BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

UltrasZenica
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la UltrasZenica » 13 nov 2015, 23:17

invincible1921 je napisao/la:
zenicacelik je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Eto vam grotlo i zenica..bucnije kad se na Bajram namazu tiho prica u zadnjim safovima za vrijeme hudbe nego na stadionu
Suti i mrs gradi svoju Sugavicu.......
U cemu je problem sta sam pogresno reko :?: :?:

Nisam optuzio uopste zenicane niti grad...nego mali stadion..iako da je ovo bilo u srajevu svi bi uredno sra.li za sarajlije
I šta si htio kazati? Da s većim stadionom imali bi bolju atmosferu? Jbg jarane sad na tekmu dolaze razni seljoberi,dijaspora... tako da bi bilo isto (čast izuzetcima) ;)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 nov 2015, 23:18

Ja mogu samo raci da su ovi Irci qurac od ekipe, pa bolju igru ima San Marino nego oni. I nemojte mi o nekoj fanaticnoj atmosferi u Dublinu pa ne idemo igrat u Tursku, Grcku, Juznu Ameriku pa da su navijaci tako fanaticni. Ako vam je fanatizam ole ole ili come on Ireland onda svaka cast :lol:
Trebali smo jih danas pobjediti, ali ne sumnjam ako budemo pravi da cemo jih tamo nabiti.
Publika u Zenici kao pozoriste. Mnogo bolje je bilo prije dok nisu matorci i familije poceli ici na utakmice u velikom broju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 nov 2015, 23:18

**** ga valjda smo sposobni dat go tamo
Nad tobom sunce najljepše sja

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 nov 2015, 23:18

------Besic----------
-Pjanic--Salihovic-
Ideemo u Francusku

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 13 nov 2015, 23:18

avenija je napisao/la:Begovic neocjenjen .
Mujdza 6/10
Spahic 7/10
Sunjic 6/10
Zukanovic 6/10
Pjanic 5/10
Cocalic 5/10
Visca 7/10
Lulic 6/10
Dzeko 9/10
Ibisevic 3/10
Begovic 5/10

Mujdza 6/10
Spahic 7/10
Sunjic 4/10
Zukanovic 5/10

Pjanic 6/10
Cocalic 7/10
Visca 7/10
Lulic 4/10

Dzeko 8/10
Ibisevic 2/10

Zamjene:
Vranjes 7/10
Hajrovic 6/10
Djuric 6/10
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 13 nov 2015, 23:19

Vrijeme je da repka pocne igrati na GRBAVICI, ovo nema smisli, na grbavici ima najmodernija trbina od drveta ikad napravljena u proslom stoljecu, a mi igramo na sugavom bilinom polju, sramota za savez!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 nov 2015, 23:19

Adinjo je napisao/la:
Upravu si skorz. Kakvo grotlo, kakav huk s tribina koji ledi kost :lolno:
Napuhana medisjka suplja. Gdje ce 12 hiljada ljudi da naprave neki huk ili atmosferu.
Ja ne znam vise, zasto se brukamo i igramo na stadionu koji je ruglo.
Ipak smo, eto ko malo vise respektovaniji u svijetu nego li je ranije bilo slucaj, ali brate kad ti svijet vidi gdje igras, nikako al, nikako te niko nece uzeti za obiljno.

Renovirati Kosevo il' novi stadion pravit' i zdravo.
Bas tako. Reprezentaciju u Sarajevo.
sagitarius je napisao/la:Vrijeme je da repka pocne igrati na GRBAVICI, ovo nema smisli, na grbavici ima najmodernija trbina od drveta ikad napravljena u proslom stoljecu, a mi igramo na sugavom bilinom polju, sramota za savez!

Bolje ti je izadji na ulicu cadjavi, vrijeme da uzmes novu dozu prasine.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 13 nov 2015, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 13 nov 2015, 23:19

THEC je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:Na stadionu nema ni 5% zeničana i Robijaša šošoni, šta pjenite .
Nama bi savez trebao dati cijelu juznu tribinu, pa da se vidi navijanje i ludovanje. Kakve qrine, ovo je 98% stadiona raje sa strane, obicni simpatizeri i ljakosi ;) Nemoj da jedete govanicu :kafa:
na stadionu nema navijaca uopste, to sto neko dodje na utakmicu ne znaci da je navijac, osim manjeg dijela i to mozda fanatikosa svi ovi ostali su obicni simpatizeri, i 'strucnjaci' a to je vjerovatno uzrokovala cijena karata, koja je pocela strasno da raste unazad par godina tako da ona prava raja koja bi navijala jednostavno nema para i ne moze da dodje na tekmu
Pa to je to prijatelju, osim one skupine BHF i loma BHL, ovo ostalo su mrtvi simpatizeri, šabani obični koji čekaju gol da počnu nešto kao navijati. Nema tu navijačkog menataliteta ni blizu . Tu na stadionu nisu oni koji bi trebali biti tu prvi, i koji bi pravili havariju od atmosfere.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 nov 2015, 23:20

Suti i mrs gradi svoju Sugavicu.......[/quote]

U cemu je problem sta sam pogresno reko :?: :?:

Nisam optuzio uopste zenicane niti grad...nego mali stadion..iako da je ovo bilo u srajevu svi bi uredno sra.li za sarajlije[/quote]
I šta si htio kazati? Da s većim stadionom imali bi bolju atmosferu? Jbg jarane sad na tekmu dolaze razni seljoberi,dijaspora... tako da bi bilo isto (čast izuzetcima) ;)[/quote]

Jbg brate bilo bi makar medju 35 000 bar jedno 15 onih sto bi navijali ...bar opsovali koju dreknuli se HAJDEE ili nost
=\_1921_/=

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 13 nov 2015, 23:20

Ovo sa stadionom se mora vise rijesit, dosta su povlasteni gledali utakmice cuj 11 000 ulaznica pusteno u prodaju za baraz i onda mrtva atmosfera. Vec sam rekao pravih navijaca nije bilo mozda 10 %, koji prat efudbal, a onih sto hodaju po utakmicama i prate nasu PL i znaju sta je navijanje i paklena atmosfera pa ni 2%. Jednostavno il nek se Bilino siri, il vracaj na Kosevo, pa nek savez spusti cijenu ulaznica zapad 20 KM, istok 15 KM, sjver i jug 7 KM. Pa nek posalje fino u TZ par hiljada ulaznica , pa u Mostar, Zenicu, i sirom drza i onda ce te vidjet pun stadion i kad ce moci i obicna raja da dode do ulaznica a ne samo povlasteni

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 nov 2015, 23:20

Budite malo realni. Mesa nas je doveo tu gdje jesmo, cemu psovanje. Prihvatio je krivicu, rekao da nije islo kako je zamislio i to je to. Vidi se koliko je covjeku krivo. Spustite loptu na zemlju, igramo bolje u gostima i sanse su 50%-50%
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 nov 2015, 23:21

AnelMid je napisao/la:2:2 nakon produžetka idemo dalje

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ae lika :urnebes:
Ako bude 2:2 mi prolazimo dalje
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 13 nov 2015, 23:21

Convicts1988 je napisao/la:Na stadionu nema ni 5% zeničana i Robijaša šošoni, šta pjenite .
Nama bi savez trebao dati cijelu juznu tribinu, pa da se vidi navijanje i ludovanje. Kakve qrine, ovo je 98% stadiona raje sa strane, obicni simpatizeri i ljakosi ;) Nemoj da jedete govanicu :kafa:
Da,i ovo nisu obični navijači koji inače dolaze na utakmice repke-ovo su danas bili glumci i babini sinovi koji hoće da pokažu da mogu dobiti kartu kada se njima digne..

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 13 nov 2015, 23:21

Sramota me avatara.
"We need to suffer. And we need to fight."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 nov 2015, 23:22

Idemo dalje, nije jos nista izgubljeno.

Na svu srecu pa smo uspjeli izjednaciti a u Irskoj sigurno dajemo gol. :bih:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 nov 2015, 23:23

**** vas atmosfera kad smo za qurac igrali, i vama stalo do atmosfete i Ze-sa prepucavanja..
Nije problem Bilino i Zenica nego sranje oko karata sto savez ogroman broj guzonjama proda, a ove sto idu po 200KM na piku nece uzeti neki zagrizeni navijac nego neki levat koji ima toliko para
Nad tobom sunce najljepše sja

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 13 nov 2015, 23:24

ElCartel11 je napisao/la:Ja mogu samo raci da su ovi Irci qurac od ekipe, pa bolju igru ima San Marino nego oni. I nemojte mi o nekoj fanaticnoj atmosferi u Dublinu pa ne idemo igrat u Tursku, Grcku, Juznu Ameriku pa da su navijaci tako fanaticni. Ako vam je fanatizam ole ole ili come on Ireland onda svaka cast :lol:
Trebali smo jih danas pobjediti, ali ne sumnjam ako budemo pravi da cemo jih tamo nabiti.
Publika u Zenici kao pozoriste. Mnogo bolje je bilo prije dok nisu matorci i familije poceli ici na utakmice u velikom broju.
Irci su fanatici itekako. Na euru su mozda i najbolji bili.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 nov 2015, 23:24

Sheyi je napisao/la:------Besic----------
-Pjanic--Salihovic-
Ideemo u Francusku
To je to. Samo trebat cemo jos impuls sa klupe. Hodzicu nece dati sansu. Uci ce jedan od Ibisevic/Djuric ako budemo lovili rezultat i Hajrovic nema ko drugi. Samo da Lulic i Visca izdrze jos jednu utakmicu trkacki. Ja mislim da ce bas tu njihov trener pokusati da nas slomi sa svijezim krilima svih 90 min. Jer ni Lulic ni Visca nisu idealni defanzivno a i izgledaju poprilicno umorno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 nov 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 13 nov 2015, 23:24

ElCartel11 je napisao/la:
AnelMid je napisao/la:2:2 nakon produžetka idemo dalje

Ae lika :urnebes:
Ako bude 2:2 mi prolazimo dalje
Da

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 nov 2015, 23:24

Ne mogu da vjerujem da među 10.000 ljudi nema neki mangup da povede najjednotavnije navijanje "Bosna, Bosna ...." u vraziju mater kakvo pozorsite.

Jos sam vise razocaran igrom nasih, ne mogu da vjerujem da nismo jace napadli i imali vise prilika, odbrana Irske nas zaustavima totalno. Mesa lose postavio tim, previse ofanzivno, lose izmjene.

Daj Boze da bude bolje u Dablinu. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.