Za prvog, Mujdza najbolji desni bek ove repke je poceo i onda poslije povrede usao drugi najbolji bek sto mi imamo. Jedini desni bek da bi se mogao pozvati jel onaj decko iz Rapida. Sasvim logicno da ce Vranjes uci koji je juce dobro odigrao i upisao asistenciju.bhfanatic14 je napisao/la:Fidelis odkad mi pricamo da je repka privatna sprdnja ali djeca nevjeruju. Vidi se da pojedinci moraju igrat i da ih neko dobro gura. Vranjes hadzic, sinoc cocalic... i ako je dobro momak odigro pet puta bolji od hadzica il sranjesa. Ali vidi se svaku utakmicu da mesa ne sastavlja sam sastav a to je vrlo zalosno. Zato nas i vode susici, bazdarevici jer su pogodni njima se moze dirigovat. Zato nikad necemo imat ozbiljnog strucnjaka!
Za drugog, njega sam par puta u zivotu igrao. Juce smo ja i jaran gledali, dosta puta je prosjekao loptu, uzeo loptu. U defanizvi veoma dobar izbor. Ja jaranu kazem evo nasli smo igraca koji nam treba.Kad nam je trebao stoper prije 3-4 godine, ono kad smo igrali prijateljsku protiv Grka, krpili smo se sa uzasnim stoperima. Ovaj decko bio u vise navrata u timu kola, Susic ga skroz izbjegava.
Mi ne trebamo igrati sa dva napadaca. Vedo i Dzeko. Jbg ja zar ne vide da smo najbolje igrali protiv Francuza, Meksika, Obale Slonovace i Argentine. Da, tad smo imali Misimovica ali sad se moze nesto slicno napraviti. Juce nas je kisa dosta zeznula, mogli smo mi i sa ovom formaciju uzeti. Imali smo onu kontra na pocetku, kad je Vedo uzeo loptu i onda se Lulic okliznuo, tu bi 100% pao gol.
Irska se je juce zatvorila i srecom su dosli do gola.
Nadam se da necemo srljati i samo polako u Irskoj, ne trebamo na pocetku odmah krenuti u napad.
Ne znam u kakvoj je formi Besic, nadam se dobroj.
Mislim da bi trebali poceti sa 4-3-3 formacijom i onda poslije ubaciti Medunjina zadnji 30 minuta
Mujdza-Sunjic-Spaha-Zuka
Pjanic----Besic----Kolasinac
Visca----Dzeko----Lulic
Ako Mujdza ne moze, Vranjes. I jucer smo trebali ovako igrati, samo umjesto Besica, Cocalic ili Sejo.
Ova pozicija Kolasincu najbolje pase, moze pomagati odbrani a moze ici u 16erac gdje on zna biti jako opasan.
Ovako i Roma igra tako da bi Pjanicu formacija pasala, samo treba vise da pokaze nego juce. Oni njegovi mekani pasovi i slobodni udarci juce su sramota. Nema veze u kakvoj formaciji igramo ako ce nako tanko igrati.