BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Valja cekati da se ispucaju ovi standardni pljuvaci, pa da se moze onda prokomentarisati tekma.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 13 nov 2015, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Cocalic odigrao bolje od Pjanica, Lulica, Zukanovica zajedno...sasistika je napisao/la:Ubij se Baždareviću sa Velikim Cocalićem u prvoj postavi
Trebo si i Nedu Turkovića zvat isto
- skyisthelimit
Evander je napisao/la:Dvije jako lose ekipe odigrale groznu utakmicu. Ovo EP sa 24 reprezentacije je smijurija.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Slazem se.. Treba se prosiriti na 32. Mozda bi tada, ali samo tada polufinalista Holandija se plasirala..
15.10 - 15.06 ...
Barem zutih nije bilo.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- NoName
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la:Nazovi me budalom, al ja mislim da cemo bolje odigrati i biti punooo bolji u Dublinu. Zasto? E to ti nebi znao reci. Al imam osjecaj neki.Elegant je napisao/la:Totalno razocaranje od onoga sta samo ocekivali !![]()
Kako cemo li u Dablinu ?
Zato što mi bolje igramo na pravom terenu i sa pravim navijačima, nego na ovoj oranici i pred pozorisnom publikom. Makar ta publika bila i protivnicka.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Nisam u Zenici pa ne znam kako je tamo stanje jel tamo tako magla odjednom padne ono sve cisto i u sekundi odjednom magla ko veceras sto je? Iako je grat poznat po zagadjenom zraku ne sjecam se da su se prije ikad desavale ovakve stvari.cikazubo je napisao/la:Isparila voda iz travnjaka i zamaglila citavu zenicuBigBigBang je napisao/la:Kako reprezentaciju BiH uvijek potrefi nekakav kvaziselektor takticki izlapljeli strucnjak, molim te kakav genijalac prvo naredi da se kvasi teren nemilice a onda mu voda isparava i u drugom poluvremenu utakmica na rubu regularnosti i onda kao slag na tortu nevjerovatno retardirane izmjene u vidu DJurica i Hajrovica u rangu najveceg diletanta pa u danasnjem fudbalu necete nikad naci ekipu sa dva sidrasa napadaca a kamoli da se igra sa tri a izbaci jedinog koji je nesto korisno i radio na terenu Viscu. Na kraju je jos odlicno prosao jer smo izjednacili nakon ocekivanog gola iz kontre Iraca...![]()
![]()
![]()
uozbilje se covjece i ostavi se fudbala bgti
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Tako je. Ja ovo drugo poluvrijeme ako sam šta vidio.. Vidim ja ganjaju se oni po terenu i toGoalgetter je napisao/la:Valja cekati da se ispucaju ovi standardni pljuvaci, pa da se moze onda prokomentarisati tekma.

Kao sto sam i rekao na poluvremenu dat cemo jedan sigurno, samo da ne primimo sugav neki gol. **** ti sve i srecu i fudbal vise.
Sve mi je jasno i da igramo lose i da Pjanica ne ide tj. nema s kim igrati, al` selektore..nemoj vise filozofirati i traziti igracima pozicije koje nisu u zivotu igrali, ko Boga te molim. Nije nista gotovo, Besic nam se vraca u vezu, Vedo na klupu i to je to.
Sve mi je jasno i da igramo lose i da Pjanica ne ide tj. nema s kim igrati, al` selektore..nemoj vise filozofirati i traziti igracima pozicije koje nisu u zivotu igrali, ko Boga te molim. Nije nista gotovo, Besic nam se vraca u vezu, Vedo na klupu i to je to.
-
- Kontakt:
PotpisEvander je napisao/la:Dvije jako lose ekipe odigrale groznu utakmicu. Ovo EP sa 24 reprezentacije je smijurija.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sa najjačim timom igramo sljedeću , nadam se da Mujdža nije polomljen.Sarmelino je napisao/la:Barem zutih nije bilo.
"We need to suffer. And we need to fight."
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ovako lošoj Irskoj mi nismo mogli ništa, sem gola sve ostao je bilo na silu sa velikim brojem loših dodavanja. Definitvno najgori večeras bio je Pjanić, momak je totalno indisponiran kad igra za repku. Totalno promašena postavka, kukavička igra pokazala se gubitničkom kao što to uvijek i biva. Magla nas je zaledila u drugom pa se sem jada ništa drugo i nije moglo vidjeti. U drugoj utakmici imat ćemo svoje šanse, to je sigurno, ali ako broj tačnih pasova bude kao večeras, onda ništa od prolaska. Ibišević nije postojao na terenu, vidi se da je on zbog svoje gluposti sa crvenim totalno ispao iz fazona. Mislim da je Višća bio solidan i Cocalić je odigrao dosta dobro, ono što se od njega tražilo momak je odradio, destrukcija igre. Dijamant kao i uvijek, jedini svijetli kad je najteže, ono što Pjanić nikad neće imati, muuuda kad je potrebno. Remi jednak porazu protiv ovakve ekipe, drugi sastav Irske, komotno se može reći. Siguran sam da ćemo biti dosta bolji tamo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Pjanic **** ,lulica bog oduzeo mozak.Smijurija samo od repke,igraju igraci koji nemg u svom timu dva nastupa uvezati zaredom.Onakve antitalente iz irske nemg dobit nek batale fudbal,dzeko kapa dole majstore citav mec frajer igro desetku
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Ponos Torina
- Kontakt:
magla pala u 15 minuta pauze na poluvremenu prije toga bilo sve ok...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Hvala Safete na oduzimanju direktnog plasmana
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Begovic
Mujdza Spahic Zukanovic Kolasinac
Cocalic
Pjanic Besic
Visca Dzeko Hajrovic
Ovako bi imali jos ikakvu sansu.
Mujdza Spahic Zukanovic Kolasinac
Cocalic
Pjanic Besic
Visca Dzeko Hajrovic
Ovako bi imali jos ikakvu sansu.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Jbt koliko je ova magla me živcirala toliko I ovi irci sa nabijanjem lopte.Ono je antifudbal
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Mesa j.e.b.o ti Ibisevic sve retardirano, treba covjeku zaabranit da igra za reprezentaciju. Pjanic 0, Lilic parmak. Dzeko klasa.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Posalji Ircima 500 dugih lopti, oni ce ih izbiti 499..odradis JEDNU akciju po zemlji i zabijes gol...pa ti "analiziraj" Mehmede Bazdarevicu...
Ako u Irskoj ne smirimo loptu, i ne "opletemo" od noge do noge, mi ispadamo..ovi Irci su pokazali jedno veliko nista, bolji smo za klasu od njih, a cupamo nerijeseno kod kuce..
Ako u Irskoj ne smirimo loptu, i ne "opletemo" od noge do noge, mi ispadamo..ovi Irci su pokazali jedno veliko nista, bolji smo za klasu od njih, a cupamo nerijeseno kod kuce..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, greenwood, guillermo, Sheyi, xinxee, ZmajOdBosne33 i 84 gosta.