Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 13 nov 2015, 23:40
NoName je napisao/la:
Sta ste se ukakili, tja pa ne igramo sa Portugalom nego sa jbenom Irskom koja je postigla gol iz jedine šanse na utakmici. Biće ovo puno bolje u ponedjeljak.
Uvijek si bio i ostao optimista.
Daj boze, ovo mora bolje

Utjeha je sto se Besa vraca, a nadam se da ce i Mesa izvuci pouke i promjeniti taktiku.
-
Genie
-
Kontakt:
Iskreno, prije utakmice sam očekivao 0:1, gledao sam Irce u kvalifikacijama, znao sam da će ovako igrati. Naša prijašnja igra nije ulijevala povjerenje, još kad tome dodamo da smo igrali sa igračem manje (Ibišević) možda je ovo ispalo i dobro na kraju (1:1). Nije bilo ni sreće da mi prvi povedemo jer tada bi vjerovatno dobili utakmicu. Pjanić je prevara od igrača, dobro je Švabo rekao! Valjda će biti bolji sa Bešićem jer očito da neko mora za njega trčati. Ne mislim da je ovo gotovo, i prije utakmice sam bio uvjeren da će se tamo riješavati pitanje prolaska, Moramo tamo igrati za gol više, jedina nam je šansa da 2:2 rezulatat ganjamo. Nažalost, odbrana nije ulijevala sigurnost, valjda će tamo biti bolji. Tribine, SRAMOTA!

Zadnja izmjena:
Genie, dana/u 13 nov 2015, 23:43, ukupno mijenjano 2 puta.
-
MCMXLVI
-
Kontakt:
Zadnja izmjena:
MCMXLVI, dana/u 18 jan 2017, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
FrancescoTotti
-
Kontakt:
Postao/la FrancescoTotti » 13 nov 2015, 23:41
Bilino polje, grotlo bolan, zmajevo gnijezdo, tu svi protivnici padaju pred uzbudjenim navijacima iz svih mogucih ambasada, predstavnistava,direktora, i familijom i rodbinom istih!
Kao i pred silnih pet hiljada obicnih smrtnika koji su dosli do karte. Fenomenaaalno
Utakmica je bila 'nevidjena'!
Dobro je sto imamo aktivan rezultat. Nada umire zadnja.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Ajax je napisao/la:Sheyi je napisao/la:------Besic----------
-Pjanic--Salihovic-
Ideemo u Francusku
To je to. Samo trebat cemo jos impuls sa klupe.
Hodzicu nece dati sansu. Uci ce jedan od Ibisevic/Djuric ako budemo lovili rezultat i Hajrovic nema ko drugi. Samo da Lulic i Visca izdrze jos jednu utakmicu trkacki. Ja mislim da ce bas tu njihov trener pokusati da nas slomi sa svijezim krilima svih 90 min. Jer ni Lulic ni Visca nisu idealni defanzivno a i izgledaju poprilicno umorno.
E tu je Ajaxe I problem ovih trenera iz stare Jugoslavenske skole nogometa sto ne daju sansu mladim igracima. Ponavlja gresku zvanu Vedad Ibisevic iz kola u kolo I ne uci iz pogresaka. Sada ce staviti Medunjanina kojega ce Irci raznijeti I tu ce nam biti kraj. Ne znam vise sta reci. Uvijek nekakve ziher postave da se nikom ne zamjeri. Kao da je SUBNOR u pitanju pa se ulazi po ratnim zaslugama. Danasnja rupa izmedju Pjane I DZeka je bila 50 metara. U tom prostoru je morao stajati jedan igrac sredine terena. Na ove otocke momcadi ici igrom sa krila moze zamo covjek koji se posvadjao sa pamecu. Ponavlja Safetove greske I nas novi selector. Nacicka igrace I sta nam bog da. Mora bolje ovo nije dobro. Zasto Hodzic ili Susic nisu mogli krenuti ispred Vedada nocas. Ako ne ide ubaci drugog sidrasa hebem mu zivot. A ne, on protiv Iraca igra preskakanjem igre. Pa to ne bi ni limeni tako uradio. Nadam se da ce se trznuti I da ce nas sreca pogledati. Neka nam je bog na pomoci u Irskoj.
Jos nesto me cudi. Vrlo je upitno njegovo rasudjivanje iz treninga koje radi sa igracima. Ja sam ovog Cocalica kao amater uz Grahovca vidio kao realnu zamjenu za Besica. Cini mi se da nisam pogrijesio. Bazdarevic je imao ovakav put. Hadzic-Vranjes-Cocalic. Da me bog ubije ako ja tu ista razumijem. Ajde proslu utakmicu je bio Cocalic ozlijedjen, ali zasto onu prije nije isproban ili protiv Andore. Nista mi tu nije jasno.
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 13 nov 2015, 23:44
Zasto kritikuju neki Pjanica kada je momak u vezi igrao sa Cocalicem na 5 Iraca u vezi.
Njegovo znanje se vidi u Romi i to je to. Prilagodi mu ekipu i dobiti ces ono na sta je sposoban.
-
NoName
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:NoName je napisao/la:
Sta ste se ukakili, tja pa ne igramo sa Portugalom nego sa jbenom Irskom koja je postigla gol iz jedine šanse na utakmici. Biće ovo puno bolje u ponedjeljak.
Uvijek si bio i ostao optimista.
Daj boze, ovo mora bolje

Utjeha je sto se Besa vraca, a nadam se da ce i Mesa izvuci pouke i promjeniti taktiku.
Ma da sve bude isto opet prolazimo. Imali smo par lijepih prilika a oni jednu jedinu sansu, sreca nam nije bila saveznik. Plus ovaj qrac od terena, mi ganjamo tu igru po zemlji i kombinatoriku a teren se ubio za napucavanje lopte, tj. za klasicni irski stil.
Nemam dileme sekunde da prolazimo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 13 nov 2015, 23:45
Ovo je rezultat koji nam baš ne odgovara, ali ništa nije gotovo. Teško je igrati protiv ekipe koja ne misli ići naprijed, njima je cilj bio 0-0 ali nekako došli do šanse za gol i dali ga.
Postavit normalnu formaciju, bez nekih fix ideja, pametno odigrati i da Lulić bude malo manje smotan, i idemo dalje. Bolji smo od ovih, vrlo je izgledno da može i tamo biti 1-1. Mi svakome možemo dati gol, i mi jedino znamo igrati sa 4-2-3-1 i kad god smo igrali sa ovom formacijom pružali smo daleko najbolje partije i u većini slučajeva pobjedili.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Elegant
-
Kontakt:
Nista nam se nije poklopilo nocas, na to sve ova publika.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
zamorano
-
Kontakt:
JohnCleese je napisao/la:Bezveze se svadjate oko stadiona i atmosfere, sve bi isto bilo gdje god da se igra, samo malo razmislite nacin na koji se dodjeljuju karte pa tek onda prodaju, pa onda uzmite ovu cijenu kontinuirano veliku.... pa u posljednje vrijeme ja znam samo babine sinove i neke lijeve likove od 50 + god. tj budze da idu u Zenicu na tekmu a ne prate ni ligu prvaka... Dodaj fanatikose kojima svaka cast al ne znaju animirat ostalu publiku pjevaju samo sebi znane pjesme po 15 min. a ovakvoj publici to i pase jer ne znaju i ne moraju ih pratit mogu jos i sjest odmorit... Cak mislim da bi ovo veceras sto smo igrali na vecem stadionu po dimenzijama bi samo gore prosli
Dimenzije stadiona su sve iste....105x68...ma gdje se igralo...A repka je postala skup proizvod za 90% Bosanaca...i zato ne cudi slaba podrska i atmosfera na stadionu,kada samo bogatasi dolaze gledat repku! A zenicana najmanje bude na tekmi kada repka igra...sve je ovo 95% raja sa strane...
::::SAMO ČELIK::::
-
OsmanhodzicBuco
-
Kontakt:
Postao/la OsmanhodzicBuco » 13 nov 2015, 23:47
FrancescoTotti je napisao/la:Bilino polje, grotlo bolan, zmajevo gnijezdo, tu svi protivnici padaju pred uzbudjenim navijacima iz svih mogucih ambasada, predstavnistava,direktora, i familijom i rodbinom istih!
Kao i pred silnih pet hiljada obicnih smrtnika koji su dosli do karte. Fenomenaaalno
Đe si Toti brate

-
Captain4
-
Kontakt:
Božija odredba večeras da se ovako završi
Ako Boga da prolazimo.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
NoName
-
Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Bilino polje, grotlo bolan, zmajevo gnijezdo, tu svi protivnici padaju pred uzbudjenim navijacima iz svih mogucih ambasada, predstavnistava,direktora, i familijom i rodbinom istih!
Kakvih bolan 5000, ja ti garantujem da nije ni 3000. Ove povlastene karte idu u setovima po 10 do 20 komada, sponzori, ljubavnice, familija, jarani itd. Zato nam je atmosfera za qrac, glasniji cemo biti u Dablinu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Šta je sa Mujdžom, zna li se hoće li biti spreman za revanš?
Mada moram priznati i Vranješ ako nije bio bolji od njega od nije ni gori sigurno a znamo svi koliko je Ogi ofanzivno limitiran. Al' svejedno opet bih više volio vidjeti Mujdžu nego Vranješa...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
MCMXLVI
-
Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:Bilino polje, grotlo bolan, zmajevo gnijezdo, tu svi protivnici padaju pred uzbudjenim navijacima iz svih mogucih ambasada, predstavnistava,direktora, i familijom i rodbinom istih!
Đe si Toti brate

Ma hebo repku hajmo mi na nasu temu

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
tuzlak1987
-
Kontakt:
Postao/la tuzlak1987 » 13 nov 2015, 23:50
Ma Vranjes je i bolji, on je napravio i kljucni pas kod gola ako nista..
-
Captain4
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Šta je sa Mujdžom, zna li se hoće li biti spreman za revanš?
Mada moram priznati i Vranješ ako nije bio bolji od njega od nije ni gori sigurno a znamo svi koliko je Ogi ofanzivno limitiran. Al' svejedno opet bih više volio vidjeti Mujdžu nego Vranješa...
Vršo vrati se!!
"We need to suffer. And we need to fight."
-
argentarium80
-
Kontakt:
Postao/la argentarium80 » 13 nov 2015, 23:50
Treba se vratiti na Kosevo, jeste rupa, al ona komunisticka..medjutim, tu bude 30 000 gledalaca, al bude i 15 000 navijaca, ovo u Zenici veceras nije navijanje...em stadion mali em tisina..
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 13 nov 2015, 23:51
Realno Mesha me sad potpuno uvjerio da nije nista bolji od papeta... I on se drzi ziheraskih igraca, nemoj da koga uvijredi, izvede formaciju van svake pameti onda izmjene su jos gore, ne daje prilike nikom novom itd Realno blage veze on nema....
Sto se mene tice ovo mi je pokazo i protiv kipra kao i velsa, jer smo obje dobili na cistu srecu. Nek sad u irskoj dokaze da grijesim u svemu napisanom i odvede nas dalje.
Na kraju smo imali Četri štopera dva beka i tri sidrasa na terenu...
I dje su oni sto su pisail raznijecemo ih...?
Zadnja izmjena:
invincible1921, dana/u 13 nov 2015, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
armin
-
Kontakt:
2:2 u revansu i to je to.