Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Interista di cuore
-
Kontakt:
Postao/la Interista di cuore » 20 maj 2010, 00:57
Romariooo je napisao/la:hahaha, jesu se ovi zabari digli, dosli u finale poslije 40 godina i odma filozofiraju. A i tu evo odma sve nesto mutno gdje god su oni, a vjerovatno ne bi ni bili tu da konkurenciju u italiji ne rastjerase, cak su se i onog Udinezeta pribojavali pa i njima otese bodove heh. Gdje ste bili majstori pola stoljeca, otkad se ne igra katanaco nema ni vas u vrhu, a i sad ste u finalu zahvaljujuci katanacu, i jos se hvale da nisu parkirali autobus u odbranu nego airbus haha, kako jadno. Nema nista jadnije kad tako manji klubovi se dignu, al et neka i vama malo da vidite finala, mada cete sigurno opeksiniti to finale. Nadam se da ce i Van Gaal tu ici samo na rezultat isto, i da nece traziti ljepotu, nego da se i on zatvori i oprezno igra, u toj igri bez kontri Inter je bezidejan, a Ola i Roben ce jedan utrpati barem, bilo bi steta za fudbal da zabari osvoje.
sto se prije pomiris da ti Barca nije u finalu lakse ce ti bit

Bilal ako vi dobijete ja cu bit prvi da vam cestitam,naravno da bih volio da Inter uzme ovo neg ista na svijetu,al Bayern mi nije mrzak klub,tako da djaba se silis....a za to pola Bundeslige smajli koji se valja od smijeha

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
Bilal
-
Kontakt:
Genghis je napisao/la:@Bilal - To sto ti nisi cuo ne mora znaciti da niko nije ... jednostavno pratis fudbal nepunih 7 mjeseci, tako da

Ako ne pratim neke djenove i zaragoze ne znaci da nepratim fudbal, i jesu neki timovi pa da ih pratim. A mogu mislit odkad ti pratis fudbal, cim pises takve gluposti o jednom od najboljih timova u evropi.
-
Genghis
-
Kontakt:
Bilal je napisao/la:Genghis je napisao/la:@Bilal - To sto ti nisi cuo ne mora znaciti da niko nije ... jednostavno pratis fudbal nepunih 7 mjeseci, tako da

Ako ne pratim neke djenove i zaragoze ne znaci da nepratim fudbal, i jesu neki timovi pa da ih pratim. A mogu mislit odkad ti pratis fudbal, cim pises takve gluposti o jednom od najboljih timova u evropi.
Ne pisem ja gluposti o Bayernu , nego o nečem (nekom) drugom

. To što će Inter pobjediti Bayerna ne značiti da je Bayern loš - nije sramota izgubit od Brazila

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
FC BAYERN
-
Kontakt:
U jednom postu nisam vise gluposti procito ne pamtim, Milito klasa za Olica? Olic je postao igrac u 2-3 utakmnice? E sine da ti pojasnim nekoliko stvari, Prvo pogledaj timove gdje je Milito igrao prije Intera Genoa,Zaragoza

Olic je igrao u HSV i CSKA koji su svake godine igrali u europi.Jedini Njemacki golman koji parira Cesaru je Kahn ovo je za post godine, mislim nemam stobom sta dalje pricati.
-
amell
-
Kontakt:
geronimo je napisao/la:E moj Amele, mora da rastes kad si docekao da taj tvoj Inter dodje jednom do finala lige prvaka. Priznajem, nije mala stvar nakon gotovo 40 godina doci do toliko zeljenog cilja. Hvalospjeve o Interu prosipaj na njihovoj temi, ovo je tema o Bayernu i navijaci ovog kluba mogu pricati sta hoce o svojim zvijezdama. Nije effe_sa dosao na temu Intera da provocira, nego Vi dolazite ovdje i trazite nesto sto necete naci.
Zdena, u redu je pokusaj provokacije, mada je ti nazivas salom. Kada glumis tako cool tipa onda ostani takav do kraja. A ne nekoga nazivati majmunom. Vidi se i na tebi da si isfrustriran Bayernovim uspjehom, pa ne potezes bas za najboljim oruzjem. Vidim i
smaju si mi ukrao.

sasvim je jasno da ja nikog neprovociram,ja samo odgovaram na provokaciju i brdo neistina i lazi od efe sa,i da ja se ponosim INTER uspjehom,jer za razliku od bayerna INTER je zasluzeno dosao do finala,zaboravili sta vec viole koje su pokradene i opljackane i koje su vas nadigrale,a 10 mjesto u italiji zauzeli,ali vi ste opet usudzujete pricati ovde o tome kako je bayern pokraden,sramotno

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
-
Bilal
-
Kontakt:
amell je napisao/la:geronimo je napisao/la:E moj Amele, mora da rastes kad si docekao da taj tvoj Inter dodje jednom do finala lige prvaka. Priznajem, nije mala stvar nakon gotovo 40 godina doci do toliko zeljenog cilja. Hvalospjeve o Interu prosipaj na njihovoj temi, ovo je tema o Bayernu i navijaci ovog kluba mogu pricati sta hoce o svojim zvijezdama. Nije effe_sa dosao na temu Intera da provocira, nego Vi dolazite ovdje i trazite nesto sto necete naci.
Zdena, u redu je pokusaj provokacije, mada je ti nazivas salom. Kada glumis tako cool tipa onda ostani takav do kraja. A ne nekoga nazivati majmunom. Vidi se i na tebi da si isfrustriran Bayernovim uspjehom, pa ne potezes bas za najboljim oruzjem. Vidim i
smaju si mi ukrao.

sasvim je jasno da ja nikog neprovociram,ja samo odgovaram na provokaciju i brdo neistina i lazi od efe sa,i da ja se ponosim INTER uspjehom,jer za razliku od bayerna INTER je zasluzeno dosao do finala,zaboravili sta vec viole koje su pokradene i opljackane i koje su vas nadigrale,a 10 mjesto u italiji zauzeli,ali vi ste opet usudzujete pricati ovde o tome kako je bayern pokraden,sramotno

Tebe niko nije provociro. Ovo je tema Bayerna, pise ti na vrhu stranice velikim slovima F. C. Bayern. Da je on to napiso na vasoj temi onda bi to mogao smatrati provokacijom. Ovo sto je on napisao se tice samo navijaca Bayerna i zato razguli
-
JetSet_Hantraga
-
Kontakt:
Postao/la JetSet_Hantraga » 20 maj 2010, 01:10

I u Firenci nije sudjen offside u kojem se nasao Gilardino prije nego sto je asistirao za pogodak. Ali to sigurno nisi primijetio.
Uglavnom:
mi navijamo za veci tim nego ti! A moze i matematicki: Bayern > Inter
Hvala!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
-
amell
-
Kontakt:
FC BAYERN je napisao/la:U jednom postu nisam vise gluposti procito ne pamtim, Milito klasa za Olica? Olic je postao igrac u 2-3 utakmnice? E sine da ti pojasnim nekoliko stvari, Prvo pogledaj timove gdje je Milito igrao prije Intera Genoa,Zaragoza

Olic je igrao u HSV i CSKA koji su svake godine igrali u europi.Jedini Njemacki golman koji parira Cesaru je Kahn ovo je za post godine, mislim nemam stobom sta dalje pricati.
da, i ta zaragoza i genoa su sigurno igracki jace od cska,a sa hsv su ravnopravni,a u evropi zaragoza neigra zato sto se takmici u 3puta jacoj ligi te tako i nemoze izborit plasman u europu,genoa igra europu

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
-
amell
-
Kontakt:
JetSet_Hantraga je napisao/la:sasvim je jasno da ja nikog neprovociram,ja samo odgovaram na provokaciju i brdo neistina i lazi od efe sa,i da ja se ponosim INTER uspjehom,jer za razliku od bayerna INTER je zasluzeno dosao do finala,zaboravili sta vec viole koje su pokradene i opljackane i koje su vas nadigrale,a 10 mjesto u italiji zauzeli,ali vi ste opet usudzujete pricati ovde o tome kako je bayern pokraden,sramotno

I u Firenci nije sudjen offside u kojem se nasao Gilardino prije nego sto je asistirao za pogodak. Ali to sigurno nisi primijetio.
Uglavnom:
mi navijamo za veci tim nego ti! A moze i matematicki: Bayern > Inter
Hvala!
jedno je nesvirat ofsajd od nekoliko centimetara,a nesto sasvim drugo nesvirati ofsajd od 5 metara

-
nevjernik
-
Kontakt:
pocele se gace tresti, ohhhohohohoh
cuj Olic bolji od Milita
pa onda naso poredit legendu Benfice butta sa najboljim svjetskim golmanom Julijem Cezarom
haj jos reci da je Gomez bolji od Samuela Etoa pa da idem da placem u sobu
ja bi vam samo preporucio da sacekate subotu
a ovaj @Romariooo jos nije skonto da je Inter pojeo Barsu za veceru, gdje god se javi neki navijac Intera on doleti
GRANDE INTER!!!!!!!!!
laku noc...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
Romariooo
-
Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:Romariooo je napisao/la:hahaha, jesu se ovi zabari digli, dosli u finale poslije 40 godina i odma filozofiraju. A i tu evo odma sve nesto mutno gdje god su oni, a vjerovatno ne bi ni bili tu da konkurenciju u italiji ne rastjerase, cak su se i onog Udinezeta pribojavali pa i njima otese bodove heh. Gdje ste bili majstori pola stoljeca, otkad se ne igra katanaco nema ni vas u vrhu, a i sad ste u finalu zahvaljujuci katanacu, i jos se hvale da nisu parkirali autobus u odbranu nego airbus haha, kako jadno. Nema nista jadnije kad tako manji klubovi se dignu, al et neka i vama malo da vidite finala, mada cete sigurno opeksiniti to finale. Nadam se da ce i Van Gaal tu ici samo na rezultat isto, i da nece traziti ljepotu, nego da se i on zatvori i oprezno igra, u toj igri bez kontri Inter je bezidejan, a Ola i Roben ce jedan utrpati barem, bilo bi steta za fudbal da zabari osvoje.
sto se prije pomiris da ti Barca nije u finalu lakse ce ti bit

Bilal ako vi dobijete ja cu bit prvi da vam cestitam,naravno da bih volio da Inter uzme ovo neg ista na svijetu,al Bayern mi nije mrzak klub,tako da djaba se silis....a za to pola Bundeslige smajli koji se valja od smijeha

hahhahahaha, veliki klubovi (Milan, Juve, Barca, Real, Bayern, United) nagledali su se finala, i ne pate sto tu nisu svake godine bas, a vi kvazivelicine likujte dok mozete, osvajali su ligu prvaka i Zvezda i Steaua pa sta, velicine ostaju velicine, a vi cete tu biti samo izletnici. Zato najbolje je da sutiti i da budete sretni sto ste tu dogurali i uzivajte dok mozete, ko zna hocete li vi danasnji navijaci za zivota docekati opet tako nesto heh.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Bilal
-
Kontakt:
nevjernik je napisao/la:pocele se gace tresti, ohhhohohohoh
cuj Olic bolji od Milita
pa onda naso poredit legendu Benfice butta sa najboljim svjetskim golmanom Julijem Cezarom
haj jos reci da je Gomez bolji od Samuela Etoa pa da idem da placem u sobu
ja bi vam samo preporucio da sacekate subotu
a ovaj @Romariooo jos nije skonto da je Inter pojeo Barsu za veceru, gdje god se javi neki navijac Intera on doleti
GRANDE INTER!!!!!!!!!
laku noc...
Pa mi i cekamo subotu puni optimizma jer znamo da cemo vas zgazit, a vi ovde upadate sa neprimjerenim komentarima.
Samo da vas podsjetim pisali su o nama i gore stvari navijaci Mancestera i Liona, a vid kako su prosli.
Vi cete proci jos gore samo zato sto ste zabari
-
geronimo
- Moderator
-
Kontakt:
Mi stojimo pred finalem a ja sad treba s tobom da pricam o utakmici protiv Viola? Prezvakana tema, sinko, svako od nas je priznao da je bio ofsajd, ali da su Toskanci Bayern nadigrali je vrlo smjela izjava s tvoje strane.
Haj'mo reci da smo tu utakmicu prosli na srecu, najvise radi podcjenjivanja protivnika...ali nije Bayern ni prvi ni zadnji klub kome je sreca pomogla da dodje do uspjeha.
Smirite tenzije, moze se normalno diskutovati, finale je pred nama pa cemo vidjeti ko je bolji.
Respektujem Inter, imaju veoma snaznu ekipu, mozda su i blagi favorit zbog neigranja Ribery-ja...ali ja sam uvjeren da ce utakmica biti gutava, sitnice ce odluciti i naravno nadam se i vjerujem da Bayern moze do kante.
Vom Jäger zum Gejagten
-
JetSet_Hantraga
-
Kontakt:
Postao/la JetSet_Hantraga » 20 maj 2010, 01:24
jedno je nesvirat ofsajd od nekoliko centimetara,a nesto sasvim drugo nesvirati ofsajd od 5 metara

Ofsajd je ofsajd, isto kao sto je i gol gol. Svaki gol ima istu vrijednost, nebitno je li postignut sa 40 ili 2 metra. Isti slucaj je i sa ofsajdom.
Ne znam uopste zasto se raspravljam sa navijacima malih timova.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
-
cappy
-
Kontakt:
jasto ovaj effe provocira...bravo svaka ti cast
-
Bilal
-
Kontakt:
cappy je napisao/la:jasto ovaj effe provocira...bravo svaka ti cast
Ovo je Bayernova tema hoces da vas bas pocnemo provocirat na vasoj temi?
Ili to mozda i zelite da vam namirimo vise stranica u temi, da neko pomisli da ste veliki klub

-
Romariooo
-
Kontakt:
Ma pustite ih, oni nisu ni u svom gradu, ni na svom stadionu najveci klub.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
Interista di cuore
-
Kontakt:
Postao/la Interista di cuore » 20 maj 2010, 01:36
Romariooo je napisao/la:Ma pustite ih, oni nisu ni u svom gradu, ni na svom stadionu najveci klub.
nemoj vise plakat,jbg ispala ti je Barca sta ces.hahaha.presmijesan si,sad se Bayernovcima uvlacis u pedu,al djab ti ove godine tvoju VELIKU Barcu Inter stize po broju titula LP,pa se ti skontaj sta pricas

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
cappy
-
Kontakt:
uff blago tebi kad gledas velicini kluba po broju stranica na ovom forumu....Ma vi ste giganti igrate u najjacoj ligi svijetu, superiorno osvajate titule u svapskoj jer imate velike konkurente.... Wow diwim vam se kakav gigant
-
Bilal
-
Kontakt:
Sta ces, u vas su jaci konkurenti: genoa, palermo, napoli, i td.