Ma gringonja majstor, u mene kvota bila pala na 1.85 i stavio sam sve na x... sreca doslo je... mirisalo je na x od pocetka tako i bi. Sada u irskoj opet x 2-2 i to je to.JerryLouis je napisao/la:Gdje je onaj Gringonja, covjek zna znanje, od sada uvijek ganjam X kada je 1.85 kvota.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Sinocnja irska ekipa, osim trke je u nivou kipra. U utorak ce biti jaci za 200%, jer im se vracaju dva najbitnija igraca, Long i Walters, a moguce i O'Shea. Cuo sam da ce i golman Newcastlea Elliot braniti, a uz to kad dodamo da ce Robbie Keane sigurno igrati neki interval utakmice( mozda on i Long odigraju 60+30) , jasno je da u Dublinu nemamo sta traziti. Pjanic nas je zaj.ebo sinoc i to je to. Idemo dalje, kvale za SP u Rusiji.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zbog ovog loseg rezultata, prolaz u ponedjeljak ce biti jos sladji

Ma **** od igrača. Nek ga je stid.pinoglavi je napisao/la:Vidi i Lulica sad izbacujuSarmelino je napisao/la:I " BiH Mullera " - Senada Lulića.Captain4 je napisao/la:Valjda ce Mesa imat mozga i izbacit plavookog panja iz prve postave.![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Ne znam druže, po meni Long iako bude igrao ne može biti 100% spreman , ne znam koliko im znači Walters al da će biti zbog toga 200% .boomerang5 je napisao/la:Sinocnja irska ekipa, osim trke je u nivou kipra. U utorak ce biti jaci za 200%, jer im se vracaju dva najbitnija igraca, Long i Walters, a moguce i O'Shea. Cuo sam da ce i golman Newcastlea Elliot braniti, a uz to kad dodamo da ce Robbie Keane sigurno igrati neki interval utakmice( mozda on i Long odigraju 60+30) , jasno je da u Dublinu nemamo sta traziti. Pjanic nas je zaj.ebo sinoc i to je to. Idemo dalje, kvale za SP u Rusiji.
Pa nije ronaldo ..
Ja ne vidim kako ovi Irci nas mogu dobiti ako naši uđu hrabro sa mudima u utakmicu . Mene je samo strah tog našeg nekog mentaliteta bojažljivog, taman kakav je i tvoj komentar.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Teško , ali aBd ..SlevinKelevra je napisao/la:Zbog ovog loseg rezultata, prolaz u ponedjeljak ce biti jos sladji![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
- Donnie Darko
- Kontakt:
ima li iko da je dovoljno dobar za ovu nasu repku, osim armina hodzica naravno?
- Goalgetter
- Kontakt:
Nista novojasko__ je napisao/la: Previse pljujemo i kritikujemo..

Npr po meni je greska sto je poceo sa Ibisevicem i Dzekom. To bi mnogo bolje funkcionisalo sa Dzekom i Hodzicem. Ali eto, idemo u ponedjeljak po prolazak!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
care ne kazem da ce biti od nas 200%, nego ce oni kao ekipa biti jaci, jer ovo sto je sinoc igralo nije ni drugi,nego treci rang igraca. Mnogo ce im znaciti i podrska. Ti care slobodno vjeruj, al sto se ranije pomiris da smo k.arina od ekipe, bolje ce ti biti. Ja sam se rijesio srkleta za ponedeljak, nemamo sanse da dobijemo. I nije mentalitet, treba biti realan, a ne glupi bosnjo pa se zalijetat dobit cemo 3-0, 4-0...pa ih ne uspijemo dobiti sa B ekipom, i opet imamo hrabrosti pa reci , oni pojma nemaju , izbacit cemo ih, vako-nako. Treba biti realan.mostar_mo je napisao/la:Ne znam druže, po meni Long iako bude igrao ne može biti 100% spreman , ne znam koliko im znači Walters al da će biti zbog toga 200% .boomerang5 je napisao/la:Sinocnja irska ekipa, osim trke je u nivou kipra. U utorak ce biti jaci za 200%, jer im se vracaju dva najbitnija igraca, Long i Walters, a moguce i O'Shea. Cuo sam da ce i golman Newcastlea Elliot braniti, a uz to kad dodamo da ce Robbie Keane sigurno igrati neki interval utakmice( mozda on i Long odigraju 60+30) , jasno je da u Dublinu nemamo sta traziti. Pjanic nas je zaj.ebo sinoc i to je to. Idemo dalje, kvale za SP u Rusiji.
Pa nije ronaldo ..
Ja ne vidim kako ovi Irci nas mogu dobiti ako naši uđu hrabro sa mudima u utakmicu . Mene je samo strah tog našeg nekog mentaliteta bojažljivog, taman kakav je i tvoj komentar.
-
- Kontakt:
ima gojko cimirotDonnie Darko je napisao/la:ima li iko da je dovoljno dobar za ovu nasu repku, osim armina hodzica naravno?
I dalje su sanse 50-50. Ako ne mozes dati gol u Irskoj i nisi za Eura. Nemamo kartoniranih, vidjeli smo da moramo spustiti loptu na zemlju i promijeniti formaciju. Stavis Dzeku u napad, u vezu stavis Besica, Medu i Pjanica, na krila Viscu i Lulica. Odbrana ista s tim da bi na beka stavio Kolasinca umjesto Zukanovica jer je prodorniji i brzi, sto je vazno za brzo vracanje u defanzivu. Igrati strpljivo i cekati priliku. Ako do 65 bude 0-0 onda uvesti napadaca i napasti svim sredstvima.
Najvaznije od svega je da Mesa izvuce pouke, jer ako krene s istom postavkom u Dablinu to je onda suicid i terseluk koji treba kazniti otkazom. Treba momcima pruziti podrsku, ako ne prodjemo imamo 2 godine da seruckamo. Smirimo se dva dana, zbijmo redove jer to nam je sad najpotrebnije.
Najvaznije od svega je da Mesa izvuce pouke, jer ako krene s istom postavkom u Dablinu to je onda suicid i terseluk koji treba kazniti otkazom. Treba momcima pruziti podrsku, ako ne prodjemo imamo 2 godine da seruckamo. Smirimo se dva dana, zbijmo redove jer to nam je sad najpotrebnije.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
sve te drug razumijem i uglavnom si u pravu al brate nisu ni oni bauk, da jesu i da imaju konstantu u rezultatima bili bi malo bolje plasirani na fifa tabeli ..pa jel tako **** ga ti ..boomerang5 je napisao/la:care ne kazem da ce biti od nas 200%, nego ce oni kao ekipa biti jaci, jer ovo sto je sinoc igralo nije ni drugi,nego treci rang igraca. Mnogo ce im znaciti i podrska. Ti care slobodno vjeruj, al sto se ranije pomiris da smo k.arina od ekipe, bolje ce ti biti. Ja sam se rijesio srkleta za ponedeljak, nemamo sanse da dobijemo. I nije mentalitet, treba biti realan, a ne glupi bosnjo pa se zalijetat dobit cemo 3-0, 4-0...pa ih ne uspijemo dobiti sa B ekipom, i opet imamo hrabrosti pa reci , oni pojma nemaju , izbacit cemo ih, vako-nako. Treba biti realan.mostar_mo je napisao/la:Ne znam druže, po meni Long iako bude igrao ne može biti 100% spreman , ne znam koliko im znači Walters al da će biti zbog toga 200% .boomerang5 je napisao/la:Sinocnja irska ekipa, osim trke je u nivou kipra. U utorak ce biti jaci za 200%, jer im se vracaju dva najbitnija igraca, Long i Walters, a moguce i O'Shea. Cuo sam da ce i golman Newcastlea Elliot braniti, a uz to kad dodamo da ce Robbie Keane sigurno igrati neki interval utakmice( mozda on i Long odigraju 60+30) , jasno je da u Dublinu nemamo sta traziti. Pjanic nas je zaj.ebo sinoc i to je to. Idemo dalje, kvale za SP u Rusiji.
Pa nije ronaldo ..
ova tema moze pod kljuc!
shvatite da mi nemamo sta gore traziti i da mi ne idemo u francusku i da sudije budu na nasoj strani.
iz samo jednog razloga mi ispadamo i to:
- ne zato sto ce oni biti jaci za pojedince,
- ne zato sto imaju boljeg selektora,
- ne zato sto je 1-1 i imaju gol u gostima,
- ne zato sto su bolja ekipa,
- ne zato sto cemo igrati pred 50.000
vec samo zato sto smo mi najvece (p-i-c-k-i-c-e) koje bi i (g-o-v-n-o) svoje respektovalo, a svoje sjene se (u-s-e-r-e-m-o) na pomisao.
za ubuduce nek primadone i novinari upamte sljedece:
ne moras biti bolje rangiran i imati skuplji kolektiv i vece zvijezde u timu, moras imati ono sto su irci imali (pravu taktiku, strpljenje, red, rad, disciplinu, trku, pozrtvovanost i hrabrost).
da smo mi irci a oni bosanci, vec vidim natpise:
- igraju im igraci u ligi sampiona
- imaju dzeku i pjanica
- samo jedan im je skuplji od cijelog tima
- imaju uzlaznu putanju sa novim selektorom
- sami vrh su u svjetu fudbala
- igrali su svjetsko prvenstvo
- 20 mjesta su ispred nas
- nepobjedivi su na domacem terenu
da su zamjenjeni mentaliteti sinoc bili na onom terenu, mi bi (i-s-p-u-s-i-l-i) sigurno 2-0.
e o tome se radi!
zato sam kivan na nas i nasu filozofiju i uvijek neke izgovore jadne.
mi i da povedemo, mi pobijediti u dublinu necemo jer nemamo taj pobjednicki spurijus i opet ce biti po ko zna koji put tipa:
- podlegli smo pritisku
- bio je penal, sudija nas ostetio
- nismo imali srece
- morali smo odigrati pametnije
- bice bolje drugi put
shvatite da mi nemamo sta gore traziti i da mi ne idemo u francusku i da sudije budu na nasoj strani.
iz samo jednog razloga mi ispadamo i to:
- ne zato sto ce oni biti jaci za pojedince,
- ne zato sto imaju boljeg selektora,
- ne zato sto je 1-1 i imaju gol u gostima,
- ne zato sto su bolja ekipa,
- ne zato sto cemo igrati pred 50.000
vec samo zato sto smo mi najvece (p-i-c-k-i-c-e) koje bi i (g-o-v-n-o) svoje respektovalo, a svoje sjene se (u-s-e-r-e-m-o) na pomisao.
za ubuduce nek primadone i novinari upamte sljedece:
ne moras biti bolje rangiran i imati skuplji kolektiv i vece zvijezde u timu, moras imati ono sto su irci imali (pravu taktiku, strpljenje, red, rad, disciplinu, trku, pozrtvovanost i hrabrost).
da smo mi irci a oni bosanci, vec vidim natpise:
- igraju im igraci u ligi sampiona
- imaju dzeku i pjanica
- samo jedan im je skuplji od cijelog tima
- imaju uzlaznu putanju sa novim selektorom
- sami vrh su u svjetu fudbala
- igrali su svjetsko prvenstvo
- 20 mjesta su ispred nas
- nepobjedivi su na domacem terenu
da su zamjenjeni mentaliteti sinoc bili na onom terenu, mi bi (i-s-p-u-s-i-l-i) sigurno 2-0.
e o tome se radi!
zato sam kivan na nas i nasu filozofiju i uvijek neke izgovore jadne.
mi i da povedemo, mi pobijediti u dublinu necemo jer nemamo taj pobjednicki spurijus i opet ce biti po ko zna koji put tipa:
- podlegli smo pritisku
- bio je penal, sudija nas ostetio
- nismo imali srece
- morali smo odigrati pametnije
- bice bolje drugi put
-
- Kontakt:
care ne kazem da ce biti od nas 200%, nego ce oni kao ekipa biti jaci, jer ovo sto je sinoc igralo nije ni drugi,nego treci rang igraca. Mnogo ce im znaciti i podrska. Ti care slobodno vjeruj, al sto se ranije pomiris da smo k.arina od ekipe, bolje ce ti biti. Ja sam se rijesio srkleta za ponedeljak, nemamo sanse da dobijemo. I nije mentalitet, treba biti realan, a ne glupi bosnjo pa se zalijetat dobit cemo 3-0, 4-0...pa ih ne uspijemo dobiti sa B ekipom, i opet imamo hrabrosti pa reci , oni pojma nemaju , izbacit cemo ih, vako-nako. Treba biti realan.[/quote]
sve te drug razumijem i uglavnom si u pravu al brate nisu ni oni bauk, da jesu i da imaju konstantu u rezultatima bili bi malo bolje plasirani na fifa tabeli ..pa jel tako **** ga ti ..[/quote]
Nisu bauk slazem se. Ali mi ovakve utakmice do sada nismo nikada pobijedili. Nadam se da valjda mozemo iznenaditi
sve te drug razumijem i uglavnom si u pravu al brate nisu ni oni bauk, da jesu i da imaju konstantu u rezultatima bili bi malo bolje plasirani na fifa tabeli ..pa jel tako **** ga ti ..[/quote]
Nisu bauk slazem se. Ali mi ovakve utakmice do sada nismo nikada pobijedili. Nadam se da valjda mozemo iznenaditi

Ako pobjedimo biti cemo 11 na FIFINOJ rang tabeli?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo.Shooter je napisao/la:I dalje su sanse 50-50. Ako ne mozes dati gol u Irskoj i nisi za Eura. Nemamo kartoniranih, vidjeli smo da moramo spustiti loptu na zemlju i promijeniti formaciju. Stavis Dzeku u napad, u vezu stavis Besica, Medu i Pjanica, na krila Viscu i Lulica. Odbrana ista s tim da bi na beka stavio Kolasinca umjesto Zukanovica jer je prodorniji i brzi, sto je vazno za brzo vracanje u defanzivu. Igrati strpljivo i cekati priliku. Ako do 65 bude 0-0 onda uvesti napadaca i napasti svim sredstvima.

jel koga zanima statistika koja govori o prolaznosti kod određenih rezultata u prvim utakmicama? našao sam podatak za sva evropska natjecanja al milim da se odnosi prije svega na evropska klupska natjecanja..
da je ostalo 0:0 statistički bi imali samo 2,8 % veće šanse za prolaz u odnosu na 1:1. Tako da nije sve crno
da je ostalo 0:0 statistički bi imali samo 2,8 % veće šanse za prolaz u odnosu na 1:1. Tako da nije sve crno

Vidjete cete u Dablinu kako ce da navijanje i atmosfera bude, ono sinoc je zalosno. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×