FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala Bogu Ikande ima 1+1 ugovor, ako nastavi sa partijama kao u mečevima Slavije, Olimpika i večeras - vozdra, ako krene sa partijama koje je pružao prije povrede neka ga gdje jeste i to je to.
-
- Kontakt:
fino je to shto je doshla galata i nishta vishe,igru na ovoj utakmici ne mogu uzeti za ozbiljno niti komentarisati,drina che mi ipak biti puno veche mjerilo
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Musemic u drustvu Hadzibegica na Kosevu, gospoda.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Sta se ono Skoro ukrmio onako? Obuca isti, samo kosa sijeda. Ono sto je odigrao bio je agilniji od Alispahica i pojedinih parazita. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pravo su sega bili turci na zapadu koji su vatrenije navijali za Sarajevo nego mi, kasnije su rekli da su fenerovi, dobacuju i psuju galatinim ali bas socno
Mosa RajvoSa
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Dulja, hvala ti sto si mi vratio povjerenje u tebe!
Amere, veceras sam ti ga glatko p....
Sve u svemu jako sam zadovoljan, ova ekipa ima buducnost i potencijal uz 2-3 dobra pojacanja.
Legende
[youtube][/youtube]

Amere, veceras sam ti ga glatko p....

Sve u svemu jako sam zadovoljan, ova ekipa ima buducnost i potencijal uz 2-3 dobra pojacanja.
Legende

[youtube][/youtube]
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sto se mene tice, Bekic uvijek treba imati prednost ispred Velkoskog. Momak se fakat trudi i sto vise igra sve je bolji.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Evander je napisao/la:Sto se mene tice, Bekic uvijek treba imati prednost ispred Velkoskog. Momak se fakat trudi i sto vise igra sve je bolji.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
apsolutnoEvander je napisao/la:Sto se mene tice, Bekic uvijek treba imati prednost ispred Velkoskog. Momak se fakat trudi i sto vise igra sve je bolji.

Pyro is not a crime !
Obuca isti, sekunde se nije promijenio, znaci onaj prvi kontakt s loptom i pas.... Onakvi tipovi igraca sa takvim osjecajem za pas i stilom dodavanja izumirujoker90 je napisao/la:Sta se ono Skoro ukrmio onako? Obuca isti, samo kosa sijeda. Ono sto je odigrao bio je agilniji od Alispahica i pojedinih parazita.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Olić: Napuštam HSV ako se nešto ne promijenibelosevic28 je napisao/la:Sto se mene tice, Bekic uvijek treba imati prednost ispred Velkoskog. Momak se fakat trudi i sto vise igra sve je bolji.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
http://videochart.net/video/43087.4c43d ... f31953db91
Baš nas svakakvih ima... Bilo je nekoliko ovakvih koji se čuju na ovom klipu i na istoku... Skandiranje Palestina poslije minute šutnje je ok, ali ovih par šabana što se krevelje dok je trajala minuta šutnje je fuj.
Baš nas svakakvih ima... Bilo je nekoliko ovakvih koji se čuju na ovom klipu i na istoku... Skandiranje Palestina poslije minute šutnje je ok, ali ovih par šabana što se krevelje dok je trajala minuta šutnje je fuj.
Najaca zajebancija na zapadu, izlazi Dzemo - "dajte mu slikuuuu" 

Bekic>Olic!
Koliko me sjecanje sluzi Bekic je odbio posudbu u Kodrino vrijeme kako bi se dokazao i nametnuo. Po mom misljenju je uradio i vise nego dovoljno da pokaze da moze da dostojno zamjeni makedonskog šetača. Grize momak, bori se, kad dobije priliku i da gol. I Benkara fuli par zicera, ali raja se samo Ameru navali na kosti jer nema status idola kao Leon. Tacno bih ga i ja na avatar stavio, ali necu da prekidam obicaj. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma jok ba, nije tako bilo. Pantelija tvrdi da nije.MojGradMojKlub je napisao/la:http://videochart.net/video/43087.4c43d ... f31953db91

ma hajde necemo o tome, nista to cudno nije svakakvih nas ima i ne samo nas nego je to svugdje tako, jbg zeljni ljudi paznje pa zele da se izdvajaju sta li, kako god bilo proslo, jos jednom velika je steta sto vecerasnja tekma nije bila posjecenija no sta je tu je i na upravi je da razmisli bolje sljedeci put a Nedi Turkovicu da kazem da nam se svima moze sageti, i gledati Galatasaray samo na tv-u
smrad kompleksaski

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 14 nov 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Hoće li biti snimak na TV Hayat?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
I ja bih ga na avatar, ali svi bi rekli da sam rasista i crnca zamijenio bijelce radi toga.joker90 je napisao/la:Bekic>Olic!Koliko me sjecanje sluzi Bekic je odbio posudbu u Kodrino vrijeme kako bi se dokazao i nametnuo. Po mom misljenju je uradio i vise nego dovoljno da pokaze da moze da dostojno zamjeni makedonskog šetača. Grize momak, bori se, kad dobije priliku i da gol. I Benkara fuli par zicera, ali raja se samo Ameru navali na kosti jer nema status idola kao Leon. Tacno bih ga i ja na avatar stavio, ali necu da prekidam obicaj.

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 16 gostiju.