Znam, ali to ne objašnjava činjenicu da većina drugih igrača nema problema s tim. Po meni je više do samog Pjanića, a ne selektora ko god da je u pitanju. U jednom respektabilnom i jakom klubu on je mozak ekipe, igra, razigrava, zabija spektakularne golove, često je igrač utakmice. Onda dođe utakmica za reprezentaciju i ovaj bukvalno nestane, nema ga na terenu...dubrovnik je napisao/la:Normalno kad ih diletanti vode u reprezentacijama. I to diletanti koji se bojim se malo i pitaju kada slazu listu igraca kojim ce uputiti poziv.Biscione je napisao/la:Možda zato što je lakše igrati u jačem klubu okružen kvalitetnijim igračima i sa boljim trenerom koji bolje posloži ekipu.Viking2502 je napisao/la:Pjanić igra za Bosnu otprilike jednako kao Modrić za Hrvatsku - obojica pružaju osjetno bolje partije za klub nego za reprezentaciju.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Zadnja izmjena: Viking2502, dana/u 14 nov 2015, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Uhvati se Barse i Mesija, ostavi se Zelje bgt. Ako je Hajrovic korisniji od Visce...Wandelanoite je napisao/la:Begović-Mujdža-Šunjić-Spahić-Kolašinac-Bešić-Salihović-Pjanić-Lulić-Hajrović-Džeko spustiti loptu i nadigrati Irce, postava za prolaz sistem 4-2-3-1. Meša ako želiš patnju daj nam Cocalića i Višću a pozovi još koga iz Želje nek se prodaju pošto vidim da dobro guraš Željovce.

-
- Kontakt:
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Recept: izbaciti Ibisevica i pojacati vezu sa Medunjaninom. Dzeko mora biti u sesnaetercu, a ne se vracati do centra po loptu. Mi smo svakako morali do gola u Irskoj, i mislim da smo i vise nego sposobni za to. Optimista sam. 

Je l' se razišla magla?AeGon099 je napisao/la:Imate snimak na Sport Klubu 2. Počinje drugo poluvrijeme..

- provokatorII
- Kontakt:
Volio bih da se ovo zapamti; Kad razvalimo Irsku u sred Dublina, odavde ce nestati bar deset ' komentatora'.
A ja se mogu zakleti da vise nikad necu napisati ni jedan komentar ako slucajno ne prodjemo.
A ja se mogu zakleti da vise nikad necu napisati ni jedan komentar ako slucajno ne prodjemo.
Ovaj komentator svako malo kuka zbog maglevoltron30 je napisao/la:Je l' se razišla magla?AeGon099 je napisao/la:Imate snimak na Sport Klubu 2. Počinje drugo poluvrijeme..

Odlazi Safete.
- JohnCleese
- Kontakt:
Kolika ljiga moras bit da kaes nesto protiv Visce, covjeka koji je najbolji sinoc bio, a realno i Cocalic je sinoc bio bolji od Vede,Zukanovica,Lulica PjanicaWandelanoite je napisao/la:Begović-Mujdža-Šunjić-Spahić-Kolašinac-Bešić-Salihović-Pjanić-Lulić-Hajrović-Džeko spustiti loptu i nadigrati Irce, postava za prolaz sistem 4-2-3-1. Meša ako želiš patnju daj nam Cocalića i Višću a pozovi još koga iz Želje nek se prodaju pošto vidim da dobro guraš Željovce.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Po čemu je bio bolji Cocalić od Pjanića?, a za Višću nemam komentara kad mu Džeko dade onaj pas pa onda ona korekcija koraka i lopta ode u gol-aut koja olupinaJohnCleese je napisao/la:Kolika ljiga moras bit da kaes nesto protiv Visce, covjeka koji je najbolji sinoc bio, a realno i Cocalic je sinoc bio bolji od Vede,Zukanovica,Lulica PjanicaWandelanoite je napisao/la:Begović-Mujdža-Šunjić-Spahić-Kolašinac-Bešić-Salihović-Pjanić-Lulić-Hajrović-Džeko spustiti loptu i nadigrati Irce, postava za prolaz sistem 4-2-3-1. Meša ako želiš patnju daj nam Cocalića i Višću a pozovi još koga iz Želje nek se prodaju pošto vidim da dobro guraš Željovce.

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
MENI SAMO NIJE JASNO KOJI SMO KLINAC IŠTA MIJENJALI OD ONE POSTAVKE I FORMACIJE U PRIPREMNIM UTAKMICAMA ZA SP I ONIM PRVIM MEČOM SA ARGENTINOM !!!!!!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
- Kontakt:
Taktička varka trenerskog maga Meše odustajanje od pas igre i iznenađenje za Irce u vidu dugih lopti sa Ibiševićem, a ne sa Đurićem ipak je Milan igrač niskog rasta i teško da bi on mogao pomoći Džeki u skoku i hrvanju sa robusnim Ircima.X31987 je napisao/la:MENI SAMO NIJE JASNO KOJI SMO KLINAC IŠTA MIJENJALI OD ONE POSTAVKE I FORMACIJE U PRIPREMNIM UTAKMICAMA ZA SP I ONIM PRVIM MEČOM SA ARGENTINOM !!!!!!
MES QUE UN CLUB!
Steta zbog magle na obje ekipe je utjecala a pogotovo na nas navijace jer nismo nista vidjeli.
Nadati se najboljem u Dablinu.
Nadati se najboljem u Dablinu.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prosli ili ne mi moramo traziti nove igrace na pojedinim pozicijama.Krila su nam katastrofa,nemamo krilo koje moze igrati 1:1,kad vidim kako trzaju protivnika i sta pokusavaju stid me bude.A imamo napadace koji itekako zavise od igre krilnih igraca.Za Mujdzu se isto treba traziti zamjena jer nece ni on jos dugo..
Vrati nam se Pape, idolu nacije, masino zbog koje nam je i baraz bio rizican, pokazi Mesi kako izgubit od 100 i neke reprezentacije na Fifinoj rang listi, ti si pravi selektor a ne ovaj wannabe koji nas je odveo u baraz nakon sto si ti usro sve
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Da ima i jedan proizvedeni igrac od strane FK Sarajeva poslije rata mozda bi iz sazaljenja bas njega ugurao u sastav...Wandelanoite je napisao/la:Begović-Mujdža-Šunjić-Spahić-Kolašinac-Bešić-Salihović-Pjanić-Lulić-Hajrović-Džeko spustiti loptu i nadigrati Irce, postava za prolaz sistem 4-2-3-1. Meša ako želiš patnju daj nam Cocalića i Višću a pozovi još koga iz Želje nek se prodaju pošto vidim da dobro guraš Željovce.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Gdje je onaj Gringonja, covjek zna znanje, od sada uvijek ganjam X kada je 1.85 kvota.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zato što smo izgubili jednom sa tom formacijom, a to je znak da moraš izmišljati nešto novoX31987 je napisao/la:MENI SAMO NIJE JASNO KOJI SMO KLINAC IŠTA MIJENJALI OD ONE POSTAVKE I FORMACIJE U PRIPREMNIM UTAKMICAMA ZA SP I ONIM PRVIM MEČOM SA ARGENTINOM !!!!!!

Imali smo savršenu situaciju, ali napad panike poslije ionako očekivanog poraza nam je uništio istu.
Ajmo biti realni, osim gola imali smo 4 odlicne sanse:
Zukanovic sam na korneru odmah na pocetku,
Lulic fula loptu pred golmanom - da ju je nosom dirno, promijenila bi smjer i poveli bi
Vedin sut tik do stative
Lulic 1 na 1 s golmanom u drugom
Znaci gol i 4 dobre sanse..protiv tvrde otocke ekipe je to i vise nego dovoljno..jer su oni zaprijetili jednom, i zabili odmah
Previse pljujemo i kritikujemo..ja evo snimak pregledao i zadovoljan sam prvim poluvremenom..drugo je syebala magla i njima sigurno
Dominirali smo, trebalo je i malo srece..gore ce biti teze ali smo bolji..i gore cemo biti bolji..Vedo ce na klupu, nadam se da ce Besic umjesto Cocalica..dodatni igrac u sredini ce biti Salihovic..opet cemo imat loptu..samo me strah koliko cemo moc fizicki izdrzat..ne treba srljat, drzat loptu i cekat sanse koje ce doci..mozda i nas sreca pogleda..ako ne bude islo, onda sve u napad pa kako bude..
Uglavnom, kako smo igrali sa Kiprom, ono sinoc je bilo extra..bar u prvom
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Zukanovic sam na korneru odmah na pocetku,
Lulic fula loptu pred golmanom - da ju je nosom dirno, promijenila bi smjer i poveli bi
Vedin sut tik do stative
Lulic 1 na 1 s golmanom u drugom
Znaci gol i 4 dobre sanse..protiv tvrde otocke ekipe je to i vise nego dovoljno..jer su oni zaprijetili jednom, i zabili odmah
Previse pljujemo i kritikujemo..ja evo snimak pregledao i zadovoljan sam prvim poluvremenom..drugo je syebala magla i njima sigurno
Dominirali smo, trebalo je i malo srece..gore ce biti teze ali smo bolji..i gore cemo biti bolji..Vedo ce na klupu, nadam se da ce Besic umjesto Cocalica..dodatni igrac u sredini ce biti Salihovic..opet cemo imat loptu..samo me strah koliko cemo moc fizicki izdrzat..ne treba srljat, drzat loptu i cekat sanse koje ce doci..mozda i nas sreca pogleda..ako ne bude islo, onda sve u napad pa kako bude..
Uglavnom, kako smo igrali sa Kiprom, ono sinoc je bilo extra..bar u prvom

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ceka se @Nerminovic sa insajderskim ko pocinje. Ajdeee
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.