FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dok se Cimi ne probije u prvu postavu PAOK-a, nemamo mi sta prizivati ga u repku. Dulja s druge strane bi vec trebao imati mjesta u njoj, jer je konkurencija na krilima repke blago receno OCAJNA!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cimirot da nije povrijeđen bi se sigurno našao na spisku za baraž, ali šta se može, viša sila.MCMXLVI je napisao/la:Vjerujem da hoce. Sad je da se Dulja i Cimi pokazu.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Bitno je da Cocalić igra...hilmo je napisao/la:Cimirot da nije povrijeđen bi se sigurno našao na spisku za baraž, ali šta se može, viša sila.MCMXLVI je napisao/la:Vjerujem da hoce. Sad je da se Dulja i Cimi pokazu.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nama bi dosta,dosta pomogao plasman repke na EURO pa zamislite plasiramo se i mnogi ne znaju ništa o našoj ligi,pa će malo istražiti,a naročito aktuelnog prvaka,pa možda bude sta zanimljivo njima,pa se svašta desi...
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
O čemu je bio prilog?MCMXLVI je napisao/la:Profesionalnost na nivou kao i uvijek. Jedina TV kuca koju mogu gledati od nasih "domacih" kanala, sve ostalo za mene je TESKI amaterizam.High je napisao/la:Kako dobar prilog.MCMXLVI je napisao/la:Gledajte Al Jazeeru balkan
@technology, Bice klip za par sati na yt kanalu.
A jbg, valjda je on najbolje riješenje na toj poziciji u ovom trenutku.DrustveniParazit je napisao/la: Bitno je da Cocalić igra...
A sam plasman na Euro bi nam mnogo donio, što jes jes.. jel tako @joker

Bit će mjesta i za Duljevića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znas da sam lud za repkom!hilmo je napisao/la:A jbg, valjda je on najbolje riješenje na toj poziciji u ovom trenutku.DrustveniParazit je napisao/la: Bitno je da Cocalić igra...
A sam plasman na Euro bi nam mnogo donio, što jes jes.. jel tako @joker

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@bordoarmy, O proslavi rodjendana.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Normalno samo da ovako nastavi.High je napisao/la:Bit će mjesta i za Duljevića.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Au mogu misliti kako su to oni sastavili, AJB je ipak druga dimenzija za ostale levate! Jedva čekam da ga izbace na youtube!MCMXLVI je napisao/la:@bordoarmy, O proslavi rodjendana.

Zukanovic je napisao/la:

Hvala Ješa!
Kakav novi stadion, šta vam je?!
PRIST'O BI JA NA SVE, SAMO DA SAM UZ TEBE, U SRCU MOME JE, NA KOŠEVU STANUJE!
4.10.2009.
Re: Odg: FK Sarajevo
Bio sam optimista po pitanju povratka Stepanova kada je većina govorila da je njegova epizoda u Sarajeva završena, tako da sam optimista i kada se radi o stadionu.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 16 nov 2015, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo ču reći mnogo veći klubovi i mnogo "kultniji" stadioni su napuštani.
Samo Saraj'vo.
- moustapha
- Kontakt:
Samo da naletim u bordo-bijelu oazu. Dobro mi dođe nakon šamaranja od Iraca.
Spremanje za Zvornik. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mani se jeftinih poena.moustapha je napisao/la:Ne postoji veci klub od Sarajeva.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Samo Saraj'vo.
Halo SAVEZ ! Ukidajte prvensvtvo nema potrebe igrati tri kola kad nismo na EURU
Mosa RajvoSa
Ja sam negdje čak pročitao da bi se ovo upravo moglo i desiti!
E sad da li pravila dopuštaju?
E sad da li pravila dopuštaju?
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 16 nov 2015, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Hebo ja sve ako ovaj trenutni Duljevic nije majstor za Lulica
Trenutno korisnika/ca: umrobihzbogtebe1946, Varijantas8 i 68 gostiju.