BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

Viking2502
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la Viking2502 » 14 nov 2015, 11:57

dubrovnik je napisao/la:
Biscione je napisao/la:
Viking2502 je napisao/la:Pjanić igra za Bosnu otprilike jednako kao Modrić za Hrvatsku - obojica pružaju osjetno bolje partije za klub nego za reprezentaciju.
Možda zato što je lakše igrati u jačem klubu okružen kvalitetnijim igračima i sa boljim trenerom koji bolje posloži ekipu.
Normalno kad ih diletanti vode u reprezentacijama. I to diletanti koji se bojim se malo i pitaju kada slazu listu igraca kojim ce uputiti poziv.
Znam, ali to ne objašnjava činjenicu da većina drugih igrača nema problema s tim. Po meni je više do samog Pjanića, a ne selektora ko god da je u pitanju. U jednom respektabilnom i jakom klubu on je mozak ekipe, igra, razigrava, zabija spektakularne golove, često je igrač utakmice. Onda dođe utakmica za reprezentaciju i ovaj bukvalno nestane, nema ga na terenu...
Zadnja izmjena: Viking2502, dana/u 14 nov 2015, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 14 nov 2015, 11:58

Imate snimak na Sport Klubu 2. Počinje drugo poluvrijeme..
Odlazi Safete.

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 14 nov 2015, 12:01

Wandelanoite je napisao/la:Begović-Mujdža-Šunjić-Spahić-Kolašinac-Bešić-Salihović-Pjanić-Lulić-Hajrović-Džeko spustiti loptu i nadigrati Irce, postava za prolaz sistem 4-2-3-1. Meša ako želiš patnju daj nam Cocalića i Višću a pozovi još koga iz Želje nek se prodaju pošto vidim da dobro guraš Željovce.
Uhvati se Barse i Mesija, ostavi se Zelje bgt. Ako je Hajrovic korisniji od Visce... :?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 nov 2015, 12:02

Recept: izbaciti Ibisevica i pojacati vezu sa Medunjaninom. Dzeko mora biti u sesnaetercu, a ne se vracati do centra po loptu. Mi smo svakako morali do gola u Irskoj, i mislim da smo i vise nego sposobni za to. Optimista sam. :bih:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 nov 2015, 12:02

AeGon099 je napisao/la:Imate snimak na Sport Klubu 2. Počinje drugo poluvrijeme..
Je l' se razišla magla? :D

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 14 nov 2015, 12:04

Volio bih da se ovo zapamti; Kad razvalimo Irsku u sred Dublina, odavde ce nestati bar deset ' komentatora'.

A ja se mogu zakleti da vise nikad necu napisati ni jedan komentar ako slucajno ne prodjemo.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 14 nov 2015, 12:08

voltron30 je napisao/la:
AeGon099 je napisao/la:Imate snimak na Sport Klubu 2. Počinje drugo poluvrijeme..
Je l' se razišla magla? :D
Ovaj komentator svako malo kuka zbog magle :mrgreen:
Odlazi Safete.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 14 nov 2015, 12:10

Wandelanoite je napisao/la:Begović-Mujdža-Šunjić-Spahić-Kolašinac-Bešić-Salihović-Pjanić-Lulić-Hajrović-Džeko spustiti loptu i nadigrati Irce, postava za prolaz sistem 4-2-3-1. Meša ako želiš patnju daj nam Cocalića i Višću a pozovi još koga iz Želje nek se prodaju pošto vidim da dobro guraš Željovce.
Kolika ljiga moras bit da kaes nesto protiv Visce, covjeka koji je najbolji sinoc bio, a realno i Cocalic je sinoc bio bolji od Vede,Zukanovica,Lulica Pjanica
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 14 nov 2015, 12:13

JohnCleese je napisao/la:
Kolika ljiga moras bit da kaes nesto protiv Visce, covjeka koji je najbolji sinoc bio, a realno i Cocalic je sinoc bio bolji od Vede,Zukanovica,Lulica Pjanica
Po čemu je bio bolji Cocalić od Pjanića?, a za Višću nemam komentara kad mu Džeko dade onaj pas pa onda ona korekcija koraka i lopta ode u gol-aut koja olupina :wtf: al gura to Zubanović dobro čim igraju i Cocalić i Višća, ima sad i Bajić, Zolotić, Hajradinović daj i njih u A selekciju fali nam talenta :lol: taman Zolotić umjesto Pjanića, Hajradinović umjesto Lulića i Bajić umjesto Ibiševića.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 14 nov 2015, 12:14

MENI SAMO NIJE JASNO KOJI SMO KLINAC IŠTA MIJENJALI OD ONE POSTAVKE I FORMACIJE U PRIPREMNIM UTAKMICAMA ZA SP I ONIM PRVIM MEČOM SA ARGENTINOM !!!!!!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 14 nov 2015, 12:17

X31987 je napisao/la:MENI SAMO NIJE JASNO KOJI SMO KLINAC IŠTA MIJENJALI OD ONE POSTAVKE I FORMACIJE U PRIPREMNIM UTAKMICAMA ZA SP I ONIM PRVIM MEČOM SA ARGENTINOM !!!!!!
Taktička varka trenerskog maga Meše odustajanje od pas igre i iznenađenje za Irce u vidu dugih lopti sa Ibiševićem, a ne sa Đurićem ipak je Milan igrač niskog rasta i teško da bi on mogao pomoći Džeki u skoku i hrvanju sa robusnim Ircima.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 nov 2015, 12:18

Steta zbog magle na obje ekipe je utjecala a pogotovo na nas navijace jer nismo nista vidjeli.

Nadati se najboljem u Dablinu. :bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 14 nov 2015, 12:20

Prosli ili ne mi moramo traziti nove igrace na pojedinim pozicijama.Krila su nam katastrofa,nemamo krilo koje moze igrati 1:1,kad vidim kako trzaju protivnika i sta pokusavaju stid me bude.A imamo napadace koji itekako zavise od igre krilnih igraca.Za Mujdzu se isto treba traziti zamjena jer nece ni on jos dugo..

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 14 nov 2015, 12:22

Vrati nam se Pape, idolu nacije, masino zbog koje nam je i baraz bio rizican, pokazi Mesi kako izgubit od 100 i neke reprezentacije na Fifinoj rang listi, ti si pravi selektor a ne ovaj wannabe koji nas je odveo u baraz nakon sto si ti usro sve
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 14 nov 2015, 12:24

Da ima i jedan proizvedeni igrac od strane FK Sarajeva poslije rata mozda bi iz sazaljenja bas njega ugurao u sastav... :kafa:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

JerryLouis
Kontakt:

Post Postao/la JerryLouis » 14 nov 2015, 12:25

Gdje je onaj Gringonja, covjek zna znanje, od sada uvijek ganjam X kada je 1.85 kvota.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 nov 2015, 12:27

X31987 je napisao/la:MENI SAMO NIJE JASNO KOJI SMO KLINAC IŠTA MIJENJALI OD ONE POSTAVKE I FORMACIJE U PRIPREMNIM UTAKMICAMA ZA SP I ONIM PRVIM MEČOM SA ARGENTINOM !!!!!!
Zato što smo izgubili jednom sa tom formacijom, a to je znak da moraš izmišljati nešto novo :crazy: Logika.

Imali smo savršenu situaciju, ali napad panike poslije ionako očekivanog poraza nam je uništio istu.

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 14 nov 2015, 12:28

Ajmo biti realni, osim gola imali smo 4 odlicne sanse:
Zukanovic sam na korneru odmah na pocetku,
Lulic fula loptu pred golmanom - da ju je nosom dirno, promijenila bi smjer i poveli bi
Vedin sut tik do stative
Lulic 1 na 1 s golmanom u drugom

Znaci gol i 4 dobre sanse..protiv tvrde otocke ekipe je to i vise nego dovoljno..jer su oni zaprijetili jednom, i zabili odmah

Previse pljujemo i kritikujemo..ja evo snimak pregledao i zadovoljan sam prvim poluvremenom..drugo je syebala magla i njima sigurno

Dominirali smo, trebalo je i malo srece..gore ce biti teze ali smo bolji..i gore cemo biti bolji..Vedo ce na klupu, nadam se da ce Besic umjesto Cocalica..dodatni igrac u sredini ce biti Salihovic..opet cemo imat loptu..samo me strah koliko cemo moc fizicki izdrzat..ne treba srljat, drzat loptu i cekat sanse koje ce doci..mozda i nas sreca pogleda..ako ne bude islo, onda sve u napad pa kako bude..
Uglavnom, kako smo igrali sa Kiprom, ono sinoc je bilo extra..bar u prvom :D

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 nov 2015, 12:30

Ceka se @Nerminovic sa insajderskim ko pocinje. Ajdeee
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.