I to bi automatski natjeralo vas da navijate za BiH, jelde...ti misliš da su ovi forumaši tolike ovce da vjeruju u te šuplje price...ma daj ne pravi se lud i naivan ovdje....sjeti se malo transparenata o Srebrenici, to ste VI navijaci Borca plasirali (baš na utakmici protiv Želje)radebl je napisao/la:a ne,samo kazem da rep. bih ne moze tako ocekivati podrsku iz rs... da bar uvrsti vuleta-pa vidio si kako je odigrao,a tako igra cjelu sezonu....da je stavio bilbiju... bar nekog,pa bi se mozda i nasao neko da navija za bih...pa makar i kad igraju protiv katara...tanzla je napisao/la:radebl sereš ko foka, kakve veze ima kako se zovu igrači, nemoj da se produbljuje ova rasprava.Uostalom preglupa rasprava, drop tebi ako se ne čestita nemoj, niko te ne tjera. I u porazu treba znati sačuvati dostojanstvo, kao i u pobjedi.
Ono skandiranje Milanu je totalni qrac bio, papci su svi koji su to skandirali, ne papci, PAPČINE! Šta mislite jel to šta pomoglo, jel dečko bolje zaigrao poslije toga? U SITUACIJI KAD GANJAMO REZULTAT I KAD NEMAMO VIŠE ODBRAMBENIH IGRAČA!? Bjež' ba!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema nije repka vec Željo!Off topic ce biti pobrisan!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- zli mrkvić
- Kontakt:
Nije istina. Obratno je bilo. Komentator je tako rekao!Adnan_TM87 je napisao/la:ONI SU PRVO BACILI NA NASE NAVIJACE..PA ONDA NASI NA NJIHOVE..!!!bistrikboy je napisao/la:Cestitke Borcu,nekom neutralno ovo veceras je licilo na Ligi Prvaka,pun stadion jak temo,super suđenje,sve za 10!
Nasima se noge osjekle na pocetku,pasa nismo sastavili u prvih 15-tak minuta,kad smo stali na loptu primili smo jeftino drugi gol,nakon toga smo napadali ali i pored 2-3 sanse ostalo je dva razlike za Borac,u drugom smo na vrijeme dali golove i imali smo 30 minuta za treci ali nije moglo,Borac se dobro branio a nas umor stizao.Jedina mrlja seljak sa sjevera sto je bacio baklju na leseve,toliko se seljaka slilo u seher to voz sa 300 vagona povuc' ne moze!
ŠAMPIONI

GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
radebl ja bih navijao za BiH da u njoj igra 11 pravoslavnih svećenika, samo ako ginu za dres i ako kvalitetom zaslužuju. Ovo nije floskula, nego istina da ne može biti veća.Bilbija će aBd igrati u A repci, Vule realno nije kvalitet za reprezentacije, dok je bio, igrao je. Nećemo više o tome.
@Adnan, e nisi dobro vidio. Bistrik je u pravu, korova ima pun qrac
Protiv Laktaša MORAMO napunit Dolinu, da se sve trese.
Briši

Briši

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Bistrik buraz , molim te pobriši moje postove
nema smisla dalje raspravljati.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kao prvo, Kerla nije ŽELJINO dijete!
Rade, jade, ne navijaš za repku jer ti se imena ne sviđaju?! Koga je to nepošteno izostavio selektor? Cocalića, Štilića, Bekrića, Vladavića... Kojeg igrača je pozvao prošli put sa 4 minute odigrane u cijeloj sezoni? Damjanovića.
Bajića neću komentarisati, greške su skandalozne. Samo, kod prvog gola je Radovanović također gledao strijelca kako sa njegove strane utrčava i stidljivo se trzao za njim. A onda na kraju, Šehić je mogao izaći.
Drugi gol u čistoj koprodukciji Bajića i Šehića. Ja stvarno ne znam šta radi taj Gušo, ali bruka je da Ibro za ovoliko vremena nije uvježbao istrčavanja. Nešto je kao počeo boksati u zadnje vrijeme, ali je i to slabo uradio na derbiju, pa danas nije ni izlazio kod golova. A onda u jednoj kontri Borca Jandrić šutira vanjskim preko gola, a Šehić napamet se baca da zatvori dodavanje. Ne d'o Bog da je šut bio malo niži, tek bi se vidjelo kakva je to greška bila.
Fizička kondicija, svi padaju, ŽELJO se diže... Zadnjih 20 minuta, ako ne i više, bila je patnja da se stvori suvisla akcija, koliko su svi bili crkli.
I tek čuh na TV-u ono "Ćulume, napolje" zbog 3 pogrešna pasa.
Ne znam. Ne voli ni Bog takve navijače, a On se dosta pita i oko rezultata.
Je li ko vidio Bekrića?
Atmosfera i Višća prejaki!
Sad vidjeh i raspravu o baklji. Ja sam savršeno vidio da su navijači Borca prvi gađali bakljom i ubacili je u prolaz na Sjeveru, pa je tek onda Sjever gađao. Jedino ako nisu naši prvi bacili neku kovanicu, a to se slabo vidi s Juga

Rade, jade, ne navijaš za repku jer ti se imena ne sviđaju?! Koga je to nepošteno izostavio selektor? Cocalića, Štilića, Bekrića, Vladavića... Kojeg igrača je pozvao prošli put sa 4 minute odigrane u cijeloj sezoni? Damjanovića.
Bajića neću komentarisati, greške su skandalozne. Samo, kod prvog gola je Radovanović također gledao strijelca kako sa njegove strane utrčava i stidljivo se trzao za njim. A onda na kraju, Šehić je mogao izaći.
Drugi gol u čistoj koprodukciji Bajića i Šehića. Ja stvarno ne znam šta radi taj Gušo, ali bruka je da Ibro za ovoliko vremena nije uvježbao istrčavanja. Nešto je kao počeo boksati u zadnje vrijeme, ali je i to slabo uradio na derbiju, pa danas nije ni izlazio kod golova. A onda u jednoj kontri Borca Jandrić šutira vanjskim preko gola, a Šehić napamet se baca da zatvori dodavanje. Ne d'o Bog da je šut bio malo niži, tek bi se vidjelo kakva je to greška bila.
Fizička kondicija, svi padaju, ŽELJO se diže... Zadnjih 20 minuta, ako ne i više, bila je patnja da se stvori suvisla akcija, koliko su svi bili crkli.
I tek čuh na TV-u ono "Ćulume, napolje" zbog 3 pogrešna pasa.

Je li ko vidio Bekrića?
Atmosfera i Višća prejaki!
Sad vidjeh i raspravu o baklji. Ja sam savršeno vidio da su navijači Borca prvi gađali bakljom i ubacili je u prolaz na Sjeveru, pa je tek onda Sjever gađao. Jedino ako nisu naši prvi bacili neku kovanicu, a to se slabo vidi s Juga

Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 20 maj 2010, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
' те ? расправе ' " " " &, & је за ове % ? " ? отворено у ", & $ ?, " ? " ?, $ " " ? ?, на ' $ пас ", " % је " " се " ¥ ? " $ & & ".е. ? " " 

Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Cestitke Borcu, utakmica luda, za nase uslove predobra. Koliko mi je zao sto nismo digli pehar toliko i nije, jer nam je ova utakmica otvorila oci, da se igra do zadnjeg, i da se ekipe ne smiju otpisati. S toga cemo protiv Laktasa igrati 100% skoncetrisano, i sigurno necemo uci u utakmicu kao da smo je vec dobili.
Kup je otpao, ostala je liga, odnosno titula, koja je 30 puta vrijednija od kupa. ABd ovaj cemo je vikend slaviti.
I raja nemoj da ste razocarani ili nesto, ja sam presrtan ovom sezonom, i do sadasnjim uspjehom, uzeci u obzir da prethodnih par sezona, nismo uspjeli ni Europu izboriti, i uzeci u obzir da nam je ove sezone prioritet bio izlazak u Europu, kup i titula su samo extra, ili u drugim rijecima neplanski tu.. Sve sto se desi prezadovoljan sam!
SVE STO IMAS NJEMU DAS, MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
Kup je otpao, ostala je liga, odnosno titula, koja je 30 puta vrijednija od kupa. ABd ovaj cemo je vikend slaviti.
I raja nemoj da ste razocarani ili nesto, ja sam presrtan ovom sezonom, i do sadasnjim uspjehom, uzeci u obzir da prethodnih par sezona, nismo uspjeli ni Europu izboriti, i uzeci u obzir da nam je ove sezone prioritet bio izlazak u Europu, kup i titula su samo extra, ili u drugim rijecima neplanski tu.. Sve sto se desi prezadovoljan sam!
SVE STO IMAS NJEMU DAS, MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 20 maj 2010, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Bučanu je sviran nepostojeći ofsajd kad je izlazio sam na golmana. A taj vaš ofsajd je sumnjiv samo navijačima Borca i komentatoru RTRS-a. Čist k'o suza.? 2 - ? je napisao/la:' те ? расправе ' " " " &, & је за ове % ? " ? отворено у ", & $ ?, " ? " ?, $ " " ? ?, на ' $ пас ", " % је " " се " ¥ ? " $ & & ".е. ? " "
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
Ја ' & $ а $ " & " & РТРС " је " & & је & $ је " ? ", ? - о ' ' правог " $ " се ? " $ јест ? "Željovac je napisao/la:Bučanu je sviran nepostojeći ofsajd kad je izlazio sam na golmana. A taj vaš ofsajd je sumnjiv samo navijačima Borca i komentatoru RTRS-a. Čist k'o suza.? 2 - ? je napisao/la:' те ? расправе ' " " " &, & је за ове % ? " ? отворено у ", & $ ?, " ? " ?, $ " " ? ?, на ' $ пас ", " % је " " се " ¥ ? " $ & & ".е. ? " "
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
- zli mrkvić
- Kontakt:
Željovac je napisao/la:Bučanu je sviran nepostojeći ofsajd kad je izlazio sam na golmana. A taj vaš ofsajd je sumnjiv samo navijačima Borca i komentatoru RTRS-a. Čist k'o suza.? 2 - ? je napisao/la:' те ? расправе ' " " " &, & је за ове % ? " ? отворено у ", & $ ?, " ? " ?, $ " " ? ?, на ' $ пас ", " % је " " се " ¥ ? " $ & & ".е. ? " "
NEKA SAM I OVO ČUO VEČERAS! HVALA ŠTO SI SVOJIM KOMENTAROM UVELIČAO BORČEVO SLAVLJE!

GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
Željovac je napisao/la:Bučanu je sviran nepostojeći ofsajd kad je izlazio sam na golmana. A taj vaš ofsajd je sumnjiv samo navijačima Borca i komentatoru RTRS-a. Čist k'o suza.? 2 - ? je napisao/la:' те ? расправе ' " " " &, & је за ове % ? " ? отворено у ", & $ ?, " ? " ?, $ " " ? ?, на ' $ пас ", " % је " " се " ¥ ? " $ & & ".е. ? " "
Bio je ofsajd Bučana. Također bio je ofsajd i Borca
-
- Kontakt:
mislim da sam hladne glave i da mogu napisati svoj utisak od veceras...
mislim da smo mi sami sebe porazili i prije utakmice sa najavama bice lahko,bice petica a po meni kao slag na tortu tu jeste prodaja ovih majica pobjednici kupa,to jednostavno nije smjelo da bude tako,ali eto desilo se ono cega sam se i pribojavao prije utakmice bas razmisljajuci o ovome.Igraci na terenu mislim da su odgovorili koliko su mogli zadatku koji je postavljen pred njih,momci su preumorni i to se vidi po njihovom trku(a kako i nebi bili umorni poslije po meni sjajne sezone)..Nisam cuo sta se culumu skandiralo,ako neko moze reci,mada mislim da taj covjek i nije krivac za neuspjeh ako se to uopste moze nazvati neuspjehom.Dijete mu u bolnici,u padu forme totalno odsutan gledao sam ga i na treninzima,mislim da je momak zasluzio podrsku i pored toga sto je ove dvije utakmice bio mozda i najgori pojedinac.Po meni podhitno trebamo lijevog beka,a igraci koji me uvijek oduseve su simic i visca,da se pitam igrali bi svaku utakmicu jer igraju srcem.Na spomen lazara popovica mogu samo reci,hvala lazo i dobar je i covjek ali stvarno ruku na srce on nije napadac kakvog zeli ekipa poput nase.Atmosfera po meni fenomenalna od ozvucenja koje je najbolji potez tribine u zadnjih 10 godina mogu reci,bakljada,bez vrijedanja na nacionalnoj osnovi,nekoliko ispada je bilo ali Boze moj takav smo mi **** narod i u potpunosti osudujem bacanje baklji na lesinare(mada su to gamad) kao i dizanje tri prsta od strane dva igraca borca...Pred nama je utakmica sezone koja moze biti mozda teza od ove,jer valja igracima vratiti samopouzdanje,a i laktasima gori ZATO PODRZIMO MOMKE U NEDJELJU AKO BOG DA U STO VECEM BROJU PA DA PROSLAVIMO NADAM SE TITULU
i samo da kazem lesinare ne mozemo smatrati vecim neprijateljima od komsija
mislim da smo mi sami sebe porazili i prije utakmice sa najavama bice lahko,bice petica a po meni kao slag na tortu tu jeste prodaja ovih majica pobjednici kupa,to jednostavno nije smjelo da bude tako,ali eto desilo se ono cega sam se i pribojavao prije utakmice bas razmisljajuci o ovome.Igraci na terenu mislim da su odgovorili koliko su mogli zadatku koji je postavljen pred njih,momci su preumorni i to se vidi po njihovom trku(a kako i nebi bili umorni poslije po meni sjajne sezone)..Nisam cuo sta se culumu skandiralo,ako neko moze reci,mada mislim da taj covjek i nije krivac za neuspjeh ako se to uopste moze nazvati neuspjehom.Dijete mu u bolnici,u padu forme totalno odsutan gledao sam ga i na treninzima,mislim da je momak zasluzio podrsku i pored toga sto je ove dvije utakmice bio mozda i najgori pojedinac.Po meni podhitno trebamo lijevog beka,a igraci koji me uvijek oduseve su simic i visca,da se pitam igrali bi svaku utakmicu jer igraju srcem.Na spomen lazara popovica mogu samo reci,hvala lazo i dobar je i covjek ali stvarno ruku na srce on nije napadac kakvog zeli ekipa poput nase.Atmosfera po meni fenomenalna od ozvucenja koje je najbolji potez tribine u zadnjih 10 godina mogu reci,bakljada,bez vrijedanja na nacionalnoj osnovi,nekoliko ispada je bilo ali Boze moj takav smo mi **** narod i u potpunosti osudujem bacanje baklji na lesinare(mada su to gamad) kao i dizanje tri prsta od strane dva igraca borca...Pred nama je utakmica sezone koja moze biti mozda teza od ove,jer valja igracima vratiti samopouzdanje,a i laktasima gori ZATO PODRZIMO MOMKE U NEDJELJU AKO BOG DA U STO VECEM BROJU PA DA PROSLAVIMO NADAM SE TITULU
i samo da kazem lesinare ne mozemo smatrati vecim neprijateljima od komsija

- Adnan_TM87
- Kontakt:
Sad vidjeh i raspravu o baklji. Ja sam savršeno vidio da su navijači Borca prvi gađali bakljom i ubacili je u prolaz na Sjeveru, pa je tek onda Sjever gađao. Jedino ako nisu naši prvi bacili neku kovanicu, a to se slabo vidi s Jugatanzla je napisao/la:radebl ja bih navijao za BiH da u njoj igra 11 pravoslavnih svećenika, samo ako ginu za dres i ako kvalitetom zaslužuju. Ovo nije floskula, nego istina da ne može biti veća.Bilbija će aBd igrati u A repci, Vule realno nije kvalitet za reprezentacije, dok je bio, igrao je. Nećemo više o tome.
Briši
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Jos nesto, Manijaci pokazali smo da smo najjaci u drzavi, i da nam ostali nisu ni do pete...
Kapa do poda, LIMVO TE LJOZE!
Kapa do poda, LIMVO TE LJOZE!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Bučanov nije sigurno. Gleda se svaki dio tijela, a noge igrača Borca su bile najbliže njihovom golmanusuntu jeu je napisao/la:Bio je ofsajd Bučana. Također bio je ofsajd i BorcaŽeljovac je napisao/la:Bučanu je sviran nepostojeći ofsajd kad je izlazio sam na golmana. A taj vaš ofsajd je sumnjiv samo navijačima Borca i komentatoru RTRS-a. Čist k'o suza.? 2 - ? je napisao/la:' те ? расправе ' " " " &, & је за ове % ? " ? отворено у ", & $ ?, " ? " ?, $ " " ? ?, на ' $ пас ", " % је " " се " ¥ ? " $ & & ".е. ? " "

Skroz nebitno, ali bio je dobar kadar na kojem sam vidio da nije bio.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Imali ko da proda majicu u pola cjene.Treba mi za basce. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Steta vam za 3000 majica dzaba ih stampali, nije ozbiljno provokacija, nego mislim vam reci bolje da ste napisali na majicama FINALISTI KUPA nego POBJEDNICI KUPA, ovako ce vam sluziti za brisanje prasine po kuci, jer realno gdje ce te to sad nositi 

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Je li to planiraš računar premjestit' u baštu?harishp je napisao/la:Imali ko da proda majicu u pola cjene.Treba mi za basce.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Nije nego bastu u racunar.Željovac je napisao/la:Je li to planiraš računar premjestit' u baštu?harishp je napisao/la:Imali ko da proda majicu u pola cjene.Treba mi za basce.
Ali mi lijepo pristaje sa majom.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Levin, perodeformero i 53 gosta.