BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

adoo11
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la adoo11 » 14 nov 2015, 01:02

Nama je večeras falio Haris Medunjanin.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

bull21
Kontakt:

Post Postao/la bull21 » 14 nov 2015, 01:03

Elegant je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Atmosfera je odron, ko u pozoristu. Ko vise vjeruje u onu pricu da je paklena atmosfera kad igra BiH taj nije normalan :D
Ja ne mogu da vjerujem da nema par momaka da najjednostavije sakndiranje povedu.
Ima ali i tih par momaka se koristi sa "Ko ne skače mrzi Bosnu" i tako tim navijačkim forama. O pjevanju Bosnom behar probeharao i slično, nemam komentara. Kad čujem onu imbecilnu "navijačku" pjesmu sa 101 'pjevačem' ja bih se povrijedio. Nigdje u svijetu navijačke pjesme ne pjevaju likovi k'o Čurić.
I maskota. JE*EM VAM MAJKU NESPOSOBNU PO KOJEM JE STANDARDU ONO MASKOTA?
Eto. Halalite.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 nov 2015, 01:04

Fudo je napisao/la:Jos jedna patnja sa Bazdarevicem, koliko je unazadio igru to nije humano!
+1
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 nov 2015, 01:08

Fudo je napisao/la:Jos jedna patnja sa Bazdarevicem, koliko je unazadio igru to nije humano!
Jest jest, bas nam je dobro islo pod Safetovom palicom..

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Stvarno kenjate.

Po meni je napravio jednu jedinu gresku veceras i to je izmjena Djuric<->Visca. Trebao je izvaditi Ibisevica ako je vec htjeo ubaciti Djuru.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 14 nov 2015, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 14 nov 2015, 01:09

MortemHz je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Begović: Vidio sam Bradyja tek kad je dobio loptu
:urnebes: :urnebes:
nicaze dismr
Sad sam se vratio iz Zenice, nemam komentar za ono..fuj a sta reci za seljacine na tribini?! SLOMIJTEEEHINNN

slika
Napusite se qurca sarajlijice napaćene, koliko god smrdila uzivajte u najmodernijem stadionu, areni i kampu. Pa opet aBd ugostit rukometnu, fudbalsku repku, pa i kosarkasku u jednoj sedmici (ako treba) :bih:
On topic:
Promasaji Meše, prvo izbor formacije pa onda igraca. Jedini pogodak Cocalić vcrs. Sve sto smo kreirali po zemlji je bilo. Promijenit pristup s Besicem i Salihovićem sljedeću
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 nov 2015, 01:11

Realno gledano mi pod mesom nismo nijednu utakmic odigrali kako treba...mi nemamo nikakve igre ponavljam nista on od papeta nije bolji samo daje malo zrelije izjave.

Također pocevsi od raje na forumu pa nadalje svi podcijenili irsku....
=\_1921_/=

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 nov 2015, 01:11

Öd odlaska misketa mi nemamo igre kroz sredinu.
Covjek je znao loptu podvaliti kroz usi.
Necemo sad pljuvat mesu,Ali nema nama napretka Bez stranca.nekoga koga boli **** za menadjere,i podvale öd igraca.nekoga sa mudima.
Prodaja karti organizacija,katastrofa.
Ovaj savez je gori,i korumpiraniji öd munibovog,samo su naucili iz njegovih greski,i fino nam ga zamotali u celofan.
A mi pusimo li ga,pusimo.
**** te bosnjo blesava.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 nov 2015, 01:12

Otkako Misimovica nema, mi smo skroz druga reprezentacija. Nije to toliko do Susica ili Mese.
Don't believe the hype.

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 14 nov 2015, 01:13

[youtube][/youtube]
Evo poceli su i vrijedanjem Mese,a do jucer bio zlatan, pa ce opet biti ako prodemo :puke:

Utakmica tvrda ocekivano, prakticno iz niceg su postigli gol. Ocekujem slicno i u Dublinu preslikanu igru od vcrs bar im to odgovoara.

Mortemhz klocino pusi ga :guz:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 nov 2015, 01:14

solinas je napisao/la:Öd odlaska misketa mi nemamo igre kroz sredinu.
Necemo sad pljuvat mesu,Ali nema nama napretka Bez stranca.nekoga koga boli **** za menadjere,i podvale öd igraca.nekoga sa mudima.
Ovaj savez je gori,i korumpiraniji öd munibovog,samo su naucili iz njegovih greski,i fino nam ga zamotali u celofan.
**** te bosnjo blesava.
Ko je to igrao veceras zbog menadzera?

Dugo cemo mi Misketa spominjati i nije vise do trenera nego do toga da nemamo odlicna krila, nego Lulica koji je ogromna radilica ali nije bas sjajan u igri 1v1, borbenog brzog ali limitiranog Viscu i Hajrovica kojem karijera dolazi u pitanje. Tako da bi nam sredina trebala biti jaca strana gdje imamo solidne def. vezne koji su ograniceni prema naprijed sto je normalno jer nisu svjetska klasa def. veznih, Pjanica kojeg uvijek posebno pripaze protivnici a i on je neprepoznatljiv u reprezentaciji a eventualnog treceg igraca sredine koji je klasa da donese novu dimenziju prema naprijed nemamo. Nismo mi trenutno toliko dobra reprezentacija kakvom se smatramo (sto naravno ne znaci da trebamo ispasti od reprezentacije tipa Irske).
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 14 nov 2015, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 nov 2015, 01:15

pinoglavi je napisao/la:
**** te bosnjo blesava.
Uopsteno,ne samo veceras.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 nov 2015, 01:15

Ljudi idite spavati, jutro je pametnije !

:bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 nov 2015, 01:17

Sreca pa sam radio i samo pausalno pratio na ss.ba prenos. Kad sam vidio da igramo sa 2 napadaca i 2 krila, a u sredini Cocalic i Pjanic, mogu Bogu zahvaliti i sa ovim rezultatom. TRUST je sve rekao maloprije, toliko vremena imao covjek da u tancine doradi i pocne s ovako glupom formacijom, i grob te yebo ubacuje i Djurica kao 3 napadaca i izbacuje krilo k'o da gubi utakmicu... e jeste znalac, svaka mu cast.
Sta je falilo igrati nasu igru sa 1 napadacem i 2 brza krila koja bi bila blize protivnickom golu, a u sredini pas igrom to srediti, a ne njihovu igru igrati. Ma nek ide sve u 3 pizde materine, svaki put mi zgade fudbal samo zbog pametovanja i nekakvih izmisljanj tople vode.

Nije valjda bila losa atmosfera, jel bio put stradion? I to ce nam usrati tapkarosi, ali i Fanaticosi koji posustaju u Zenici, ne znam zbog cega, kao da su se podredili gostovanju gdje ce manja grupa se nabrijati u inat domacinu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 nov 2015, 01:19

Frankie je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo poceli su i vrijedanjem Mese,a do jucer bio zlatan, pa ce opet biti ako prodemo :puke:

Utakmica tvrda ocekivano, prakticno iz niceg su postigli gol. Ocekujem slicno i u Dublinu preslikanu igru od vcrs bar im to odgovoara.

Mortemhz klocino pusi ga :guz:
Pa to jer je raja zatucana....vedo nista niej pokazo nijednu ovu tekmu u kval. pa su ga dizali jer uvalio onaj go sa metar :? Ako cemo objektivno mi smo velsu dali dva gola iz nicega, a kipra dobili u igri bez igre,,,ja ni u jednoj mesinoj utakmici nisam vidio neko poboljsanje u igri u odnosu na neznalicu papeta...ne znam sta hoces da kazes ?
=\_1921_/=

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 nov 2015, 01:20

Sve neki strucnjaci celzi trazi trenera pa nek se neko kandiduje...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 14 nov 2015, 01:21

Pape je to puno bolje radio.
Napadne primi tri i riješi nas muka.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 nov 2015, 01:23

solinas je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
**** te bosnjo blesava.
Uopsteno,ne samo veceras.
Nema toga vise jarane bez obzira sto neki od vas to potenciraju. Bilo je za vrijeme Safeta, sada definitvno nema i pozivaju se najbolji igraci. Ali opet situacija u savezu je daleko od idilicne, ali to nam nije smetalo da mi veceras pobjedimo Irsku.
Nad tobom sunce najljepše sja

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 14 nov 2015, 01:24

Ova naša odbrana i nije toliko loša kad vidim ove Brazilce.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 nov 2015, 01:27

Kad malo bolje sumiram utiske,mi smo dobro i prosli,obzirom da smo za dlaku izbjegli poraz! i da je 0:0 zavrsilo mi bi u Dablinu morali postici gol ako zelimo ici dalje...
Dobra stvar je sto niko od nasih reprezentativaca nije dobio zuti karton,tako da cemo u revansu biti kompletni zajedno sa Besicem!
Irci su bili puno agresivniji,i jaci na sredini..puno nam je tu falio Salihovic ili Medunjanin da to malo poveze, i velika je greska Mese sto je stavio Ibisevica od prve minute,zato smo u sredini imali manjak igraca i tu smo fakticki bili najtanji,Dzeko se morao vracati da uzme loptu,a u napadu nema nikoga... da skratim,u revansu nam se vracaju Besic i Salihovic/Medunjanin, i napokon cemo moci biti agresivniji jer niko nece strepiti od zutog kartona kao veceras,kad nismo smjeli uci u duel,i normalno da s takvom igrom ne mozes parirati Irskoj! u Dablinu cemo biti sigurno puno agresivniji,igrati na granici kartona,i uz odredjene izmjene u ekipi mozemo popraviti utisak od veceras.
Nadam se da ce i Mesa poloziti ispit,jer protiv jakih ekipa( a Irska realno nije nikakva velesila,kao ni mi doduse) se najbolje vidi ko je kakav selektor i ko je kakav igrac!

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 14 nov 2015, 01:33

invincible1921 je napisao/la:
Pa to jer je raja zatucana....vedo nista niej pokazo nijednu ovu tekmu u kval. pa su ga dizali jer uvalio onaj go sa metar :? Ako cemo objektivno mi smo velsu dali dva gola iz nicega, a kipra dobili u igri bez igre,,,ja ni u jednoj mesinoj utakmici nisam vidio neko poboljsanje u igri u odnosu na neznalicu papeta...ne znam sta hoces da kazes ?
Pa upravo ti bola kritikujes Mesu vec nekoliko tekmi, ja cu uvijek odabrat rezultat prije igre, kod papeta si imao igru, pa se na iole jacoj repki slomise kola. Takoder je i forma igraca bila dosta bolja prije nekoliko godina, sem nekolicine. Vedo apsolutno nije zasluzio da starta u Dublinu, tako da ce vjerovatno Mesa da startuje samo sa Edinom ili sa Djuricom, trece opcije skoro pa da i nema. I ova Irska je goli prosjek zabili su taj gol vjerovatno ni oni sami jos ne znaju kako, presudilo je to iskustvo Bradya, iz prvog ozbiljnijeg napada u 82. minuti :damn:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.