Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

KpbKaka22
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la KpbKaka22 » 30 okt 2015, 01:27

FaraonTM je napisao/la:Ljudi, zanima me postoji li negdje na netu snimak ako ništa golova Hrvatske sa Eura 2012 sa HRT-a sa Ćosićevim komentarom? :)
Tesko i ja trazim ,nema normalnog videa Jer slaba su ta neka prava sa Eura pa ne stavljaju ,a kamoli gdje ima videa gdje Cosic komentira,mada extra bi bilo kad bi se naslo

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 okt 2015, 02:06

KpbKaka22 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ljudi, zanima me postoji li negdje na netu snimak ako ništa golova Hrvatske sa Eura 2012 sa HRT-a sa Ćosićevim komentarom? :)
Tesko i ja trazim ,nema normalnog videa Jer slaba su ta neka prava sa Eura pa ne stavljaju ,a kamoli gdje ima videa gdje Cosic komentira,mada extra bi bilo kad bi se naslo

Evo Irska, a ostalo nisam našao :D

Edit: Naumpade mi da potražim na web stranici HRT-a (pošto sam tako našao naše tekme sa SP-a na stranici BHT-a) i fakat ima video za svaku tekmu al' neće da mi pusti player, izbacuje neku grešku.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 30 okt 2015, 08:17

Bravo za U17 mali Brekalo je strašan potencijal.
audere est facere!

terra
Kontakt:

Post Postao/la terra » 30 okt 2015, 13:41

Pašalić je najbolji mladi igrač iz Hrvatske,momak standardno igra za Monaco,i malo je iritantno njegovo ignoriranje od strane selektora.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 30 okt 2015, 15:52

FaraonTM je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la:

Evo Irska, a ostalo nisam našao :D

Edit: Naumpade mi da potražim na web stranici HRT-a (pošto sam tako našao naše tekme sa SP-a na stranici BHT-a) i fakat ima video za svaku tekmu al' neće da mi pusti player, izbacuje neku grešku.

Ima li igdje citave utakmice ili bar ono kratki idsjesci Bih sa proslog Sp sa komentarom Spahe i onog Konjica ,ja msm da bi trebala bit negdje sa Argentinom ..na yt ima Hrvatska sa prethodnih sp 2002 2006 ...ali samo svjetskog nema sa eura

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 okt 2015, 17:49

svaka čast na plasmanu u 1/4
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 01 nov 2015, 19:11

Pašalić donio pobjedu Monacu.
Mali Halilović opet zabio za Sporting.

Sretno večeras klincima...po onome što sam vidio posebno odskače mali Brekalo i moglo bi nešto biti od njega.....**** ga smiješno prezime.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 nov 2015, 11:59

Nedavno je HNS na svojim stranicama objavio rezultata koji su postigli kandidati trenerske akademije HNS-a i ispalo je da je Šimunić loš učenik. Posebno na dijelu koji se tiče psihologije.

Naime, bivši reprezentativac izašao je na svega tri ispita prije odustajanja, a donio je jedinicu iz psihologije. Da stvar bude gora, bio je jedini od 23 kandidata kojemu je to uspjelo. Iz Osnova metodike Joe ima vrlo dobar, dok je podbacio i iz Osnova teorije treninga, dobio je dvojku. Ta je ocjena također nedovoljna prema pravilniku HNS-ove akademije za dozvolu dobivanja licencije za viši stupanj polaganja.
Sa Tom!

Izbori :kafa:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 nov 2015, 12:14

Od tog zakržljalog mozga se ništa drugo nije ni očekivalo. :kafa:
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2015, 19:59

Zbog neprimjerenog ponašanja navijača Hajduka u 15. kolu HNL-a klub će platiti kaznu u visini od 40 tisuća kuna, a zbog pirotehnike na gostujućoj utakmici kod Rijeke Bijeli moraju prvotnom iznosu pridodati još 12 tisuća kuna. Sveukupno, dakle, 52 tisuće kuna. Tako je odlučio disciplinski sudac Krešimir Vlajčević, onaj za kojeg postoji sumnja da je primao pozajmice od Zdravka Mamića, ali to nije sve. Disciplinci HNS-a odlučili su kazniti Hajduk s još 20 tisuća kuna zbog, kako stoji u prijavi, vrijeđanja HNS-a i Zdravka Mamića. Torcida je, naime, skandirala "HNS **** nogomet ste sjebali" i "Mamiću Srbine, čakija ti ne gine".

Predsjednik Hajduka Marin Brbić ne osporava kaznu, nego mu nije jasno zašto pravila nisu jednaka za sve klubove u prvenstvu.

"Zašto je kazna šest tisuća kuna za "Mamiću cigane".. od strane navijača Dinama, a za "Mamiću Srbine" od navijač Hajduka 20 tisuća kuna?", pitao se Brbić, a prenosi Dalmatinski portal.

Selektivno kažnjavanje

Isto tako navodi se jedna zanimljivost s utakmice Dinama i Istre kada su Fan Club BBB-i (navijači Dinama bliski upravi) skandirali "Hrvatska mati, Srbe ćemo klati", "Ubi, ubi Srbina" te "SDP ****, nogomet ste sjebali". To su uočili predstavnici HHO-a, ali ne i delegat Ante Vučemilović, koji je, uzgred rečeno, dopredsjednik HNS-a.
HNS nas svojim van pameti odlukama i dalje sramoti u svijetu.Nista novo.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 nov 2015, 23:32

HRT neće prenositi utakmicu Hrvatske i Rusije, jer se Davor Šuker nije udostojio ni odgovoriti na ponudu javne televizije. U priopćenju HRT-a stoji kako je prva ponuda za prijateljske utakmice Hrvatske poslana još u kolovozu 2014. godine, ali odgovor im nikada nije stigao. Probali su s još jednom ponudom, konkretno za utakmicu Rusije i Hrvatske, no Šuker, kako je ranije pisao i Index, nije odgovorio na ponudu.

Navijačima koji su u bojkotu, koji ne žele podržavati ovakvu ekipu koju predvode Šukeri, Mamići i Čačići vijest kako neće biti prijenosa utakmice s Rusijom i nije neko veliko iznenađenje. Neki su prije, a neki kasnije s pojavom Čačića spoznali kako stvari funkcioniraju u čarobnom svijetu HNS-a te kako se s njihovom svetinjom sprdaju ljudi koji su Hrvatsku pretvorili u svoju privatnu reprezentaciju. Oni, pak, koji slijepo vjeruju i govore kako "nije važno tko je vodi, jer to je naša Hrvatska" sada mogu vidjeti koliko su u krivu.

Index doznaje da je HRT nudio oko 150 tisuća kuna za prijateljsku utakmicu u Rostovu, na kojoj će Hrvatska nastupiti bez najvećih zvijezda (Modrića, Kovačića, Rakitića, Subašića), ali Šuker vjerojatno smatra kako može zaraditi još više za nastup svoje reprezentacije. HNS nije htio prodati čak ni radijska prava pa će tako komentatori HR-a iz studija u Splitu preko live streama raditi prijenos susreta.

"U programu Hrvatske radiotelevizije neće biti prijenosa nogometne utakmice između Rusije i Hrvatske. Hrvatski nogometni savez (HNS), naime, nije odgovorio ni na bilo koji način reagirao ili se oglasio o našoj ponudi.

HRT je još u kolovozu 2014. poslao prvu ponudu HNS-u koja je obuhvaćala sve prijateljske utakmice, no nismo dobili odgovor. Za utakmicu između Rusije i Hrvatske također smo poslali ponudu i opet nismo dobili odgovor", stoji u priopćenju objavljenom na službenoj stranici HRT-a.
...
O Šukerovim pregovaračkim sposobnostima i poslovnom umijeću dovoljno govori podatak kako hrvatske reprezentacije već nekoliko godina nema na dvije najpopularnije nogometne videoigrice - FIFA-i i PES-u. Odnosno, Hrvatsku na PES-u predstavljaju Marinić, Košar, Katava, Osvit i ostali izmišljeni likovi, dok Hrvatska na FIFA-i 16 ne postoji. Ukratko, uvjereni smo da Šuker neće tako skoro izdati knjigu s poslovnim savjetima.
Jbg pa Davor ni ne zna mail otvorit,a kamoli da vam odgovori.Ni ljudima iz futsala koji su slali plan za razvoj nikada nije nista odgovoreno iz HNSa.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 17 nov 2015, 09:58

Evo i normalnog odgovora na situaciju oko prijenosa dvoboja Rusija-Hrvatska.

http://www.goal.com/hr/news/7081/hrvats ... ID=HP_HN_3

Jedina prava istina je kako HRT već godinama uništava sport u Hrvata, kako im plaćamo pretplatu nizašto, i kako na njemu nema ni 10% sporta kojeg je bilo prije recimo 15 godina kad su u ponudi bile sve utakmice hrvatske reprezentacije, kompletna Liga prvaka i sva UEFA-ina natjecanja, španjolska, talijanska i francuska liga uz neizostavnu 'Peticu' ponedjeljkom.

Bitno da su oni uprli prstom u 'mafijaški' HNS, a poslali su smiješnu ponudu koja obezvrijeđuje značaj i ugled hrvatske nogometne reprezentacije, u maniri kakva se već godinama viđa na Prisavlju. Da ne govorim kako su lagali o tome da im HNS nije ni odgovorio na ponudu, ali znaju da će to među ovcama koje 'bojkotiraju repku' proći.

Ja shvaćam da komercijalne televizije u ovom trenutku imaju možda i veću platežnu moć i monopol na tržištu prijenosa sportskih događanja, ali ako je već to i slučaj (a nije, jer ovi imaju za 4 programa i 'Kruške i jabuke' i gomilu sadržaja koje više nitko ne gleda a nemaju za elementarne stvari kao što je prijenos utakmica hrvatskih klubova ili reprezentacije), onda je pošteno reći 'U redu je, nemamo ta sredstva, drugi su bogatiji od nas', a ne upirati prstom u HNS znajući kako će se stvoriti mnijenje u režimskim medijima da su opet Šuker i Mamić krivi što trava raste na Maksimiru.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 17 nov 2015, 10:18

Cuj ovog navijaca. Placenik. Sokorom'ladom ide suker kradom. HNS je dno i ovo je izvanredna stvar da na svim nivoima na stima sa malim davorom mamicevom kujom!
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 nov 2015, 14:03

I HNS i HRT su dno dna. Vrlo moguce da su to dvije lazi, a istina negdje izmedju i ne odgovara ni jednoj strani.

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la SiamoNoi » 17 nov 2015, 18:00

spajk je napisao/la:Evo i normalnog odgovora na situaciju oko prijenosa dvoboja Rusija-Hrvatska.

http://www.goal.com/hr/news/7081/hrvats ... ID=HP_HN_3

Jedina prava istina je kako HRT već godinama uništava sport u Hrvata, kako im plaćamo pretplatu nizašto, i kako na njemu nema ni 10% sporta kojeg je bilo prije recimo 15 godina kad su u ponudi bile sve utakmice hrvatske reprezentacije, kompletna Liga prvaka i sva UEFA-ina natjecanja, španjolska, talijanska i francuska liga uz neizostavnu 'Peticu' ponedjeljkom.

Bitno da su oni uprli prstom u 'mafijaški' HNS, a poslali su smiješnu ponudu koja obezvrijeđuje značaj i ugled hrvatske nogometne reprezentacije, u maniri kakva se već godinama viđa na Prisavlju. Da ne govorim kako su lagali o tome da im HNS nije ni odgovorio na ponudu, ali znaju da će to među ovcama koje 'bojkotiraju repku' proći.

Ja shvaćam da komercijalne televizije u ovom trenutku imaju možda i veću platežnu moć i monopol na tržištu prijenosa sportskih događanja, ali ako je već to i slučaj (a nije, jer ovi imaju za 4 programa i 'Kruške i jabuke' i gomilu sadržaja koje više nitko ne gleda a nemaju za elementarne stvari kao što je prijenos utakmica hrvatskih klubova ili reprezentacije), onda je pošteno reći 'U redu je, nemamo ta sredstva, drugi su bogatiji od nas', a ne upirati prstom u HNS znajući kako će se stvoriti mnijenje u režimskim medijima da su opet Šuker i Mamić krivi što trava raste na Maksimiru.
:rol:

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 17 nov 2015, 18:49

Brate, kako igraju protiv Rusa, razvalise ih. Prosto me sramota one nase igre protiv Irske. istina, nemamo ni 20% igrackog potencijala kao Hrvatska, ali bar bi borbenost mogli nauciti od njih.

Realno bi u Hrvatskoj iz nase reprezentacije prosli Dzeko, Pjanic, i mozda Besic. Ostalo im ne bi mogli ni klupu grijati.

Svaka cast komsije, samo da ne userete na EP.

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 17 nov 2015, 19:27

provokatorII je napisao/la:Brate, kako igraju protiv Rusa, razvalise ih. Prosto me sramota one nase igre protiv Irske. istina, nemamo ni 20% igrackog potencijala kao Hrvatska, ali bar bi borbenost mogli nauciti od njih.

Realno bi u Hrvatskoj iz nase reprezentacije prosli Dzeko, Pjanic, i mozda Besic. Ostalo im ne bi mogli ni klupu grijati.

Svaka cast komsije, samo da ne userete na EP.
hvala na lijepim željama

ovo je dosta dobro izgledalo, jer ipak se igralo u izmijenjenim sastavima...čini se i da je raspoloženje u reprezentaciji opet dobro...
a šta bi bilo da imamo ozbiljnog izbornika i bolju atmosferu oko reprezentacije i općenito našeg nogometa

inače ne poznajem baš rusku reprezentaciju, pa ne znam tko im nije igrao iz prve postave, ali činjenica je da imamo bolje igrače od velike Rusije

Perišić još jednom dokazuje da je životinja
i naravno Vrsaljko :tokralju: ....ali bojim se da ćemo još na ovom euru morati gledati starog i oronulog Srnu

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 nov 2015, 13:35

Uskok usao i u HNS!

Brend naravno opet izvan RH kad se nesto desava :rol:

#jeLtojebasdabudutamo

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 12 dec 2015, 19:58

Kod: Označi sve

Hrvatska će na Europskom prvenstvu u Francuskoj u lipnju sljedeće godine igrati u skupini D u kojoj se još nalaze Španjolska, Turska i Češka. Ždrijeb Eura 2016. u Parizu Hrvatskoj je prvo donio utakmicu s Turskom, onda naša reprezentacija igra protiv Češke, dok ćemo u posljednjem kolu igrati sa Španjolcima, kao i prije četiri godine u Poljskoj.
Bude opet da sam turchin ubio bi se! Evo dobre prilike za dernek u Sarajevu. Palestina, Palestina!
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Lex
Kontakt:

Post Postao/la Lex » 11 jan 2016, 19:40

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i madridskog Reala Luka Modrić izabran je u idealnu 11-oricu za 2015. godinu u izboru Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) i Udruge nogometnih profesionalaca (FIFPro). Luka je tako postao prvi Hrvat u povijesti kojem je to pošlo za nogom.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Neuer (Bayern) - Alves (Barcelona), Ramos (Real M.), Thiago Silva (Paris SG), Marcelo (Real M.) - Pogba (Juventus), Iniesta (Barcelona), Modrić (Real M.) - Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real M.), Neymar (Barcelona)

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.