FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Cestitam od srca na osvojenom kupu svim forumasima koji Borac dozivlajvaju kao deo sebe!
Srecno!
Srecno!
cestitke za osvojen Kup BiH 
edit: necete se lako otarasiti marica sad nakon osvojenog kupa

edit: necete se lako otarasiti marica sad nakon osvojenog kupa

Zadnja izmjena: blablabla, dana/u 19 maj 2010, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
e ljudi APLAUZ IGRAČIMA BORCA OD NAVIJAČA ŽELJE VAM SVE GOVORI , sad sam stigao sa tekme i 100% sam ubjeđen da je Borac jedina ekipa koja može parirati ŽELJI u ovom našem fudbalu. Iskrene čestitke na osvojenom kupu BOSNE I HERCEGOVINE, al titula ide u DOLINU ĆUPOVA. Još nešto odavno nisu došli KOREKTNIJI navijači na Grbavicu svaka čast tako se voli svoj klub.... POZ IZ GLAVNOG GRADA.....
Jer si JEDAN JEDINI...........
vi kompleksasi sa okolnih brda Sarajeva, mozete samo gledati najtrofejniji klub u BiH.. i lijeciti komplekse razbijanjem Olimpijskog stadiona Kosevo.. ili jednostavno pravite nove prepjeve pjesama Gordane Stoicevic.benajon je napisao/la:Idite ba manijaci slavite duplu krunu.Svaka cast Borcei lesinari ,a to sto kazes nije samo RS ponosan na vas nego cijela bosna na vasem trudu i zalaganju pogotovo mi iz centra sarajeva
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 19 maj 2010, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Dobro, ispravljam se i potpisujem, ali htio sam reci da Srpska najvise, koja je naravno dio BIH...Hvala na cestitkama!!!benajon je napisao/la:Idite ba manijaci slavite duplu krunu.Svaka cast Borcei lesinari ,a to sto kazes nije samo RS ponosan na vas nego cijela bosna na vasem trudu i zalaganju pogotovo mi iz centra sarajeva
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Borcu kup sarajevu iz centra taki.Koja razlika.Dobar vam onaj mali cupavi.Vidim Osima ga na kraju tekme nesto upita.da nebude kakav prelaz iz u.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cestitke, ostaje žal za duplom krunom, a ovako sada strepimo i za tu jednu što nam je ostala..
Željo je imao sigurno više prilika, ali i Borac je pred kraj imao fine šanse da povede 3:2.. Bio je čist ofsajd, fino je se vidilo sa dna sjevera..
P.S. Bezveze je pravo bilo sto su vam navijaci bacili baklju na nase, ali i od nasih sto su uzvratili, ali opet ko i ne bi uzvratio na nesto takvo..
Željo je imao sigurno više prilika, ali i Borac je pred kraj imao fine šanse da povede 3:2.. Bio je čist ofsajd, fino je se vidilo sa dna sjevera..
P.S. Bezveze je pravo bilo sto su vam navijaci bacili baklju na nase, ali i od nasih sto su uzvratili, ali opet ko i ne bi uzvratio na nesto takvo..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
ono gađanje bakljama ( s obzirom da ste prvi poceli ) vam zamjeram, a naravno Cestitam vam na ossvojenom kupu.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
-
- Kontakt:
čestitam borcu, mada i ne znam koliko je dobro što ste uzeli kup; nećete se riješit nikad onog trenera 

Vidio sam i ja aplauz vasih navijaca, svaka im cast , i hvala na cestitkama, a evo ovako:edinedin je napisao/la:e ljudi APLAUZ IGRAČIMA BORCA OD NAVIJAČA ŽELJE VAM SVE GOVORI , sad sam stigao sa tekme i 100% sam ubjeđen da je Borac jedina ekipa koja može parirati ŽELJI u ovom našem fudbalu. Iskrene čestitke na osvojenom kupu BOSNE I HERCEGOVINE, al titula ide u DOLINU ĆUPOVA. Još nešto odavno nisu došli KOREKTNIJI navijači na Grbavicu svaka čast tako se voli svoj klub.... POZ IZ GLAVNOG GRADA.....
HVALA ISKRENO SVIM NAVIJACIMA I SIMPATIZERIMA DRUGIH KLUBOVA NA CESTITKAMA!
-
- Kontakt:
Evo ja kao navijac Sarajeva da cestitam raji iz Banja Luke na osvojenom kupu...postedili ste nas slusanja dubioza koje su vec uveliko pocele po gradu od strane navijaca Zeljeznicara 

cestitke na osvajanju kupa. sretno ali Boze moj titula je titula. cast mi je sto sam prisustvovao ovakvoj utakmici. a za pitare novi sponzor BAMBUCA IDEMO NIGDJE!
Evo i ja da iskoristim priliku i cestitam Borcu na tituli, iskoristili ste svoje sanse i imate trofej u rukama... a vidim da su se mnogi obradovali vasem uspjehu, veceras u centru Sarajeva, dakle na Otoci
proslava osvajanja kupa Borca, dolazak je najavilo preko 54 pitara sto je mnogo vise nego sto ih bude na domacim utakmicama... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
provodi se polako zapovijed tročlanoga predsjednišva. želji prvenstvo, banjulačanima kup a širokobriježanima kup uefe
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ocekujemo od vas da i vi nama cestitate u nedeljunasborik je napisao/la:Vidio sam i ja aplauz vasih navijaca, svaka im cast , i hvala na cestitkama, a evo ovako:edinedin je napisao/la:e ljudi APLAUZ IGRAČIMA BORCA OD NAVIJAČA ŽELJE VAM SVE GOVORI , sad sam stigao sa tekme i 100% sam ubjeđen da je Borac jedina ekipa koja može parirati ŽELJI u ovom našem fudbalu. Iskrene čestitke na osvojenom kupu BOSNE I HERCEGOVINE, al titula ide u DOLINU ĆUPOVA. Još nešto odavno nisu došli KOREKTNIJI navijači na Grbavicu svaka čast tako se voli svoj klub.... POZ IZ GLAVNOG GRADA.....
HVALA ISKRENO SVIM NAVIJACIMA I SIMPATIZERIMA DRUGIH KLUBOVA NA CESTITKAMA!

eto vam maric trofej donese
svoj ti pos'o !
- nero.piroman
- Kontakt:
cestitke borcu od manijaka na osvojenom kupu, a nadam se da cete i vi nama cestitati u nedjelju osvajanje lige. lijep pozdrav
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Naravno da ce mo vam cestitati na tituli kad je osvojite a samo se cudo moze dogoditi pa da ne osvojite.Grbavica moj zivot je napisao/la:ocekujemo od vas da i vi nama cestitate u nedeljunasborik je napisao/la:Vidio sam i ja aplauz vasih navijaca, svaka im cast , i hvala na cestitkama, a evo ovako:edinedin je napisao/la:e ljudi APLAUZ IGRAČIMA BORCA OD NAVIJAČA ŽELJE VAM SVE GOVORI , sad sam stigao sa tekme i 100% sam ubjeđen da je Borac jedina ekipa koja može parirati ŽELJI u ovom našem fudbalu. Iskrene čestitke na osvojenom kupu BOSNE I HERCEGOVINE, al titula ide u DOLINU ĆUPOVA. Još nešto odavno nisu došli KOREKTNIJI navijači na Grbavicu svaka čast tako se voli svoj klub.... POZ IZ GLAVNOG GRADA.....
HVALA ISKRENO SVIM NAVIJACIMA I SIMPATIZERIMA DRUGIH KLUBOVA NA CESTITKAMA!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto vam maric trofej donese
Svaka čast momcima, eto pokazali su da kad hoće onda i mogu, šteta je što večeras nisu nokautirali protivnika, a imali smo šansu za to, pokazali smo da smo najbolji ali eto nekim nesretnim sticajem okolnosti nismo to pokazali u oba takmičenja....
AJD BORAC...
AJD BORAC...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
cestitam borcu na osvojenom trofeju...
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Cestitke navijacima i simpatizerima Borca na osvojenom kupu BiH!
Odlicna atmosfera bez i jednog prozivanja na vjerskom ili nacionalnom osnovu! Jedan jedini incident sa bacanjem baklje ali dobro, i to se brzo rjesilo. Igraci oba tima su na kraju ispraceni aplauzom sa tribina stadiona Grbavica i to je ono sto nam je trebalo!
Odlicna atmosfera bez i jednog prozivanja na vjerskom ili nacionalnom osnovu! Jedan jedini incident sa bacanjem baklje ali dobro, i to se brzo rjesilo. Igraci oba tima su na kraju ispraceni aplauzom sa tribina stadiona Grbavica i to je ono sto nam je trebalo!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.