BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Igra nije ocajna kao protiv Velsa i Kipra ali mora se dati gol. Irci ovdje i nisu dosli da nesto veliko napave, mi trebamo nest napraviti!
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Izbaciti jednog napadaca, i ubaciti veznog. Cocalica ne treba diratiMartinez8 je napisao/la:Samo brza lopta, fali Medunjanin u vezi. Cocalic je dobar, al` prema naprijed nam treba igrac.

FORZA MARŠAL !!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Cocalić me ponovo pozitivno iznenadio. Samo ne kontam šta sdte od njega očekivali? Da razigrava? On je tu da spriječi napade. Višća dobar, Lulić malo smotan, kad potrči samo čekam kad će pasti.
Idemo do pobjede.
Idemo do pobjede.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NoName
- Kontakt:
Nije dijaspora nego babini sinovi i kcerke plus sponzoruse i posvuduše. To došlo samo da napravi selfie a pojma nema ni šta se igra ni šta je cilj.Elegant je napisao/la:Publika kao da je na sahrani, ZIVNITE malo yebo vas dan i dijaspora.
Karte, ko nije htio čekati svunoc, samo su mogle preko štele.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
publika je očekivano loša, jer kad se smanji broj mjesta na stadionu na 11 500, cijena karata se poveća, u većini BH gradova se ne može kupit u slobodnoj prodaji, šverceri i štele rade, mi kukavelj gledamo na trgu il kod kuće il u kafiću, a dobro situirani ljudi vode svoju djecu da gledaju uživo njihovog miljenika džeku štaš
o-o je bas nula u Irskoj...Elegant je napisao/la:Ne smijemo pogotov sa nasom igrom, jedva sanse pravimo.Virtu4l je napisao/la:Ljudi moji ulog je ogroman, ne smijemo primiti gol (by Elegant)![]()
Yebote pa je li ovdje iko konta da ova nije kvalifikacijska utakmica, niti nekad od utakmica na samom Euru. Ovdje su igre živaca do maksimuma. Jedna greška i nema te nigdje.
Ovo je samo jedno poluvrijeme, drugo se igra u Irskoj
Ovo je samo jedno poluvrijeme, drugo se igra u Irskoj
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Tako je Spaha zasad igrac utakmice. Cak i popravlje greske drugih igraca i stopera jednom prilikom. Prema nekim je Spaha jedan od najlosijih/najkriticnijih igracacoelho41 je napisao/la:nerado ali moram priznad da spaha večeras pojede irce u njihovoj fazi napada, ima ga i lijevo i desno, samo da ne dobije žuti karton
bešić nama fali za ove kontre, ne može džeko vuć kontru onda ostane prazna rupa u napadu
nije ovo ništa još izgubljeno u drugom su naši

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 nov 2015, 21:48, ukupno mijenjano 2 puta.
A evo i legende na tribinama 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Coca je igra u grcu prvih 10 minuta a kasnije bio uz Mujdzu najbolji....hakkaDunne je napisao/la:Po kojoj logici Vedad Ibišević dobija pozive u repku i po kojoj logici Đurić sjedi na klupi?
I DA, po kojoj logici je vama pljuvačima Cocalić najlošiji? Samo mi ovih par pitanja objasnite!
Tesko je igrati sa 10 protiv 11 !!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Ma moze i tako. Odlican je bio. Vedo tromo skroz, al` da vidimo i drugo poluvrijeme. Samo da ne primimo sugav neki gol. Zabit cemo jedan sigurnohodža je napisao/la:Izbaciti jednog napadaca, i ubaciti veznog. Cocalica ne treba diratiMartinez8 je napisao/la:Samo brza lopta, fali Medunjanin u vezi. Cocalic je dobar, al` prema naprijed nam treba igrac.

Ja ne znam da li mene neko ovdje zajebava mi igramo visoke lopte, a Irci od noge do noge

- Evolution87
- Kontakt:
Sad ubaciti Pjanica i uzimamo ovo glat.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Iznenadjujuce Coca i Visca najbolji... naravno uz najveceg sina Spahu koji komanduje...
Ali zato ni najmanje iznenadjenje je da je Ibisevic najgori... drvo i fosna... sluzi ko martinela...
Ali zato ni najmanje iznenadjenje je da je Ibisevic najgori... drvo i fosna... sluzi ko martinela...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Shooter je napisao/la:A evo i legende na tribinama

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cocalic definitivno najbolji , a tu je i Dzeko koji se hrvi sa Ircima. Losi Zukanovic i Lulic , a i Visca je pao nakon prvih fantasticnih 20 minuta. Kroz sredu lose igramo , a Pjanicu treba podrska , ne moze sam zatvoren je.
Moramo bolje , a 0- 0 protiv desetkovane Irske kod kuce nije nekakav pozeljan rezultat.
Moramo bolje , a 0- 0 protiv desetkovane Irske kod kuce nije nekakav pozeljan rezultat.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Litvanija vjerovatno, Plavooka masina,Allah zanatahakkaDunne je napisao/la:Po kojoj logici Vedad Ibišević dobija pozive u repku i po kojoj logici Đurić sjedi na klupi?
I DA, po kojoj logici je vama pljuvačima Cocalić najlošiji? Samo mi ovih par pitanja objasnite!
A Cocalic je najlosiji jer su pitari
Sudija me iznenadjuje, i dalje im vracaju kredit za Francusku izgleda
Jao magle
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- JohnCleese
- Kontakt:
Visca, Toni, Cocalic poredak najboljih. Moram reci da je inace moj miljenik Lulic najslabiji zasad
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sta je ovo u pm
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.