FK Željezničar (opšte diskusije)

amypitar
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la amypitar » 15 nov 2015, 15:10

Pa valjda je cilj prozivodnje prodaja.U cemu je onda problem.?
Pa vama Gojaka pokupi Gracic,prodate najboljeg igraca lige u Tursku 100.000 eura.
O tome ti pricam.
**** proizvodnju, ako nemas robu kvalitetnu,nemas trziste,u tome je poenta.

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 15 nov 2015, 15:12

milanribar je napisao/la:Nije bitna cifra, bitno je da ga oni nisu napravili vec ga je Leotar napravio a oni ga doveli, i imali srece.
Ne provaljuj se, za to kakav je Cimirot igrac danas je zasluzno FK Sarajevo on je kod nas dosao kao potencijalni talenat a sa vremenom i radom u nasem klubu je i postao ovo sto je danas i dobio poziv u A reprezentaciju te upisao 2 nastupa. A da ti odgovorim i na predhodno pitanje on sada igra za PAOK odigrao je jednu ili dvije utakmice po dolasku u klub nakon cega se povrijedio i tek sredinom oktobra je poceo ponovo trenirati sa prvim timom.

I mojne price kako pare nisu bitne i ta sranja, slazem se za osjecaj ponosa kada igrac koji je napravio tvoj timi ili koji igra u tvom timu napravi veliki rezultat ali vi se prvi poceli sa pricom za nasu cemo djecu uzmati milione (svraka,bajic itd.) klubovi zive od prodaje igraca tako da su pare itekako vazan faktor.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 15 nov 2015, 15:26

amypitar je napisao/la:Pa valjda je cilj prozivodnje prodaja.U cemu je onda problem.?
Pa vama Gojaka pokupi Gracic,prodate najboljeg igraca lige u Tursku 100.000 eura.
O tome ti pricam.
**** proizvodnju, ako nemas robu kvalitetnu,nemas trziste,u tome je poenta.
Pa jesam li je rekao drugačije? Za nekog se uzelo manje, za nekog više. Gojak je otišao kako je otišao i šta sad, to je više do sistema nego do klubova pojedinačno ali ga gledam kao svog, jer je prve korake i osnove naučio u Želji. Kvesić je otišao za te pare jer je ulazio u zadnju sezonu ugovora, produžavao ga je ranije kada neki nisu htjeli, klub je bio uz njega kada je imao tu nesretnu povredu, koliko-toliko se vratio u staru formu i najmanje što mu je klub mogao učiniti je da ga pusti pa makar i za tu cifru. Nije niko htio da pravi problem takvom igraču a prije svega ljudini ;). Za ostale igrače su se zaradile sasvim fine pare, u ugovorima stoje ti procenti od narednih prodaja i ja ne vidim u čemu je problem.

@hzkg za Bajića se zaradila sasvim realna cifra u tom trenutku, Svraka je splet nesretnih okolnosti očekivalo se da će otići za dobre pare ali nije niko mogao očekivati da će tako pasti u formi, pa eto imaš primjer i u svojoj avliji, Radovac. Ko ti garantuje da će taj malac Osmanović ili kako se već preziva izrasti u dobrog igrača, volio bih fakat jer sam "slab" na te mlađe igrače, volio bih da uspiju svi, nađu dobre klubove i igraju u budućnosti za reprezentaciju ali jedna povreda teža mu može okrenuti karijeru u drugom smjeru. To ti je fudbal nikad ne znaš na čemu si. Pa za Kvesića smo mogli uzeti ogromnu cifru da se nije povrijedio + uzmi da je upravo u tom trenutko dobio poziv za A reprezentaciju, Benjo Čolić teška povreda, Zolu je povreda također sjebala i to po baksuzluku svi igrači zeznu ligamente koljena.
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 15 nov 2015, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 15:29

Za Bajica se zaradilo 1 milion maraka i napravio ga je Zeljo i afirmisao kao igraca. To ce biti isto kad vi Radovca prodate, a Cimirot s vama nema veze. Ima li ste u tom trenutku love da ga dovedete, igrao u mladoj reprezentaciji i to je ok!

I nemojte mijesati babe i zabe.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 15 nov 2015, 15:31

amypitar je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Gdje igra taj Cimirot?

Pojma nemam znam da je leglo 2,5 mil. km. :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
350.000 eur da se nogom u guzicu nabijate
Einigkeit und Recht und Freiheit

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 15 nov 2015, 15:46

domorocki je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Ma ja Baja je prodan za 100.000 eura a Cimirot za 2,5 miliona maraka :D :damn:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 nov 2015, 15:54

ovo je ipak vrhunac mitomanije-.- cimirot otisao za 300 000 eura ... ja def. ovu temu vise ne pratim jer su vam toliko oči oćoravile od bolova u duši da i ono sto objavi PAOK za vas nije relevantno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 nov 2015, 15:57

milanribar je napisao/la:Za Bajica se zaradilo 1 milion maraka i napravio ga je Zeljo i afirmisao kao igraca. To ce biti isto kad vi Radovca prodate, a Cimirot s vama nema veze. Ima li ste u tom trenutku love da ga dovedete, igrao u mladoj reprezentaciji i to je ok!

I nemojte mijesati babe i zabe.
cimirot je dosao godinu dana prije dolaska tana... i kada je igrao prv godinu bio je hajmo reci prosjek (Da ne u potrijebim neku goru rijeci)
tek dolaskom JAJALA, cimi se transformise u onos to je danas, momak od milion eura
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 nov 2015, 16:12

Joj strumfovaa..
Kakve veze jel cIMIROT NAS kad smo na njemu zaradili 2 mil KM..
Jel pita neko Porta, jesu li Hulk i Falcao njihovi igraci.. Ljudi uzeli 100milki za dva igraca :D

Al sta vi znate, ostalo vam je jos da se hvalite tom nekom djecom, mada ni tu ne stojite bas dobro :D

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 15 nov 2015, 16:29

domorocki je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

NAKON TAN UBLEHA I PERE PARE, DINO UZEO 4 MILIONA, TURKISH AIRLINES JE SUPLJA PRICA I ONO NIKAD NECE BITI PRRVAK TI :lol: :lol:

NOVA IZJAVA ZA MEMOARE STRUMFOVA : CIMIROT OTISAO 350.000 EURA.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 15 nov 2015, 16:31

Ima velike veze. Dize ti ugled, drugacije se gleda na igraca iz naseg pogona ili iz Sirokog Brijega. I ti igraci imaju prednost, jer su se pokazali. Recimo Željo ima najjacu omladinsku skolu u BiH i kad se trazi igrac prvo se pogleda Željo pa onda ostali klubovi.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 16:31

Kakve ti koristi imas od toga jel prodat za 350 ili 2 miliona mile ti majke ? Prodali ste za 5 milion i sjasi jbt :)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 15 nov 2015, 17:25

Cimirota je napravio FKS, o ostalom necu polemisati.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 nov 2015, 17:39

Ovaj gore nabroja kako su proizveli 30tak igraca, s cim se slazem. E sad ti budi fer pa reci kakve koristi imate od toga? Da ste zaradili bijesnu lovu, klub bam nebi bio u dugovima. Da i sad igraju kod vas, bili bi prvi na tabeli, ne u sredini. Poenta je da vi necete da priznate da neko dobro posluje, jer taj neko nije vas. Treba biti realan, a ne palamuditi.
Jel to ja trebam reci da Amir nije talenat?! Jeste Bgm, i to kakav... E to je realnost.
Isto kao sto je realnost da su ljudi koje vi nazvaste feninzima i ublehama izdigli jedan sportski kolektiv izvan ove vukojebine u kojoj zivimo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 nov 2015, 17:45

Gator je napisao/la:Ima velike veze. Dize ti ugled, drugacije se gleda na igraca iz naseg pogona ili iz Sirokog Brijega. I ti igraci imaju prednost, jer su se pokazali. Recimo Željo ima najjacu omladinsku skolu u BiH i kad se trazi igrac prvo se pogleda Željo pa onda ostali klubovi.
Cjena govori sve, mi prodali Cimija za 1.3 m € a vi Baica za 500k €.

Zukanovic moro da promjeni 3 kluba posle zelje da bi njegov tranfer bio 1 m €.

Vi jeste prvi poceli davat vise prilike omladincima i to je automatski povecalo kvaltet u omladinsko vam pogonu.Al i tu se polahko raspadate a mi napredujemo svjetlosnom brzinom. Svi znamo da vam je ta omladina jedini income bez kojeg ce te ostat za par godina. A onda ide chapter 7 bankropsi.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 nov 2015, 17:45

Koliko ste vi dobili od prodaje Cimirota? :mrgreen:
Ne budite smjesni ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 nov 2015, 17:48

Najteze je ubijediti sirovinu da je sekundarna...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 nov 2015, 17:48

Amidža samo uzeo sebi pare od Cimirota :kafa:

I manite se price o bivšem pitarluku na ovoj temi :wtf:

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 15 nov 2015, 17:52

Pitar6785 je napisao/la:
Gator je napisao/la:Ima velike veze. Dize ti ugled, drugacije se gleda na igraca iz naseg pogona ili iz Sirokog Brijega. I ti igraci imaju prednost, jer su se pokazali. Recimo Željo ima najjacu omladinsku skolu u BiH i kad se trazi igrac prvo se pogleda Željo pa onda ostali klubovi.

Vi jeste prvi poceli davat vise prilike omladincima i to je automatski povecalo kvaltet u omladinsko vam pogonu.Al i tu se polahko raspadate a mi napredujemo svjetlosnom brzinom. Svi znamo da vam je ta omladina jedini income bez kojeg ce te ostat za par godina. A onda ide chapter 7 bankropsi.
A Dzeko za 37 mil. eura se proda Cityu. Kad svu vasu vrijednost i sve vaše sastave kroz historiju saberete niste ni blizu toj cifri

belosevic28
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la belosevic28 » 15 nov 2015, 17:54

Gator je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:

A Dzeko za 37 mil. eura se proda Cityu. Kad svu vasu vrijednost i sve vaše sastave kroz historiju saberete niste ni blizu toj cifri
Od toga 34 miliona pripala Zelji, a nama Tan uzeo i onih jadnih 1,3 miliona...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.