Zar si sumnjao?QUARTERBACK je napisao/la:prebacio crawford tata igre za poluvrijeme
![]()

jajce123 je napisao/la:ispratio,hvala carejopaa7 je napisao/la:Jamaaaal![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zar si sumnjao?QUARTERBACK je napisao/la:prebacio crawford tata igre za poluvrijeme
![]()
jajce123 je napisao/la:ispratio,hvala carejopaa7 je napisao/la:Jamaaaal![]()
zavalim mu sestri...Civa je napisao/la:Grifin 2 slobodna maši.
Dakle on je večeras zavala večerii
op opQUARTERBACK je napisao/la:@jopa7 ahahah nisam bruda, eto ako se ubode veceras hajrovat ces i ti odmah manager ide
pridruzujem se zeljamaQUARTERBACK je napisao/la:aj bem ti mrtve kliperse od koga oni gube allahu dragi, u jednom momentu u pitanje je dosao bio i BO..
zamisli pistonsi te vode 20 razlike jarane xd tuga zivota mi, imam kliperse vise od 101.5 valjda prebace seljacisamirr je napisao/la:pridruzujem se zeljamaQUARTERBACK je napisao/la:aj bem ti mrtve kliperse od koga oni gube allahu dragi, u jednom momentu u pitanje je dosao bio i BO..
Ako se kojim slucajem Griffin malo uozbilji okrecu ovo vidjet ceteQUARTERBACK je napisao/la:zamisli pistonsi te vode 20 razlike jarane xd tuga zivota mi, imam kliperse vise od 101.5 valjda prebace seljacisamirr je napisao/la:pridruzujem se zeljamaQUARTERBACK je napisao/la:aj bem ti mrtve kliperse od koga oni gube allahu dragi, u jednom momentu u pitanje je dosao bio i BO..
ja imam keca na kliperse da sam znao da nece igrati Paul ne bi ih ni igrao mamu im !QUARTERBACK je napisao/la:zamisli pistonsi te vode 20 razlike jarane xd tuga zivota mi, imam kliperse vise od 101.5 valjda prebace seljacisamirr je napisao/la:pridruzujem se zeljamaQUARTERBACK je napisao/la:aj bem ti mrtve kliperse od koga oni gube allahu dragi, u jednom momentu u pitanje je dosao bio i BO..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.