BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ubacit ce tokmaka Ibiševića i kloca Hajrovića..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ostavi se ti mojih roditelja na miru!!!SamoZeljo je napisao/la:Zip je napisao/la:Kako glup ovaj mesa moze biti yebo sve strumfovsko.Zip je napisao/la:Glavu gore Visca, yebo te strumf BazdarevicZip je napisao/la:Jel jos nekome ovaj Kolosinac antipatican?Ja se nadam da su ti roditelji zivi i zdravi ali definitivno imaju razloga da se stide za tvoje vaspitanje i odgoj.Zip je napisao/la:Nama treba jedan clean shit... Da pocistimo ovo **** sa klupe
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kao prvo igramo grozno, katastrofalno i jadno. Pa sredine nema. Penala nije bilo, ali nebi doslo do penala da nije medunjanin loptu onako bezze poklonio. Sve u svemu, nemamo sta trazit na ep'u.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Hvala Ti Allahu,na svim Tvojim davanjima! Ti Si onaj koji ispunjava zelje,dajes srecu i primas molbe kome hoces.Gospodaru svih svjetova,smiluj se Muhammedu a.s. njegovom rodu i ashabima!Ti Si milostivi Allah!Nema drugog boga osim Tebe!Moje postovanje pripada samo Tebi i Tebe samo obozavam i vjerujem.
Milostivi Allahu, molim Te za Tvoju milost i pomoc koja ce mi donijeti Tvoj oprost,korist i spas od svakog zla.Allahu,ne ostavi mi grijeha,a da mi ga ne oprostis ni brige,a da mi je ne otklonis,niti potrebe ni zelje,u kojoj ima Tvoje zadovoljstvo,a da mi je ne udovoljis.O Svemoguci Allahu, koji Si najmilostiviji,smiluj mi se!
Allahu, daj mi da da se ispuni zelja (murad) i da vidim koristi od tog murada,a i Ti da budes s tim zadovoljan.
Allahu, o ovoj molbi znak mi daj,Ja Rabbi,Ja Rabi,smiluj mi se!Slava Tebi Allahu moj, i svaka hvala pripada samo Tebi. Allahu, ukazi Svoju milost Muhammedu a.s. i rodu njegovom,kao sto si je ukazao Ibrahim a.s. i rodu njegovom! Milostivi Allahu, ispuni zelju moju i udovolji mojoj dovi.AMIN!
Milostivi Allahu, molim Te za Tvoju milost i pomoc koja ce mi donijeti Tvoj oprost,korist i spas od svakog zla.Allahu,ne ostavi mi grijeha,a da mi ga ne oprostis ni brige,a da mi je ne otklonis,niti potrebe ni zelje,u kojoj ima Tvoje zadovoljstvo,a da mi je ne udovoljis.O Svemoguci Allahu, koji Si najmilostiviji,smiluj mi se!
Allahu, daj mi da da se ispuni zelja (murad) i da vidim koristi od tog murada,a i Ti da budes s tim zadovoljan.
Allahu, o ovoj molbi znak mi daj,Ja Rabbi,Ja Rabi,smiluj mi se!Slava Tebi Allahu moj, i svaka hvala pripada samo Tebi. Allahu, ukazi Svoju milost Muhammedu a.s. i rodu njegovom,kao sto si je ukazao Ibrahim a.s. i rodu njegovom! Milostivi Allahu, ispuni zelju moju i udovolji mojoj dovi.AMIN!
"We need to suffer. And we need to fight."
Imo je Dzeko onu jednu sansumuamerc je napisao/la:Nebitno penal, nama gol treba svakako a mi nismo ni pokusali prici 16m... To je lose.Donnie Darko je napisao/la:Prošao sam na brzinu kroz reddit i 90% komentara najmanje je kako je penal bio prestrog odnosno da ga nije bilo.adal je napisao/la:Englezi kazu sad da nije penal bio na sky sports i kazu da smo pokradeni

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Medo se gubi k'o abdest kad god primi loptu, dok Pjanić crće pokrivajući sredinu.
Stisli smo ih bili dobro. Šteta što ga nismo tada zabili.
Medunjanin OUT | Bešić IN
Stisli smo ih bili dobro. Šteta što ga nismo tada zabili.
Medunjanin OUT | Bešić IN
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
U igru ulaze plavooki panj, sejo i muhammed a.s besic 100%
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Trebaju nam neke izmjene odmah sad na pauzi, ovo zasad kurcu ne valja.
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
Osim je dobro rakao večeras nema igrača u sredini osim Pjane a i on isto qurac večeras
POD HITNO IZVADITI SPAHU.Ovo je crveni do 60 min.Mora zadnja linija VANIII .Pa sta Bog da.Jbt 5 igrača samo gleda kako predat loptu i to uvjek nazad.Ma okreni se i pokusaj odigrati naprijed jbt...I moramo ubaciti jos jednog napadača.Cocalić van.Dobro neko reće treba djete ubaciti uz Djeku.Pa ako ne ide dodati i Ibisevica zadnjih 20 min....Ali on ce sad dodati Vedu odmah ko da gledam...
POD HITNO IZVADITI SPAHU.Ovo je crveni do 60 min.Mora zadnja linija VANIII .Pa sta Bog da.Jbt 5 igrača samo gleda kako predat loptu i to uvjek nazad.Ma okreni se i pokusaj odigrati naprijed jbt...I moramo ubaciti jos jednog napadača.Cocalić van.Dobro neko reće treba djete ubaciti uz Djeku.Pa ako ne ide dodati i Ibisevica zadnjih 20 min....Ali on ce sad dodati Vedu odmah ko da gledam...
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Kakvu sansu znas li ti sta je sansa za gol jbt? Mi jos sanse nismo imali
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Tesko jarane kari.na smoElegant je napisao/la:Sad ce poravnanje !
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
BiH - Irska (Baraž)
Sejo sa iskustvom, Besic sa srcanoscu mogu donijeti prevagu, a ako ubaci Djurica osudjeni smo na duge lopte onda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u 16 nov 2015, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Spaha mora podhitno na klupu. Mora. On ima vec opomene poslije kartona, ne smije vise imati ikakav kontakt. A Irci ce ga provocirati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Teško je dati bilo kakav komentar za igru u prvih 45.minuta,.Ne znam da li ovo nazvati bezvoljno ili bezmudno a možda samo i jesmo goli prosjek od ekipe u ovom trenutku..
Koliko god Hajrovic bio van forme. Tesko da bi odigrao losije nego Lulic danas. Samo to ne krivim Mesu a za ove ostale stvari sigurno DA.
- skyisthelimit
Donnie Darko je napisao/la:[img]https://31.media.tumblr.com/043eabf4f3e6b4ec9ce30b32f991a02d/tumblr_n5lgzdhUN21qh8rq6o1_500.gif[/img]
Otprilike kako izgleda naša igra u napadu. Naumično gdje ode lopta i to je to. A Begović je ova letvica dole s kojom se ispaljuje kuglica. Šta god urade lopta kod nega završi i opet u krug.
Svaka cast na vizuelnom opisu.
15.10 - 15.06 ...
Đurić više nikoga ne može izenaditi i definitivno više ne može biti Joker karta kao onda. On ako uđe onda se zna na šta idemo i to ti je automatski preskakanje sredine i igrač (barem) manje.Tryg je napisao/la:Sejo sa iskustvom, Besic sa srcnaoscu mogu donijeti prevagu, a ako ubaci Djurica osudjeni smo na duge lopte onda.
- JohnCleese
- Kontakt:
Medunjanin napolje sramota sto igra rekreativac igra ubaci salihovica, vadi spahica ubaci besica s tim da cocalica vrati na stopera to je sva mudrolijaBolanos je napisao/la:Jedini lijek su momentalne izmjene Hajrovic\Medunjanin i Bicakcic\Vranjes.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...