Izvini druže, ne znam šta je bilo budalama pa su išli na pobjedu protiv Zvijezde al' eto dešava se i to u fudbalu.astra1922 je napisao/la:ma nek ste vi protiv zvijezde zapeli,ne sikirajte se dacemo vam mi na proljece bodove
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
sretno u borbi za opstanak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hvala.. Bilo je "In Šegrt we believe", a sad dođe "In Zoran we trust". 

Jednostavno kupovina/posudba nikakvih igraca,to sto oni zablistaju na jednoj,eventualno dvije tekme to je debilski da neko razmislja za te igrace da su dobri .. samo pogledajte okolo Lukavca po selima i gradovima iz ove lige a i onih nizih,nasih igraca koji odvaljuju fudbal po drugim kluboovima.. al ne.. sto bi mi imali te nase igrace koji daju srce na terenu,bolje da ih imaju nase komsije.. a hajmo trosit pare na strance koje boli **** i za Radnicki i za Lukavac i za Siouxe..na svim utakmicama,pa i ovoj dansnjoj ste mogli svjedociti da pojedini igraci NECE ili NE MOGU da igraju kolko se od njih trazi.. zoran curguz jeste kriv za nekakve taktike koje nemaju veze sa vezom.. ali nije ni u pola kriv kolko su krivi pojedini igraci.. samo jedan da iskoci iz ritma to je dovoljno da pukne citava ekipa.. kolko gengi izbrojis ovaj mjesec,tolko ti igram
znaci slucaj smo imali,otjerali 3,4 nasa gradska momka fudbalera a doveo 3,4 lika iz Tadzikistanske,Sibirske,Malezijske lige da im placaju i smjestaj,prevoz.. p***e materine.. tuzno,jadno da propada klub kao sto je Radnicki..Kad vidim nekakvu Mladost,tu iza kukurza igra Premier ligu i odvali Sarajevo,Celika i tako te ekipe.. ili tipa Radnik na kojoj ne bude preko 50 gledalaca na svakoj tekmi.. zalosno zalosno.. Lukavac i Radnicki ovo ne zasluzuju ..

-
- Kontakt:
Davno sam ja govorio jos poslije ona dva poraza po 4 komada kad smo dobili da trener treba otici, a uprava nista, sad je bogami situacija alarmantna, sto se KUP- a tice pa mi smo to prosli onako vise na srecu, prvu utakmicu s Olimpikom smo odigrali ono muski, igraci imali svoj dan, da je revans bio ispali bi, onda Travnik kojem je zna se liga bitnija i mi prodjemo dalje, ostala je Buducnosti lider na tabeli i zimska pauza onda, s ovakvim pristupom prezimit cemo mi 12-ti na tabeli, a u toku pauze potrebne su temeljite promjene, treneru se prvom treba zahvalit, pojedinim igracima takodje, pokusati svim silama izborit ostanak a bice jako tesko, sigurna zona na tabeli sad nam bjezi vec 6 bodova...
Tako je, pa gledajte samo Lugavića, Juku, Pemu, Trumu, Jareta, Migija i na kraju krajeva jednog Redžu i da kažem Macea koji ništa nisu lošiji od Sulje a ljudi vole Radnički. Kako nam Jare uvali prošle sezone 2 komada u Banovićima i bježi od saigrača i diže ruke, neće da se raduje, isto kao i Migi koji se ne raduje sa saigračima kad god igra protiv Radničkog. Oni više vole Radnički a sad u svojim klubovima nemaju sigurno veće plate ili bar puno veće. Trenutno imamo 2 solidna golmana (Lugi je bolji), Jogeta, Jahu, Konjhodžića koji se trude. Tu su još Dženo i Elko koji se trude iako ne ide u zadnje vrijeme. Guma se takođe probudio zadnjih par utakmica i Šile je naš ponajbolji igrač. Elo isto grize koliko može. Ovo ostalo sve može da se mijenja i treba da se mijenja na polusezoni. Isto me i Mujkić pozitivno iznenadio s obzirom na sve glasine jer momak nimalo nije lošiji od ostalih, trudi se brz je prodoran i igra koliko može, ipak bi nam tu Migi trebao.Brigada89 je napisao/la:Jednostavno kupovina/posudba nikakvih igraca,to sto oni zablistaju na jednoj,eventualno dvije tekme to je debilski da neko razmislja za te igrace da su dobri .. samo pogledajte okolo Lukavca po selima i gradovima iz ove lige a i onih nizih,nasih igraca koji odvaljuju fudbal po drugim kluboovima.. al ne.. sto bi mi imali te nase igrace koji daju srce na terenu,bolje da ih imaju nase komsije.. a hajmo trosit pare na strance koje boli **** i za Radnicki i za Lukavac i za Siouxe..na svim utakmicama,pa i ovoj dansnjoj ste mogli svjedociti da pojedini igraci NECE ili NE MOGU da igraju kolko se od njih trazi.. zoran curguz jeste kriv za nekakve taktike koje nemaju veze sa vezom.. ali nije ni u pola kriv kolko su krivi pojedini igraci.. samo jedan da iskoci iz ritma to je dovoljno da pukne citava ekipa.. kolko gengi izbrojis ovaj mjesec,tolko ti igramznaci slucaj smo imali,otjerali 3,4 nasa gradska momka fudbalera a doveo 3,4 lika iz Tadzikistanske,Sibirske,Malezijske lige da im placaju i smjestaj,prevoz.. p***e materine.. tuzno,jadno da propada klub kao sto je Radnicki..Kad vidim nekakvu Mladost,tu iza kukurza igra Premier ligu i odvali Sarajevo,Celika i tako te ekipe.. ili tipa Radnik na kojoj ne bude preko 50 gledalaca na svakoj tekmi.. zalosno zalosno.. Lukavac i Radnicki ovo ne zasluzuju ..
Da se bogdom hoce potruditi uprava da nam vrati napadaca i veznjaka od komsija,i jednog beka od drugih komsija,ne bi nam trebalo vise nista 

SIOUX LUKAVAC

u nedjelju kraj naseg druzenja do proljeca.ispostujmom to dostojno kako nam i prilici nama metropolitima.nemojte se spustati na nivoe neke mizerne da se psuje curguzu,igracima.ako neko ima sta reci,bujrum ima priliku kada je sam.ispred sebe neka kaze sta stima,sta fali itd itd.lijepo uzivo nek sve to ide,nismo nikakvi gelipteri da se krijemo.mnogo toga je islo kako treba dok se sa upravom dogovaralo,sada kada se zeli pokazati ko je jaci ne ide ni njima ni nama.vjerujem da ispasti necemo,ali nije to nikakva sreca,uspjeh,ali nije ni sramota da se radnicki bori za opstanak.hamburg se boi unazad 4 god,stutgart,rad sa banjice,borac banjalucki,pa sta je to radnicki pa da se ne bori.zajedno do konacne pobjede.1989 firma do krajnjih granica iznemoglosti...
Kakva je igra? Ko je strijelac? Ko je najbolji?
Kako zavrsi?
ostalo 1:0. Gol je dao Suljic, glavom nakon prekida
-
- Kontakt:
Hvala Banovicima.
hvala banovici.za mene je ovo poraz,svaka namjestena,dogovorena,pustena,ispostovana utakmica.banovicima se izvinjavam sto sam vas nazvao seljacima.i poruka denisu mujkicu golmanu banovica,valjda je on branio ako sam dobro vidio.kad moras primit go,radi svoje reputacije neka to bude tvoja greska ko fola ne onako da se bacas unutar gola i da se djeca smiju.
X
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Jel ovo kao neka odjava ? Kako zdravlje?Zoom088 je napisao/la:X
Pamti-pa vrati kada njima bude trebalo..SiouxLukavac je napisao/la:Hvala Banovicima.
-
- Kontakt:
Spasili smo mi njih jednom kad smo pobjedili Iskru iz Bugojnog u gostima kako me sjećanje dobro služi. Nemamo im šta vraćat al naravno, fino je pomagati jedni drugome, svaka čast Banovićima, želim im sreću u nastavku i da pokušaju dobacit do prvog mjesta do kraja.zmaj348 je napisao/la:Pamti-pa vrati kada njima bude trebalo..SiouxLukavac je napisao/la:Hvala Banovicima.
Bolje da komsije jedni drugima pomazu nego da pomazemo nekim totalno ZNJ ekipama.. da se hoce ekipe sa ovog prostora malo udruzit,odnosno dobro saradjivati i jedan po jedan ulaziti u PL,i uspijevati druga bi prica bila.. a ne mi se koljemo i na noz idemo jedni drugima.. a neko orasje,neki metalleghe capljina nas prestizu.. ee kakvi smo pogani..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.