Bio bi mi na avataru, profilnoj na faceu, coveru na faceu, licnoj karti i pasosu.HeraklitMracni je napisao/la:zamisli zukanovic pobjedonosni gol postigne , pa digne dres a ispod dresa pusi ga safete![]()
![]()
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Zamisli Zukanović večeras odigra dobru utakmicu za razliku od one u petak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
JavierBosnia je napisao/la:Moja zelja za večeras
To je to, isto ko da sam ja sastav napravio
Ovo je najbolje što trenutno možemo napraviti a sa ovim sastavom protiv Irske je moguca pobjeda.
baš me zanima kako će se postavit' Irska, da li će nas napast'
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Napast ce nas , pokusat izenadit , prvo poluvrijeme ce biti dominantni i pokusat ce zavrsit posao , ako ne uspiju onda bunker u drugom ... otprilike tako , sad nasi ce zabiti iz prekida !! i ode sve vragu po irsku --
mislim da ce igrat na kontre, trazit ce oni svoju sanse, da brane ovaj rezultat sumnjam da ce moci, kvalitet je na nasoj strani, jedna frljoka i na euru smo ... vrlo neugodan rezultat
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ima li naznaka prvih 11 irske? Hoce li biti promjena na golu? Long?
- Principatus
- Kontakt:
Ma Irska ce nas "napasti" sto jest, pod priskom njihove publike ce mozda biti nesto ofanzivniji, sto je dobro. Inace ne ocekujem od njih nesto posebno bolje veceras. Sutanje lopte u out, trka, gruba igra.
Sto se tice sastava i ja mislim da bi nam Kolasinac kao bek mogao biti zlata vrijedan i u ofanzivi jer bi sa svojom brzinom i fizikom mogao da bolje saradjuje sa Lulicem nego Zukanovic.
Sto se tice sastava i ja mislim da bi nam Kolasinac kao bek mogao biti zlata vrijedan i u ofanzivi jer bi sa svojom brzinom i fizikom mogao da bolje saradjuje sa Lulicem nego Zukanovic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
strijelac za historiju vedo ibisevic !
15.10 kaunas
15.6. argentina SP
16.11 irska
15.10 kaunas
15.6. argentina SP
16.11 irska
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ako ovako bude, idemo na EP.Eld0rado je napisao/la:JavierBosnia je napisao/la:Moja zelja za večeras
To je to, isto ko da sam ja sastav napravio![]()
Ovo je najbolje što trenutno možemo napraviti a sa ovim sastavom protiv Irske je moguca pobjeda.
Spaha-Zuka (citaj: NE Zuko) stoperski duo je najbolji i evo dokaz, ovo su utakmice s ove 2 na poziciji stopera zajedno:
Alzir-Bosna 0-1
Slovenija-Bosna 0-3
Letonija-Bosna 0-5
Vranjes+Kolasinac je super jer su obadvoje brzi a i defanzivni odlicni (mada njihove centarsute nisu na nivo-u od Mujdze i Zukanovica ali to mi je manje bitno kao desni ili lijevi bek).
Besic, Pjanic i Medunjanin na vezni red = vise posjed lopte i bice vise kreirane sanse za nas i Dzeko se ne treba vratiti sredini terena.
Visca, Dzeko i Lulic je logicno to je najbolje sto imamo.
Zadnja izmjena: Zuko, dana/u 16 nov 2015, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Imate pozdrav, masem rukom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kako prođe ispirt ?X31987 je napisao/la:strijelac za historiju vedo ibisevic !
15.10 kaunas
15.6. argentina SP
16.11 irska
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- JohnCleese
- Kontakt:
Ako bude igrao na lijevom beku tesko.Virtu4l je napisao/la:Zamisli Zukanović večeras odigra dobru utakmicu za razliku od one u petak.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Elegant je napisao/la:Kako prođe ispirt ?X31987 je napisao/la:strijelac za historiju vedo ibisevic !
15.10 kaunas
15.6. argentina SP
16.11 irska
super 14 od 15 pitanja odrađene, potrefilo me nešto a vala nije ni teško bilo. hvala što pitaš
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Zabit ce Spahic ba
Virtu4l je napisao/la:Zamisli Zukanović večeras odigra dobru utakmicu za razliku od one u petak.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ja bi umjesto MEdunjanina ubacio Sušića može on to odigrat sigurno kvalitetno jer je u formi i stabilan je na nogama pogotovo zadnje 2 sezone je medju najjačim igračima sredine terena..
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Goalgetter i 53 gosta.