U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
joj jesmo dobri ...azerbejdzan nas pobijedi...hahahah
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnCleese
- Kontakt:
Za Karacica i druzinu na terenu

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nisu Turci namjestili ne bi oni..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
DOSTA JE VISE KARACICA; NESTOROVICA; TULICA; SADIKOVICA; MALKOCEVICA....
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
i nasa je sa turcima namještena bilaOkolele je napisao/la:Nisu Turci namjestili ne bi oni..
E ovo je najveci problem naseg fudbala, omladinske selekcije. Fol sve nekakvi potencijali, talenti, otimaju se klubovi za njih, zabijaju po 30 golova, osvajaju turnire a ovamo kad ih vidis u utakmici veze oni nemaju. I tako iu kvalifikacija u kvalifikacije. A svako malo se kod nas pojavi novi Dzeko, Miske, Pjanic, Spahic. Rek'o bi covjek kad vidi po medijima, mi i Njemacka u 5 deka.
I onda kad nas po ko zna koji put nag.uze fol namjestena utakmica. Eto bas neko treba namjestiti utakmicu da nas izbaci. Inace smo pravo jaki u omladinskim kategorijama.
E ovo što vidimo ti je klasični nerad sa mlađim kategorijama.Ima tu talenta to se vidi,,međutim tačno se vidi limitiranost u nekim segmentima igre.,Pa igrač se od najmanjih nogu uči da u djeliću sekunde procijeni da li će plasirat,loptu,opaliti volej,punom snagom,vanjskom,zavrnuti...dok je kod nas to još livadski fudbal.Dva metra od gola ,pa pogledaj sinko,samo ubaci loptu u mrežu,,dok naši imam osjećaj zažmire i samo je roknu..lopta na 16 ,de sine digni glavu pa fino namjerno gađaš ugao koji ti je nebranjen..dok naši to sam traljnu ode 3 m preko gola ili promaši loptu,tačno se vidi čisto neznanje..crveni karton pa logično kretenu..gužva ,ne gledaš uopšte gdje ti je protivnik ,pa dobro ga nisi ubio ,normala da je crveni,,tako se to neradi..
Koji kreten je ovaj Gojak.
Haha ako ovo nije prodano od 3:0 na 3:4
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sramota. Sramota. Sramota.
I za ove sa SportSport... Nije tacno da smo ispali jer i dalje postoji sansa da budemo najbolja treceplasirana ekipa i ako su sanse minimalne.
I za ove sa SportSport... Nije tacno da smo ispali jer i dalje postoji sansa da budemo najbolja treceplasirana ekipa i ako su sanse minimalne.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dok se god bude birao trener zna se vec kako, mi necemo maknuti nigdje.
Vidi se da neki igraci znaju ali nemaju ideju sto bi trener trebao da im objasni.
3-0 u 3-4
Vidi se da neki igraci znaju ali nemaju ideju sto bi trener trebao da im objasni.
3-0 u 3-4

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sramota. Kako nama uvijek treba milion šansi da bi jedan gol dali a protivniku jedna i gol? U najvažnijim kategorijama mi imamo debile od selektora.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sta treba da se poklopi?sajo10 je napisao/la:Sramota. Sramota. Sramota.
znam da si sarkasticno mislio, ali prvo smo zavrsili kao cetvrti(direktni duel), a drugo, neke grupe su vec zavrsene i par ekipa ima po 4 bodasajo10 je napisao/la:Sramota. Sramota. Sramota.
ali sramota jest u svakom slucaju, elitni krug mora bit minimala, to su 30 reprezentacija, medju kojima mi nismo
Re: Odg: U-21, U-19, U-17
Javnost, a pogotovo novinari, ako ih ima a da nisu u šakama menadžera da izvrše pritisak na savez da oni koji nam priređuju ovakve blamaže budu smijenjeni.
SRAMOTA
SRAMOTA
Lijek za ovako nešto se mladi i školovani treneri i hoću da vjerujem da ih ima.
Ovo sad su nekvalitetni treneri jako sumnjivog znanja.
Ovo sad su nekvalitetni treneri jako sumnjivog znanja.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Sta ovo rade mila majko. Gdje je dno i sta treba uciniti da se ovi nesretnici maknu sa klupe mladih ekipa. Ali sta ce onda Begic i kompany uciniti dovesti gore. Tako nesto su napravili U21 ekipi. A Burnic i ostatak ce na ljeto u Bosnu pa im mozda tko i pridje. Bolestina na vlasti koja razara i ono zdravog tkiva sto postoji.
A selekcija Bosnjak
U 21 Srb
U 19 Hrvat
Ebali ga vise kompromisi, nek nam za A selekciju stave Srba/Hrvata totalno mi je nebitno al nek je kvalitet da nas vise ne mogu **** po ovim mladjim kategorijama i davati kurceve Nestorovice, Karacice, picke materine.
U 21 Srb
U 19 Hrvat
Ebali ga vise kompromisi, nek nam za A selekciju stave Srba/Hrvata totalno mi je nebitno al nek je kvalitet da nas vise ne mogu **** po ovim mladjim kategorijama i davati kurceve Nestorovice, Karacice, picke materine.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Beduin, denza, lol89 i 29 gostiju.