FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitarlOOk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 14 nov 2015, 23:48

Pregledao sam ovu specijalnu emisiju na hayatu nakon tekme, Kusturica fakat opušten, kaže moraćemo se brzo opredijeliti za opciju stadiona ili preskupo Koševo ili gradnja manjeg, da već imamo potpisane memorandume o saradnji i da će se ubrzo nešto konkretizovati :clap: :kafa:
Mosa RajvoSa

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 14 nov 2015, 23:53

MortemHz je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Moze li mi neko reci zasto nije bilo navijanja sjevjera itd??? Hvala
Ne navija se na prijateljskim
Ne kontam za rodendan ovo ono ni transa niti nista niti raje na sjeveru...ali ako je to razlog sto si ti naveo...Onda je to bas smjesno...bas za cirkusa...pa nije dosla visocka bosna...ali hvala na odgovoru....lp

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 14 nov 2015, 23:56

Slaviša Vukičević na sjeveru. :salut:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 15 nov 2015, 00:02

pitarlOOk je napisao/la:Pregledao sam ovu specijalnu emisiju na hayatu nakon tekme, Kusturica fakat opušten, kaže moraćemo se brzo opredijeliti za opciju stadiona ili preskupo Koševo ili gradnja manjeg, da već imamo potpisane memorandume o saradnji i da će se ubrzo nešto konkretizovati :clap: :kafa:
ma daj i manji samo nek je nase, joj eno nako ko Bilino za pocetak, samo malo ljepse izvedbe, ko bombona ajde molim te Boze nas stadion ajdeee, sanjam engleski oblik stadiona, par metara od terena tribine, fina akusticna tribina za Horde joj meraka, uzeo bi vjecnu pretplatu hajdee Kusta, postani legenda Sarajeva

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 nov 2015, 00:02

Pantelija je napisao/la: nemoj to postavljati, neki ovdje pisu o pojedinim igracima sa tvog spiska kao da su Škoro i Turković u jednom :rol:
Napisi slobodno joker90, Sabinho i MCMXLVI pohvalili sinoc Stojceva, za ono za sta je i zasluzio pohvale u nasem dresu. Nemoj podmuklo ovako i hinjski pokusavati da suknes.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 nov 2015, 00:04

Stojcev kao kljucni igrac za dva osvojena trofeja nakon sedam odnosno osam godina spada u velike igrace naseg kluba, sta je tu problem?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 nov 2015, 00:11

Da bi bio veliki igrač kluba, moraš biti veliki čovjek mimo terena. Ako si kao čovjek - onda nikad ne možeš spadati u velike igrače. I pri tom mislim čovjek u smislu koji nas zanima, profesionalnost, posvećenost klubu, međusobno poštovanje sa navijačima, maniri, izjave, treninzi, borba za bordo dres do zadnje kapi znoja, kad odeš da se to gospodski dogodi, odnos sa upravom i tako dalje.

Ako piješ pive svaki dan od 15 utakmica odigraš 2 kako možeš a 13 statiraš ne možeš biti veliki. Konstantnost je najveća veličina.

Kad to igrač ispuni nazivajte ga velikim igračem. Hase je veliki igrač a Stojčev je jedan prosječan igrač našeg kluba ništa veći od mnogih. Hvala mu ali nije on to čim ga predstavljate kao ni pelak kao ni ini. Ali nema veze. Unaprijed, poštujem vaše mišljenje, svako ima svoje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 nov 2015, 00:15

Kada klub bude imao pravi novac da dovodi igrace koji mogu igrati konstantno dobro to ce biti druga prica, bilo koji solidan igrac koji trenutno igra kod nas je tu bas zbog toga sto nema konstantnost, da je ima ne bi igrao u jednom od najgorih prvenstava u Evropi.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 nov 2015, 00:16

Bolanos je napisao/la:Kada klub bude imao pravi novac onda ce moci dovoditi igrace koji mogu igrati konstantno dobro to ce biti druga prica, bilo koji solidan igrac koji trenutno igra kod nas je tu bas zbog toga sto nema konstantnost, da je ima ne bi igrao u jednom od najgorih prvenstava u Evropi.
Fus nota: konstantnost u vidu pružanja maksimuma, borbe i tako dalje, ne forme. Svaki se igrač može boriti i pružati maksimum. Stojčev to nije radio. Više poštujem mnoge koji su gori fudbaleri of njeg a davali su zadnju kap znoja za Sarajevo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 nov 2015, 00:18

jurisicduska je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Kada klub bude imao pravi novac onda ce moci dovoditi igrace koji mogu igrati konstantno dobro to ce biti druga prica, bilo koji solidan igrac koji trenutno igra kod nas je tu bas zbog toga sto nema konstantnost, da je ima ne bi igrao u jednom od najgorih prvenstava u Evropi.
Fus nota: konstantnost u vidu pružanja maksimuma, borbe i tako dalje, ne forme. Svaki se igrač može boriti i pružati maksimum. Stojčev to nije radio. Više poštujem mnoge koji su gori fudbaleri of njeg a davali su zadnju kap znoja za Sarajevo.
To je stvar tvog licnog stava i ja to postujem. Ja ipak vise postujem doprinos necemu velikom, a trofeje bi mogli samo sanjati bez njega.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 nov 2015, 00:19

jurisicduska je napisao/la:Da bi bio veliki igrač kluba, moraš biti veliki čovjek mimo terena. Ako si kao čovjek - onda nikad ne možeš spadati u velike igrače. I pri tom mislim čovjek u smislu koji nas zanima, profesionalnost, posvećenost klubu, međusobno poštovanje sa navijačima, maniri, izjave, treninzi, borba za bordo dres do zadnje kapi znoja, kad odeš da se to gospodski dogodi, odnos sa upravom i tako dalje.

Ako piješ pive svaki dan od 15 utakmica odigraš 2 kako možeš a 13 statiraš ne možeš biti veliki. Konstantnost je najveća veličina.

Kad to igrač ispuni nazivajte ga velikim igračem. Hase je veliki igrač a Stojčev je jedan prosječan igrač našeg kluba ništa veći od mnogih. Hvala mu ali nije on to čim ga predstavljate kao ni pelak kao ni ini. Ali nema veze. Unaprijed, poštujem vaše mišljenje, svako ima svoje.
Ja sam napisao sinoc razloge zbog kojih sam ga pohvalio, a ne poznajem ga licno da mu sudim ko covjeku i ne ulazim u njegove ljudske kvalitete. Ovo kontriranje doticnog forumasa je licne prirode, kao i ovi jeftini pokusaji podbadanja.
Bahati, bahati Željkan!
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 nov 2015, 00:20

Svih 22 igrača je dalo svoj doprinos trofeju, Stojčeva ništa ne izdvaja od ostalih, jednako je bitna utakmica prvog kola, desetog, zadnjeg i svakog drugog. Možda da se malo više trudio ne bi morali stizati zaostatke i tako dalje. Kažem možda, i hvala njemu sigurno je paklen igrač, lucidan, mangup. Ali veliki igrač nije nit može biti. Za to moraš imati emr, dušu, to on nema.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 nov 2015, 00:23

jurisicduska je napisao/la:Svih 22 igrača je dalo svoj doprinos trofeju, Stojčeva ništa ne izdvaja od ostalih, jednako je bitna utakmica prvog kola, desetog, zadnjeg i svakog drugog. Možda da se malo više trudio ne bi morali stizati zaostatke i tako dalje. Kažem možda, i hvala njemu sigurno je paklen igrač, lucidan, mangup. Ali veliki igrač nije nit može biti. Za to moraš imati emr, dušu, to on nema.
npr da je na kosevu one dvije tekme sto smo igrali nerjeseno dodao SAMO JEDNU LOPTU BENKI...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 nov 2015, 00:33

Hvala Bogu pa smo se rijesili Stojceva. Nabijem ja igraca koji odigra 10 kriminalnih i jednu vrhunsku utakmicu. Oko takvih se ne gradi ekipa.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 nov 2015, 00:41

Svako neka ima svoje misljenje, to je posteno. Koja bi bila svrha foruma da svi razmisljamo jednako? Ja cu ipak vjerovati najboljem stoperu lige sta mi je rekao u Stojcevu a slike razgovora sa imenima sam poslao @hilmi, @ljiljanu, @jokeru gdje covjek jasno kaze na stranu sve ali Stojcev je najbolji protiv kojeg sam igrao a imao je priliku jos od kadetske selekcije osvajati turnire protiv Arsenala, Dortmunda, Benfice, Werdera, pa onda igrati protiv ovih najboljih u nasoj ligi itd. Takodje, vjerovacu onom sto sam vidio svojim ocima. Ne znam sta mislite zasto su Barbaric, Stepanov, Benko kod nas, u ovoj vukojebini? Mozda sto su bili konstantni negdje? Na kraju Stojcev trenutno igra u jacoj sredini nego oni, IGRA, zabio je protiy Olympiacosa majstorski, koga boli qrac u Atromitosu kakav je on covjek? Nikoga.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 15 nov 2015, 00:47

Zna li neko sta je sa Barbaricem?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 15 nov 2015, 00:52

Bolanos je napisao/la:Svako neka ima svoje misljenje, to je posteno. Koja bi bila svrha foruma da svi razmisljamo jednako? Ja cu ipak vjerovati najboljem stoperu lige sta mi je rekao u Stojcevu a slike razgovora sa imenima sam poslao @hilmi, @ljiljanu, @jokeru gdje covjek jasno kaze na stranu sve ali Stojcev je najbolji protiv kojeg sam igrao a imao je priliku jos od kadetske selekcije osvajati turnire protiv Arsenala, Dortmunda, Benfice, Werdera, pa onda igrati protiv ovih najboljih u nasoj ligi itd. Takodje, vjerovacu onom sto sam vidio svojim ocima. Ne znam sta mislite zasto su Barbaric, Stepanov, Benko kod nas, u ovoj vukojebini? Mozda sto su bili konstantni negdje? Na kraju Stojcev trenutno igra u jacoj sredini nego oni, IGRA, zabio je protiy Olympiacosa majstorski, koga boli qrac u Atromitosu kakav je on covjek? Nikoga.
Paa bolan ne bio sta se ti napricaj... Stepanov i Benko imaju 32 godine, i imali su karijere kakvu Stojcev nece imati da igra jos 15 godina... Pa pogledaj samo Stepanova na transfermarktu i bit ce ti dovoljno...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 15 nov 2015, 00:54

BeSha1992 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Svako neka ima svoje misljenje, to je posteno. Koja bi bila svrha foruma da svi razmisljamo jednako? Ja cu ipak vjerovati najboljem stoperu lige sta mi je rekao u Stojcevu a slike razgovora sa imenima sam poslao @hilmi, @ljiljanu, @jokeru gdje covjek jasno kaze na stranu sve ali Stojcev je najbolji protiv kojeg sam igrao a imao je priliku jos od kadetske selekcije osvajati turnire protiv Arsenala, Dortmunda, Benfice, Werdera, pa onda igrati protiv ovih najboljih u nasoj ligi itd. Takodje, vjerovacu onom sto sam vidio svojim ocima. Ne znam sta mislite zasto su Barbaric, Stepanov, Benko kod nas, u ovoj vukojebini? Mozda sto su bili konstantni negdje? Na kraju Stojcev trenutno igra u jacoj sredini nego oni, IGRA, zabio je protiy Olympiacosa majstorski, koga boli qrac u Atromitosu kakav je on covjek? Nikoga.
Paa bolan ne bio sta se ti napricaj... Stepanov i Benko imaju 32 godine, i imali su karijere kakvu Stojcev nece imati da igra jos 15 godina... Pa pogledaj samo Stepanova na transfermarktu i bit ce ti dovoljno...
Nemam ga ja sta gledati tu, ja sam ga gledao kad ti vjerovatno i nisi znao ko je on. Pravo pitanje je zasto je toliko dugo bez kluba i kako da je u tim zrelim godinama u ovoj vukojebini?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 15 nov 2015, 00:55

Evander je napisao/la:I samo da pozdravim one koje su pravdali cijenu karata i tvrdili da ce biti preko 15 000 ljudi na tribinama. :)

Sent from my LG-H635 using Tapatalk
I da se pridružim pozdravima. Umjesto da bude što punije, oni htjedoše da zarade :kafa:
U novi boj ...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 nov 2015, 01:00

Bolanos je napisao/la: Nemam ga ja sta gledati tu, ja sam ga gledao kad ti vjerovatno i nisi znao ko je on. Pravo pitanje je zasto je toliko dugo bez kluba i kako da je u tim zrelim godinama u ovoj vukojebini?
evo da ti ja odg.
htio je da zavrsi karijeru, otvorio par kafe-restorana... ima para boli ga nesto...
ona dje shvatio da mu je rano i da mu fali sve to
imao je jos ponuda i boljih od "grcke" ali mu je ovdje nesto drugo odgovaralo

benku niko osim nas nije htio cekati sa papirima a htjeli su ga madjari, maribor
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Bordo10, Google Adsense [Bot], Lavcina, makron, MSOZ101, Posejdon, Proximic, Rodman, samoFKS, tajsamja i 74 gosta.