BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

pinoglavi
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la pinoglavi » 13 nov 2015, 23:33

Goalgetter je napisao/la:Ma mi smo ledeni gore. O'Shea, Walters, Long i Elliot se vracaju, podrska od 50.000 Iraca, te moramo napasti....
Ja nesto ne vjerujem da ce startati Long, tj mislim da nece biti dovoljno spremat, ali vidjeti cemo. Svakako da smo nayebali gore
Nad tobom sunce najljepše sja

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 13 nov 2015, 23:33

Bezveze se svadjate oko stadiona i atmosfere, sve bi isto bilo gdje god da se igra, samo malo razmislite nacin na koji se dodjeljuju karte pa tek onda prodaju, pa onda uzmite ovu cijenu kontinuirano veliku.... pa u posljednje vrijeme ja znam samo babine sinove i neke lijeve likove od 50 + god. tj budze da idu u Zenicu na tekmu a ne prate ni ligu prvaka... Dodaj fanatikose kojima svaka cast al ne znaju animirat ostalu publiku pjevaju samo sebi znane pjesme po 15 min. a ovakvoj publici to i pase jer ne znaju i ne moraju ih pratit mogu jos i sjest odmorit... Cak mislim da bi ovo veceras sto smo igrali na vecem stadionu po dimenzijama bi samo gore prosli
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 13 nov 2015, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 nov 2015, 23:33

JA mislim da je onaj pogodak greska i Begovica jer je isla lopta u blizi ugao ne znam kako nije to zatvorio plus Sunjic koji je ispao sporo se vratio da uklize nikog nije bilo da preuzme imao je otvoren sut..
Kljucni vecerasnji problem je bila sredina terena i ne znam kako tu izmjenu nisu napravili da pojacamo vezni red..
MEdjutim,ovo je realnost dobili smo dvije utakmice na guzove veceras nije upalilo i to je to.
Ono poljevanje terena totalna glupost..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 nov 2015, 23:33

bolje stavit da se igra u banja luci nego u zenici.. i ko je natapao onaj teren, boze sacuvaj.. inace, u revansu 1-2
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 nov 2015, 23:34

Proslo ljudi euforija za navijanje. Tako to bude uvijek na startu pa kasnije padne..

Najjaci smo bili protiv Danske na Kosevu ali tada je bilo sve jeftinije i bili smo zeljni svega. Sada smo internet sminka postali..

Nije to do Zenice jer dodju ljudi sa svih strana

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 nov 2015, 23:34

pinoglavi je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ma mi smo ledeni gore. O'Shea, Walters, Long i Elliot se vracaju, podrska od 50.000 Iraca, te moramo napasti....
Ja nesto ne vjerujem da ce startati Long, tj mislim da nece biti dovoljno spremat, ali vidjeti cemo. Svakako da smo nayebali gore
Dosta sto ce i Walters. Sreca pa je anemicni Murphy danas bio u napadu.

Magla nam se isto dobro posrala u cejf..
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 13 nov 2015, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 13 nov 2015, 23:35

rio_Ferdy88 je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:NISMO zaslužili prolaz.
Tek je jedno pol odigrano, treba sačekati revanš, ništa nije gotovo.
To sam i napisao ovdje u toku utakmice, ovo je samo jedno poluvrijeme.

Ali onakve bravure od naših cijenjenih Pjanića Lulića Ibiševića i tako dalje zaslužuju jednu dobru šamarčinu :stop:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 13 nov 2015, 23:35

Savez cini ono sto im godi, digli cijene ulaznica u startu uzmu 4000 ulaznica, podijele porodicama igraca, nekim tamo sponozorima i povlastenim, ovo ostalo sto ide preko agenicja, dok svako svog ugura, lijep dio ode tapkarosima i pravih navijca nema. Zato imamo tatine i mamine sinove, tete iz agenicja , razne famelije, i svi dodu da se slikaju. Sve to savezu godi jer npr evo da daju jug cijeli robijasima i da oni prave atmosferu, to bi bilo ekstra i sigurno bi bilo bolje, al ovi iz saveza znaju, da cim krene nesto naopako, imat ce i prozivke, i zvizduke i nece njima istinski navijaci pustit da ih neko pravi budalom, Ovako dovedes gledaoce za pozorista i rahat savez, i tako sretni ovi idu svojim kucama, jer imaju slike sa utakmice i mogu objavit to na fb, kako oni prate repku

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 nov 2015, 23:36

Slićno kao i protiv Walesa, jalov posjed lopte, ništa nismo kreirali, bilo je par poluprilika ali ništa specijalno. Odigra li smo tačno onako kako oni vole i kako su željeli, preskakanje terena gdje su oni najjači. Bukvalno nismo imali vezni red, ni Xavi u najboljim danima da je bio umjesto Pjane ne bi ništa pokazao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 13 nov 2015, 23:36

I još double blok Iraca.
"We need to suffer. And we need to fight."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 nov 2015, 23:36

Baš sam očekivao jedan zalutali metak iz one magle i desio se... Po meni nismo bili nešto pretjerano dobri al' smo definitivno više željeli pobjedu od Iraca, po meni dosta nerealan rezultat, da je ostalo 0-0 pa hajde al' oni su dali gol iz jednog opasnog šuta.

Što se tiče nas pojedinačno, po meni su najbolji bili Višća, Džeko i Cocalić koji izgledao dosta dobro i sigurno na svojoj večerašnjoj poziciji. Što se tiče lošijih od ostalih izdvojio bih Lulića i Ibiševića, koji su bili izuzetno loši pogotovo Lulić mada bi i Vedo bio i gori al' eto imao je onaj dobar šut u prvom poluvremenu.

Ostali su tu negdje "zlatna" sredina.

Na kraju se po mom mišljenju ispostavilo kao greška što smo igrali sa dva napadača, ne iz razloga što je škripalo nazad nego jednostavno Ibiševića kao i da nije bilo na terenu a moje mišljenje da je umjesto njega igrao još jedan veznjak imali bi veći posjed i kontrolu lopte i sigurno bi bili opasniji nego sa Vedom. Miralem je bukvalno sam vezao odbranu i napad i od svih krlinih/bekovskih igrača jedino je u Višći imao nekog partnera sa kim je mogao odigrati dobru loptu, ostala trojica manje više neprimjetni. Također Mešina greška je što je izbacio Višću, trebao je umjesto njega izaći Ibišević.

U revanšu će biti teško al' biće to jedan veliki ispit za naše igrače da vidimo jesmo li sazreli kao tim i reprezentacija. Gore bih krenuo sa samim Džekom u špicu, umjesto Vede ubacio Salihovića i Kolašinca umjesto Zukanovića. Izmjena Bešić-Cocalić se podrazumijeva.

Mislim da možemo do baraža, sad su po meni šanse 50-50.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 13 nov 2015, 23:37

poznavajuci nas mentalitet negine nam 4 komada
Mislim čak da cemo i povesti i to je to.
Malo nam je falilo,samo da Beg nije fulio loptu,Lulic dobio crveni,Mujđa se povrijedio i Spaha skrivio penal.

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 13 nov 2015, 23:38

Mislim da bi cak bilo bolje da je Hodzic poceo veceras umjesto Ibisevica. Sigurno bi barem vise trcao i mozda bi bilo vise sansi. Ne treba ni njega zaboraviti.
''Neka me mrze samo da me se boje''

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 nov 2015, 23:38

Captain4 je napisao/la:
I još double blok Iraca.
Šta ste se ukakili, tja pa ne igramo sa Portugalom nego sa jbenom Irskom koja je postigla gol iz jedine šanse na utakmici. Biće ovo puno bolje u ponedjeljak.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 13 nov 2015, 23:38

Nije dobro kad mi igramo sa 5 stopera i 3 centrafora na terenu

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 nov 2015, 23:39

Meni drago da nije bilo Avdije, Tine, Hadzica... :zviz: :zviz: :zviz: :zviz: :zviz:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 13 nov 2015, 23:39

DaBogda mi nikad na Euro otisli, ako cemo se plasiti bilo kojeg igraca ove Irske.Sta cemo onda u Francuskoj koji vrag??
Chelsea F.C.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 13 nov 2015, 23:39

Odgovara na ostrvski fudbal.
Šta reci koju posluku porati.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 13 nov 2015, 23:40

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nije dobro kad mi igramo sa 5 stopera i 3 centrafora na terenu
+ izgubljeni Pjanić i Hajrović koji igra 2.-3. tekmu u reprezentaciji :puke:
"We need to suffer. And we need to fight."

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 13 nov 2015, 23:40

Ajax je napisao/la:
Zuko je napisao/la:GK Begovic
RB Vranjes (ili Mujdza ako nije previse povrijedjen)
CB Spahic
CB Zukanovic
LB Kolasinac
CDM Cocalic
CM Pjanic
CM Besic
RW Visca
ST Dzeko
LW Hajrovic
Ma pocet ce Besic sigurno ako bude spreman kao zadnji vezni a Salihovic najvjerovatnije kao centralni vezni lijevi. Ima puno vise iskustva nego Besic na toj poziciji. Lulic isto tako pocinje koliko los bio danas jer ga nema ko zamjeniti i odigrati ce 90 minuta osim u slucaju povrede. Moze ga zamjeniti samo Salihovic koji je potrebniji kao centralni vezni. Mislim da ce Hajrovic zamjeniti Viscu za zadnjih 20-30 minuta. Nije on spreman za 90 minuta ovakve utakmice, mozda 30-tak. I nece se kockati sa novim igracima kao sto su TSS i Hodzic. Igrat ce ovi provjereni igraci.
Znam da to sto ti kazes je realno ali samo kazem kako bi ja igrao.
Ako igramo Kolasinac na lijevi bek i 4-3-3 vec sam zadovoljan i mogli bi mozda jos proci ali stvarno Bazdarevic nije mnogo bolje od Susica, stvarno ako nema bolje rjesenje za ove reprezentacije bicemo mrtvi prosjek za godinama.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, HariTz i 43 gosta.