'ko bodova imamo jos u opticaju.
Zukanovic kloc. Al' me iznervira covjek. Medunjanin isto. Spahic klocina nek' prebije sad sudiju.
E moj Begovicu, sta se s tobom desava. Dobro je skinuo onu jednu s glave, ostalo moze macku okaciti o repu.

Zukanovic kloc. Al' me iznervira covjek. Medunjanin isto. Spahic klocina nek' prebije sad sudiju.

E moj Begovicu, sta se s tobom desava. Dobro je skinuo onu jednu s glave, ostalo moze macku okaciti o repu.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Jesil dobar ti? Spahic mentalni bolesnik je zasluzio 3 crvena kartona. Najveci debil u nasoj reprezentaciji.Liverbird je napisao/la:Bjorn MOTM
Jbt kad uspiješ iznervirati relativno mirnog Džeku koji se svega nagledo, pa ono Longovo namjerno udaranje kramponima koje je završilo sa žutim Zukanovića, pa penal, pa milion faulova i žutih kartona, više se zbog tog nerviram nego što igramo ko ništa.
**** ga i Henry kad je moro dat razloga UEFI da gura ove debile sljedećih 100 godina -.-
Pjanic sakrivac odlican danas.
Zasluzeno ljudi na EP barem cu gledat Irce koji se bore do krvi nego ove baletane. Sretno srcanim Ircima svaka cast.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Ne znam za vas ali meni nije zao sekunde,bolji su nas nadigrali i zasluzeno se pridruzuju onim najboljim.
Ovo nije nista koliko cemo mi najebati u buducnosti jer ima sigurno 5 pozicija na kojima mi imamo invalide.
Irskoj cestitam i zelim sve najbolje u Francuskoj
Ovo nije nista koliko cemo mi najebati u buducnosti jer ima sigurno 5 pozicija na kojima mi imamo invalide.
Irskoj cestitam i zelim sve najbolje u Francuskoj

trecerazredna fudbalska reprezentacija- BiH
Koliko je bodova u igri?
Koliko je bodova u igri?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Dvije loše reprezentacije od kojih nijedna nije zaslužila EP, oni su bili sretniji (i spretniji) i prošli iako nisu ništa bolji. **** život, mi moramo uvijek biti bolji da bi prošli a često nam ni to nije dovoljno a neke ekipe jednostavno prolaze i kad nisu dobre.
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 16 nov 2015, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Picici veceras nista,hebem vam Romu,Lazio,Herthu itd. Tamo ginete ovde se vucete po terenu..
Sta smo mi Bogu skrivili da nas vode dva mulca..jos im se uvijek produzi ugovor i otpuste ih kad useru kvale kao sto ce i ovaj kvale za sp.
Sta smo mi Bogu skrivili da nas vode dva mulca..jos im se uvijek produzi ugovor i otpuste ih kad useru kvale kao sto ce i ovaj kvale za sp.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jel ih sramota?
-
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj covjece, TV nije vrijedan ovih manekena.BvB09 je napisao/la:Malo mi falilo da Tv razbijem skupina manekena.

Presli su ovi igraci dosta kilometraze, a kao sto kazu ostali treba Remont.

To je to. Ludi su bolji bili
- ibrakadabra
- Kontakt:
Bar cu na miru gledati Euro i navijati za Italiju
Pratisli ti fudbal od danas, kakvu igru protiv Walesa i Kipra,...patnja i srecaCautinho je napisao/la:Necu ni gledat SP.
Koja steta...Bolji smo od Irske vidi se,ali nismo imali igru kao protiv Walesa i Cipra.Previse smo se zgrčili,napravili par bezveznih grešaka,prepali se Iraca i bez ispaljenog metka predali zelenim kartu za Francusku
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Ponos Torina
- Kontakt:
i ovaj BHT najbijem na k.rac
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ubili nas taktički, još sa igračem manje (Cocalić) prvo poluvrijeme, stvarno nismo imali šta tražiti.
Svi su podbacili, jedino Bešić, Vranješ i Višća sa prolaznom ocjenom.
YEBO VAS PAPE, AMATER je svako ko njega nazove trenerom!

YEBO VAS PAPE, AMATER je svako ko njega nazove trenerom!
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 16 nov 2015, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi su poginuli za svoju repku i nedosatak talenta su nadomjestili borbom dok mi sve gori od goreg.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hvala vam na još jednom Razocarenju dotuki ste sve iskrene navijače ove reprezentacije svojim nezalaganjem protiv ovako loseg protivnika. Da su nas razbili kao Portugal niko ništa nebi rekao ali ovako Gorak okus ostajete u ustima.
Vrijeme je za rekonstrukciju reprezentacije ako se sta može promjeniti pošto su mlađe kategorije užas zbog nemara države, saveza, politike, ne profesionalnog odnosa prema fudbalu i onih koji žive od njega.
Sad uz Svabe na EP
Vrijeme je za rekonstrukciju reprezentacije ako se sta može promjeniti pošto su mlađe kategorije užas zbog nemara države, saveza, politike, ne profesionalnog odnosa prema fudbalu i onih koji žive od njega.
Sad uz Svabe na EP
Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Izvini, nisam upratio da je sudija bio na našoj straniuvijekuztebe1921 je napisao/la:Jesil dobar ti? Spahic mentalni bolesnik je zasluzio 3 crvena kartona. Najveci debil u nasoj reprezentaciji.Liverbird je napisao/la:Bjorn MOTM
Jbt kad uspiješ iznervirati relativno mirnog Džeku koji se svega nagledo, pa ono Longovo namjerno udaranje kramponima koje je završilo sa žutim Zukanovića, pa penal, pa milion faulova i žutih kartona, više se zbog tog nerviram nego što igramo ko ništa.
**** ga i Henry kad je moro dat razloga UEFI da gura ove debile sljedećih 100 godina -.-
Pjanic sakrivac odlican danas.
Zasluzeno ljudi na EP barem cu gledat Irce koji se bore do krvi nego ove baletane. Sretno srcanim Ircima svaka cast.

Edit: Gledaj ih i dok se svi žale sudiji protiv normalne "države" da ne kažem reprezentacije, pa onda glabaju kad im bude odmahivo rukama. Cheerio
Zadnja izmjena: Liverbird, dana/u 16 nov 2015, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.