BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la hilmo » 13 nov 2015, 21:37

Ajax je napisao/la:Cocalic nema teorije znaci nema teorije da je bolji od Kolasinca kao zadnji vezni prema ovome sto je pokazao. I djeluje dosta nesigurno i to se vidi i nije nista puno pokazao. Ne vidim ni da je nesto bolji od Hadzica. Visca i Lulic nisu toliki kvalitet da dominiraju uz aut liniju 1 na 1. Treba na poluvremenu opet igrati sa jednim napadacem nasu prepoznatljivu igru i pojacat sredinu terena sa Salihovicem ili Medom. Pjanic je totalno odsjecen u sredini terena. Ne valja ovo nista. Samo da ne primimo gol u ovih zadnjih minuta. Nesto se mora promjeniti pod hitno.
Previše si kritičan, pogotovo prema Cocaliću, frajer je skoro sve duele u zraku dobio i sve te lopte pokupio, možda jednu pogrešnu intervenciju je imao. Onda, preko Višćine strane smo najbolje šanse napravili.

Mene malo brine Zukanović i može se reći da je pored publike bio najtanji na utakmici do sad.

Loptu spustiti na zemlju i igrati a ne pokušavati otočki nogomet tu smo tanki.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 nov 2015, 21:37

Momci problem je sto je Coca Zeljin igrac, cudi me zasto oni onamo govore kako je los igrac. Nismo vam mi krivi sto nemate koga svoga hvaliti. Bez zeze, Coca uz Spahu najbolji igrac veceras.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 13 nov 2015, 21:37

Ovi sto pljuju Cocalica navijaju za Sarajevo :lol: :rol:
Pjanic poceo prigovarat, zuti ce dobit, Spaha zreo za kiksa, Dzeko mnogo radi na terenu.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 nov 2015, 21:38

Ubaci Svena da pobijedimo

Nexe992
Kontakt:

Post Postao/la Nexe992 » 13 nov 2015, 21:38

Irska mora pasti

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 13 nov 2015, 21:38

Najveća šansa je kad je Zuka stajao sam i glavom poslao loptu u aut, umjesto u gol. Skroz ofrlje.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 nov 2015, 21:38

o'neill opet dokazao da je izvrstan takticar. zna covjek ako pjanic nema loptu, nemamo mi igru.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 13 nov 2015, 21:38

Pjanic opet poslao svog retardiranog dvojnika. Lulicu treba ugraditi klizaljke na kopacke. Cocalic dobar za sad, Dzeko nesto pokusava, Spaha nas drzi u odbrani ali kao sto neko rece zreo je za kiksa. Begovic kao nevina mlada. Koji mu je k...c. Visca imao par dobrih proboja ali fizicki ga Irci satrase. Ostali prosjek.

Valjda jedna frljoka uleti do kraja, mada ne mirisi na dobro.

i da ne zaboravim, sudija sere kao foka.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 nov 2015, 21:38

Pa dobro Lulić je standardno najmanje inteligentan igrač u reprezentaciji, samo mu Salihović može parirati u tom segmentu.
Hodžić bi uvijek trebao igrati ispred Ibiševića, Medunjanin ispred Cocalića i Hajrović ispred Višće.
Ovo je loše do jaja, očekujem da po već oprobanom receptu ubaci Đurića zadnjih 10 minuta.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 nov 2015, 21:38

Celo, Spahic i Pjana najbolji. Nek' niko ne sere Cocalicu, momak je svaki duel na sredini dobio.
Ne igramo lose, al' bit' ce ovdje strasno tesko probiti bunker. U drugo poluvrijeme uci jos zesce i ubaciti Salihovica/Medu, osjeti se da nam fali kreativac u sredini.

mekarti je imao start na granici zutog, svaki iduci grublji start ce biti karton sto bi trebali iskoristiti. :zviz:

i ko je ovoj stoki prodao karte, navijajte yebem vam tabut :puke: :puke:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 13 nov 2015, 21:38

Dobro poluvrijeme, mnogo bolje i sigurnije nego u nekim prethodnim mečevima, samo je još gol falio. Najvažnije je da ga ne primimo a zasad igramo veoma mudro.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 13 nov 2015, 21:39

Sahovska igra, tesko za gledati ,tesko se dolazi do sansi,za sad Cocalic Visca po meni za sad dobri ostali tanko trude se ali nista za sad.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 nov 2015, 21:39

nerado ali moram priznad da spaha večeras pojede irce u njihovoj fazi napada, ima ga i lijevo i desno, samo da ne dobije žuti karton
bešić nama fali za ove kontre, ne može džeko vuć kontru onda ostane prazna rupa u napadu
nije ovo ništa još izgubljeno u drugom su naši :bih:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 13 nov 2015, 21:39

očajna, negledljiva igra. Pape, vrati se i oprosti nam.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 13 nov 2015, 21:40

Spaha pisa po mrziteljima, fantastican, Visca i Cocalic vrlo dobri...Mujdza, Zukanovic i Vedo bi mogli bolje.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 nov 2015, 21:40

problem je sto su mnogi ocekivali neko razbijanje Irske za 20 minuta pa sad skontali da nema nista od toga pa lagano se strah uvlaci, kao sto sam govorio mi smo zadnje utakmice odigrali strasno lose i uz dosta nafake dobili, tako da nisam ni ocekivao da cemo danas igrati nesto puno bolje mada kad uporedim sa tekmom protiv Velsa ovo je odlicno poluvrijeme, bitno je ne primiti neki glup gol pa i 0-0 makar zavrsilo a sa 1-0 smo na konju

sto se tice publike nista novo, u Zenici godinama vlada pozorisna atmosfera, to sto mediji pricaju o nekakvom grotlu i slicno je obicno napuhavanje bez pokrica, nekad je u Zenici bila strasna atmosfera i tesko je bilo protivnicima igrati no cini mi se kako su ove cijene karata pocele da rastu unazad par godina tako se promijenila i sama publika
Pyro is not a crime !

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 13 nov 2015, 21:40

Ljudi znate li vi za sta mi igramo? Pa nije na suprotnoj strani Andora u prijateljskoj utakmici. Ekstra igramo; malo koncentracije fali, nekoliko pogresnih pasova te kod ovih centarsuteva kojih ce jos biti malo se skoncentrisati (Lulic i Zukanovic prije svega). Nadat se da cemo drzati Irce do kraja daleko od naseg gola, a aBd ovim tempom cemo im zabiti. Cekamo ove situacije u kojima je bio 2x Zukanovic glavom, Ibisevic jednom, Lulic jednom, Visca jednom na odbicu, Pjanic sam na 20 m iskosa itd da se nadje Dzeko i zabije.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 13 nov 2015, 21:40

Problem je sto niko ne zna kako treba **** loptu ubaciti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 nov 2015, 21:40

Fali igrac u sredini. Medo umjesto Vede nakon 15-20 min drugog pol. ukoliko nesto ne uspijemo do tada.

Cocalic dobar pravo, stoperi isto, mada Irci nisu imali akcije kako treba.
FORZA MARŠAL !!!

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 13 nov 2015, 21:40

Meni nije jasno je li se ovo igra u Bosni ili u Maroku, navijanje iz utakmice u utakmicu sve lošije, bitno je da se fesovi nosaju...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 45 gostiju.