FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stadion je jedino isplativ ako svi bh klubovi budu igrali Europu na njemu, ako repka bude igrala na njemu sve tekme, ako bude imao kapacitet kako Bog zapovjeda 20-25k, ako bude imao tržne centre, hotele za ekipe, za običnu raju, restorane, podzemnu garažu, sadržaje. Napraviti čisto fudbalski stadion u Sarajevu samo za potrebe fk Sarajevo je neisplativo, a ovo je dugoročno isplativo sigurno, što kroz zaradu ovim putem, što kroz sponzore. 14-15 godina će se vratiti uloženo. Izdavanjem prostora, reklamama, smještajnim kapacitetima, parkingom, banerima, repkom, drugim klubovima, kupovima prijateljskim, dovedeš sve ekipe Turkish Airlines da igraju, bude kup taj na tvom stadionu u sklopu priprema, ima prostora za sanjarenje. 20 poslovnih prostora po 3 hiljade mjesečno je 60 hiljada x 12 mjeseci jednako je 720 hiljada x 20 godina je 15 miliona. Đe hotel, parking, sponzori, Samsung arena milion godišnje kane. Eeee drug moj.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 nov 2015, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al je gradnja nečeg takvog sanjarenje .jurisicduska je napisao/la:Stadion je jedino isplativ ako svi bh klubovi budu igrali Europu na njemu, ako repka bude igrala na njemu sve tekme, ako bude imao kapacitet kako Bog zapovjeda 20-25k, ako bude imao tržne centre, hotele za ekipe, za običnu raju, restorane, podzemnu garažu, sadržaje. Napraviti čisto fudbalski stadion u Sarajevu samo za potrebe fk Sarajevo je neisplativo, a ovo je dugoročno isplativo sigurno, što kroz zaradu ovim putem, što kroz sponzore. 14-15 godina će se vratiti uloženo. Izdavanjem prostora, reklamama, smještajnim kapacitetima, parkingom, banerima, repkom, drugim klubovima, kupovima prijateljskim, dovedeš sve ekipe Turkish Airlines da igraju, bude kup taj na tvom stadionu u sklopu priprema, ima prostora za sanjarenje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Napravis stadion i u prizemlju stavis kladionice sa bingom i kerovima. Otplatis ga za godinu dana. 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I za godinu dana mozes jos jedan isti napraviti hahahahhaShooter je napisao/la:Napravis stadion i u prizemlju stavis kladionice sa bingom i kerovima. Otplatis ga za godinu dana.

-
- Kontakt:
Ima ljudi prokockali na bingu dvije bordo arene. Kad nisu poduzetni.
Skontao sam da drotovi najviše bingo igraju jebli majku. I onda kad te istuku raja se čudi što su nervozni, kako neće biti nervozan, alimentaciju za mlađeg idiota stavio na crvene.
Skontao sam da drotovi najviše bingo igraju jebli majku. I onda kad te istuku raja se čudi što su nervozni, kako neće biti nervozan, alimentaciju za mlađeg idiota stavio na crvene.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 nov 2015, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Skoro sve utakmice u Evropi, uz poneke derbi utakmice u Ligi, bile su popraćene s preko 10.000 navijača. Uostalom, s kapacitetom od 10.000 teško da bismo mogli ugostiti reprezentaciju u utakmici s boljim protivnikom?! Tako bismo zatvorili vrata opciji da zaradimo mnogo više nego s manjim kapacitetom. Ali pretpostavljam da i ovdje vlada mišljenje da nam reprezentacija nije potrebna?Evander je napisao/la:U zadnjih 10 godina, koliko smo ukupno utakmica odigrali i koliko je puta bilo preko 10 000 ljudi na stadionu?High je napisao/la:Čuj 10.000. Pa nismo Sloboda. Taman je 18.000.
Graditi sve preko 15 000 je suludo.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Uostalom, ko to garantira da se interes za dolazak na utakmicu neće popraviti? Pogotovo ako se nastavi raditi ovako kako se trenutno radi u Klubu. Samim tim, ako se ispune dosad zacrtani planovi, takmičenja u grupnoj fazi uvjetovala bi bolju posjetu. Mnogo bolju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
hahahaha dobarShooter je napisao/la:Napravis stadion i u prizemlju stavis kladionice sa bingom i kerovima. Otplatis ga za godinu dana.
jurisicduska je napisao/la:Ima ljudi prokockali na bingu dvije bordo arene. Kad nisu poduzetni.

Ja bas danas u bet live u Kralja Tomislava da bacim bingo kad onaj Pero drot igra bingo i bulji u sise one plavke. Frajer vadi CIPS prijavu u kladionici.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
pa stadion ako se i bude pravio onda ce vjerovatno da bude onako kako je i @Duska opisao, fkt ne bi bilo logike da se pravi cisto fudbalski stadion bez ikakvih pratecih objekata i to samo za nas, mora se misliti i na reprezentaciju jer im fino i lijepo mozes naplacivati koristenje stadiona 

Pyro is not a crime !
To sto je @Duska opisao je nazalost i jedini nacin u ovoj napacenoj drzavi. Samo ima i tu problem. Gdje napraviti tako nesto?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Danas Ikande i Brazilac hodaju u SCC jesu se nasli 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
HordasOdMalena je napisao/la:Danas Ikande i Brazilac hodaju u SCC jesu se nasli
Koji brazilac?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
koji brazilac ? - zar je vec dosao ? 
@mcmxlvi pa to i jeste jedan od najvecih problema, sve i da imas investitora i pare treba ti ogroman prostror, ali gdje ? - znam da je bilo nekih prica oko Vogosce al jbg to bi bas bilo daleko a u gradu fkt nezz gdje bi se moglo naci zemljiste a da ga vec neko nije kupio i da se ne planiraju zgradurine ili trzni centri

@mcmxlvi pa to i jeste jedan od najvecih problema, sve i da imas investitora i pare treba ti ogroman prostror, ali gdje ? - znam da je bilo nekih prica oko Vogosce al jbg to bi bas bilo daleko a u gradu fkt nezz gdje bi se moglo naci zemljiste a da ga vec neko nije kupio i da se ne planiraju zgradurine ili trzni centri
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Ima grasovo zemljište kod remize dušu dalo za napraviti to.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
CezarAdiFKS je napisao/la:HordasOdMalena je napisao/la:Danas Ikande i Brazilac hodaju u SCC jesu se nasli
Koji brazilac?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
jel ovo onaj drugi Brazilac ? - ako jeste onda je on Tito 
https://www.facebook.com/emerson.luiz.5264

https://www.facebook.com/emerson.luiz.5264
Pyro is not a crime !
Nije Cezar u Bosni on je jos u Brazilu.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da je mali kapacitet 10.000-12.000 sjedalica, pa liga kad se skrati nećeš imati pet-šest kola vezano Velike Obarske, Doboje kod Kaknja i slično, gotovo svaka će biti derbi.. I to pitanje "koliko u zadnjih X godina je bilo popunjeno" nema mjesta ovdje jer ovo Sarajevo nije ono Sarajevo od prije nekoliko godina. A kako klub se izdiže i više raje će biti na stadionima, plus smanjuje se liga tako da će gotovo svaka domaća biti neki derbi, a tu su evropske utakmice pa dizanjem kluba i grupno takmičenje za sve to barem 15.000 nam treba, mada bi idealno bilo između 18,000 i 20,000 - tad bi mogli ugostiti i repku i uzeti i tu neku pinku i plus svi klubovi koji bi se izdigli malo bi vjerovatno kod nas igrali kvale za evropu.
Samo Saraj'vo.
- franklampard8
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Ima ljudi prokockali na bingu dvije bordo arene. Kad nisu poduzetni.

1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zar je tu 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Dave, JavierBosnia, Mostarac12345, skoJaa, TOMCRAFT i 106 gostiju.