BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
IGRAJTE ****; ZASLUŽILI STE SVE OVE UVREDE I PSOVKE ZBOG OVE I PROŠLE UTAKMICE, DEMANTUJTE ME U 2. POLUVREMENU ****, IRSKA GOLI QRAC OD REPKE
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- bavariapivo
- Kontakt:
treba izvaditi spahu za besica i onda cocalic neka zauzme spahinu poziciju a besic nkea ostane na dmf-u
i isto tako treba vaditi ovog izgubljenog bradonju, koji jedine minute skuplja preko repke i ubacit salihovica, i mozda zamjenuti pozicije lulic na omf a salihovic na njegocu poziciju...
i isto tako treba vaditi ovog izgubljenog bradonju, koji jedine minute skuplja preko repke i ubacit salihovica, i mozda zamjenuti pozicije lulic na omf a salihovic na njegocu poziciju...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Najgora ekipa u barazu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Beduin
- Kontakt:
Samo Spaha napolje (jer ce fasovati crveni, glavu dajem) a Cocalic na stopera, Besic DM. Jos malo pa i Milana ubaciti. Medo mora blize Dzeki, a Pjana na svoju prirodnu poziciju, kao sto je i pred kraj poluvremena radio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cocalic qurac teski.
Mesa, Sajo je Mourinho za tebe, da ne pisem o Ciri.
Mesa, Sajo je Mourinho za tebe, da ne pisem o Ciri.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Yebe mi se za penal, igramo ocajno, ja ne vidim ovdje nikakav rukipis mese, covjek nista nije donio u tim. Drzis besu jedinog igraca koji nesto moze napraviti na klupi. Sta reci dalje...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ono mi tehnicki jaci?? Necu da se citiram, ali kao sto sam reko i govorim od walsa, patnja je gledati nasu repku, samo koliko nas je udaljila ova Curka to nije humano...Klocu ubaci besica i armina i hajrovica.... Kome da Dzeko spusti tvoje balon lopte klocuuu jedan, kommeeee???? Ovo ko da je dijete sa ulice postavilo igru, SRAMOTA
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ibrakadabra
- Kontakt:
Mora uvesti Milana i Besica
-
- Kontakt:
Isti ovi igrači su znali igrati lopte, isti ovi igrači su igrali pas igru i bili efikasni, taktika izbij nabij od strane velikog stručnjaka je za nepovjerovati. Sram te bilo što se sa duplo boljim igračima kriješ od Iraca, nikakav trener, živim za dan kad ćemo imati trenera da zna iskoristiti potencijal ekipe, oni prepisuju jedan od drugog, niko ništa novo ne donese, pročitano malo jel tako? E moj kralju, uvedi Bešića pomjeri kolašinca na zadnjeg veznog ispred njih pjanić, vrati lulića na beka, nešto uradi, ubaci Hodžića **** ti ibišević mrtve
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 nov 2015, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nama treba Ciro da im yebe sve sto se ne zalazu i sto su pichke vcrs.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Spaha je zreo za crveni
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Za manijake: je'bo vam Cocalic.... Manjka igrac, Pape je za Mestu profesor, umjesto da sad igra sa 2 napadača a ne u Zenici..
Vehabija napolje jer ne moze sastaviti dvije dobre lopte, njegova je krivica sto gubimo.Nije vidio lopte u Deportivu od okupacije Poljske 39.Pjanicu cak i da se desi neki momenat tvoje inspiracije do kraja utakmice ti si mrtvi odron, mene bi bilo sramota da onako fenomenalnu statistiku u Romi ne znas prebaciti barem djelimicno u reprezentaciju.Znaci da je ustvari pokretni motor Rome neko drugi, Naingolan il ko vec
-
- Kontakt:
Besic,Hajrovic,Salihovic griju klupu Visci,Cocalicu i Medunjaninu dobrodošli u BiH pa najveća kazna je od Boga što nas je poslao u ovaj narod pa bolje da sam Indijanac nego ovo što sam sad
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
I kako mi idu na qurac ovi "portali" sa naslovima sramota BiH ostecena i to,a tako i po fb sudija sudija,penal i jeste i nije bio sudija sta god da odluci u onoj situaciji nije pogrijesio,ali realno vise i nije bio.Ali yebo penal kad su nas irci ubili,dva pasa sastavit ne mozemo.valjda ih mesa malo digne i Besic mora odmah uci da se pjanic oslobodi i da ima vise prostora da nesto napravi
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ubaciti Salihovica i Besica umjesto Cocalica i Medunjanina.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović