FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 15 nov 2015, 01:01

19FKS46 je napisao/la:Ko ima MojaTV, moze vratiti tekmu i pregledat :)
Ma nemoj. Pa ima nas i sa drugim operaterima gdje ta opcija uredno radi! Recimo Super TV ! ;)
slika
U novi boj ...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 nov 2015, 01:03

Pantelija je napisao/la:
Bolanos je napisao/la: Nemam ga ja sta gledati tu, ja sam ga gledao kad ti vjerovatno i nisi znao ko je on. Pravo pitanje je zasto je toliko dugo bez kluba i kako da je u tim zrelim godinama u ovoj vukojebini?
evo da ti ja odg.
htio je da zavrsi karijeru, otvorio par kafe-restorana... ima para boli ga nesto...
ona dje shvatio da mu je rano i da mu fali sve to
imao je jos ponuda i boljih od "grcke" ali mu je ovdje nesto drugo odgovaralo

benku niko osim nas nije htio cekati sa papirima a htjeli su ga madjari, maribor
Odgovaralo mu nesto pa zavrsio u Novom Sadu dok mi igramo takmicarske tekme? Daj jos jednom razmisli o tome jbt... Pa nije Hibic da okonca karijetu u tridesetoj, strmoglavio se on davno i sigurno da je i volju izgubio. Svaka njemu cast sto se odrzao ikako na zivotu, 80% igraca u slicnoj situaciji posustaje.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 nov 2015, 01:08

Bolanos je napisao/la: Odgovaralo mu nesto pa zavrsio u Novom Sadu dok mi igramo takmicarske tekme? Daj jos jednom razmisli o tome jbt... Pa nije Hibic da okonca karijetu u tridesetoj, strmoglavio se on davno i sigurno da je i volju izgubio. Svaka njemu cast sto se odrzao ikako na zivotu, 80% igraca u slicnoj situaciji posustaje.
da nije mozda trebao sjediti na tribinama i gledati kako na njegovom mjestu igra TATOMIROVIC? :damn:
toliko nije bio u pravu da mu je ukinuta suspenzija a "pomilovani" dobise kofere u ruke,,. ponavljam, nikakvo stmoglavljenje, covjek je pun ko brod i samo je htio sredinu gdje ce pomoci napretu kluba,,...uz njega ce i kovacevic i mihojevic nauciti jako puno jer covjek je igrao protiv najboljih fudbalera svijeta skoro cijelu karijeru

milan stepanov!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 01:09

Danas gledam prijateljsku Bosna-Irska, 2012 se igralo, kad umjesto Misimovica ulazi Alispahic. A sad ga nema ni na klupi kod vas jbt.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 nov 2015, 01:13

milanribar je napisao/la:Danas gledam prijateljsku Bosna-Irska, 2012 se igralo, kad umjesto Misimovica ulazi Alispahic. A sad ga nema ni na klupi kod vas jbt.
Ako si pratio temu, znaces o cemu se radi. Gorilo pod nogama, daj ga u vatru sepavog... Isti slucaj bi mogao biti sa Harmonikom.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 15 nov 2015, 01:18

Bolanos je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Danas gledam prijateljsku Bosna-Irska, 2012 se igralo, kad umjesto Misimovica ulazi Alispahic. A sad ga nema ni na klupi kod vas jbt.
Ako si pratio temu, znaces o cemu se radi. Gorilo pod nogama, daj ga u vatru sepavog... Isti slucaj bi mogao biti sa Harmonikom.
Nisam pratio, zato kazem. Mislim da zbog povrede poslije toga nije pozvan u reprezentaciju, ne sjecam se s kim smo igrali..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 nov 2015, 01:21

A sto je beli tek prije pola sata dosao kuci, to nikoga nije briga :O
Sretan sto sam bio dio ovog spektakla. Necu puno palamuditi, samo cu reci da ce Osmanovic biti igracina!

Emire, hvala ti sto si mi mamio osmijehe na licu kad sam tek ''ulazio'' u pricu zvanu FK Sarajevo. Emire hvala ti za svaki gol, asistenciju...hvala ti i za vecerasnje suze na mom licu koje niti sam htio, niti sam mogao sakriti.
Obuca Emir, jedan je od nas!!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 nov 2015, 01:43

Stepanov,benko, jajalo to su igraci koji ne samo sto znaju pomoc mladim da stasaju u igracine (gojko) vec njihovo prisustvo na treninzima mladim igracima daje veci motiv zelju htjenje da budu bolji cak i strah da podbace da im se nebi oni smojali ili rekli haj te vi igrajte saha nije zavas fudbal.

Vecina nas je trenirala fudbal ili neki sport, svi znamo kad neko poznat je tu koliko jace se igra.

Btw: igraci ko jajalo benko step su ko mercedes 1989 godiste. Sa 400k km radi ko nova skoda.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 nov 2015, 07:24

Fakat je bilo lijepo sinoc biti na Kosevu i uzivati u spektaklu dvije šampionske ekipe.
Jos mi je draze kad jutros uz kafu citsm Avaz ,gdje pise da nas je bilo preko 9.000 milja.Drago mi je zbog pojedinaca koji su zeljeli,prizeljkivali malu posjetu na Kosevu.
Devet milja po onako hladnom vremenu i tv-e prijenosu je za svaku pohvalu.
Sto se tice utakmice jedna od najboljih partija naseg tima u zadnje vrijrme.Svi su odigrali fantasticno,a posebno bi izdvojio Duljevica Bekica i Osmanovica.
Sa 2-3 pojacanja mi imamo beton ekipu.

U 10,00 sati snimak cijele utakmice na Hayatu.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 nov 2015, 08:04

Nisam imao priliku gledat utakmicu , pa da pitam jel se Nouken oprostio i Muhidin Zukic ? Nouken kao prvi crnac ?

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 15 nov 2015, 08:18

Šteta što se nije i Berberović oprostio...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 nov 2015, 08:19

Ali gdje je tih 9.000 milja kad se igra sa Drinom, Olimpicom i sličnim ekipama? Bitnije je tad sjesti na kafu i palamudit o glupostima... Ne mogu da shvatim nikako osobu iz Sarajeva koja "navija" za Sarajevo a dodje samo na derbi, na ovakve utakmice i kad se titula osvaja... Kakva je to "ljubav" ba?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 15 nov 2015, 08:33

DrustveniParazit je napisao/la:Ali gdje je tih 9.000 milja kad se igra sa Drinom, Olimpicom i sličnim ekipama? Bitnije je tad sjesti na kafu i palamudit o glupostima... Ne mogu da shvatim nikako osobu iz Sarajeva koja "navija" za Sarajevo a dodje samo na derbi, na ovakve utakmice i kad se titula osvaja... Kakva je to "ljubav" ba?
Tad se klub najvise voli

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 nov 2015, 08:42

amstaff je napisao/la:Šteta što se nije i Berberović oprostio...

Kad je izlazio raja sa zapada galami dajte mu sliku nek se oprosti. :urnebes:
Opet istok ori Dzemoooo.
Ocito se vidijelo da je zbunjen izasao sa tetena.Mislim da je posle ove utakmice skontao da mu je vrijeme isteklo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 nov 2015, 09:00

jurisicduska je napisao/la:Da bi bio veliki igrač kluba, moraš biti veliki čovjek mimo terena. Ako si kao čovjek - onda nikad ne možeš spadati u velike igrače. I pri tom mislim čovjek u smislu koji nas zanima, profesionalnost, posvećenost klubu, međusobno poštovanje sa navijačima, maniri, izjave, treninzi, borba za bordo dres do zadnje kapi znoja, kad odeš da se to gospodski dogodi, odnos sa upravom i tako dalje.

Ako piješ pive svaki dan od 15 utakmica odigraš 2 kako možeš a 13 statiraš ne možeš biti veliki. Konstantnost je najveća veličina.

Kad to igrač ispuni nazivajte ga velikim igračem. Hase je veliki igrač a Stojčev je jedan prosječan igrač našeg kluba ništa veći od mnogih. Hvala mu ali nije on to čim ga predstavljate kao ni pelak kao ni ini. Ali nema veze. Unaprijed, poštujem vaše mišljenje, svako ima svoje.

Koga boli cuna sto pije i pusi neko ako on daje sve od sebe i ako igra najbolje sto zna?
Sto se mene tice, neka bilo koji igrac pije i pusi, al ako ce dati sve od sebe na utakmici ja mu necu nista palamuditi. I Hase je pio, pa znamo sta je danas on za FKS.

P.s ima li neko snimak Kuste kako prica o tom novom stadionu?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 nov 2015, 09:15

Treba se sjetiti malo i Mese pakasa, koji nije Duljevica pozvao, vec mu igra Visca yebo li ga on u facu..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 nov 2015, 09:20

Zip je napisao/la:Treba se sjetiti malo i Mese pakasa, koji nije Duljevica pozvao, vec mu igra Visca yebo li ga on u facu..

.

Duljević ovako ako nastavi mora ce dobiti poziv u repku.Jedan od najboljih posleratnih igraca FK.Sarajeva.
Mene je posebno odusevio mali Osmanovic, kakva ce to igracina biti.Vrlo brzo cemo zaboraviti da Benko nije igrao sinoc.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 nov 2015, 09:22

Ja se nisam ni sjetio Benke sinoc ako mi vjerujes :D

Nzm za vas, al ja sad osjecam bas onu pozitivu u i oko kluba, igraca... Bas ono sto nam je falilo da bi napravili neki veci rezultat.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 15 nov 2015, 09:26

Pozitiva do prvog kiksa :D. Bosanski mentalitet. Idemo dobiti Drinu i Travnika, tu ne smijemo kiksati. A Jesic ako dobije u listici, zacimentirat ce sebi mjesto na klupi :)
Znaci, braco, idemo po 9 bodova do pauze, pa na proljece po titulu :)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 nov 2015, 09:32

19FKS46 je napisao/la:Pozitiva do prvog kiksa :D. Bosanski mentalitet. Idemo dobiti Drinu i Travnika, tu ne smijemo kiksati. A Jesic ako dobije u listici, zacimentirat ce sebi mjesto na klupi :)
Znaci, braco, idemo po 9 bodova do pauze, pa na proljece po titulu :)

Nema razloga za euforiju i tu se slazem.Ako odigramo lose to treba kritikovati, ali isto tako pohvaliti ako odigramo dobro.
Ono sinoc je djelovalo pravo mocno.Parirali smo jednoj Galati,pa cak bili i bolji.Jest prijateljska ali to nimalo ne umanjuje nasu dobru igru.
Sa ovakvim pristupom u Zvorniku nece biti problema.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Posejdon i 44 gosta.