Tako su menadzeri odlucili...Nema veze ko je u kakvoj formi, i igra li uopste-vazno je da su menadzeri zadovoljni, a brate ne treba zaboraviti ni to da je prije 1243908774645 godina bio prvi strelac bundes lige....Captain4 je napisao/la:A daj fakat koji će nam k Ibišević , prije bih ubacio Hodžića nego njeg , ali hajd
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Evo na Irskom forumu pisu da sudeci po sastavu idu ofanzivno tj. po gol !
Samo nek' se otvore.
Samo nek' se otvore.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U ovakvoj postavi mislim da će Lulic uvlačiti se u sredinu a Ibii ići na stranu a moguce da Lula preuzme veličaju poziciju a a Zuka udjete u sredinu kada Irci budu u posjedu lopte
kakvi ba menadzeri?Rinuka je napisao/la:Tako su menadzeri odlucili...Nema veze ko je u kakvoj formi, i igra li uopste-vazno je da su menadzeri zadovoljni, a brate ne treba zaboraviti ni to da je prije 1243908774645 godina bio prvi strelac bundes lige....Captain4 je napisao/la:A daj fakat koji će nam k Ibišević , prije bih ubacio Hodžića nego njeg , ali hajd

3-0 za nas!
- akisarajevo92
- Kontakt:
znaci i nama ovoliki brojevi na sorcuGoalgetter je napisao/la:
Don't believe the hype.
Ma daj , Ibiševića poštujem ali njegovo je prošlo. Bolje da je TSS umjesto njega.Bosna64 je napisao/la:U ovakvoj postavi mislim da će Lulic uvlačiti se u sredinu a Ibii ići na stranu a moguce da Lula preuzme veličaju poziciju a a Zuka udjete u sredinu kada Irci budu u posjedu lopte
"We need to suffer. And we need to fight."
Ne baksuzirjate ljudi da pocne pa cemo vidjeti kako ce ici ako ne bude valjalo na vrijeme mjenjati ?
Idemo hrabro, da sve zavrsimo veceras.
Idemo hrabro, da sve zavrsimo veceras.

Zar moraš o tome 45 minuta prije utakmice?Captain4 je napisao/la:Ma daj , Ibiševića poštujem ali njegovo je prošlo. Bolje da je TSS umjesto njega.Bosna64 je napisao/la:U ovakvoj postavi mislim da će Lulic uvlačiti se u sredinu a Ibii ići na stranu a moguce da Lula preuzme veličaju poziciju a a Zuka udjete u sredinu kada Irci budu u posjedu lopte
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Gdje mogu uplatit da Ibisevic danas hatrik zabija?

Taktika za IRCE
1. Kad je lopta kod njih svi u odbranu, kad je lopta kod nas svi u napad.
2. Kad istrcite na teren, imaju dva gola, jedan je nas, jedan je njihov, logicno nakon poluvremena, strane se mjenjaju.
3. Ako nekome treba slomiti ruku, glavu, ne trebate se ustrucavati, gledali ste Engleze.
4. Kad ustanovimo koji je njihov gol, a koji je nas, cilj je ucerati sto vise lopti u njihov gol a sto manje u nas gol.
1. Kad je lopta kod njih svi u odbranu, kad je lopta kod nas svi u napad.
2. Kad istrcite na teren, imaju dva gola, jedan je nas, jedan je njihov, logicno nakon poluvremena, strane se mjenjaju.
3. Ako nekome treba slomiti ruku, glavu, ne trebate se ustrucavati, gledali ste Engleze.
4. Kad ustanovimo koji je njihov gol, a koji je nas, cilj je ucerati sto vise lopti u njihov gol a sto manje u nas gol.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Kad ih sad napadnemo u prvih 10 minuta, neće znat' kud udaraju 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Nerminovic
- Kontakt:
BiH - Irska (Baraž)
Elegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.

Lažni informator!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 13 nov 2015, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- BeyKopites
- Kontakt:
Ovo je postava koja se može vrlo lahko transformisati i u 3-5-2 i u 4-3-3, mislim da će Lula i Višća imati najviše posla, natrčaće se životom iz napada u odbranu. Svaka čast Meši na cojones, što se kaže il' pukovnik il' pokojnik. Evo nema vam Hadžića u postavi, nećete morati kukati, nadam se da će Cocalić odraditi momački ulogu.
Idemo
Idemo

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ostavite se sad toga trebao je ovaj onaj, odma oni na Vedu napadaju
Ajmo ih rasturit ko beba zvečku i dobit ovo. Trema me dere, ne znam gdje sam.

Ajmo ih rasturit ko beba zvečku i dobit ovo. Trema me dere, ne znam gdje sam.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Hajmo momci samo hrabro, obradujte nas i ovaj put.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Uredu je.Nerminovic je napisao/la:Elegant je napisao/la:@Nerminovic lafo imas insajdersku, kao imas nekoga tamo u kampu ko ti prica sta ce i kako ce biti.s školske klupe informacija stigla, čujemo se opet kad budemo igrali u Dublinu
![]()

- Principatus
- Kontakt:
Polijepo ofanzivno, pa ovako ofanzivno se ni ja nebi usudio igrati.
Cocalic ce morati da bude man of the match veceras, isto vazi i za Mujdzu i Zukanovica. Cocalic ce morati sve da pohvata i da cuva Pjanica od zutog.
Moram reci da sam jos uvijek sokiran postavom, Mesa ima muda. Mislim da i Irci ovo nikada nisu ocekivali.
Ali svaka cast, oni su oslabljeni, sudija dijeli kartone ko bonbone, igrat ce grubo, mi maksimalno ofanzivno. Bit ce ludo.
Ajmooooooo!!!

Cocalic ce morati da bude man of the match veceras, isto vazi i za Mujdzu i Zukanovica. Cocalic ce morati sve da pohvata i da cuva Pjanica od zutog.
Moram reci da sam jos uvijek sokiran postavom, Mesa ima muda. Mislim da i Irci ovo nikada nisu ocekivali.
Ali svaka cast, oni su oslabljeni, sudija dijeli kartone ko bonbone, igrat ce grubo, mi maksimalno ofanzivno. Bit ce ludo.

Ajmooooooo!!!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Šta ljudi pišu majko mila
. Pa ako ste pesimisti poštedite nas barem kuknjava kuknjava

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- bianconeros
- Kontakt:
Prognoziram 2-1 za nas..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.