Ma nemoj. Pa ima nas i sa drugim operaterima gdje ta opcija uredno radi! Recimo Super TV !19FKS46 je napisao/la:Ko ima MojaTV, moze vratiti tekmu i pregledat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nemoj. Pa ima nas i sa drugim operaterima gdje ta opcija uredno radi! Recimo Super TV !19FKS46 je napisao/la:Ko ima MojaTV, moze vratiti tekmu i pregledat
Odgovaralo mu nesto pa zavrsio u Novom Sadu dok mi igramo takmicarske tekme? Daj jos jednom razmisli o tome jbt... Pa nije Hibic da okonca karijetu u tridesetoj, strmoglavio se on davno i sigurno da je i volju izgubio. Svaka njemu cast sto se odrzao ikako na zivotu, 80% igraca u slicnoj situaciji posustaje.Pantelija je napisao/la:evo da ti ja odg.Bolanos je napisao/la: Nemam ga ja sta gledati tu, ja sam ga gledao kad ti vjerovatno i nisi znao ko je on. Pravo pitanje je zasto je toliko dugo bez kluba i kako da je u tim zrelim godinama u ovoj vukojebini?
htio je da zavrsi karijeru, otvorio par kafe-restorana... ima para boli ga nesto...
ona dje shvatio da mu je rano i da mu fali sve to
imao je jos ponuda i boljih od "grcke" ali mu je ovdje nesto drugo odgovaralo
benku niko osim nas nije htio cekati sa papirima a htjeli su ga madjari, maribor
da nije mozda trebao sjediti na tribinama i gledati kako na njegovom mjestu igra TATOMIROVIC?Bolanos je napisao/la: Odgovaralo mu nesto pa zavrsio u Novom Sadu dok mi igramo takmicarske tekme? Daj jos jednom razmisli o tome jbt... Pa nije Hibic da okonca karijetu u tridesetoj, strmoglavio se on davno i sigurno da je i volju izgubio. Svaka njemu cast sto se odrzao ikako na zivotu, 80% igraca u slicnoj situaciji posustaje.
Ako si pratio temu, znaces o cemu se radi. Gorilo pod nogama, daj ga u vatru sepavog... Isti slucaj bi mogao biti sa Harmonikom.milanribar je napisao/la:Danas gledam prijateljsku Bosna-Irska, 2012 se igralo, kad umjesto Misimovica ulazi Alispahic. A sad ga nema ni na klupi kod vas jbt.
Nisam pratio, zato kazem. Mislim da zbog povrede poslije toga nije pozvan u reprezentaciju, ne sjecam se s kim smo igrali..Bolanos je napisao/la:Ako si pratio temu, znaces o cemu se radi. Gorilo pod nogama, daj ga u vatru sepavog... Isti slucaj bi mogao biti sa Harmonikom.milanribar je napisao/la:Danas gledam prijateljsku Bosna-Irska, 2012 se igralo, kad umjesto Misimovica ulazi Alispahic. A sad ga nema ni na klupi kod vas jbt.
Tad se klub najvise voliDrustveniParazit je napisao/la:Ali gdje je tih 9.000 milja kad se igra sa Drinom, Olimpicom i sličnim ekipama? Bitnije je tad sjesti na kafu i palamudit o glupostima... Ne mogu da shvatim nikako osobu iz Sarajeva koja "navija" za Sarajevo a dodje samo na derbi, na ovakve utakmice i kad se titula osvaja... Kakva je to "ljubav" ba?
amstaff je napisao/la:Šteta što se nije i Berberović oprostio...
jurisicduska je napisao/la:Da bi bio veliki igrač kluba, moraš biti veliki čovjek mimo terena. Ako si kao čovjek - onda nikad ne možeš spadati u velike igrače. I pri tom mislim čovjek u smislu koji nas zanima, profesionalnost, posvećenost klubu, međusobno poštovanje sa navijačima, maniri, izjave, treninzi, borba za bordo dres do zadnje kapi znoja, kad odeš da se to gospodski dogodi, odnos sa upravom i tako dalje.
Ako piješ pive svaki dan od 15 utakmica odigraš 2 kako možeš a 13 statiraš ne možeš biti veliki. Konstantnost je najveća veličina.
Kad to igrač ispuni nazivajte ga velikim igračem. Hase je veliki igrač a Stojčev je jedan prosječan igrač našeg kluba ništa veći od mnogih. Hvala mu ali nije on to čim ga predstavljate kao ni pelak kao ni ini. Ali nema veze. Unaprijed, poštujem vaše mišljenje, svako ima svoje.
.Zip je napisao/la:Treba se sjetiti malo i Mese pakasa, koji nije Duljevica pozvao, vec mu igra Visca yebo li ga on u facu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
19FKS46 je napisao/la:Pozitiva do prvog kiksa. Bosanski mentalitet. Idemo dobiti Drinu i Travnika, tu ne smijemo kiksati. A Jesic ako dobije u listici, zacimentirat ce sebi mjesto na klupi
Znaci, braco, idemo po 9 bodova do pauze, pa na proljece po titulu
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bing [Bot], edvaE2, galia95, hase73, juka55, kogmagie46, napoleon72, Pitar6785, Proximic, TETRAPAK, ventilateur i 104 gosta.