FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- United Rule
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jao sta sve pitari nece smisliti, slusaj ovo
Kaze idu 2 pehara ulicom i 1 ode u Banja Luku
Da nisam tuzan smijao bih se sad
Kaze idu 2 pehara ulicom i 1 ode u Banja Luku
Da nisam tuzan smijao bih se sad
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010
<- KNVB -> World Cup 2010
Kao prvo vidi moj post nisam vrijedjao,rekao sam da mi je zao sto niste uzeli zbog milion stvari koje nisu za foruma! Nisu samo Haseta vrijedjali vec i Susica al eto nema veze ponijelo ih valjda!drop je napisao/la:Ono sramno skandiranje rahmetli Haseta nije trebalo nikako, ali to je skanidrala manja grupica ali napaceni pitari isto ko da su jedva cekali tako nešto da to odmah sve kolektivno popljuju i dignu na najveci nivo...jedva cekaju takve gluposti da kasnije kenjaju.
- drajkula_zlo
- Kontakt:
igraj zeljo nema veze 

Niko kao Tica sa jugaadis_macak je napisao/la:Kad vidim ko su sve vodje na jugu stidim se,ono sve treba rastjerat,pojma oni o zivotu nemaju

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sušića niko nije prozvao sa juga , tako da ako je neko onda su to neki papci sa sjevera...no limit je napisao/la:Kao prvo vidi moj post nisam vrijedjao,rekao sam da mi je zao sto niste uzeli zbog milion stvari koje nisu za foruma! Nisu samo Haseta vrijedjali vec i Susica al eto nema veze ponijelo ih valjda!drop je napisao/la:Ono sramno skandiranje rahmetli Haseta nije trebalo nikako, ali to je skanidrala manja grupica ali napaceni pitari isto ko da su jedva cekali tako nešto da to odmah sve kolektivno popljuju i dignu na najveci nivo...jedva cekaju takve gluposti da kasnije kenjaju.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Sasvim solidna utakmica veceras. Borac zasluzeno osvojio trofej, u obje tekme imali su mnogo vise izglednijih sansi. Solidna posjeta, oko 10.000, atmosfera nije bila losa. Skandiranje protiv Haseta je.... ono sto nas i nase vodje razlikuje od vas... ali eto, niste ni vi svi isti, ocito ima finih momaka
Cuvajte se laktasa, oni bi se sa bodom mogli izvuci
i niposto stampati nove majice 
Cuvajte se laktasa, oni bi se sa bodom mogli izvuci

...dok drugi traze mane i seru sa druge strane,s JUGA se pjesma ori bori se ŽELJO bori!!!
Nema veze,ako Bog da ovjeravamo titulu u nedjelju

Nema veze,ako Bog da ovjeravamo titulu u nedjelju

Jadu od covjeka a kako bi drugo nazvao nekoga ko se toliko raduje tudjoj nesreci.Ako takve s.u.p.k.e kao sto si ti administracija ovog sajta ne skloni odavde kunem ti se svim na svjetu da cu te pronaci nije menhetn pa onda ces glumiti mangupa.Madafaka je napisao/la:Gdje je Seyo kralj, da nam uleti sa onom svojom: DUPLA MAJSTORE!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sad treba bit sretan, jer nakon dugog vremena osvajamo nesto i idemo u europu, nemojte tugovati radi duple krune. Najbolji smo u drzavi, prvi smo na tabeli i ako Bog da tako ce i ostati.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Seyo_TM je napisao/la:DUPLA MAJSTORE!!!
Ko je ba vrijeđao Sušićano limit je napisao/la:Kao prvo vidi moj post nisam vrijedjao,rekao sam da mi je zao sto niste uzeli zbog milion stvari koje nisu za foruma! Nisu samo Haseta vrijedjali vec i Susica al eto nema veze ponijelo ih valjda!drop je napisao/la:Ono sramno skandiranje rahmetli Haseta nije trebalo nikako, ali to je skanidrala manja grupica ali napaceni pitari isto ko da su jedva cekali tako nešto da to odmah sve kolektivno popljuju i dignu na najveci nivo...jedva cekaju takve gluposti da kasnije kenjaju.

Nisam ni znao da je bio utakmicu uopšte dok nisi sad napisao.
Ovo za rahmetli Haseta jeste sramno ,ali nemoj da dižete na neki nivo sad tu pricu kad se jasno vidjelo da je to manja grupica skandirala.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
10.000? :S ispod 15 milja nije bilo sigurno...UPS je napisao/la:Sasvim solidna utakmica veceras. Borac zasluzeno osvojio trofej, u obje tekme imali su mnogo vise izglednijih sansi. Solidna posjeta, oko 10.000, atmosfera nije bila losa. Skandiranje protiv Haseta je.... ono sto nas i nase vodje razlikuje od vas... ali eto, niste ni vi svi isti, ocito ima finih momaka
Cuvajte se laktasa, oni bi se sa bodom mogli izvucii niposto stampati nove majice
Susicu se j... od a do z sve po spisku bio sam na zapadu ono mi je bilo muka slusati!
Pusti dijecu da se raduju, ne vrijedi se radi ovakvih nerviratipile87 je napisao/la:Jadu od covjeka a kako bi drugo nazvao nekoga ko se toliko raduje tudjoj nesreci.Ako takve s.u.p.k.e kao sto si ti administracija ovog sajta ne skloni odavde kunem ti se svim na svjetu da cu te pronaci nije menhetn pa onda ces glumiti mangupa.Madafaka je napisao/la:Gdje je Seyo kralj, da nam uleti sa onom svojom: DUPLA MAJSTORE!

- elninho_resTO
- Kontakt:
1.jel grbavica na pocetku nije bila zato sto je kup
2.kako mogu upload video one strasne bakljade a da nije youtube da to sad odradim
3.znal iko sta je sa beslijom,odma je otiso u kola hitne i prema bolnici ,cim je tekma zavrsila,da nije nesto teze
abd svu u nedjelju na proslavu titule,takodjer pola juga je radi furke,koji nisu na dvije tekme otisli,i najace..džeko(ovacije)susic(mamu pitarsku-zvizduki)komsic(aplauz,incko(aplauz manje vise)i keso(koncept zvizduka
znaci susic je samo na pocetku dobio zvizduke kad je komentatora govorio ko prisustvuje,a vise se nije ni spomeno,ocel ko odgovorit na pitanja pls..
2.kako mogu upload video one strasne bakljade a da nije youtube da to sad odradim
3.znal iko sta je sa beslijom,odma je otiso u kola hitne i prema bolnici ,cim je tekma zavrsila,da nije nesto teze
abd svu u nedjelju na proslavu titule,takodjer pola juga je radi furke,koji nisu na dvije tekme otisli,i najace..džeko(ovacije)susic(mamu pitarsku-zvizduki)komsic(aplauz,incko(aplauz manje vise)i keso(koncept zvizduka
znaci susic je samo na pocetku dobio zvizduke kad je komentatora govorio ko prisustvuje,a vise se nije ni spomeno,ocel ko odgovorit na pitanja pls..
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
kompleksi su cudo... ne mogu bez nas ni na treningu ni na finalu kupa... mi se vala vas i ne sjetimo kad navijamo.....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Bez pretjerivanja molicu lijepo - 8.500 stolica koliko ukupno ima na grbavici (mada ne vidjeh najbolje ali mi se ucini da su one na sjevero-zapadu bile prazne, ali eto, nek bude) i jos nesto malo stajanja pod jugom i prema istokuamer_zeljoo je napisao/la:10.000? :S ispod 15 milja nije bilo sigurno...UPS je napisao/la:Sasvim solidna utakmica veceras. Borac zasluzeno osvojio trofej, u obje tekme imali su mnogo vise izglednijih sansi. Solidna posjeta, oko 10.000, atmosfera nije bila losa. Skandiranje protiv Haseta je.... ono sto nas i nase vodje razlikuje od vas... ali eto, niste ni vi svi isti, ocito ima finih momaka
Cuvajte se laktasa, oni bi se sa bodom mogli izvucii niposto stampati nove majice

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 20 maj 2010, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Bila je Grbavica legendo eto ti odgovor na prvo pitanje
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
- Kontakt:
Borac je igro veceras sa 13 igraca a mi sa 9, pojedinci nek se stide
O cemu ti pricas decko?' kakve tebe necasne misli nose i prenose?'no limit je napisao/la:Susicu se j... od a do z sve po spisku bio sam na zapadu ono mi je bilo muka slusati!
Bog me ubio ako znam o cemu pricas

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Argentina, Blackwargreymon, EDobric1997, Kajkutenjoyer, NazorUso, Sarun, zeljovolimte i 73 gosta.