BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ma i ovaj Pjanić isto nadrkan igra. Može bit Messi al' ako si slab treba ga na klupu. U revanšu bez njega i Lulića.
"We need to suffer. And we need to fight."
BiH - Irska (Baraž)
Koliko netačnih dodavanja je bilo večeras na našoj strani? Ja mislim da više nego u čitavim kvalifikacijama.
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 13 nov 2015, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Zato što mi bolje igramo na pravom terenu i sa pravim navijačima, nego na ovoj oranici i pred pozorisnom publikom. Makar ta publika bila i protivnicka.
E bas. Ja sam 90 % siguran da prolazimo. Ovo veceras je bilo nemoguce za igru.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma Višća je izdaho zato ga je izveo, al' je pogriješio. Očajno je da osim Hajrovića nemamo krila na klupi. A i taj Hajrović ne pamti kad je odigrao tekmu. Vedo je morao napustiti utakmicu do 65 min. i da uđe bilo ko, beskoristan je bio, samo smetao gore bezveze posebno kad je ušao i Đurić. Loš je bio Veduka realno.kokakolas je napisao/la:Meša, volim te k'o brata... Ali Višća je ubijao desnu stranu i ti ga na kraju izvadi.
Ovo je danas bilo katastrofalno. Treba i mora biti bolje u Dublinu.
Za Irce nije moglo nikako bolje, jednom prešli centar i dali go. Da je do njihove fenomenalne taktike, pa i nije baš, jednostavno je popustila koncentracija Šunjiću i presudnom momentu i bum, inače se Irci nisu ni trudili nešto da napadaju, išli su na 0 a ovaj gol u gostima im je ko kec na desetku.
Ipak nismo bez šansi, vraća se Bešić pa Coca neće morati igrati (iako je solidno odradio). I treba krenuti samo sa Džekom u napadu a vezi dodati još Medunjanina/Salihovića. Dobra stara 4-5-1 se najbolje pokazala.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Goalgetter
- Kontakt:
@Elegant, primismo ga jarane jbg 

Da ostali trce Pjanic ne bi bio toliko los
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Begovic - Mujdza (vranjes), Sunjic, Spahic, Kolasinac (Zukanovic) - Besic, Cocalic, Pjanic, Visca, Lulic - Dzeko -- i prolaz aBd -- ma bolji smo od Irske --
x2kokakolas je napisao/la:Koliko netačnih dodavanja je bilo večeras na našoj strani? Ja mislim da više nego u čitavim kvalifikacijama.
"We need to suffer. And we need to fight."
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ni zenički smog nije mogao utišati grotlo Bilinog Polja! 

- MysticAladin
- Kontakt:
Bili smo bolji mnogo u prvom i trebali smo povesti tad. Nažalost, u drugom ništa, nula. Da li je zbog magle ili nečeg drugog, to ne znam, ali jedna velika nula. Sve je otvoreno, ništa nije gotovo, ovo je i dalje egal meč kao što je bio i prije početka. Irska kompaktna, jako čvrsta, sa veoma iskusnim trenerom. Nije statistika džaba takva, nekad sam i pisao o tome. U zadnjih 20-ak utakmica u gostima, samo su ih Španci i Portugalci dobili sa 2 razlike i jasno je da mi to nismo mogli očekivat, iako se pisalo svašta. Realnost je takva da će i gore biti neizvjesno do samog kraja jer će i gore to biti meč sa jednim ili dva gola maksimalno.
Zenička publika položila ispit. Zdušno su navijali sve od 86-e minute pa do posljednjeg sudijskog zvižduka. Svaka čast!!!
Zenička publika položila ispit. Zdušno su navijali sve od 86-e minute pa do posljednjeg sudijskog zvižduka. Svaka čast!!!
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Prvih 11 moze biti samo ovo:
---------------------- Begovic --------------------------
Vranjes -- Spahic -- Zukanovic/Sunjic -- Kolasinac
----------------------- Besic ----------------------------
Visca ---------- Pjanic -- Salihovic -------------- Lulic
--------------------- Dzeko ------------------------------
Ako Mujdza bude spreman onda on u prvih 11 umjesto Vranjesa. Nema ovdje Mesa sta da pametuje. Sve drugo bi bilo jos losije. Danas je propustio veliku sansu. Jedino se treba uzdati u Salihovica da bude onaj stari iz Bundeslige.
---------------------- Begovic --------------------------
Vranjes -- Spahic -- Zukanovic/Sunjic -- Kolasinac
----------------------- Besic ----------------------------
Visca ---------- Pjanic -- Salihovic -------------- Lulic
--------------------- Dzeko ------------------------------
Ako Mujdza bude spreman onda on u prvih 11 umjesto Vranjesa. Nema ovdje Mesa sta da pametuje. Sve drugo bi bilo jos losije. Danas je propustio veliku sansu. Jedino se treba uzdati u Salihovica da bude onaj stari iz Bundeslige.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 nov 2015, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jarane imo si live kamere iz cijelog grada tako da si mogo provjerit, sto se tice natapanja terena to ti je praksa u modernom fudbalu, ako hoces od noge do noge brz fudbal kao sto smo mi htjeli..BigBigBang je napisao/la:Nisam u Zenici pa ne znam kako je tamo stanje jel tamo tako magla odjednom padne ono sve cisto i u sekundi odjednom magla ko veceras sto je? Iako je grat poznat po zagadjenom zraku ne sjecam se da su se prije ikad desavale ovakve stvari.cikazubo je napisao/la:Isparila voda iz travnjaka i zamaglila citavu zenicuBigBigBang je napisao/la:Kako reprezentaciju BiH uvijek potrefi nekakav kvaziselektor takticki izlapljeli strucnjak, molim te kakav genijalac prvo naredi da se kvasi teren nemilice a onda mu voda isparava i u drugom poluvremenu utakmica na rubu regularnosti i onda kao slag na tortu nevjerovatno retardirane izmjene u vidu DJurica i Hajrovica u rangu najveceg diletanta pa u danasnjem fudbalu necete nikad naci ekipu sa dva sidrasa napadaca a kamoli da se igra sa tri a izbaci jedinog koji je nesto korisno i radio na terenu Viscu. Na kraju je jos odlicno prosao jer smo izjednacili nakon ocekivanog gola iz kontre Iraca...![]()
![]()
![]()
uozbilje se covjece i ostavi se fudbala bgti
A za to nam treba Medunjanin. Hareta u prvih 11 vratiti. Ako budemo igrali kako treba nece tu biti previse trcanja nego smiriti strasti i igrati nasu igru. Moze li Besic igrati? Jel oporavljen dovoljno?Juventinisimo je napisao/la:Posalji Ircima 500 dugih lopti, oni ce ih izbiti 499..odradis JEDNU akciju po zemlji i zabijes gol...pa ti "analiziraj" Mehmede Bazdarevicu...
Ako u Irskoj ne smirimo loptu, i ne "opletemo" od noge do noge, mi ispadamo..ovi Irci su pokazali jedno veliko nista, bolji smo za klasu od njih, a cupamo nerijeseno kod kuce..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Tačno je sreća što se revanš igra u Irskoj, kod ovakve publike u Zenici nemamo šta tražiti
Joj navijanja koda j pozorisna drama, ja stavano ne znam sta je ovo, kod nas klubovi Zeljo, Sarajevo, Celik, Sloboda, i svi ostali bolju i ludu atmosferu imaju kad se igra neka bitna utkamica, neg nasa reprezentacija. Valjda sve neki tatini i mamini sinovi i kcerkice dobiju ulaznice, i ovi sto mogu iskesirat tapkarose, pa dok se slikjau nemaju vremena i da glas puste, vjerovatno mnogima ova magla zanimljiva bila, pa pucali selfiji u magli. Pa ljudi Dzeko dade go nije 100 ljudi skocilo. Ovo je stvarno sramota a to je samo jedan razlog, reprezentaciju gledaju povlasteni koji dobiju preko raznih prijatelja i veza karte, i ovi sto mogu iskesirat tapkarose, pravih navijaca koji znaju sta je navijanje, koji suu odrasli na tribinama nasih PL klubova, koji prate fudbal i fudbal im je u krvi i strasti njih nema nikako.
Pojedini jedva docekali gresku Sunjica
Publika uzas. Mislim da nije trebao vaditi Viscu, ali eto.
Barem nemamo zutih kartona. Vidjet cemo

Publika uzas. Mislim da nije trebao vaditi Viscu, ali eto.
Barem nemamo zutih kartona. Vidjet cemo

''Neka me mrze samo da me se boje''
I ja imam neki osjecaj da dobijamo u Irskoj, lalala
Ako dadnemo prvi gol u Irskoj, gotovo je, idemo dalje. A ako oni dadnu, e neka nam je bog na pomoci onda. Dobra stvar je sto se naucilo nesto iz ovoga (kao npr. smetalo Vedad vise ne smije prismrditi prvoj postavi i jos par stvari), nema kartona i vracaju se Mume i svjezi Salihovic. Coca je dobro odigrao, mozda i ponajbolje, al' ne treba vise igrati ovu formaciju sa samo dva veznjaka jer je uzasno.
Ja samo kazem, ne daj boze produzetaka (a sve mirise na to), ko bi to prezivio.
Ova kurceva magla je i sinoc bila u Zenici (a ne pamtim kad je zadnji put ovako gusta bila), mogli su strucnjaci predvidjeti i predloziti da se tekma pomjeri makar sat unazad.

Ako dadnemo prvi gol u Irskoj, gotovo je, idemo dalje. A ako oni dadnu, e neka nam je bog na pomoci onda. Dobra stvar je sto se naucilo nesto iz ovoga (kao npr. smetalo Vedad vise ne smije prismrditi prvoj postavi i jos par stvari), nema kartona i vracaju se Mume i svjezi Salihovic. Coca je dobro odigrao, mozda i ponajbolje, al' ne treba vise igrati ovu formaciju sa samo dva veznjaka jer je uzasno.
Ja samo kazem, ne daj boze produzetaka (a sve mirise na to), ko bi to prezivio.

Ova kurceva magla je i sinoc bila u Zenici (a ne pamtim kad je zadnji put ovako gusta bila), mogli su strucnjaci predvidjeti i predloziti da se tekma pomjeri makar sat unazad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
yebi ti to, Hakala ga osjeti.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Goalgetter
- Kontakt:

Ulovio Dzeku da se uslikamo na BP.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 13 nov 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Idemo 3:0 yebo irceeeeee sta ce irciiiiiii amateri obiciniiii
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, katalinski i 46 gostiju.