Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Mislim da ce biti vise kartona.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
U centru pažnje je BiH, a u sjeni cizer tip
DANSKA: Superisligaen
19:00h Aalborg - Odense
Zbroj golova (5.5) u regularnom vremenu
Tip: Više @1,45
i
Zbroj golova (6.5) u regularnom vremenu
Tip: Više @1,90
GL

i
GL

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Dodig/Melo - Herbert/Mahut 2 @ 2.62

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- suicidesquad
- Kontakt:
Cvetkovic A. (Zad-Par) -11.5+ 1 1,90
Odigrano u Lutriji gdje je kvota 1,90. U BhPlayu je pala na 1,50, u Zmajevima na 1,60. U hrvatskim kladionicama se granica krece oko 9,5. Mislim da je ovo razlog: http://kkpartizan.rs/sr/vest/1714/dzama ... u-partizan
Jamar Wilson je point guard kao i Cvetkovic. Na sluzbenoj stranici pise da bi trebao debitirati vcrs protiv Zadra. Ne znam kako ce trener Partizana to posloziti, ali idem na to da ce mu biti manja minutaza zbog dolaska konkurencije i da bi mu Wilson trebao uzeti par suteva. Od 5 gostujucih ove sezone u ABA ligi 3 puta je isao ispod ove granice. Nadam se da ce i vcrs tako biti. Sretno
Odigrano u Lutriji gdje je kvota 1,90. U BhPlayu je pala na 1,50, u Zmajevima na 1,60. U hrvatskim kladionicama se granica krece oko 9,5. Mislim da je ovo razlog: http://kkpartizan.rs/sr/vest/1714/dzama ... u-partizan
Jamar Wilson je point guard kao i Cvetkovic. Na sluzbenoj stranici pise da bi trebao debitirati vcrs protiv Zadra. Ne znam kako ce trener Partizana to posloziti, ali idem na to da ce mu biti manja minutaza zbog dolaska konkurencije i da bi mu Wilson trebao uzeti par suteva. Od 5 gostujucih ove sezone u ABA ligi 3 puta je isao ispod ove granice. Nadam se da ce i vcrs tako biti. Sretno

U Lutriji BiH može sveBarca1 je napisao/la:BiH 2
Dzeko go
9.61
Htio sam 2/2 i Dzeku, ali retardirani Premier ne da da se to dvoje kombinuje, iz samo njima poznatih razloga ..
slažem se, momci igraju za Pariz za Francusku, moram probati i ovih 2-0 a sad hoće li biti baš dva seta ili tri vidjet ćemoForster je napisao/la:Dodig/Melo - Herbert/Mahut 2 @ 2.62

Maccabi Rishon-Maccabi Tel Aviv 2 1.60, 2/2 2.00
U izraelskom velikanu došlo je do smjene, novi trener je Žan Tabak i nadam se pozitivnom šoku za ekipu nakon loših igara u euroligi i najlošijeg starta u povijesti. Večeras Tabak neće voditi ekipu ali svojim prisustvom bi mogao doprinijeti pobjedi na gostovanju kod neugodnog suparnika koji ih je pobjedio 20 razlike zadnji puta kada ih je ugostio, no prije toga su redovno gubili pa se nadam novom nizu i novoj pobjedi gosta. Domaćin je na omjeru 4-1 a gosti su na 4-2.

U izraelskom velikanu došlo je do smjene, novi trener je Žan Tabak i nadam se pozitivnom šoku za ekipu nakon loših igara u euroligi i najlošijeg starta u povijesti. Večeras Tabak neće voditi ekipu ali svojim prisustvom bi mogao doprinijeti pobjedi na gostovanju kod neugodnog suparnika koji ih je pobjedio 20 razlike zadnji puta kada ih je ugostio, no prije toga su redovno gubili pa se nadam novom nizu i novoj pobjedi gosta. Domaćin je na omjeru 4-1 a gosti su na 4-2.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
97-85QUARTERBACK je napisao/la:
Veceras nista opsirno da ne perem bezveze uglavnom..
Lakers-Detroit kp1 @2.30
Lowry 18.5 OVER @1.85
Ibaka 13.5 OVER @1.85
kf. 7,87
Sretno..

22
16
9/12 prolaznost.. veceras idemo ovako..
Dallas 103.5 OVER @1.85
Zadnje 3 utakmice protiv Phile dali 110, 123, 124, Phila proslu sa San Antoniom odigrala nesto bolju utakmicu nisu primili preko 100 poena

Chicago - Indiana 196.5 UNDER @2.00
Ovo je najveca granica u zadnjih 10 utakmica u koje imam uvid izmedju ove dvije ekipe, dakle imaju 7 UNDERA i to jos po znatno manjim granicama od ove.. Indiana je prosle godine djelovala stameno u odbrani, ove godine i ne bas tako ali vracaju se oni na staro lagano, uz ovakvog PG13 opet su ozbiljna ekipa.. kvota me malo i cudi, sinoc je isto kvota bila i na Lakerse velika pa se skinulo to.. eto mislim da ce i veceras to da bude poklon lagani.. tradicionalno igraju sa malo koseva i cisto sumnjam da ce ijedna ekipa ici preko 100 veceras eto..
Paul George 24.5 OVER @1.85
Sta reci za ovog covjeka, tata igre dovoljno je da navedem ovo
Dok ne bude 32.5 granica na njega ja ga igram over vrlo lako..He's been even better over the past six, scoring 29.3 per game with 9.3 boards while shooting 47.5 percent from the floor, including 19 of 40 from 3-point range.

Hmm kasnije poslije Bosne cu jos par tipova staviti pa eto valjda se probere veceras sta kako treba..
- diplomatija
- Kontakt:
Veceras se lova diže na Albanija-Gruzija, zx2 je 2.4, a z2 4.80, dovoljno je samo pogledati njihove medjusobne i sve je jasno, jedini problem bi mogao biti sto u albance svi vec sumnjaju, pa možda veceras odigraju onako kako i znaju, a to je nikako, rezultat bi trebao biti 2:1, ali ja mislim da veceras ide 2:2, prvo poluvrijeme 1:1, drugo isto tako i sve rega
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma 3:3 da se niko ne ljutidiplomatija je napisao/la:Veceras se lova diže na Albanija-Gruzija, zx2 je 2.4, a z2 4.80, dovoljno je samo pogledati njihove medjusobne i sve je jasno, jedini problem bi mogao biti sto u albance svi vec sumnjaju, pa možda veceras odigraju onako kako i znaju, a to je nikako, rezultat bi trebao biti 2:1, ali ja mislim da veceras ide 2:2, prvo poluvrijeme 1:1, drugo isto tako i sve rega
- diplomatija
- Kontakt:
I jos bi dodao da se trenutno igra prijateljska njemacka-poljska u20, dva puta su igrali ove godine u jednoj su tri gola postignuta u prvom i tako ostalo, a u drugoj su tri gola postignuta od 70. do 90.min, trenutno 0:0, pa bi možda mogao koji gol i pasti do kraja
haj brate nek ponove taj drugi scenario živi bilidiplomatija je napisao/la:I jos bi dodao da se trenutno igra prijateljska njemacka-poljska u20, dva puta su igrali ove godine u jednoj su tri gola postignuta u prvom i tako ostalo, a u drugoj su tri gola postignuta od 70. do 90.min, trenutno 0:0, pa bi možda mogao koji gol i pasti do kraja

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
live*
horsens-lyngby 1-0 pol.
lyngby pobjeda 8.50
horsens-lyngby 1-0 pol.
lyngby pobjeda 8.50
bolje nije moglo krenutidiplomatija je napisao/la:Veceras se lova diže na Albanija-Gruzija, zx2 je 2.4, a z2 4.80, dovoljno je samo pogledati njihove medjusobne i sve je jasno, jedini problem bi mogao biti sto u albance svi vec sumnjaju, pa možda veceras odigraju onako kako i znaju, a to je nikako, rezultat bi trebao biti 2:1, ali ja mislim da veceras ide 2:2, prvo poluvrijeme 1:1, drugo isto tako i sve rega
2' 0:1 Gruzija
- diplomatija
- Kontakt:
Ako padne jos jedan gol u prvom u Albaniji ja idem sa 110KM da ce biti penal u Irskoj, kuipers rijetko kad da ne svira penal u evropskim utakmicama, a nama ga je vec jednom poklonio protiv grčke
- JoseMourinho
- Kontakt:
Bosna 2 3,10
Dzeko daje 3,10
Probat pa sta bude
Dzeko daje 3,10
Probat pa sta bude

-
- Kontakt:
Pozdrav,ajde pomagajte ..ima li nekobda ni prebaci pola eura,10 centi ,20centi nebitnobna win da osigram tiket...sutra cu mu vratiti..problwm je samo u tomw jer nemam gdje uplatiti...izvinjavam se nemojte me banovati...znaci 10cento ako neko hoce..
Kakav josip broz tito mrtvih mi hahahahahdiplomatija je napisao/la:Ako padne jos jedan gol u prvom u Albaniji ja idem sa 110KM da ce biti penal u Irskoj, kuipers rijetko kad da ne svira penal u evropskim utakmicama, a nama ga je vec jednom poklonio protiv grčke

14,5/Ellis M VIŠE @1,85
Kolega je napisao analizu na George-a, ja cu za njegovog suigraca. George,Hill i Ellis su glavni igraci u Indiani, i vecinom njih trojica zabijaju najvise koseva. Veceras Hill nece igrat i mislim da je upravo Ellis taj koji ce uz George-a pokusati odvesti Indianu prema pobjedi. Ove sezone je na prosjeku od 12,8 poena i igra preko 30-35min.
Mislim da mu odgovara igrati protiv Chicaga sto pokazuje i sljedeci podatak:
Career vs. Chi | 17 games | 22.1 pts| na prosjeku je od 22,1 poena protiv Chicaga u karijeri.
Prosle sezone protiv Chicaga 2 utakmice i prosjek od 27,5 p
Pretprosle sezone protiv Chicaga 2 utakmice i prosjek od 21p
U te zadnje dvije sezone je u sve 4 utakmice prelazio ovu granicu.
18,5/Knight B VIŠE @1,85
Uz Bledsoe-a glavni u Phoenixu, i uvijek je dilema koga od njih dvojice. Ja se odlucujem za Brandona, granica mu je manja nego Ericu kojem je 22,5/23,5. Veceras se ocekuje utakmica s velikim brojem poena, gotovo sigurno preko 200+ (zadnje 4 medusobne isle preko 215) a Phoenix je samo u 3/9 utakmica ove sezone ostao ispod 100 poena (92,95,96), te ocekujem i veceras jedno 110-115 od njih.
Knight je ove sezone na prosjeku od 19,1 poen i igra oko 35min (ne racunam zadnju gdje je igrao 22min zbog BO). Prosle i pretprosle sezone u dresu Bucka protiv Lakersa biljezio sljedece brojke: 24,30,37.
Zasad ova dva, kasnije mozda bude jos
Kolega je napisao analizu na George-a, ja cu za njegovog suigraca. George,Hill i Ellis su glavni igraci u Indiani, i vecinom njih trojica zabijaju najvise koseva. Veceras Hill nece igrat i mislim da je upravo Ellis taj koji ce uz George-a pokusati odvesti Indianu prema pobjedi. Ove sezone je na prosjeku od 12,8 poena i igra preko 30-35min.
Mislim da mu odgovara igrati protiv Chicaga sto pokazuje i sljedeci podatak:
Career vs. Chi | 17 games | 22.1 pts| na prosjeku je od 22,1 poena protiv Chicaga u karijeri.
Prosle sezone protiv Chicaga 2 utakmice i prosjek od 27,5 p
Pretprosle sezone protiv Chicaga 2 utakmice i prosjek od 21p
U te zadnje dvije sezone je u sve 4 utakmice prelazio ovu granicu.
18,5/Knight B VIŠE @1,85
Uz Bledsoe-a glavni u Phoenixu, i uvijek je dilema koga od njih dvojice. Ja se odlucujem za Brandona, granica mu je manja nego Ericu kojem je 22,5/23,5. Veceras se ocekuje utakmica s velikim brojem poena, gotovo sigurno preko 200+ (zadnje 4 medusobne isle preko 215) a Phoenix je samo u 3/9 utakmica ove sezone ostao ispod 100 poena (92,95,96), te ocekujem i veceras jedno 110-115 od njih.
Knight je ove sezone na prosjeku od 19,1 poen i igra oko 35min (ne racunam zadnju gdje je igrao 22min zbog BO). Prosle i pretprosle sezone u dresu Bucka protiv Lakersa biljezio sljedece brojke: 24,30,37.
Zasad ova dva, kasnije mozda bude jos

Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 16 nov 2015, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
svaka čast, prošlo već u 2. trećinigonzales je napisao/la:U centru pažnje je BiH, a u sjeni cizer tip![]()
i
GL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.