BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
ko me je do fudbala nakon onog sinoc u Parizu...
noc,magla,navijaci,bazdarevic...i na kraju nista

Jača je jedino na golmanskim pozicijama. Slovenija je prosjek sa 4-5 solidnih igrača.Elddar je napisao/la:Ok, svako ima mišljenje.Sarmelino je napisao/la:Da je Slovenija jaca od Irske trenutno.Elddar je napisao/la:
Sta si ovdje htio izjaviti, molim te?
"We need to suffer. And we need to fight."
Kad sam vidio onako pokisle kolasinca i besica, imam osjecaj da cemo im yebati majku u ponedjeljak

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Gledajuci kakav igracki kadar imamo , u poredjenju sa irskom glupost je ne biti optimista, pogotovo gledajuci sinosnju tekmu! Jos uvijek vjerujem u prolaz jer ce neko Mesi valjda objasniti osnove fudbala!Od kad je Mesa preuzeo repku , gledamo jad i cemer od igre tj patnju! 140 reprezentacija svijeta nam uvali dva komada tj 4 u dvije tekme, naravno i Susicevom zaslugom ,je dokaz kakve mi levate imamo za selektore! Pobijedimo Wels koji je vec osigurao EP
I ako se plasiramo na EP.unaprijed znamo sudbinu nazalost, jer nema svjetla na kraju tunela! Cast Mesi kao igracu koji je bio solidan,al covjek je definitivno zalutao u trenerske vode!!!!
Covjek bi zaplakao kad ovakve ekipe, kakvu mi imamo, napravi cisti prosjek!
Majstorluk je kad npr. trener irske od anonimusa napravi solidnu reprezentaciju tj PITU OD G.O.V.A.N.A
OVAJ TZV. selektor Mesa ima volju, a nema mozga DEFINITIVNO!!!!!
DAJ BOZE DA GRIJESIM AL SA OVIM CEMO DA GLEDAMO SAMO PATNJU!
NEZZZ STA SMO MI BOGU SKRIVILI DA NEMAMO COVJEKA IMALO SPOSOBNOG DA POSLOZI SVE OVO!
Natopi Mesa mozak, i izbaci veze medju mozdanim vijugama i ostat ces ovo sto jesi!
I ako se plasiramo na EP.unaprijed znamo sudbinu nazalost, jer nema svjetla na kraju tunela! Cast Mesi kao igracu koji je bio solidan,al covjek je definitivno zalutao u trenerske vode!!!!
Majstorluk je kad npr. trener irske od anonimusa napravi solidnu reprezentaciju tj PITU OD G.O.V.A.N.A
NEZZZ STA SMO MI BOGU SKRIVILI DA NEMAMO COVJEKA IMALO SPOSOBNOG DA POSLOZI SVE OVO!
Natopi Mesa mozak, i izbaci veze medju mozdanim vijugama i ostat ces ovo sto jesi!
Sad ni mesa ne valja a on nas i odveo u baraz, da vam bog bude selektor nesto ne bi valjalo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Prolazimo mi Irsku na penale !
koga bi to ti za trenera ...mozda vratit BakuKvota je napisao/la:Gledajuci kakav igracki kadar imamo , u poredjenju sa irskom glupost je ne biti optimista, pogotovo gledajuci sinosnju tekmu! Jos uvijek vjerujem u prolaz jer ce neko Mesi valjda objasniti osnove fudbala!Od kad je Mesa preuzeo repku , gledamo jad i cemer od igre tj patnju! 140 reprezentacija svijeta nam uvali dva komada tj 4 u dvije tekme, naravno i Susicevom zaslugom ,je dokaz kakve mi levate imamo za selektore! Pobijedimo Wels koji je vec osigurao EP

hahahahahahhahahahahaesprit24 je napisao/la:Kad sam vidio onako pokisle kolasinca i besica, imam osjecaj da cemo im yebati majku u ponedjeljak![]()
![]()
![]()

vrijeme nije na nasoj strani...definitivno moze se zakljucit ako smo imali srece protiv Welsa i KipraElegant je napisao/la:Bice tamo oblacno vrijeme mozda i kisno.

Ovakav trener mozes i ti bitievybih je napisao/la:koga bi to ti za trenera ...mozda vratit BakuKvota je napisao/la:Gledajuci kakav igracki kadar imamo , u poredjenju sa irskom glupost je ne biti optimista, pogotovo gledajuci sinosnju tekmu! Jos uvijek vjerujem u prolaz jer ce neko Mesi valjda objasniti osnove fudbala!Od kad je Mesa preuzeo repku , gledamo jad i cemer od igre tj patnju! 140 reprezentacija svijeta nam uvali dva komada tj 4 u dvije tekme, naravno i Susicevom zaslugom ,je dokaz kakve mi levate imamo za selektore! Pobijedimo Wels koji je vec osigurao EP
Natopi Mesa mozak, i izbaci veze medju mozdanim vijugama i ostat ces ovo sto jesi!![]()
![]()
![]()
![]()

Nakon sto odemo na ovo EP pa poslije toga na SP sa Mesom postavit Mehu Kodru i idemooooooo
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Goalgetter
- Kontakt:
Vahu, Bielsu ili Magatha dovesti... 

Magath se rodio kako taj frajer zna sa našim igračimaGoalgetter je napisao/la:Vahu, Bielsu ili Magatha dovesti...

- skyisthelimit
evybih je napisao/la:ko me je do fudbala nakon onog sinoc u Parizu...noc,magla,navijaci,bazdarevic...i na kraju nista
Sta si zelio s ovim da kazes. I kakve veze ima stanje u jbenoj Francuskoj sa nama? Ako cemo gledati tako cemu uopste se fudbal igra kad je ovo stanje redovno na bliskom i dalekom istoku , africi itd.
I da, zanemarite ovaj post. Pricajmo o fudbalu.
15.10 - 15.06 ...
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Kakav igracki kadar? Pa ko god prati Premiership zna 2/3 irskih reprezentativaca? Sta mislis koliko Iraca ili opcenito prosjecnih poznavalaca fudbala u Europi zna za Cocalica, Mujdzu, Sunjica, Viscu, Hajrovica. Irci su odlicna ekipa. Ekipa koja Njemackoj u 90-oj minuti u gostima izvuce bod i dobije ih kuci ne moze biti losa. Pa oni su sinoc igrali bez prvog golmana, najboljeg stopera, glavnog veznjaka i najboljeg napadaca. Hajd sad zamisli nas bez Begovica, Spahica, Pjanica i Dzeke.Kvota je napisao/la:Gledajuci kakav igracki kadar imamo , u poredjenju sa irskom glupost je ne biti optimista, pogotovo gledajuci sinosnju tekmu! Jos uvijek vjerujem u prolaz jer ce neko Mesi valjda objasniti osnove fudbala!Od kad je Mesa preuzeo repku , gledamo jad i cemer od igre tj patnju! 140 reprezentacija svijeta nam uvali dva komada tj 4 u dvije tekme, naravno i Susicevom zaslugom ,je dokaz kakve mi levate imamo za selektore! Pobijedimo Wels koji je vec osigurao EP
Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Bgm, et pogledaj na ss.ba ako vec nisi , u besicevim ocima se vidi krvolocnost kao kod neke zvijeriCaptain4 je napisao/la:hahahahahahhahahahahaesprit24 je napisao/la:Kad sam vidio onako pokisle kolasinca i besica, imam osjecaj da cemo im yebati majku u ponedjeljak![]()
![]()
![]()

Idemo se potuci gore pa sta Bog da

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Re : RE: Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
obagol je napisao/la:Kakav igracki kadar? Pa ko god prati Premiership zna 2/3 irskih reprezentativaca? Sta mislis koliko Iraca ili opcenito prosjecnih poznavalaca fudbala u Europi zna za Cocalica, Mujdzu, Sunjica, Viscu, Hajrovica. Irci su odlicna ekipa. Ekipa koja Njemackoj u 90-oj minuti u gostima izvuce bod i dobije ih kuci ne moze biti losa. Pa oni su sinoc igrali bez prvog golmana, najboljeg stopera, glavnog veznjaka i najboljeg napadaca. Hajd sad zamisli nas bez Begovica, Spahica, Pjanica i Dzeke.Kvota je napisao/la:Gledajuci kakav igracki kadar imamo , u poredjenju sa irskom glupost je ne biti optimista, pogotovo gledajuci sinosnju tekmu! Jos uvijek vjerujem u prolaz jer ce neko Mesi valjda objasniti osnove fudbala!Od kad je Mesa preuzeo repku , gledamo jad i cemer od igre tj patnju! 140 reprezentacija svijeta nam uvali dva komada tj 4 u dvije tekme, naravno i Susicevom zaslugom ,je dokaz kakve mi levate imamo za selektore! Pobijedimo Wels koji je vec osigurao EP
Bas tako,nismo.realni..Imamo,3-4 dobra igraca,ostalo.je tu i tamo..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nismo mi nista drugo osim prosjeka.
2 igraca vrhunska: Dzeko,Pjanic
2 za klasu nize: Begovic i Lulic
Srednja zalost: Sunjic,Visca,Medunjanin,Kabadahija,Zukanovic,Vranjes,Seo, i Besic bi mogao sa Lulicem i Begovicem gore, ali treba za toga vremena.
Ostatak na pragu da budu ispodprosjecni pa onda jedno 10 klasa nize
Ibisevic i Hajrovic kao najveci panjevi koji su u reprezentaciji na osnovu stare slave,dzaba uzimaju mjesta mladjim i perspektivnijim.
2 igraca vrhunska: Dzeko,Pjanic
2 za klasu nize: Begovic i Lulic
Srednja zalost: Sunjic,Visca,Medunjanin,Kabadahija,Zukanovic,Vranjes,Seo, i Besic bi mogao sa Lulicem i Begovicem gore, ali treba za toga vremena.
Ostatak na pragu da budu ispodprosjecni pa onda jedno 10 klasa nize
Ibisevic i Hajrovic kao najveci panjevi koji su u reprezentaciji na osnovu stare slave,dzaba uzimaju mjesta mladjim i perspektivnijim.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Ništa idemo ih polomitiesprit24 je napisao/la:Bgm, et pogledaj na ss.ba ako vec nisi , u besicevim ocima se vidi krvolocnost kao kod neke zvijeriCaptain4 je napisao/la:hahahahahahhahahahahaesprit24 je napisao/la:Kad sam vidio onako pokisle kolasinca i besica, imam osjecaj da cemo im yebati majku u ponedjeljak![]()
![]()
![]()
Idemo se potuci gore pa sta Bog da

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Maverick, Micron i 31 gost.