FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Isnar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Isnar » 20 maj 2010, 00:22

SAUDIN23 je napisao/la:
drajkula_zlo je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:kad mi je tesko u zivotu odma se sjetim da sarajevo nema stadiona na kome moze igrat euro utakmice pozz iz zenice :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kad mi je tesko sjetim se da celik ispada :O
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jako duhovito pa vi nemojte pobijedit laktase na grbavici da mi ispadnemo pa cete vidjet hocetel osvojit i prvenstvo i ovo ako osvojite odnesite pehar u mostar velezovoj upravi pa im ga dajte malo jer su vam prodali utakmicu u mostaru :oops: :oops: :oops:
Tebi nista ne predstavlja ZLO u nicku... idi malo pozajmi pameti... :arrow:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 20 maj 2010, 00:23

Prije svega čestitke Borcu na odličnoj igri na Grbavici,bolje od ovoga oni ne mogu,doduše dva gola totalno ćorguze kao i u prvenstvu ali su ih zaslužili svojom igrom večeras.Prvo poluvrijeme nevjerovatno,bolji smo bili u prvom poluvremenu kada smo gubili nego u drugom kada smo dali dva gola,u prvom smo imali i glavu i rep ali gol neće pa neće.Šest stopostotnih šansi a nijednu ne realizovati,ne može to proći nekažnjeno.U drugom na brzaka dajemo dva gola ali se iz aviona dalo vidjeti da je našima,prvi put ove sezone,nestalo snage za potpuni preokret,ono što nas je krasilo čitavu sezonu nas je sada izdalo.To objašnjavam činjenicom da smo od 6.minute mi bili ti koji su morali ganjati rezultat i puno više smo se trošili.
Ponosan sam na navijanje,na činjenicu da je sve proteklo bez ijedne jedine mrlje,na navijanje nakon utakmice,na podršku igračima uprkos neosvojenom kupu,ipak su Laktaši puno važniji.Ponosan sam pa nismo kojekakvi bilmezi koji nakon neriješenog rezultata ulijeću u teren i čupaju stolice,razvaljuju stadion,mlate sve što im je pod nogama i rukama,ponosan sam što smo dostojanstveni i gospoda i kad gubimo i kad dobijamo.
Ponosan sam na igrače i na njihovu frenetičnu borbu do posljednjeg daha i odlučno odbacujem sve moguće tvrdnje o prodaji utakmice,molim sve koji to pišu da ne budu smiješni,da se ne ofiraju već da prihvate činjenicu da je Borac dobra ekipa koja je u stanju,doduše uz nevjerovatnu dozu sreće,da izvuče ovakav remi na Grbavici.Ponosan sam na Amara koji je sportski primiogubitak kupa iako smo,po meni,izgubili mnogo sa onom dvostrukom izmjenom,nekako nam je to totalno poremetilo igru,vraćanje Bučana nazad,vađenje Šimića,ponajboljeg do tada ali eto,Amar je htio najbolje.
Ponosan sam posebno kad čujem da su u svečanoj loži bili Meša,Džeko,Miralem Pjanić sa Željinim šalom,Željko Komšić i drugi.
Skandiranje Milanu Ćulumu je krajnje neprimjereno i bezobrazno,ovaj momak to nije zaslužio.Mirko Radovanović je i noćas bio jedan od boljih,ne znam da li mi gledamo istu utakmicu ali je Mirko standardno dobar,učinkovit,siguran u odbrani a opasan u napadu,uostalom asistirao je i noćas Mirsi,ne znam što bi bio loš po ocjenama nekih na forumu,ne znam šta se to drugo očekuje od bočnog igrača,čovjek odigrao bez greške večeras.
Za kraj,nevjerovatno je koliko sam poruka dobio od kitarčića na poluvremenu,pa je li moguće da oni spas svoje sezone vide u tome što Željo nije osvojio kup,koji su to imbecili,debili,kompleksaši,pa to je nevjerovatno.Lijepo bi bilo da smo uzeli duplu krunu ali ipak je biti prvak najvažnije i to ćemo,akobogda,postati u nedjelju.
Zadnja izmjena: manijakdv, dana/u 20 maj 2010, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 maj 2010, 00:24

Niko nam nije kriv osim nas samih. Ljudima treba čestitati, zasluženo su osvojili. A mi GLAVU GORE, i u nedjelju aBd ovjera šamionske titule pred isto ovoliko gledalaca koliko je bilo čeveras.

Pozdrav manijaci gdje god bili!

p.s. NEKI BI DA SU BILI NA NAŠEM MJESTU VEČERAS SRUŠILI I ZAPALILI STADION, prema tome, pustite ih da se ofiraju 8-)
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 20 maj 2010, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 20 maj 2010, 00:25

zenica ima stadion za evrope samo dugo dugo niko neigra tamo klupske evropske tekme
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 20 maj 2010, 00:27

Lesinar1987 je napisao/la:
Elddar je napisao/la:
Lesinar1987 je napisao/la:ahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahah misevi ajte u rupu i zabijte se u tu svoju dolinu cupova jadnici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: DUPLA KRUNA AHAHAHAHAHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kako si samo glup i ograničen :roll:

e pa dosta ste vi smarali vec 10 dana pisete o duploj kruni...eto je sada, :D mozda sam malo pretjerao al viditi Olivera kako podize pehar na Grbavici-NEPROCJENIVO :D
Sad smo mi na redu malo da im uneredimo temu nasim postovima kao sto su i oni nasu jos dva dana prije, smarajuci nas kako nemamo sta traziti... :D
Zato sam im i citirao jedan od tih postova gdje kazu kako se blizi trenutak kako ce poniziti onaj jad od Borca na Grbavici.... :D

A tek kad im Schlager kralj krene oplesti, kako je i rekao, sigurno ceka malo da se ovo rascisti.
Gdje vam je Seyo kralj da uleti sa DUPLOM! 8-)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 20 maj 2010, 00:27

Blueone je napisao/la:zenica ima stadion za evrope samo dugo dugo niko neigra tamo klupske evropske tekme
nije ni ta losa ...tamo praznik kad repka igra :D

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 20 maj 2010, 00:28

nasborik je napisao/la: Sad smo mi na redu malo da im uneredimo temu nasim postovima kao sto su i oni nasu jos dva dana prije, smarajuci nas kako nemamo sta traziti... :D
Zato sam im i citirao jedan od tih postova gdje kazu kako se blizi trenutak kako ce poniziti onaj jad od Borca na Grbavici.... :D

A tek kad im Schlager kralj krene oplesti, kako je i rekao, sigurno ceka malo da se ovo rascisti.
Gdje vam je Seyo kralj da uleti sa DUPLOM! 8-)
U tom slucaju nemate puno vremena za cekanje, posto poslije nedjelje vase blebetanje nece imati nikakvog smisla... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 20 maj 2010, 00:29

...Chao Kup umjesto za sarajevo potpisao za zelju... :D :D :D

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 20 maj 2010, 00:29

A mozda i mi zaigramo ako Zubanpolje neospobe za Evrope, na Bilinom
nikad se nezna
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 20 maj 2010, 00:30

ja-hordas je napisao/la:...Chao Kup umjesto za sarajevo potpisao za zelju... :D :D :D
Sta mislis imal smisla ovaj tvoj post
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 20 maj 2010, 00:31

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
ja-hordas je napisao/la:...Chao Kup umjesto za sarajevo potpisao za zelju... :D :D :D
Sta mislis imal smisla ovaj tvoj post
Ja mislim da je on medicinski fenomen.
× Plava krv ispod koze ×

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 20 maj 2010, 00:32

svaka cast komsije,atmosfera je bila za 10!

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 20 maj 2010, 00:32

ej nema veze pusticemo vas na bilino da igrate da vidite kako izgleda pravi stadion pustili bi mi i pitare al eto neda im se ove godine u evropu :lol: onaj vam je visča daleko najbolji igrac ostali su obicni prosjek nisu nesto bog zna pokazali mada ruku na srce sto vas zezam volio bi da ste vi osvojili al eto borac ima dobre igrace a vi manekene koji se umisle i cekaju da im neko pusti utakmicu na lijepe oci bice bolje iduce godine

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 maj 2010, 00:33

DUPLA MAJSTORE
i iduce godine napadamo duplu krunu :D
Željezničar - Laktaši (Proslava titule)
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 20 maj 2010, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 maj 2010, 00:33

aakiica_sa je napisao/la:svaka cast komsije,atmosfera je bila za 10!
Konacno jedan pametan post od navijaca sarajeva ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

veteran

Post Postao/la veteran » 20 maj 2010, 00:34

Ako je istina ovo za Haseta onda ste vi jadni!
Što se tiče tekme, ebiga vratili ste se na vrijeme, imali ste vremena dosta ali nije vas išlo. Jednostavno vam se obila o glavu pretjerana samouvjerenost, čim se utakmica u BL završila vi počeli slaviti osvajanje kupa. Eto i da kažem da mi je malčice i žao pojedinih pravih navijača skretničara (prije svega mog najboljeg havera, kao i ovog forumaša Stoleta koji je ok), ali ovih naduvenih što su počeli tekme gledati prije tri mjeseca nije!

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 20 maj 2010, 00:35

Pa prezivjecemo i to ako budemo igrali u Nicaze i jos prezimo u Evropi :twisted:
Nije borac kvalitetna ekipa ko mi
Ali imamo malo kompleks od ovih dresova, podsjecaju brate previse na hebeni Videoton
ma imo sam ja los predosjecaj
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 20 maj 2010, 00:35

SAUDIN23 je napisao/la:ej nema veze pusticemo vas na bilino da igrate da vidite kako izgleda pravi stadion pustili bi mi i pitare al eto neda im se ove godine u evropu :lol: onaj vam je visča daleko najbolji igrac ostali su obicni prosjek nisu nesto bog zna pokazali mada ruku na srce sto vas zezam volio bi da ste vi osvojili al eto borac ima dobre igrace a vi manekene koji se umisle i cekaju da im neko pusti utakmicu na lijepe oci bice bolje iduce godine
ma neas ti pojma cuj neda nam se u evropu pazi ba da se ne okliznes u Federaciju :D a pusti ti pitare pitari su pokazali Evropi ! :D

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 00:39

Jos jednom cestitke Borcu na osvojenom kupu. Meni su u najmanju ruku smijesne neke situacije. U onakvoj utakmici gdje se ide 100% na svaku loptu, nasi igraci kod onih golova nisu isli ni 2%. Ne znam samo kako objasniti zadnji 20' gdje Zeljeznicar nije pokazao nikakvu Zelju da ugrozi gol Borca, a poznato je da su fizicki dosta superiorniji od svih ekipa tako i Borca. Islo se "napucavanjem" a koliko se sjecam do sad to nisu radili, te proslave samih golova . . . Sve ovo ne umanjuje trofej Borca, ali se ne mogu oteti utisku da Zeljeznicar moze izgubiti ovako vaznu utakmicu pred 15 000 gledalaca. Neke stvari ce mi dosta biti jasnije sad u nedjelju. . . Navijanje za 11 !

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 20 maj 2010, 00:42

drajkula_zlo je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:ej nema veze pusticemo vas na bilino da igrate da vidite kako izgleda pravi stadion pustili bi mi i pitare al eto neda im se ove godine u evropu :lol: onaj vam je visča daleko najbolji igrac ostali su obicni prosjek nisu nesto bog zna pokazali mada ruku na srce sto vas zezam volio bi da ste vi osvojili al eto borac ima dobre igrace a vi manekene koji se umisle i cekaju da im neko pusti utakmicu na lijepe oci bice bolje iduce godine
ma neas ti pojma cuj neda nam se u evropu pazi ba da se ne okliznes u Federaciju :D a pusti ti pitare pitari su pokazali Evropi ! :D
jeste pokazali ste se i u bh premier ligi rusenjem koseva tu imate nasu podrsku iz zenice opet ce te gledat zmajeve na tv u onog bekrica sto hoce u repku obe lijeve noge nece na godinu ni u zelji igrat visča vam je daleko najbolji :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Zigazaga i 43 gosta.