FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

drop
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 02:29

slika

Ćulumu je dijete (koje se skoro rodilo) bolesno i u bolnici, a pojedinci sa sjevera su ga prozivali veceras :oops: :oops:
Covjek je citavu sezonu igrao korektno i muški ,sad pred kraj je malo pao u formi što je i razmljivo ali nije zaslužio prozivanje i pljuvanje :!: :!:
Na kraju,poslije utakmice Jug je skandirao njegovo ime...slika govori sve.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 02:31

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:Imali ko da proda majicu u pola cjene.Treba mi za basce. :mrgreen:
Je li to planiraš računar premjestit' u baštu?
Nije nego bastu u racunar.
Ali mi lijepo pristaje sa majom. :mrgreen:
Ma ja, wallpaperi i tako to. Najbitnije je uvijek biti online i pokriti sve teme sporsport.ba foruma ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 20 maj 2010, 02:32

Evo ja kao pitar da čestitam igračima i Borca i Želje na večerašnoj utakmici, jedna od boljih u posljednje vrijeme, ali ljutili se vi ili ne zaslužena pobjeda Borca.Međutim, ono što fakat boli je skandiranje Hasetu rahmetli, vidim bila je već ta polemika ali ovo iskreno govorim i ne preuveličavam, neću da dižem čitavu skupinu navijača na taj nivo biće kasnije "pitar jedva dočekao" ali nemojte onda dopuštati da to dočekam.Pročitao sam post od vašeg navijača na par stranica prije, koji govori da je vaš vođa poveo to dok vidim ovdje većina govori da je to manja skupina pa mi je to malo nejasno!?Ako je istina da je vođa poveo onda ću vam otvoreno reći SRAMITE SE, tako skandirati, kao prvo rahmetli čovjeku, čovjeku koji je proglašen najboljim igračem BiH (moje i vaše države), čovjeku koji je po mnogim pričama bio ljudska veličina.Zviždanje Sušiću isto je po meni glupost, ja vam se kunem da je Ivica dobijao aplauze na Koševu a bio je prošle godine na našim evropskim tekmama.
A što se tiče toga za koga sam navijao, iskreno i bez ikakvih provokacija drago mi je bilo što je Borac uzeo kup.Zašto?Iz prostog razloga da nas vi ne bi stigli po broju osvojenih kupova (5) a uostalom nije ni prirodno da pitar navija za želju niti manijak za sarajevo, pa jel...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 maj 2010, 02:34

nasborik je napisao/la:Steta vam za 3000 majica dzaba ih stampali, nije ozbiljno provokacija, nego mislim vam reci bolje da ste napisali na majicama FINALISTI KUPA nego POBJEDNICI KUPA, ovako ce vam sluziti za brisanje prasine po kuci, jer realno gdje ce te to sad nositi :D
Stas sad, niko se nije nadao ovom ishodu, posebno nakon 1-1 u BL. Da smo izgubili u BL ovolika euforija se nebi stvorila sigurno, niti bi te majce uopste postojale, no eto 100% smo bili sigurni u pobjedu, s obzirom da smo Borca vec dobili prije par kola, da smo rezmizirali s njim prvu tekmu, i da smo na Grbavici sve pobjede zabiljezili ovo proljece. Fudbal je takav, zato je i zanimljiv.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 20 maj 2010, 02:37

Zeljovac_1921 je napisao/la:
nasborik je napisao/la:Steta vam za 3000 majica dzaba ih stampali, nije ozbiljno provokacija, nego mislim vam reci bolje da ste napisali na majicama FINALISTI KUPA nego POBJEDNICI KUPA, ovako ce vam sluziti za brisanje prasine po kuci, jer realno gdje ce te to sad nositi :D
Stas sad, niko se nije nadao ovom ishodu, posebno nakon 1-1 u BL. Da smo izgubili u BL ovolika euforija se nebi stvorila sigurno, niti bi te majce uopste postojale, no eto 100% smo bili sigurni u pobjedu, s obzirom da smo Borca vec dobili prije par kola, da smo rezmizirali s njim prvu tekmu, i da smo na Grbavici sve pobjede zabiljezili ovo proljece. Fudbal je takav, zato je i zanimljiv.
' / $ је ? - & " 2010., па " је ? " " $ су ? " $ "...
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 20 maj 2010, 02:38

Ton1 je napisao/la:Evo ja kao pitar da čestitam igračima i Borca i Želje na večerašnoj utakmici, jedna od boljih u posljednje vrijeme, ali ljutili se vi ili ne zaslužena pobjeda Borca.Međutim, ono što fakat boli je skandiranje Hasetu rahmetli, vidim bila je već ta polemika ali ovo iskreno govorim i ne preuveličavam, neću da dižem čitavu skupinu navijača na taj nivo biće kasnije "pitar jedva dočekao" ali nemojte onda dopuštati da to dočekam.Pročitao sam post od vašeg navijača na par stranica prije, koji govori da je vaš vođa poveo to dok vidim ovdje većina govori da je to manja skupina pa mi je to malo nejasno!?Ako je istina da je vođa poveo onda ću vam otvoreno reći SRAMITE SE, tako skandirati, kao prvo rahmetli čovjeku, čovjeku koji je proglašen najboljim igračem BiH (moje i vaše države), čovjeku koji je po mnogim pričama bio ljudska veličina.Zviždanje Sušiću isto je po meni glupost, ja vam se kunem da je Ivica dobijao aplauze na Koševu a bio je prošle godine na našim evropskim tekmama.
A što se tiče toga za koga sam navijao, iskreno i bez ikakvih provokacija drago mi je bilo što je Borac uzeo kup.Zašto?Iz prostog razloga da nas vi ne bi stigli po broju osvojenih kupova (5) a uostalom nije ni prirodno da pitar navija za želju niti manijak za sarajevo, pa jel...
Prvo koliko ja znam nemate...5 nego 4...a mi 3..osvojena..a kao drugo nema vezze nismo imali srece ali zato TITULA JE NAJVAZNIJA...**** kup......tu smo vas stigli i prestigli..vi 2 mi 4 akobogda u nedelju 4...!!!!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

Lesinar1987FKB
Kontakt:

Post Postao/la Lesinar1987FKB » 20 maj 2010, 02:39

Zato ce na nasim majama da pise "uzeli zelju u po' sarajeva" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 02:40

Glupo ovo pravilo gola u gostima :mrgreen: Osvoje ljudi kup, a ne pobijede u finalu... Baš glupo. Samo da bi se produžeci rijeđe igrali. U Engleskoj se ta glupost gleda samo u produžecima. Kad su pametni.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 maj 2010, 02:40

? 2 - ? je napisao/la:
' / $ је ? - & " 2010., па " је ? " " $ су ? " $ "...
Ma opet kazem, niko nije ni razmisljao niti postavljao pitanje, da necemo osvojiti kup, sve i jedan od nas je 101% bio siguran, da je kup vec nas.. Uopste nije postojalo ono ALI, koje se eto desilo.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 20 maj 2010, 02:43

@ Adnane otkad se to ne računaju titule iz yuge?
Mi 4 majstore, vi 5 - ili po vašem 6 računate tu 46' , ako je tako onda je Olimpik prošlogišnji prvak.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 02:45

Prvo, nismo izgubili utakmicu ,vec smo igrali 1-1 i 2-2 što znaci da su nam na šugav nacin uzeli kup....oni najviše slave što su to uradili na Grbavici jer je za njih to bilo nešto nadrealno i neshvatljivo ,nešto kao san zato ovoliko i slave i onanišu (cak su mnogi njihovi navijaci pisali kako se ne nadaju nicemu dobrom veceras,a sad ko nešto podjebavaju :shock: )
Drugo, bili smo veceras mnogo bolja ekipa ,imali daleko više šansi ,80% utakmice smo mi njih napadali i oni su se bunkerom branili ,posebno u drugom dijelu.
Trece, kakvi smo bilo prošle godine ovo je nevjerovatan napredak i uspjeh u svim segmentima.
Prošlih godina je dolazilo po 2.000 na utakmice a veceras je bilo 15.000.
Željo se vratio u velikom stilu, svi prate Želju ali baš svi (pitari najviše i najviše se raduju našim rijetkim neuspjesima ove godine) svi strahuju sad od Želje jer znaju da ce vrlo teško doci do boda a kamoli do pobjede protiv njega.
Cetvrto, u subotu nas ocekuje proslave titule protiv Laktaša i zato se spremite što bolje.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 20 maj 2010, 02:53, ukupno mijenjano 3 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 maj 2010, 02:45

Adnan_TM87 je napisao/la:
Prvo koliko ja znam nemate...5 nego 4...a mi 3..osvojena..a kao drugo nema vezze nismo imali srece ali zato TITULA JE NAJVAZNIJA...**** kup......tu smo vas stigli i prestigli..vi 2 mi 4 akobogda u nedelju 4...!!!!
Nije tacno, Zeljo i Sarajevo imaju isti broj titula 4, Zeljo ce s ovom titulom, ako je osvojimo, imati 5.

Zeljeznicar 1971/72, 97/98-, 2000/01, 2001/02
Sarajevo 67, 85, 99, 06 cini mi se....

Uglavnom znam 100% da imamo po 4 titule.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 02:49

Ma tu '99. što si uračun'o Sarajevu, možeš komotno i visočkoj Bosni uračunati '98. a ne ŽELJI. Razlika je samo što '98. play off nije otkazan. Sarajevo je završilo prvo, ali je to bio samo plasman u play off i ništa više. Valjalo ga je i osvojiti. A pošto je otkazan, pravog prvaka za tu sezonu nema!

Visca el Višća!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 maj 2010, 02:52

Željovac je napisao/la:Ma tu '99. što si uračun'o Sarajevu, možeš komotno i visočkoj Bosni uračunati '98. a ne ŽELJI. Razlika je samo što '98. play off nije otkazan. Sarajevo je završilo prvo, ali je to bio samo plasman u play off i ništa više. Valjalo ga je i osvojiti. A pošto je otkazan, pravog prvaka za tu sezonu nema!
Da ali je titula pripala sarajevu. Sjecam se, bio sam na svakoj tekmi Zelje tih godina. Nesto se zakuhalo u Mostaru izmedju Veleza i Zrinjskog oko stadiona, i play off nije igran, pa je titula data prvom na tabeli. Istina je da je playoff trebao biti igran, kao prethodne godine kad smo pitare digli na Kosevu, golom Zubana, a tu sezonu smo zavrsili 4-i, dali Velezu zadnje kolo tekmu na Grbavici, kako bi ostali 4-i i ostali u Sarajevu, dok su prvi i treci, cini mi se, isli na razgiravanje u Hercegovinu. 4-3 ja mislim da nas je Velez uzeo, bio sam na tekmi.

No sampion za tu godinu je bilo sarajevo, morao je neko biti.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 maj 2010, 02:53

Pravi prvak i krivi prvak.
Pravi prvak ima i ekstra majice. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 20 maj 2010, 02:56

Mlatiš glupu priču brate, prvak proglašen od strane Saveza i tu svaka priča prestaje, da možete kako brojali bi nam 2 titule čuo sam svakakvih komentara s vaše strane (84' namještena nam titula jer se Olimpijada održala u Sarajevu)-da nije smiješno bilo bi tužno.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 02:57

Željovac je napisao/la:Ma tu '99. što si uračun'o Sarajevu, možeš komotno i visočkoj Bosni uračunati '98. a ne ŽELJI. Razlika je samo što '98. play off nije otkazan. Sarajevo je završilo prvo, ali je to bio samo plasman u play off i ništa više. Valjalo ga je i osvojiti. A pošto je otkazan, pravog prvaka za tu sezonu nema!
Da ali je titula pripala sarajevu. Sjecam se, bio sam na svakoj tekmi Zelje tih godina. Nesto se zakuhalo u Mostaru izmedju Veleza i Zrinjskog oko stadiona, i play off nije igran, pa je titula data prvom na tabeli. Istina je da je playoff trebao biti igran, kao prethodne godine kad smo pitare digli na Kosevu, golom Zubana, a tu sezonu smo zavrsili 4-i, dali Velezu zadnje kolo tekmu na Grbavici, kako bi ostali 4-i i ostali u Sarajevu, dok su prvi i treci, cini mi se, isli na razgiravanje u Hercegovinu. 4-3 ja mislim da nas je Velez uzeo, bio sam na tekmi.

Pa šta da je sad otkazano finale kupa? Je li bi morao nekome biti dodijeljen taj trofej???
Sezona se igrala sa pretpostavkom da će se igrati i play off. Sarajevo je samo osiguralo taj plasman. A ako im je fakat neko nešto dodijelio, to je smiješno.
Je li ovo Zec na Sjeveru, u donjem lijevom uglu? :mrgreen:

slika

Visca el Višća!

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 20 maj 2010, 02:57

Adnan_TM87 je napisao/la:
Nije tacno, Zeljo i Sarajevo imaju isti broj titula 4, Zeljo ce s ovom titulom, ako je osvojimo, imati 5.

Zeljeznicar 1971/72, 97/98-, 2000/01, 2001/02
Sarajevo 67, 85, 99, 06 cini mi se....

Uglavnom znam 100% da imamo po 4 titule.

Aha dobro ti si racunao...i ovu iz Jugoslavije :D
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 02:59

Ton1 je napisao/la:Mlatiš glupu priču brate, prvak proglašen od strane Saveza i tu svaka priča prestaje, da možete kako brojali bi nam 2 titule čuo sam svakakvih komentara s vaše strane (84' namještena nam titula jer se Olimpijada održala u Sarajevu)-da nije smiješno bilo bi tužno.
Ma da ti savez dodijeli sad 5 titula, vi ih niste osvojili! Zna se prije svakog takmičenja šta treba uraditi za prvo mjesto i pobjedu na takmičenju. Vi ste bili u jednom dijelu najbolji i to je sve. Nikad nećemo znati ko bi osvojio tu titulu. A ti računaj šta hoćeš... I bilo ko...

Visca el Višća!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 maj 2010, 03:01

Željovac je napisao/la:

Pa šta da je sad otkazano finale kupa? Je li bi morao nekome biti dodijeljen taj trofej???
Sezona se igrala sa pretpostavkom da će se igrati i play off. Sarajevo je samo osiguralo taj plasman. A ako im je fakat neko nešto dodijelio, to je smiješno.
Je li ovo Zec na Sjeveru, u donjem lijevom uglu? :mrgreen:
Titula je data Sarajevu s obzirom da su bili prvi na tabeli, play off nije igran, u svugdje stoji da su oni sampioni za tu godinu. Onda je play off igran slijedece sezone, kad je Brotnjo osvojilo ligu, i nakon toga se play off takmicenje skroz ugasilo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Lokomotifa, obagol i 46 gostiju.