FK Željezničar (opšte diskusije)

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Pitar6785 » 15 nov 2015, 18:38

Gator je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:
Gator je napisao/la:Ima velike veze. Dize ti ugled, drugacije se gleda na igraca iz naseg pogona ili iz Sirokog Brijega. I ti igraci imaju prednost, jer su se pokazali. Recimo Željo ima najjacu omladinsku skolu u BiH i kad se trazi igrac prvo se pogleda Željo pa onda ostali klubovi.
Cjena govori sve, mi prodali Cimija za 1.3 m € a vi Baica za 500k €.

Zukanovic moro da promjeni 3 kluba posle zelje da bi njegov tranfer bio 1 m €.

Vi jeste prvi poceli davat vise prilike omladincima i to je automatski povecalo kvaltet u omladinsko vam pogonu.Al i tu se polahko raspadate a mi napredujemo svjetlosnom brzinom. Svi znamo da vam je ta omladina jedini income bez kojeg ce te ostat za par godina. A onda ide chapter 7 bankropsi.
A Dzeko za 37 mil. eura se proda Cityu. Kad svu vasu vrijednost i sve vaše sastave kroz historiju saberete niste ni blizu toj cifri
Dzekin transfer iz zelje u teplice 75k €. U zelji dzekson nije odigro ni 5 utakmica za seniore i to kad je igro bio kloc.

Napredovanje u teplicama i volzburgu je drugi par opanaka.

Safet Susic je bio naj skuplji igrac koji je bio prodat iz Bosne prije rata sad je to Gojko. A to da volzburg proda igraca za 40 m € nista cudno.

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 15 nov 2015, 18:47

AsharaK je napisao/la:Koliko ste vi dobili od prodaje Cimirota? :mrgreen:
Ne budite smjesni ;)
Vec prepricana prica i na forumu i kroz medije, Sarajevo je dobilo 1,3 miliona eura za Cimirota sto je najveci transfer ove lige, a te mitomanste price menadzeri i fazoni ostavite nekom drugom.

Kada cujem od strumfa komentar ''Ne budite smjesni'' tacno ne znam bili se smijao ili plakao ljudi evo godinu bacaju pricu oko nekih ulagaca a niko marke nece da ulozi, bacate bombe oko generalnog sponzora neke turske banke, banane pa gdje su ti silni sponzori da uloze, gradite stadion evo 5 godina a on se samo raspada.

Jedino sto vam je trenutno ostalo da valja i ide sa imenom Zeljeznicar je skola fudbala ostalo sve vam je uzas zivi.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 nov 2015, 19:50

hzkg je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Koliko ste vi dobili od prodaje Cimirota? :mrgreen:
Ne budite smjesni ;)
Vec prepricana prica i na forumu i kroz medije, Sarajevo je dobilo 1,3 miliona eura za Cimirota sto je najveci transfer ove lige, a te mitomanste price menadzeri i fazoni ostavite nekom drugom.

Kada cujem od strumfa komentar ''Ne budite smjesni'' tacno ne znam bili se smijao ili plakao ljudi evo godinu bacaju pricu oko nekih ulagaca a niko marke nece da ulozi, bacate bombe oko generalnog sponzora neke turske banke, banane pa gdje su ti silni sponzori da uloze, gradite stadion evo 5 godina a on se samo raspada.

Jedino sto vam je trenutno ostalo da valja i ide sa imenom Zeljeznicar je skola fudbala ostalo sve vam je uzas zivi.
Pa i da nam nije ostalo nista, transfer je 1.3m € a sad sto je FK SARAJEVO podpisalo ugovor da Cimijov menager uzme 99% odstete ili obrnuto to je drugo. Al transfer odstete je 1.3m € koje hajrovo kes neznam, samo znam da posle tog transfera ubrzo je javljeno da smo od platili svav dug prema drzavi. Dok tvoj klub to nije uradio kad je baica prodo. Nit ce uraditi u naredni 9 godina.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 15 nov 2015, 20:00

Pitar6785 je napisao/la:
Dzekin transfer iz zelje u teplice 75k €. U zelji dzekson nije odigro ni 5 utakmica za seniore i to kad je igro bio kloc.

Safet Susic je bio naj skuplji igrac koji je bio prodat iz Bosne prije rata sad je to Gojko. A to da volzburg proda igraca za 40 m € nista cudno.
Ne bih rekao da je bas 5 utakmica....

Ima tu i nekih golova

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 15 nov 2015, 20:02

pitaru... kakvih 5 utakmica... prouci ponovo internet...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 20:08

DANAN je napisao/la:
    Pitar6785 je napisao/la:

Ne bih rekao da je bas 5 utakmica....

Ima tu i nekih golova
    Jesi pregledao klip ? Jbg na tvoju stetu iako si izgleda jako mlad, da se upoznas s Dzekom.

Gator
    Kontakt:

Post Postao/la Gator » 15 nov 2015, 20:58

Pitar6785 je napisao/la:
    Pitar6785 je napisao/la:
    Gator je napisao/la:Ima velike veze. Dize ti ugled, drugacije se gleda na igraca iz naseg pogona ili iz Sirokog Brijega. I ti igraci imaju prednost, jer su se pokazali. Recimo Željo ima najjacu omladinsku skolu u BiH i kad se trazi igrac prvo se pogleda Željo pa onda ostali klubovi.
    Cjena govori sve, mi prodali Cimija za 1.3 m € a vi Baica za 500k €.

Zukanovic moro da promjeni 3 kluba posle zelje da bi njegov tranfer bio 1 m €.

Vi jeste prvi poceli davat vise prilike omladincima i to je automatski povecalo kvaltet u omladinsko vam pogonu.Al i tu se polahko raspadate a mi napredujemo svjetlosnom brzinom. Svi znamo da vam je ta omladina jedini income bez kojeg ce te ostat za par godina. A onda ide chapter 7 bankropsi.

A Dzeko za 37 mil. eura se proda Cityu. Kad svu vasu vrijednost i sve vaše sastave kroz historiju saberete niste ni blizu toj cifri

Pa koji ku.rac pocinjes sa pričom o Zukanovicu i njegovoj vrijednosti i kako je došao do te vrijednosti ? Ista situacija sa Dzekom.
    Dzeko je počeo kod nas, da mu nije nas bilo danas ni njega ne bi.
    Mi danas više od njega dobijamo nego što ste vi za Cimirota.
    Bolje se pustite priču o transferima, to možete sa Slobodom i Velezom.

Pitar6785
    Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 nov 2015, 21:18

Ja sam dao primjer da covjek iz belgije prede i seriju a za milion € i koliko je to tesko uradit a mi smo na 9 mjeseci ugovora uzeli 1.3m €.

To dalibi Dzeko postojo ili nebi to samo Allah dz s zna.

Jaozinho22
    Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 15 nov 2015, 21:24

Pitari kad ste već toliko pametni vi koji pričate o Zuki i ostalim da li neko zna kad će neki vaš igrač dat' gol u LP il ćemo ga čekat' do ulaska famoznog sarajevskog Dinama u grupne faze LP ? :(
    Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
    Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Pitar6785
    Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 nov 2015, 22:30

Pogrijesio sam odigro je 15 za zelju (neznam dalije igro u prvi 11 i dalije odigro u svih 15 po 90 min) i da pogrijesio sam niste ga prodali za 75k € vec 25k €.

Niko ne spori da je volzburg prodo Dzeka za 40 da ga je mc prodo romi za 20 i da ste vi dobre pare uzeli radi solidarnosti (ne radi ugovora koji ste vi podpisali zahtjevajuci odreden procenat nakon svake prodaje )

Dali cemo imat mi igraca koji ce dat go na svjetskom prvenstvu to neznam isto kao sto i vi neznate dalicete imate trenera koji ce odvest nasu repku na svjetsko.

Samir Radovac ce bit prodat za 2 do 3 puta vece pare nego recimo Amir(kvalitetom su tu negdje) . I plus sto cemo imat procenat koji ce bit 3 puta veci nego sto ce te vi dobit za Amira.

Vama je dzeko najveca legenda kluba(u 90 godina postojanja) koji je odigro 15 utakmica za prvi tim i dao 5 golova. Kojeg ste prodali za 50 k km. :clap:

Format
    Kontakt:

Post Postao/la Format » 15 nov 2015, 22:59

Decko Amir je Zidan za Radovca ,taj moze u mahali igrat i to je to aj zdrao sad.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
    Zeljeznicar! 1921 !

salle86
    Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 15 nov 2015, 22:59

Pitar6785 je napisao/la:Vama je dzeko najveca legenda kluba(u 90 godina postojanja) koji je odigro 15 utakmica za prvi tim i dao 5 golova. Kojeg ste prodali za 50 k km. :clap:
    ne znam da li je dozvoljeno na forumu glupanu reći javno reći da je glup ali ja ću rizikovati
    moram
    ne znam drugačije kako da ti pišem na ovakve gluposti
    Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
    ljubavi što te rodi klasa radnička.
    Tebi posvetio život, sve dane, godine,
    sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

jovanmaksimovic
    Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 15 nov 2015, 23:05

@pitaru. odigrao je 41 utakmicu za nas u 2 godine... za mladog igraca i dobar prosjek...
    Zadnja izmjena: jovanmaksimovic, dana/u 15 nov 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
    https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
    FOR PAUL

Ajzea
    Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 nov 2015, 23:08

Pitar6785 je napisao/la:Pogrijesio sam odigro je 15 za zelju (neznam dalije igro u prvi 11 i dalije odigro u svih 15 po 90 min) i da pogrijesio sam niste ga prodali za 75k € vec 25k €.

Niko ne spori da je volzburg prodo Dzeka za 40 da ga je mc prodo romi za 20 i da ste vi dobre pare uzeli radi solidarnosti (ne radi ugovora koji ste vi podpisali zahtjevajuci odreden procenat nakon svake prodaje )

Dali cemo imat mi igraca koji ce dat go na svjetskom prvenstvu to neznam isto kao sto i vi neznate dalicete imate trenera koji ce odvest nasu repku na svjetsko.

Samir Radovac ce bit prodat za 2 do 3 puta vece pare nego recimo Amir(kvalitetom su tu negdje) . I plus sto cemo imat procenat koji ce bit 3 puta veci nego sto ce te vi dobit za Amira.

Vama je dzeko najveca legenda kluba(u 90 godina postojanja) koji je odigro 15 utakmica za prvi tim i dao 5 golova. Kojeg ste prodali za 50 k km. :clap:
    Kvalitetom su tu negdje ali kad bi se tramvajima gađali, Amir je nekoliko levela iznad Samira ;)
    Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

perodeformero
    Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 15 nov 2015, 23:14

Ni Amir ni Samir ne pokazuju nista od svog talenta, jos uvijek su nista, ni frtalj od igraca i jedan i drugi i to treba da im je jasno. Sve ostalo je u domenu navijackog prepucavanja

Evander
    Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 15 nov 2015, 23:20

milanribar je napisao/la:Za Bajica se zaradilo 1 milion maraka i napravio ga je Zeljo i afirmisao kao igraca. To ce biti isto kad vi Radovca prodate, a Cimirot s vama nema veze. Ima li ste u tom trenutku love da ga dovedete, igrao u mladoj reprezentaciji i to je ok!

I nemojte mijesati babe i zabe.
    Ja mislim da bi najpostenije bilo da Leotaru pokloni sve pare koje smo od Paoka dobili. :D

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

JoseMourinho
    Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 15 nov 2015, 23:56

ooo pitar koji ne zna pisat valjda jos uciteljica ga sve nije naucila doso i na ovu temu :mrgreen:

brate pisi sta hoces, dzeko ne valja, vi milioneri, radovac zizu, samo sto vece postove pisi da se mogu fino ismijat :rol: :rol:

Ajzea
    Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Ajzea » 16 nov 2015, 00:04

Evander je napisao/la:
    milanribar je napisao/la:Za Bajica se zaradilo 1 milion maraka i napravio ga je Zeljo i afirmisao kao igraca. To ce biti isto kad vi Radovca prodate, a Cimirot s vama nema veze. Ima li ste u tom trenutku love da ga dovedete, igrao u mladoj reprezentaciji i to je ok!

Ja mislim da bi najpostenije bilo da Leotaru pokloni sve pare koje smo od Paoka dobili. :D

Pusti se ovih priča, Cimirot je igrač koji se u FKS afirmisao. To je isto kao da neko kaže da se Višća ili Kvesić nisu afirmisali u Želji, a jesu..
    Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

belosevic28
    Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la belosevic28 » 16 nov 2015, 00:05

Ajzea je napisao/la:
    Evander je napisao/la:

Pusti se ovih priča, Cimirot je igrač koji se u FKS afirmisao. To je isto kao da neko kaže da se Višća ili Kvesić nisu afirmisali u Želji, a jesu..
    To je sva poenta ovih dugometraznih postova. Samo malo realnosti, nije tesko...
    ''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Evander
    Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 16 nov 2015, 00:14

Ajzea je napisao/la:
    Evander je napisao/la:

Apsulutno. U sustini, to nije toliko ni bitno. Ne vidim povod za diskusiju. Bolje dovesti Cimirota sa 18 godina i zaraditi na njemu, nego gurati Comora od juniora i otjerati ga.
    Ako se ne varam, Stilic i Jahic nisu poceli kod vas, ali logicno je da ih svi za vas vezu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic i 9 gostiju.