FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da se popisam na oboicu sudija koji su nam sudili 15 novembra 1967 i 29 novembra 1967.
Dabogda manchester united nikad nebio prvak eng.
Dabogda manchester united nikad nebio prvak eng.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mesa ima jedno krilo kako treba, nece da zove ovakvog Dulju 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Trenirala se tako strogoca i na Cimiju, pa Cimi prepisa transderom Tine, Coce, i ostale... Prepisat ce i Dulja aBd, hebo ovakvu repku i savez !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
A teme jest umrla ko da smo jučer igrali s Hajdukom.... Ali zato kako će da isplivaju kišne gliste kad FKS doživi prvi kiks ponovo....
Samo Saraj'vo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Evo pogleda ovaj kustin intervju, sve je na mjestu,ali ja vjerujem da nema ništa od gradnje novog stadiona i da se ide dio po dio na rekonstrukciju Koševa.
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Slažem se s tobom... I neće to biti ništa odmah vidljivo... Rekonstrukcija će ići ka minimalnom trošku da se za nekoliko godina samo stigne do tih minimalnih uslova za grupe... Tako nam grah pao...BosnianKingdom je napisao/la:Evo pogleda ovaj kustin intervju, sve je na mjestu,ali ja vjerujem da nema ništa od gradnje novog stadiona i da se ide dio po dio na rekonstrukciju Koševa.
Samo Saraj'vo.
Kusturici kao da je fetiš priča o stadionu. O tome govori na svakom intervjuu, a nigdje meda.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ma realno ja bi i najvise volio da se Koševo uzme na nekih 100 godina i da se ono obnavlja jer za taj stadion nas sve veže. Al' opet ako bi se našla neka druga opcija koja je bolja od renoviranja Koševa prihvatio bi to.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Može link?BosnianKingdom je napisao/la:Evo pogleda ovaj kustin intervju, sve je na mjestu,ali ja vjerujem da nema ništa od gradnje novog stadiona i da se ide dio po dio na rekonstrukciju Koševa.
4.10.2009.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
[youtube][/youtube]koalem je napisao/la: Može link?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Hvala.DrustveniParazit je napisao/la:[youtube][/youtube]koalem je napisao/la: Može link?
4.10.2009.
Ja samo znam Kusta kad je god o necemu prico ono se i obistinilo tako ce abd i ovo oko stadiona.
Prva opcija kosevo ako moze, ako je isplativo itd, ako nemoze kosevo moze gradnja novog stadiona i gotovo. Sa tim se treba pomirit.
Stadion od 25000 je sasvim dovoljan. Nek puste recimo 5000 mjesta da se mogu od kupit za stalno(mislim da bi raja kupila dosta ti mjesta posebno dijaspora) privilegije za clanove da mogu kupit kart prije od ostali i to je to.
Prva opcija kosevo ako moze, ako je isplativo itd, ako nemoze kosevo moze gradnja novog stadiona i gotovo. Sa tim se treba pomirit.
Stadion od 25000 je sasvim dovoljan. Nek puste recimo 5000 mjesta da se mogu od kupit za stalno(mislim da bi raja kupila dosta ti mjesta posebno dijaspora) privilegije za clanove da mogu kupit kart prije od ostali i to je to.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Stile parcijale bruda.. Pisi nama nekim opravdanjePitarBordo je napisao/la:A teme jest umrla ko da smo jučer igrali s Hajdukom.... Ali zato kako će da isplivaju kišne gliste kad FKS doživi prvi kiks ponovo....

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Kao sto Dino rece u onom gostovanju na Hayatu; Ja bi volio da to ipak bude rekonstrukcija Koseva, jer nas sva historija, sve pjesme vezu za taj Stadion...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ma sve je do DRZAVE, KANTONA, OPSTINE.... vjeruj meni, da oni hoce da izadju u susret i ovacj CSR davno bi poceli da srenoviramo kosevo, ali Tan nece da gura svakome u dzep a dzepova oko Koseva ko u pricibelosevic28 je napisao/la:Kao sto Dino rece u onom gostovanju na Hayatu; Ja bi volio da to ipak bude rekonstrukcija Koseva, jer nas sva historija, sve pjesme vezu za taj Stadion...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la:ma sve je do DRZAVE, KANTONA, OPSTINE.... vjeruj meni, da oni hoce da izadju u susret i ovacj CSR davno bi poceli da srenoviramo kosevo, ali Tan nece da gura svakome u dzep a dzepova oko Koseva ko u pricibelosevic28 je napisao/la:Kao sto Dino rece u onom gostovanju na Hayatu; Ja bi volio da to ipak bude rekonstrukcija Koseva, jer nas sva historija, sve pjesme vezu za taj Stadion...
Drzava da je imalo normalna davno bi nam oni sami od sebe napravili stadion, a ne da gledaju da ih neko podplacuje da pomognu najboljoj sportskoj domacoj firmi.
Cija je procjena o posjeti bila najbliza stvarnoj:MortemHz je napisao/la:10.000 ljudi je bilo zvanicno iako sam ja mislio da je bilo izmedju 8.000 i 9.000 koliko sam razocaran posjetom bio

Ovaj da umre od smijeha, u fazonu ma bice dvadeset hiljada.MortemHz je napisao/la:Oplakah, nadam se da je ovo zajebancija bilaBolanos je napisao/la:Kratko i jasno, 5-7.000 protiv Galate je plafon.

BTX je napisao/la:Bolanos je napisao/la:Kratko i jasno, 5-7.000 protiv Galate je plafon.![]()
![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Šteta što se niste kladili. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Šteta što se niste kladili.

High je napisao/la:Pa ne dolazi nam Hajduk.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
Mislim da time pokušava napraviti neki pritisak na odgovorne da se trajanje koncesije poveća, tek tad bi klub ušao u pregovore o koncesiji koševa...High je napisao/la:Kusturici kao da je fetiš priča o stadionu. O tome govori na svakom intervjuu, a nigdje meda.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, gh0stHZ i 51 gost.