Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
TZ | Xabi Alonso is not expected to extend his contract at Bayern and will leave the club next summer
Both Bayern and Arsenal interested for 20 years old Barca B Left-back Alex Grimaldo, whose contract expires in the summer. He can also play as a LM, CM & LW.
Thiago van terena nekoliko sedmicaBILD: Jerome #Boateng to sign a new 5-year contract with #Bayern, earning 12M euros a year!
imaš halvaluk od menephily je napisao/la:TZ | Xabi Alonso is not expected to extend his contract at Bayern and will leave the club next summer
I ja isto misli, ove sezone i nije bio loš, dobar, solidan, ali iduće sezone je vjerovatnije da će biti jedan nivo ispod, teško da može zadržati i ovaj nivo na kojem sad igra, a skoro nemoguće da će biti nivo iznad. Odličan igrač, po meni vjerovatno najveće ime (naglasak na ime) koje je došlo u Bayern zadnjih desetak sezona, ali njegovo polako prolazi.coelho41 je napisao/la:imaš halvaluk od menephily je napisao/la:TZ | Xabi Alonso is not expected to extend his contract at Bayern and will leave the club next summerne znam nešto ne mogu više da ga gledam, prespor je i prestar, treba dat priliku mlađim igračima na njegovoj poziciji možda čak i vidala malo više defanzivno orijentisat
Omerbavarac je napisao/la:Xabijev pravi nasljednik je Pjanic.![]()
Vijest da Zehcigeri napustaju AA je vise nego sjajna.
Ma kakvi Irci, nece ti taj meda za repku, on ti je ko i amidzic, za Minken glavu gurao gdje niko nije htio nogu, dok je za BiH lagano trckarao, pa se ufati malo za lozu, il napravi namjeran crveni i izađe rahat. A i sto bi, zna gdje su mu pare.isakovich je napisao/la:Hahah Omere opet ti sa Pjanicem,ne navlaci ga k nama pobugu brate,, al ako veceras pokaze i dokaze neka dodje, Irci su mu ulazna karta Minkena
Bild | After Müller and Boateng, David Alaba is the next player to sign a new contract with Bayern
Trenutno korisnika/ca: Objektivac i 6 gostiju.