Od klaya je sigurno vazniji samo sto se eto kao splash bros moze bolje prodati..Kawhi je napisao/la:Ja kažem da im je on najvažniji igrač.Scof1eld je napisao/la:Kakve samo brojeve ima draymond u prosjeku, samo sto je u sjeni Currya..
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
ser del barça es el millor que hi ha !
Nit je Russ 2. igrac lige nit je Blake 3. igrac lige ...Kawhi je napisao/la:Meni nakon Brona i Russa treći igrač lige. Najvažnije je što iz godine u godinu napreduje.Epidaurus je napisao/la:Kakav je igrac Blake Griffin ...![]()
A od ovakvog nenormalnog Curryja niko bitniji biti ne moze. Ono sto je najludje od svega, lik je nenormalno popravio odbranu.
Nije mi jasno sto ne starta. I da su sacuvali jednog igraca a ne doveli njegovu slabiju verziju, bili bi sigurni za playoff ove godine.miki_92 je napisao/la:TJ WarrenDex je napisao/la:Još da Bledsoe ima s kim igrat
Nekog si zaboravio.Kawhi je napisao/la:Meni nakon Brona i Russa treći igrač lige. Najvažnije je što iz godine u godinu napreduje.Epidaurus je napisao/la:Kakav je igrac Blake Griffin ...![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kevin Seraphin

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ish Smith cetvrti asistent NBA...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ebo majku ovaj Davis zasticen ko polarni medvjed, za sve dobija slobodna.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Prvi put gledam Pelicanse ove sezone i sada kontam kako je moguce da imaju omjer koji trenutno imaju. U odbrani im igraci zaboravljaju svoje igrace.. a napad je - Boze sacuvaj. Previse soliranja za moj ukus. Ako se znacajno ne poprave nece biti ni blizu PO.
Mada, kao sto rekoh, ovo je prva utakmica da gledam.. Mozda im je samo los dan.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tako izgledaju od pocetka sezone.Bilo je tu dosta povreda,ali evo veceras su prakticno kompletni(Evans) i izgledaju lose.Po meni oni nece vidjeti PO.Iako je mozda i rano reci takvo nesto,nisu oni taj kalibar da stignu 10 utakmica u minusu,po meni.dscile je napisao/la:Prvi put gledam Pelicanse ove sezone i sada kontam kako je moguce da imaju omjer koji trenutno imaju. U odbrani im igraci zaboravljaju svoje igrace.. a napad je - Boze sacuvaj. Previse soliranja za moj ukus. Ako se znacajno ne poprave nece biti ni blizu PO.
tesko ce u play off na ovakvom zapadu,jos djeluju slabiji nego prosle sezoneNEZALAGANJE je napisao/la:Tako izgledaju od pocetka sezone.Bilo je tu dosta povreda,ali evo veceras su prakticno kompletni(Evans) i izgledaju lose.Po meni oni nece vidjeti PO.Iako je mozda i rano reci takvo nesto,nisu oni taj kalibar da stignu 10 utakmica u minusu,po meni.dscile je napisao/la:Prvi put gledam Pelicanse ove sezone i sada kontam kako je moguce da imaju omjer koji trenutno imaju. U odbrani im igraci zaboravljaju svoje igrace.. a napad je - Boze sacuvaj. Previse soliranja za moj ukus. Ako se znacajno ne poprave nece biti ni blizu PO.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma da,postali su nekako Daviscentricni previse,a on je jos uvijek premlad da 99% stvari bude na njegovim plecima.dema je napisao/la:tesko ce u play off na ovakvom zapadu,jos djeluju slabiji nego prosle sezoneNEZALAGANJE je napisao/la:Tako izgledaju od pocetka sezone.Bilo je tu dosta povreda,ali evo veceras su prakticno kompletni(Evans) i izgledaju lose.Po meni oni nece vidjeti PO.Iako je mozda i rano reci takvo nesto,nisu oni taj kalibar da stignu 10 utakmica u minusu,po meni.dscile je napisao/la:Prvi put gledam Pelicanse ove sezone i sada kontam kako je moguce da imaju omjer koji trenutno imaju. U odbrani im igraci zaboravljaju svoje igrace.. a napad je - Boze sacuvaj. Previse soliranja za moj ukus. Ako se znacajno ne poprave nece biti ni blizu PO.
BernardBarnjak je napisao/la:Ish Smith cetvrti asistent NBA...
i to za 27 minuta igre prosjecno
- Donnie Darko
- Kontakt:
hocel se ko smilovat i ponudit top55 zasticeni pik druge runde za markieffa
Ubise Hornetsi...
- TupacShakur
- Kontakt:
Big Al 11/11 iz igre.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Skautiras za sutra?YaSSaL je napisao/la:Ubise Hornetsi...
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:Skautiras za sutra?YaSSaL je napisao/la:Ubise Hornetsi...![]()
Al' za razliku od njih, kod nas ce neka patnja biti, ko da gledam...
neda se portland 
sa 30 razlike, na 7
sa 30 razlike, na 7
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Imali smo patnju sinoc,nece valjda opet!?YaSSaL je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Skautiras za sutra?YaSSaL je napisao/la:Ubise Hornetsi...![]()
Al' za razliku od njih, kod nas ce neka patnja biti, ko da gledam...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.