FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

cole-ch
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la cole-ch » 19 maj 2010, 22:54

Cestitam od srca na osvojenom kupu svim forumasima koji Borac dozivlajvaju kao deo sebe!
Srecno!

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 19 maj 2010, 22:55

cestitke za osvojen Kup BiH ;)

edit: necete se lako otarasiti marica sad nakon osvojenog kupa :|
Zadnja izmjena: blablabla, dana/u 19 maj 2010, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 19 maj 2010, 22:56

e ljudi APLAUZ IGRAČIMA BORCA OD NAVIJAČA ŽELJE VAM SVE GOVORI , sad sam stigao sa tekme i 100% sam ubjeđen da je Borac jedina ekipa koja može parirati ŽELJI u ovom našem fudbalu. Iskrene čestitke na osvojenom kupu BOSNE I HERCEGOVINE, al titula ide u DOLINU ĆUPOVA. Još nešto odavno nisu došli KOREKTNIJI navijači na Grbavicu svaka čast tako se voli svoj klub.... POZ IZ GLAVNOG GRADA.....
Jer si JEDAN JEDINI...........

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 19 maj 2010, 22:56

benajon je napisao/la:Idite ba manijaci slavite duplu krunu.Svaka cast Borcei lesinari ,a to sto kazes nije samo RS ponosan na vas nego cijela bosna na vasem trudu i zalaganju pogotovo mi iz centra sarajeva
vi kompleksasi sa okolnih brda Sarajeva, mozete samo gledati najtrofejniji klub u BiH.. i lijeciti komplekse razbijanjem Olimpijskog stadiona Kosevo.. ili jednostavno pravite nove prepjeve pjesama Gordane Stoicevic.
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 19 maj 2010, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 19 maj 2010, 22:56

benajon je napisao/la:Idite ba manijaci slavite duplu krunu.Svaka cast Borcei lesinari ,a to sto kazes nije samo RS ponosan na vas nego cijela bosna na vasem trudu i zalaganju pogotovo mi iz centra sarajeva
Dobro, ispravljam se i potpisujem, ali htio sam reci da Srpska najvise, koja je naravno dio BIH...Hvala na cestitkama!!!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2010, 22:57

Borcu kup sarajevu iz centra taki.Koja razlika.Dobar vam onaj mali cupavi.Vidim Osima ga na kraju tekme nesto upita.da nebude kakav prelaz iz u.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 maj 2010, 22:57

Cestitke, ostaje žal za duplom krunom, a ovako sada strepimo i za tu jednu što nam je ostala..
Željo je imao sigurno više prilika, ali i Borac je pred kraj imao fine šanse da povede 3:2.. Bio je čist ofsajd, fino je se vidilo sa dna sjevera..

P.S. Bezveze je pravo bilo sto su vam navijaci bacili baklju na nase, ali i od nasih sto su uzvratili, ali opet ko i ne bi uzvratio na nesto takvo..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 19 maj 2010, 22:57

ono gađanje bakljama ( s obzirom da ste prvi poceli ) vam zamjeram, a naravno Cestitam vam na ossvojenom kupu.
G A Z I
Željo sve do pobjede

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 19 maj 2010, 23:00

čestitam borcu, mada i ne znam koliko je dobro što ste uzeli kup; nećete se riješit nikad onog trenera :lol:

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 19 maj 2010, 23:00

edinedin je napisao/la:e ljudi APLAUZ IGRAČIMA BORCA OD NAVIJAČA ŽELJE VAM SVE GOVORI , sad sam stigao sa tekme i 100% sam ubjeđen da je Borac jedina ekipa koja može parirati ŽELJI u ovom našem fudbalu. Iskrene čestitke na osvojenom kupu BOSNE I HERCEGOVINE, al titula ide u DOLINU ĆUPOVA. Još nešto odavno nisu došli KOREKTNIJI navijači na Grbavicu svaka čast tako se voli svoj klub.... POZ IZ GLAVNOG GRADA.....
Vidio sam i ja aplauz vasih navijaca, svaka im cast , i hvala na cestitkama, a evo ovako:

HVALA ISKRENO SVIM NAVIJACIMA I SIMPATIZERIMA DRUGIH KLUBOVA NA CESTITKAMA!

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 19 maj 2010, 23:02

Evo ja kao navijac Sarajeva da cestitam raji iz Banja Luke na osvojenom kupu...postedili ste nas slusanja dubioza koje su vec uveliko pocele po gradu od strane navijaca Zeljeznicara :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 19 maj 2010, 23:03

cestitke na osvajanju kupa. sretno ali Boze moj titula je titula. cast mi je sto sam prisustvovao ovakvoj utakmici. a za pitare novi sponzor BAMBUCA IDEMO NIGDJE!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 maj 2010, 23:04

Evo i ja da iskoristim priliku i cestitam Borcu na tituli, iskoristili ste svoje sanse i imate trofej u rukama... a vidim da su se mnogi obradovali vasem uspjehu, veceras u centru Sarajeva, dakle na Otoci :mrgreen: proslava osvajanja kupa Borca, dolazak je najavilo preko 54 pitara sto je mnogo vise nego sto ih bude na domacim utakmicama... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 maj 2010, 23:05

provodi se polako zapovijed tročlanoga predsjednišva. želji prvenstvo, banjulačanima kup a širokobriježanima kup uefe

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 19 maj 2010, 23:05

nasborik je napisao/la:
edinedin je napisao/la:e ljudi APLAUZ IGRAČIMA BORCA OD NAVIJAČA ŽELJE VAM SVE GOVORI , sad sam stigao sa tekme i 100% sam ubjeđen da je Borac jedina ekipa koja može parirati ŽELJI u ovom našem fudbalu. Iskrene čestitke na osvojenom kupu BOSNE I HERCEGOVINE, al titula ide u DOLINU ĆUPOVA. Još nešto odavno nisu došli KOREKTNIJI navijači na Grbavicu svaka čast tako se voli svoj klub.... POZ IZ GLAVNOG GRADA.....
Vidio sam i ja aplauz vasih navijaca, svaka im cast , i hvala na cestitkama, a evo ovako:

ocekujemo od vas da i vi nama cestitate u nedelju :D :D :D :D :D :D :D :D

eto vam maric trofej donese
svoj ti pos'o !

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 19 maj 2010, 23:08

cestitke borcu od manijaka na osvojenom kupu, a nadam se da cete i vi nama cestitati u nedjelju osvajanje lige. lijep pozdrav
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 19 maj 2010, 23:10

Grbavica moj zivot je napisao/la:
nasborik je napisao/la:

ocekujemo od vas da i vi nama cestitate u nedelju :D :D :D :D :D :D :D :D

eto vam maric trofej donese
Naravno da ce mo vam cestitati na tituli kad je osvojite a samo se cudo moze dogoditi pa da ne osvojite.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 19 maj 2010, 23:11

Svaka čast momcima, eto pokazali su da kad hoće onda i mogu, šteta je što večeras nisu nokautirali protivnika, a imali smo šansu za to, pokazali smo da smo najbolji ali eto nekim nesretnim sticajem okolnosti nismo to pokazali u oba takmičenja....

AJD BORAC...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 19 maj 2010, 23:12

cestitam borcu na osvojenom trofeju...
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 maj 2010, 23:13

Cestitke navijacima i simpatizerima Borca na osvojenom kupu BiH!

Odlicna atmosfera bez i jednog prozivanja na vjerskom ili nacionalnom osnovu! Jedan jedini incident sa bacanjem baklje ali dobro, i to se brzo rjesilo. Igraci oba tima su na kraju ispraceni aplauzom sa tribina stadiona Grbavica i to je ono sto nam je trebalo!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.