Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
auf golčine, svaka čast majstore
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakav gol
Cao Norveska

Cao Norveska

- schweinsteiger
- Kontakt:
Demant je brzo stigaoJohnCleese je napisao/la:Dzaba atmosfera, jednostavno su Norvezani bolja selekcija

#miasanmia
Uh kakav gol
Stadion je fantastičan da je nama ovakav

Stadion je fantastičan da je nama ovakav

Kod nas u Zenici kao da su đenazu klanjali, svaka cast za Mađare i atmosferu.
Jos vode.
Jos vode.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
2:0Elegant je napisao/la:Kod nas u Zenici kao da su đenazu klanjali, svaka cast za Mađare i atmosferu.
Jos vode 3:0 sada ukupno.
i mene je iznenadilo nikakvo navijanje u Zenici...skoro sam zaspo
- JohnCleese
- Kontakt:
Jest, ali ova Madjarska ce biti ekipa za pozeljeti na EP,schweinsteiger je napisao/la:Demant je brzo stigaoJohnCleese je napisao/la:Dzaba atmosfera, jednostavno su Norvezani bolja selekcija

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
DaElegant je napisao/la:Ovo Fenercov stadion ?
Kada samo pogledate klubove za koje nastupaju Madjari,...
Pa ni jedan igrac iz lige petice.

Pa ni jedan igrac iz lige petice.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Pa zastoo ga ne lobujes Norvezaninu, zasto si se ugledao u Lulica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Norvezani su nesposobni cistu priliku masiti, nema sanse da ovo mogu preokrenuti dzaba im posjed lopte i prilike .
Ovo je gotovo samo da oigraju mađari do kraja, da iskontrolisu utakmicu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
realno, Bosna je stvarno dobila najtežeg protivnika od nenositelja.....možda bi i Danci bili malo zeznuti, ali lakše bi njih prošli nego fanatične Irce...
Nije dzaba mehmed mahao glavom kad smo ih izvukli.
velika je ovo utakmica za Norvežane i Mađare, jer jako dugo nisu bili na velikom takmičenju, ali mene bi na njihovom mjestu ipak malo "mučilo" što se radi o ovom proširenom prvenstvu na koje ide pola europe...bilo bi mi slađe da se radi o "normalnom" europskom prvenstvu, ili o svjetskom
i čudi me što su Mađari godinama tako slabi...nisu baš mala zemlja, imali su davno jaku reprezentaciju i još su im blizu Hrvatska i Srbija od kojih su mogli naučiti kako se stvaraju igrači
i čudi me što su Mađari godinama tako slabi...nisu baš mala zemlja, imali su davno jaku reprezentaciju i još su im blizu Hrvatska i Srbija od kojih su mogli naučiti kako se stvaraju igrači
Vjerujem da i jedne i druge prođe muka kad im naumpadne da će savezu donijeti 12 miliona a od toga dobiti i sasvim solidne premijedean33 je napisao/la:velika je ovo utakmica za Norvežane i Mađare, jer jako dugo nisu bili na velikom takmičenju, ali mene bi na njihovom mjestu ipak malo "mučilo" što se radi o ovom proširenom prvenstvu na koje ide pola europe...bilo bi mi slađe da se radi o "normalnom" europskom prvenstvu, ili o svjetskom

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tih 12 mil se dijeli mislim da 40% ide igracima ostalo savezu, tako je kod nas mislim. Tako da igraci koji odigraju sve kvalifikacione utakmice kroz cijeli ciklus ce zaraditi oko 300 k sto nisu neke pare za njihova primanja bar sto se tice naseg tima (dobrog dijela igraca).
pa dobro, to je nešto drugo...i ti možda tu misliš na igrače, ali ja sam više govorio o navijačima....iako može vrijediti i za igračeFaraonTM je napisao/la:
Vjerujem da i jedne i druge prođe muka kad im naumpadne da će savezu donijeti 12 miliona a od toga dobiti i sasvim solidne premije
meni bi i sad bilo slađe da je ostalo staro prvenstvo i da se Hrvatska plasirala kroz baraž, kad već nije mogla biti prva u grupi....ovo sada mi nije nešto posebno
možda je sada više reprezentacija na prvenstvu, ali meni je prvenstvo zapravo izgubilo veličinu i značaj...
ali to sam samo ja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.