FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 15 nov 2015, 12:12

Bekic i jedan i drugi su dobri igraci za pl bih nista vise. Bekic 1 nemoze da izbaci krstu setaca iz prvi 11 nakon 2 godine i 5 trenera. Nazalost to ipak govori nesto o njegovom kvalitetu. Siguran sam da mu je zagarantovano mjesto ko krsti isto bi se ponaso (puzo po terenu).

Benko je za krstu i bekica messi.

Haris D on igra dobro kad igra protiv jaki ekipa borusija galata(nijedna ekipa u pl bih nije takva) i njega treba prodat cim neko ponudi 1 m € al trazit 30% od sledeceg transfera.

Samir neznam (cisto sumnjam da ce neko izvalit vise od 800k € za njega. Jedino da sledece godine bas pocne razvaljivat.

Tesko je nac igraca koji konstantno dobro igra npr DELAC i povrh svega toga da je mlad i da je free agent. Takvim igracima klubovi kao recimo dinamo,lece, rijeka daju platu milion km po sezoni. E radi toga mi je drago da Jesa daje sansu mladim igracima. Po meni to je naj isplativija opcija.

Veladic ce jedino od ove djece napravit extra transfer (zznaci u ligu 5). Sve ostalo grcka turska dinamo z cisti prosjek. Sto je za nas komacija guza.

Reprzentacija i ljudi oko nje me ne interesuje. Volio bi da prodemo radi drzave i naroda, a ako i ispadnemo necemi nesto tesko past.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 15 nov 2015, 12:20

Pitar6785 je napisao/la:Bekic i jedan i drugi su dobri igraci za pl bih nista vise. Bekic 1 nemoze da izbaci krstu setaca iz prvi 11 nakon 2 godine i 5 trenera. Nazalost to ipak govori nesto o njegovom kvalitetu. Siguran sam da mu je zagarantovano mjesto ko krsti isto bi se ponaso (puzo po terenu).

Benko je za krstu i bekica messi.

Haris D on igra dobro kad igra protiv jaki ekipa borusija galata(nijedna ekipa u pl bih nije takva) i njega treba prodat cim neko ponudi 1 m € al trazit 30% od sledeceg transfera.

Samir neznam (cisto sumnjam da ce neko izvalit vise od 800k € za njega. Jedino da sledece godine bas pocne razvaljivat.

Tesko je nac igraca koji konstantno dobro igra npr DELAC i povrh svega toga da je mlad i da je free agent. Takvim igracima klubovi kao recimo dinamo,lece, rijeka daju platu milion km po sezoni. E radi toga mi je drago da Jesa daje sansu mladim igracima. Po meni to je naj isplativija opcija.

Veladic ce jedino od ove djece napravit extra transfer (zznaci u ligu 5). Sve ostalo grcka turska dinamo z cisti prosjek. Sto je za nas komacija guza.

Reprzentacija i ljudi oko nje me ne interesuje. Volio bi da prodemo radi drzave i naroda, a ako i ispadnemo necemi nesto tesko past.
I mean, seriously !?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 nov 2015, 12:40

Kakav kralj!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 15 nov 2015, 13:08

ova utakmica pokazala nam je odraz naše PL, sve ekipe lože se na Sarajevo baš kao naši na Galatu :opaopa:
Galata da je mogla uvalila bi nam i 10 komada bez da se puno oznoje , isto tako se i naše zvjezdice ponašaju protiv Travnika , Mladosti i drugih "malih" ekipa. Samo se nadam da će ovakvu borbenost zadržati i u nastavku prvenstva i za nas nema zime.
volim te Saraj'vo
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 nov 2015, 13:48

Trebali smo vise zaraditi ali eto 100.000 KM smo u plusu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

High

Post Postao/la High » 15 nov 2015, 13:52

Ako snimak utakmice bude na Youtubeu, postavite ovdje. Ne stigoh ga sinoć pregledati na TV-u.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 nov 2015, 14:31

Za ove momke sa prethodne stranice. Ješićev ugovor je upravo vezan za rezultate, ako ne bude istih neće biti ni ješića. On platu ko platu nema bog zna koliko, bonusi su veliki, za Kup, za ligu, za ligu prvaka / ligu europe. Tako da se ne sekirate, on će otići ako ne bude pravio rezultat i to za simboličnu odštetu.

Pozdrav.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 nov 2015, 14:32

@uNbx, dobro si primijetio za Obucu i njegovu skolu fudbala. U avgustu su gostovali u Olovu, igrali sa Stupcanicom,. Onako odgojene mlade momke i onako susretljivog i ljuboznog trenera jos nisam vidio...
Jos ona oprostajna poruka na fb...GOSPODIN!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 15 nov 2015, 14:45

jurisicduska je napisao/la:Za ove momke sa prethodne stranice. Ješićev ugovor je upravo vezan za rezultate, ako ne bude istih neće biti ni ješića. On platu ko platu nema bog zna koliko, bonusi su veliki, za Kup, za ligu, za ligu prvaka / ligu europe. Tako da se ne sekirate, on će otići ako ne bude pravio rezultat i to za simboličnu odštetu.

Pozdrav.
Upravo tako, rezultat je jedino mjerilo. Kod nas se provukla prica o nekim nerealnim ciframa.
Jesicu puna podrska. Trenutno radi fin posao. Vidjet cemo kako ce to izgledati nakon pauze.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 nov 2015, 15:01

Trener Galate nafalio igru Duljevica.
Tako da moze biti svasta,ja ga ne bi pustio ispod 1,5 mil.eura.

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 15 nov 2015, 15:22

amypitar je napisao/la:Trener Galate nafalio igru Duljevica.
Nadam se samo da će Ješić dovesti adekvatnu zamjenu ako se Adžo odluči Dulju pustiti jer vidjeli smo belaja nakon što je otišao Cimi a nismo ni izdaleka imali adekvatnu zamjenu za tu poziciju... po meni je još uvijek nemamo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 nov 2015, 15:22

High je napisao/la:Ako snimak utakmice bude na Youtubeu, postavite ovdje. Ne stigoh ga sinoć pregledati na TV-u.
[youtube][/youtube]
turski kom..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

High

Post Postao/la High » 15 nov 2015, 15:28

Hvala ti. :thumbup: Pristojne ovacije za Obuću i Škoru. :)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 15 nov 2015, 16:36

amypitar je napisao/la:Trener Galate nafalio igru Duljevica.

Ma kakav vise 1.5 pa Dinamo bi za njega ovakav kakav je sad uzeo hladno 8 miliona, ali hladno. On je ogroman potencijal i jos se razvija i volim ga sto smije krenuti sam na sedmoricu i sto nije picic i uvijek uzme stvar u svoje ruke, za razliku od npr. Pjanica koji ima sve a kao da nema nista, jer ne smije da preuzme odgovornost. Ako Dulja kod nas bude jos godinu dana, ja sam siguran da mozemo uzeti za njega minimalno 3 miliona EURA.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 nov 2015, 16:43

mozes ako popravi pas(iako se vidi da u ovom segmentu napreduje kako je bilo prosle godine no mora i moze to jos bolje) i sut jer je to ono sto mu nedostaje da bude kompletan a ima potencijal da igra bez problema u nekoj od liga petice, no treba raditi, i veci talenti od njega su propadali jer su mislili da je dovoljno biti samo talentovan, a iskreno se nadam da Hare nece biti jedan od njih nego da ce stvarno uspjeti a samim time ce i klub imati veliku korist od toga
Pyro is not a crime !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 nov 2015, 16:46

On ako igrom slucaja bude imao srece pa naleti na nekog trenera koji ce ga nauciti da uradi zavrsni pas onda ce da postane vrhunski igrac,do tada ce da bude neko ko ce bljesnuti ovako od utakmice do utakmice.Ako bude imao srece u karijedi pa ode u neke prave ruke,npr kao sto je Dzeko imao srece pa otisao kod ljudi koji su ga naucili glavom da igra,da bude jaci,sto nikad nebi znao niti postao da je ovdje ostao.Puno je faktora da se Duljevic razvije u ozbiljnog igraca,sada je jos uvijek samo igrac koji ima u sebi onaj neki faktor x,dali ce ga iznijeti do kraja vidjecemo.A da je igrac koji najvise obecava u ekipi to stoji.Ali jos mnogo se mora raditi sa njim da bi se pricalo o nekim ciframa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 nov 2015, 17:26

Nek samo tako dalje igra Dulje bice najskuplji u Ligi. ;)

belosevic28
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 15 nov 2015, 17:46

Zukanovic je napisao/la:Nek samo tako dalje igra Dulje bice najskuplji u Ligi. ;)
Brate ako ti tako kazes, onda smatram zavrsenim :D :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 15 nov 2015, 18:10

Sretan rođendan voljenom klubu. :D

Očekivano kvalitetno odrađena utakmica sa naše strane bez obzira na značaj utakmice, motivaciju itd.
Okić u posljednjih par utakmica diže formu, Bekić je pokazao da se na njega može računati i da će i jedan i drugi uz još bolje partije imati određenu minutažu. Mlađi igrači su nastavili igrati bez neke pretjerane treme i uz veliki napredak, u budućnosti biće okosnica tima.
Ova utakmica i ovakve utakmice u narednoj godini uz sve planirano prije toga akobogda a mislim na pripreme, itekako će nam koristiti za evropske nastupe. Vjerujem da ćemo ove godine ostvariti najbolje evropske nastupe koje smo imali posljednjih godina. ;)
Prije toga imamo tri za mene derbija a ne jedan onaj u 18 kolu i tu vjerujem da uzimamo 9 bodova.
Pozdrav. :salut: :)

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 15 nov 2015, 18:12

Sta je sa Barbaricem?

Kada dolaze brazilci?

Hvala.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87 i 58 gostiju.