Onda je neko drugi, bio je malo tamnij, pardonZukanovic je napisao/la:Nije Cezar u Bosni on je jos u Brazilu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Gledajte Al Jazeeru balkan
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Možda je Kallasi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kako dobar prilog.MCMXLVI je napisao/la:Gledajte Al Jazeeru balkan
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pa jel ko snimio ?
- ili ima mogucnost da se pogleda na njihovoj stranici ?
Pyro is not a crime !
Profesionalnost na nivou kao i uvijek. Jedina TV kuca koju mogu gledati od nasih "domacih" kanala, sve ostalo za mene je TESKI amaterizam.High je napisao/la:Kako dobar prilog.MCMXLVI je napisao/la:Gledajte Al Jazeeru balkan
@technology, Bice klip za par sati na yt kanalu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
o cemu je prilog
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad jedna Olimpija iz Ljubljane ima stadion od 16.000 i govore kako jim je isplativ, a da jedan klub kao sto je FK Sarajevo koji ima peteroduplo vecu bazu navijaca, ne moze da ima stadion od 20-25 hiljada? Sve se to moze napraviti, ali mislim da se nasa uprava (i Tan) vise baziraju na kamp trenutno. Kad bi ozbiljno krenuli u projekat siguran sam da bi nas Tan pogurao sa kojim milionom, onda FIFA/UEFA preko saveza, TA (zamislite kako bi njima bilo drago da se u srcu evrope zove stadion po njihovoj kompaniji-Turkish Airlines Arena
), onda gradnja AS group (sigurno nam nisu tek onako postali sponzori). Tako, da ja mislim da cemo dobiti stadion u skorijoj buducnosti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Uglavnom o rođendanu kluba i utakmici protiv Galate.Shooter je napisao/la:o cemu je prilog
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kad gledam tv, samo i gledam al jazeeru balkans. Miljama ispred drugih, pa i onog odrona n1MCMXLVI je napisao/la:Profesionalnost na nivou kao i uvijek. Jedina TV kuca koju mogu gledati od nasih "domacih" kanala, sve ostalo za mene je TESKI amaterizam.High je napisao/la:Kako dobar prilog.MCMXLVI je napisao/la:Gledajte Al Jazeeru balkan
@technology, Bice klip za par sati na yt kanalu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mozda jos 100 godina necemo napraviti stadion, ali cemo sigurno biti prvi u drzavi koji ce ga napraviti.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ono MetalNJesto iz Jajca prave stadionEvander je napisao/la:Mozda jos 100 godina necemo napraviti stadion, ali cemo sigurno biti prvi u drzavi koji ce ga napraviti.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Sorry na off, ali veceras BiH mora proci na EP abd! Zbog Duljevica i Cimirota.
Nemoj se ti sprdati sa njima, oni ce biti jedna jako lijepa prica. Mnogo ljepsa nego Mladost DK.Rinuka je napisao/la:Ono MetalNJesto iz Jajca prave stadionEvander je napisao/la:Mozda jos 100 godina necemo napraviti stadion, ali cemo sigurno biti prvi u drzavi koji ce ga napraviti.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ti braze fkt mislis da ce ih onaj uhljup uvrstiti u roster ako se plasiramo? Daj Boze...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zar vjerujes da ce ih onaj mutant pozvati?MCMXLVI je napisao/la:Sorry na off, ali veceras BiH mora proci na EP abd! Zbog Duljevica i Cimirota.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Zip je napisao/la:Nemoj se ti sprdati sa njima, oni ce biti jedna jako lijepa prica. Mnogo ljepsa nego Mladost DK.Rinuka je napisao/la:Ono MetalNJesto iz Jajca prave stadionEvander je napisao/la:Mozda jos 100 godina necemo napraviti stadion, ali cemo sigurno biti prvi u drzavi koji ce ga napraviti.
Moj kume taj Metalleghe je za 6 godina postojanja nadomak plasmana u PLBiH pa ti vidi jel' to za zayebavanje. A i nije istina da prave stadion.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Nije nikakva zajebancija. Znam da imaju vlasnika iz Italije i da fino rade.
Vjerujem da hoce. Sad je da se Dulja i Cimi pokazu.
Ja sam 100%ubjeden da ce se pocet gradit stadion u roku od 5 godina. E sad dalice Bakir bit sponzor ili tan, TA MENJE bitno. Nemamo kud ispod 25 glava.
Posebno kad Tan bude kolektiro fat chekove od prodaje igraca lahko ce on napravit stadion. On papire moze da dobije za gradnju stadiona hotela i cega vec u roku 10 dana. Nije on bosanski bjednik, vidjeli ste sta bi sa Pajom i butmirom covjek za 10 sekundi rjesi spor koji je trebo trajat 10 godina. Ljudi ko Tan imaju jacinu veze i KES, ON kad ulaze on ne podplacuje zvizdica,becirovice i takve sline on leti direktno kod BAKIRA. Za 1 m € bakir bi mu dao zemlju i dozvolu i par kurvi da guzi u roki 10 minuta.
Posebno kad Tan bude kolektiro fat chekove od prodaje igraca lahko ce on napravit stadion. On papire moze da dobije za gradnju stadiona hotela i cega vec u roku 10 dana. Nije on bosanski bjednik, vidjeli ste sta bi sa Pajom i butmirom covjek za 10 sekundi rjesi spor koji je trebo trajat 10 godina. Ljudi ko Tan imaju jacinu veze i KES, ON kad ulaze on ne podplacuje zvizdica,becirovice i takve sline on leti direktno kod BAKIRA. Za 1 m € bakir bi mu dao zemlju i dozvolu i par kurvi da guzi u roki 10 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 11 gostiju.