BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Jbg ovakvom igrom nismo ni zaslužili da idemo dalje jbg mesa možeš ti to puno bolje. Puno ovo kilavo. Nismo ni jednu sastavili kako znamo. Koda čuvamo rezultat .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
LOSE! Dzeko previse sebican
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ono sto je ocigledno ljudi su odsjekli Pjanica i fali nam kreativnosti naprijed.
Komotno moze u drugom uci Medo, Salih ili Izet da pokusaju nesto odigrati jer smo ovako totalno bezidejni.
Dok Irci i ne pokusavaju nesto pa je Cocalic u ovakvoj utakmici beskoristan.
Komotno moze u drugom uci Medo, Salih ili Izet da pokusaju nesto odigrati jer smo ovako totalno bezidejni.
Dok Irci i ne pokusavaju nesto pa je Cocalic u ovakvoj utakmici beskoristan.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Zna li neko **** loptu ubaciti vise jbt..Onaj Lulić isto muha bez glave samo smeta..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
X31987 je napisao/la:samo da ne priimimo gol to je najbitnije, revans ce biti laksi

Idemo Djuric na poluvremenu da im yebemo mame

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Odlicno, tvrda tekma..samo da ne pogrijesimo nazad, jedan cemo im dati sigurno. Jest da ima pritiska i kod nasih igraca i vidi se, al` zabit cemo sigurno
impotentna igra
izvesti nemaca pojma cocalica
ako hocemo gol mora medunjanin uci
izvesti nemaca pojma cocalica
ako hocemo gol mora medunjanin uci
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Kakav je panj ibisevic
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Blaga katastrofa u fazi napada...
Lulic da skine klizaljke
Kolasinac bi bio daleko bolje rjesenje na beku.
Lulic da skine klizaljke

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kakav lik jbt, Coca uz Spahića daleko najbolji kod nas. Ajah i njegove mudrostiCaptain4 je napisao/la:Cocalić možda najbolji na terenu po meni , ne znam o čemu pričaš

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Oko 60-te Vedo out i Djura in i to je to
Ma odlicno za sad, lagano dolazimo do pozicije za centarsut a Vedo i Edin i ponekad Lulic ce uhvatiti jednu do kraja, ili neki slobodnjak za Mireta
Misli mi prestizu jedna drugu,ne znam sta prije da napisem
Ovako:
1. Igramo puno dugih lopti,razlog jednostavan,fali u sredini jedan igrac jos.Cocalic je dobio ocito samo defanzivne zadatke i obavlja ih odlicno zasad,ali u ofanzivi tu smo samo na Pjanicu.
2. Nekako djelujemo nerevozno,prebrzo gubimo lopte,brzopletno nekad igramo.Nadam se da ce momci sad smiriti jer stvarno se vidi da smo od ove ekipe Irske veceras bolji pa skoro za klasu.
3. Atmosfera ocajna
4. Ne znam da li je i kako je Mesa nadgledao to zalijevanje terena ali djeluje mi da nam to zadaje puno problema,uglavnom se samo nasi igraci klizu i padaju

Ovako:
1. Igramo puno dugih lopti,razlog jednostavan,fali u sredini jedan igrac jos.Cocalic je dobio ocito samo defanzivne zadatke i obavlja ih odlicno zasad,ali u ofanzivi tu smo samo na Pjanicu.
2. Nekako djelujemo nerevozno,prebrzo gubimo lopte,brzopletno nekad igramo.Nadam se da ce momci sad smiriti jer stvarno se vidi da smo od ove ekipe Irske veceras bolji pa skoro za klasu.
3. Atmosfera ocajna
4. Ne znam da li je i kako je Mesa nadgledao to zalijevanje terena ali djeluje mi da nam to zadaje puno problema,uglavnom se samo nasi igraci klizu i padaju
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- anonymousHD
- Kontakt:
Pjanić, Vedo, Lulić, mati draga kakvi amateri.
-
- Kontakt:
ja sam zadovoljan prvim poluvremenom.
ipak je ovo tezak mec, jako bitan, pa me igra nije razocarala.
koga ubacit a koga izvest zaista ne znam, svi su dobro igrali...
bilo bi steta ako ostane 0, jer smo izrazito bolji i steta bi bilo da ne dobijemo ovo.
mislim da cemo pogodit do kraja!
ipak je ovo tezak mec, jako bitan, pa me igra nije razocarala.
koga ubacit a koga izvest zaista ne znam, svi su dobro igrali...
bilo bi steta ako ostane 0, jer smo izrazito bolji i steta bi bilo da ne dobijemo ovo.
mislim da cemo pogodit do kraja!
Višća očekivano panj, od njega se ne možeš ničemu nadati, ako nešto ipak napravi, puna kapa
ovdje bih ubacio Hajrovića umjesto Višće, to je jedina izmjena za koju sam siguran, vidi se da nam fali konkretnosti u završnici, Hajrović bi to mogao donijeti, bilo prodorima, šutevima, centaršutevima, nebitno
uglavnom, samo konkretnije u završnici i pobjedit' ćemo ovo
ovdje bih ubacio Hajrovića umjesto Višće, to je jedina izmjena za koju sam siguran, vidi se da nam fali konkretnosti u završnici, Hajrović bi to mogao donijeti, bilo prodorima, šutevima, centaršutevima, nebitno

Vidi ponovo zaljevaju teren
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ma izvest Ibisevica i uvesti Salihovica ili Medu. Cocalica nece moci zamjeniti jer je glupo trositi zamjenu na zadnjeg veznog. Mogao bi da zamjeni Viscu sa Hajrovicem. Samo ako ubaci Djurica onda opet prelazi iz 4-5-1 u 4-4-2Ponos Torina je napisao/la:Ovo pretvoriti u 3-5-2 izvaditi Mujdzu ubaciti veznog ili na 4-3-3 izbaciti Ibisevica uvesti veznog

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 nov 2015, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.