Definitivno smo najmanje pokazali, i daleko smo ispod nivoa koji zajtjeva EP.ibrakadabra je napisao/la:Najgora ekipa u barazu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Definitivno smo najmanje pokazali, i daleko smo ispod nivoa koji zajtjeva EP.ibrakadabra je napisao/la:Najgora ekipa u barazu
Zip je napisao/la:Kako glup ovaj mesa moze biti yebo sve strumfovsko.
Zip je napisao/la:Glavu gore Visca, yebo te strumf Bazdarevic
Zip je napisao/la:Jel jos nekome ovaj Kolosinac antipatican?
Ja se nadam da su ti roditelji zivi i zdravi ali definitivno imaju razloga da se stide za tvoje vaspitanje i odgoj.Zip je napisao/la:Nama treba jedan clean shit... Da pocistimo ovo **** sa klupe
Prošao sam na brzinu kroz reddit i 90% komentara najmanje je kako je penal bio prestrog odnosno da ga nije bilo.adal je napisao/la:Englezi kazu sad da nije penal bio na sky sports i kazu da smo pokradeni
+1 Možemo mi kenjati po Sušiću koliko hoćemo, činjenica je da smo dogurali do baraža i opet usrali stvar. Neka priča ko šta hoće, mi smo takvi - borili smo se kao lavovi da dobijemo priliku za baraž i onda kada smo ga izborili nastupili kao da smo umorni od svega, kao da nas Europsko uopće ne interesuje, kao da smo očekivali da će nas pustiti jer mi smo Bosna i tako to treba da ide, na lijepe okice. Žao mi je samo nas navijača, ponadamo se kao budale a oni useri svaki put. I svaki put je neko drugi kriv, sad će biti Kujpers kriv garant. KRIVI STE SVI VI MAJKU VAM!MCMXLVI je napisao/la:Isti sam, jer konacno vidim koji smo mi qurac od ekipe.Principatus je napisao/la:Nasi igraci samo cekaju da utakmica zavrsi. Igramo bez ikakvog cilja ili plana. Nekako se i ne nerviram vise.
Hahahavavavavahahavsvahhavavavava **** ti sebe gdje ti pade na pame fliper oplakah hahahhahahhahhahaDonnie Darko je napisao/la:[img]https://31.media.tumblr.com/043eabf4f3e6b4ec9ce30b32f991a02d/tumblr_n5lgzdhUN21qh8rq6o1_500.gif[/img]
Otprilike kako izgleda naša igra u napadu. Naumično gdje ode lopta i to je to. A Begović je ova letvica dole s kojom se ispaljuje kuglica. Šta god urade lopta kod nega završi i opet u krug.
Nebitno penal, nama gol treba svakako a mi nismo ni pokusali prici 16m... To je lose.Donnie Darko je napisao/la:Prošao sam na brzinu kroz reddit i 90% komentara najmanje je kako je penal bio prestrog odnosno da ga nije bilo.adal je napisao/la:Englezi kazu sad da nije penal bio na sky sports i kazu da smo pokradeni
Znaci Besic je bio 100% spreman.Baader je napisao/la:Cocalić u veznom redu, protiv tehnički limitirane ekipe kakva je Irska je taktički harakiri kakav se rijetko viđa. Na našu žalost, mi imamo priliku i nakon Safeta ponovo gledati trenerskog početnika koji se očiglendo uči na reprezentaciji.